АФЕРА ПАК ПОЗНА! ОЩЕ ПРЕЗ МАРТ НАПИСАХМЕ КОЙ ЩЕ Е НОВИЯ ШЕФ НА ОДП – ВАРНА: ЧАВДАР НАНКОВ, ИЗУМИТЕЛЕН „ПОТРЕС”, ИЗБРАН ОТ ПОТРЕСНИЯ ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ!

Още на 20 март т.г. го написахме – Чавдар Нанков, шефът на Второ районно управление във Варна, се пъне да оглави вътрешната дирекция на морската столица. Тогава изнесохме лешперските подвизи на Нанков:  „БАРБИ” РЪКОВОДИ В СЯНКА ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ, НАЧАЛНИКЪТ МУ ДРАПА ЗА ШЕФ НА ДИРЕКЦИЯТА НА МВР –ВАРНА СЛЕД ИЗБОРИТЕ”

След публикациите на АФЕРА „храбрият оловен войник” Чавдар Нанков, като мишок, направи сто опита да повлияе на АФЕРА чрез бивши ченгета и да хленчи, и да моли, и да се гъне като “пидал”… Толкова жалка картинка на ченге отдавна не бяхме виждали.

За онези, които още вярват какъв „спец” е новият вътрешен министър Цветлин  Йовчев, заради фундаменталното му кадрово решение за Варна, припомняме какви ги мътеше, докато мързелуваше във Второ районно Чавдар Нанков:

„Служебната министърка на МВР Петя Първанова, която никак, ама никак не била човек на Цветанов и Флоров, рече, че нямало да предприема никакви кадрови промени във вътрешното министерство. Впрочем, в междувластието Цветан Цветанов вече успя да смени шефове на регионални дирекции с цигански електорат. Първанова, която била оставила „оперативата работа” на главния секретар Калин Георгиев, известен с афинитета си към фланелките „G star”, очевидно няма и хабер какви латино-сериали се вихрят в полицейските управления. Като във Второ, във Варна.

Там началник е Чавдар Нанков, който се подвизаваше в регионалната служба на БОП – Варна. След като върховете на бопаджиите лъснаха като партньори на онези, които иначе трябва да преборят като организирана престъпност и бяха наказани, и разхвърляни козметично по районните управления, Нанков в суматохата стана шеф на БОП – Варна, а после го изстреляха като началник на Второ полицейско управление в морската столица.

Полицейско, което обхваща най-престижния и голям район на Варна.

Заедно с него във Второ уникален талант и устрем развива и бившият шеф на „Криминална” в Дирекцията – изумителният професионалист Тренев.

Последният, докато разкрива ежеминутно престъпление след престъпление, ползва служебен телефон, даден на Второ от ЧАСТНА фирма, като личен, за да постигне огромен успех в „оперативните контакти”.

Но истинският господар на положението във Второ районно полицейско управление във Варна е популярната сред полицейските среди с находчивото прозвище „Барби” – специалистката по „детска педагогическа стая” Нина Г.

„Барби” е толкова обществено вдадена, че е занесла и телевизор, който е иначе хванат „трофей” от ченгетата и мястото му е в районното – вкъщи, очевидно за да следи регулярните телевизинни изяви на вътрешния министър.

Същата съдба за домашно ползване има и фотоапарат, вероятно защото едно ченге никога не знае дали и по съседски няма да попадне в подходяща „реализация”.

„Барби” е истинският „сив кардинал” на Второ полицейско в морската столица. Тя е шармантно неотразима, когато произшествения автомобил я вози на фризьор преди банкет на полицаите.

„Барби” не пропуска да провежда ежедневни оперативки в заключения кабинет на шефа на Второ Чавдар Нанков, защото бандитите не спят и една жена винаги може да усети накъде духа престъпния и властови вятър, предвид „властовата обстановка”.

Така в полицейското управление борят любимата „конвенциална престъпност” на Цветанов, а за тежката – наблюдателите с трепет очакват „Барби” да излезе от кабинета на Нанков, за да отдъхнат облекчено, че е преборена.

Междувременно, смутовете, революциите и протестите, смяната на правителството и куп още трусове са облъчили с ентусиазъм началника на Второ Чавдар Нанков, който се надява да оглави ОДП – Варна след предстоящите избори. Този му напън бе отбелязан и при предишните отминали вече битки кой да води „корифеите на полицейската мисъл” във вътрешната дирекция в морската столица.

Тогава не го огря, но пък както се казва – идва нов тираж.

А „Барби” може и да блесне като шеф на неговото място.

Правата за латино-сериала са на МВР – пикчърс.”

ИЗБОРЪТ НА НАНКОВ ЗА ШЕФ НА ОДП – МВР ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗВА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ И БОЙКО БОРИСОВ.

И ОЩЕ НЕЩО – КАТО „ВИДЕН” БИВШ БОПАДЖИЯ ЧАВДАР НАНКОВ СИ Е ЛИКА ПРИЛИКА НА „ВИДНИЯ” ИЗМИСЛЕНЯК „СПЕЦ” ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ.

Варна се сдоби с поредния смешник начело на ОД на МВР – Чавдар “Барбито”. Честито.

А! И да не забравим НАЙ-ВАЖНОТО!: ЧАВДАР НАНКОВ СЕ СКЪСА ДА ПИШЕ ДОНОСИ СРЕЩУ ТОДОР ИВАНОВ И ВСЕКИ, КОЙТО МОЖЕШЕ ДА МУ ЗАСЛОНИ ПЪТЯ КЪМ ШЕФСКОТО МЯСТО. А КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД КАКЪВ “СПЕЦ” ПО ДОНОСИТЕ Е ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ, СЪС СИГУРНОСТ СЕ Е ВЛЮБИЛ В НАНКОВ. ДОНОСИ Е ПИСАЛ И ЗАМЪТ НА ОД НА МВР – ВАРНА МИТКО ДИМИТРОВ.

Afera.bg

 

 
Публикувано в НАЧАЛНА СТРАНИЦА, Скандално. Постоянна връзка.

Вашият коментар през Facebook

4 коментара по АФЕРА ПАК ПОЗНА! ОЩЕ ПРЕЗ МАРТ НАПИСАХМЕ КОЙ ЩЕ Е НОВИЯ ШЕФ НА ОДП – ВАРНА: ЧАВДАР НАНКОВ, ИЗУМИТЕЛЕН „ПОТРЕС”, ИЗБРАН ОТ ПОТРЕСНИЯ ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ!

 1. старши униформен каза:

  Тоя боклук Йовчев зашо махна г-н Иванов? Тъкмо си бяхме добре с него.Сега тая дебела свиня Чавдарчо ще направи някоя необмислена постъпка.Обаче пък и за съмнително купената му кола и ремонта у тях ще и излязат втрещяващи разкрития.

 2. минокио каза:

  какво означава поредния.Тодор Иванов беше един кадърен, трезвомислещ ръководител, който по време на протестите застана, като истински мъж и не позволи да се случат неща, които биха дискредитирали не само него но и подчинените му.

  • afera каза:

   ИМАХМЕ ПРЕДВИД МИТЬО ОКОРШКИЯ И ОНЕЗИ ПРЕДИ НЕГО. ТОДОР, В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА, НАИСТИНА СЕ ДЪРЖА ДОСТОЙНО ПО ВРЕМЕТО, В КОЕТО БЕШЕ ДИРЕКТОР.

 3. Пълна порниграфия каза:

  Тодор го застигна участта на тези срещу които правеше мръсни подмолни и гнусни интриги.Вече е обикновен пенсионер със 700 лв. пенсия.Тоя дебелия пък е заслепен от Барби и “Ебати”.Ще прокопса РДВР, а Барби ще е зам.директор.Хотелите с курвите в района на второ ще си работят.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>