ЦВЕТАНОВ С „ТАКТИКА КУЛЕЗИЧ“ – БИЛ ЧУЛ, ЧЕ „БОБИ“ САРАФОВ ПРИКРИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

 

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов с особената форма на главата незнайно защо бе поканен за пореден път, този път в bTV, за да ни залее с изумителни мисли, вопли, стенания и страдания. Цветанов изрече, че доклада на ЕК бил разгромителен за „това правителство“, а за ГЕРБ имало „много малко“. Ексвътрешният министър пак ни облъчи, че бил невинен като врабче с чисто сърце и приложи хватка а ла „тактиката Любица Кулезич“, като разпространи слух, който „така го бил чул“.

По почина на Любица Кулезич да изрича в ефир нещо, дето го чула отнякъде, Цветанов наплеска зам-главния прокурор Борислав Сарафов, когото нарече „Боби“.

„Има ли свещени крави в прокуратурата? Защото това, което говорят прокурори в парламента, е, че главният прокурор е прикрил сигнал срещу Сарафов. Става въпрос, че Сарафов е оказвал натиск срещу определени лица, за да не се разкрие дадено престъпление, в което може би има някакво участие. Така говорят прокурори“.

Цветан Цветанов коментира, че му падал рейтинга, ама друг път, това били „медийни внушения“.

Afera.bg

 
Публикувано в НАЧАЛНА СТРАНИЦА, Скандално. Постоянна връзка.

Вашият коментар през Facebook

9 коментара по ЦВЕТАНОВ С „ТАКТИКА КУЛЕЗИЧ“ – БИЛ ЧУЛ, ЧЕ „БОБИ“ САРАФОВ ПРИКРИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

 1. шива каза:

  Цецо хубавецо този път здравата загази. Май не е наясно с властовите възможности в България. Ахмако, над главният прокурор е само господ и собствената му съвест .Мои се този с очилцата да не е толкова злобен и отмъстителен като шефа ти.

 2. Ariman каза:

  Тези глупости не ни интересуват , парите и апартаментите за тях е нужно да поговори Цървулан безсмъртний.Хайде шибайте му присъдите и да го мятат за парите с неясен произход.Да разкаже за хонорарите си от консултации и подкупите от немската фондация.

 3. of каза:

  Нова порция цвък- цвък!

 4. KK каза:

  Той не е виновен! Що за медии са да канят в прайм тайма лице кандидат-престъпник,подсъдим по две дела за престъпления от общ характер и с още две разследвания, готови за внасяне в съда?! И същият този наглец раздава оценки, доноси и квалификации пред камерата? Лайняна телевизия!

 5. Пурата каза:

  В скоро време Цървула ще засенчи Янка по свирки и анално поемане!

 6. Грую от връо каза:

  Сега Цвинокио сам се набута да го вкарат за клевета в кауша до като си спомни от кого какво е чул за “Боби” и на хляб и вода до като го напише и се подпише, иначе гласно не се признава. Гласно няма как да се схване и проумее какво казва, ако не е поредната многословна глупост.

 7. Иван Костов каза:

  Бах мааму. докъде я дукарахме.

 8. Fanim Azakura каза:

  Цуцо счупи нагломера! Изцепи се че “пеевски кадрувал във ВСС”, при условие че назначенията във ВСС са от тяхно време. Сигурно и за Владимира Янева – Пеевски е кадрувал…

 9. българин каза:

  Тоя пробит Цървул що ли не се гръмне, или някой друг да го гръмне,
  че тотално отврати хората и от себе си, и от свинефермата Гроб!
  Айде, къш от тук, дебил герберастки!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>