СКАНДАЛ В БСП – ВАРНА: ПАРТИЙЦИ ИСКАТ СВАЛЯНЕ НА ДОВЕРИЕТО ОТ БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ. ПЛАШАТ ГИ С „ОТСРЕЛ”.

Общинската организация на БСП се ръководи като еднолична фирма. Всеки различномислещ член е заплашван и репресиран, а останалите се надяват на „някакво устройване” и безропотно гласуват. Да не говорим за  манипулираните резултати от последните 4 /четири/ градски конференции, което СИЛНО демотивира партийните членове! В резултат – мнозина напуснаха нашите редици. В противовес на непрестанните му внушения, че има неоспоримата подкрепа на варненци, трябва да кажем, че мнозина от тях заявяват, че никой  от техните семейства няма да подкрепи листа на БСП, където присъства лицето Борислав Гуцанов.

ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НС НА БСП СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ

ДО ЧЛЕНОВЕТЕ НА ИБ НА НС НА БСП

Уважаеми др. Станишев, уважаеми членове на Изпълнителното Бюро.

  Пишем Ви със загриженост и притеснение за бъдещето на Варненската партийна организация. Загриженост и притеснение, породени от стила и методите на работа на нейния председател Борислав Гуцанов, от неговия морален облик и от поредицата гафове които направи, надлежно отразени в медиите. Отдавна не е тайна за никого, че той е тотално компрометиран сред варненци. Неговото име е сред най-често скандираните имена, които протестиращите свързват с корупция и непочтеност, името и портретът му са по редица протестни плакати.

Самият той стигна до там, че собственоръчно тръгна да крие един от тези плакати и стана за смях пред цяла България. В социалните мрежи отзивите за неговата личност са потресаващи.

Под неговото ръководство Градската партийна организация от години върви назад.

Не се дава път на изявени млади хора с възможности, не се насърчава приема на нови членове на БСП, на създаване на нови жизнеспособни и дейни основни партийни организации. В същото време  утвърдени професионалисти на различни поприща с партиен и политически опит през годините бяха неглижирани и отстранени  с цел да не “засенчат” всезнаещият и всеможещ лидер. Ръководи се еднолично и авторитарно, с тесен кръг лично предани  кадри, безкритично изпълняващи разпорежданията на председателя.

Общинската  организация на БСП се ръководи като еднолична фирма. Всеки различномислещ член е заплашван и репресиран, а останалите се надяват на „някакво устройване” и безропотно гласуват. Да не говорим за  манипулираните резултати от последните 4 /четири/ градски конференции,  което СИЛНО демотивира партийните членове! В резултат – мнозина напуснаха нашите редици.

         В противовес на непрестанните му внушения, че има неоспоримата подкрепа на варненци, трябва да кажем, че мнозина от тях заявяват, че никой  от техните семейства няма да подкрепи листа на БСП, където присъства лицето Борислав Гуцанов. При споменаване на неговото име неизменно се цитират епитетите “мафия” и “медузи”. Ако някой се съмнява в този факт, нека централата на “Позитано” да направи официално социологическо проучване! 

Притеснени сме и от последната информация в медиите след ареста на висшестоящи данъчни служители от ТД на НАП – Варна, в която  отново се спряга името на Борислав Гуцанов, във връзка с проверката на личните му доходи като физическо лице, назначена по разпореждане на прокуратурата.

         Другарю Станишев, варненци оприличават БСП с личността на Борислав Гуцанов и никаква програма или предизборни обещания няма да променят силно негативното им отношение към него. Варна е готова за промяна, но с този ръководител БСП Варна няма как да печели в бъдеще избори. Това с пълна сила важи и за предстоящите избори за кмет на града. Излагайки  себе си, той излага и цялата Партия, излага и лично Вас. 

В тази ситуация настояваме ръководството на БСП да прецени и преосмисли своето политическо доверие към Борислав Гуцанов.Така партията ни ще докаже, че не е глуха и сляпа за обществените нагласи и ще има реален шанс за достойно представяне на предстоящите избори, които са жизненоважни за страната и града ни. Ще отговорим и на обществените очаквания за нови, некомпрометирани лица в политиката.

Настоящатата декларация е прочетена на провелата се градската конференция на БСП – Варна на 24.03.2013г. в зала ”Пленарна” – Община Варна.

Под нея са си сложили подписите стотици членове на БСП – Варна, включително и от цели основни партийни организации.

Броя на подписалите я всеки ден се увеличава.

След прочитането делегатът, който е прочете беше публично заплашен от Пламен Градинаров, ”че такива предатели преди битка в армията се наказвали само с едно – ОТСТРЕЛ…”, а Аврам Тодоров, заяви, че прочелият я ”трябвало да получи удар в лицето…”(онагледено с показване на юмрук).

А в края на конференцията след оспорване на резултата от делегат се направи опит за физическа саморазправа с него от близкия до Б. Гуцанов – Христо Райчев – КЕРБАЛАТА (с доста регистрации в МВР).

 

 
Публикувано в НАЧАЛНА СТРАНИЦА, Скандално. Постоянна връзка.

Вашият коментар през Facebook

11 коментара по СКАНДАЛ В БСП – ВАРНА: ПАРТИЙЦИ ИСКАТ СВАЛЯНЕ НА ДОВЕРИЕТО ОТ БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ. ПЛАШАТ ГИ С „ОТСРЕЛ”.

 1. bojo35 каза:

  КОГАТО НЕЩО СЕ ПИШЕ ,ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ. НАПЪЛНИХМЕ ИНТЕРНЕТ СЪС ГЛУПОСТИ, ЗЛОБА, НЯМА ЛИ КОЙ ДА КРЯСНЕ -СТИГА? КАК НИ СЕ СМЕЯТ РАЗНИ ХИТРАЦИ И ЧАКАТ НА СЯНКА ,БАНАНА САМ ДАПАДНЕ.ХАЙДЕ ,ДАНО ДА ИМ ПРЕСЕДНЕ…

 2. Z каза:

  Този К. Янков как го търпите във Варна. Не можа да си намери място в цяла България. На всякъде където го натикат оцвъква и хората го не искат, гонят го. Вие във Варна още ли не сте се усетили, че този кариерист гази всичко, не го интересува нищо , освен собствената му кариера. То варненци, че ще пострадат от него е ясно, ама на Позитано що се правят, че не виждат колко му е капацитета.

 3. Хектор каза:

  Хайде стига с тези драскачи от Одесос – ревливци, всички ги знаят що за стока са. Хем не стават, хем се натискат. Хем обиколили по някоя и друга партийка и вместо да се срамуват нахалстват.На това отгоре са се подвизавали и в по няколко организации, хем никъде не ги искат и ги освиркват, и пак напират. Спрете се, бе, много се излагате. На това му се вика наглост. Оставете на мира хората. На малкия пръст на лидера на БСП във Варна не можете да се опрете, просто става въпрос за различни класи на интелигентност, на компетентност, на можене и на реален публичен авторитет. Очевидно нямате срам, само болни амбиции без реално покритие.

 4. ЗЕЛЕНЧУК каза:

  ТОЗИ ГУЦАНОВ Е СТРАШЕН НАГЛЕЦ.С НЕГО В ЛИСТИТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ГУБЯТ 2 ИЗБИРАЕМИ МЕСТА.

 5. Стоян Георгиев каза:

  Има едно побитически и морално нечистоплътно момче-Красимир Янков.Този младеж случайно се промъкна на Позитано и сега руши единството на варненската организация на БСП.Жалко,че Сергей не умее да разпознава хората.Подобен е случаят с Азер Мелихов.Също така недостоен млад човек.И двамата са типичен пример за хищни кариеристи,за които лявата идея няма никакво значение и са готови да минат през трупа на честните и опитни кадри на БСП за постигнат лични облаги.Нрасимир Янков е рушител на варненската партийна организация.Той дори не е варненец и е вреден не само за БСП-Варна ,но и за Позитано.Дано Сергей да го разбере,докато не е станало късно!

 6. въпрос каза:

  А тази декларация от чие име е?Тя има ли си автор? Кой стои зад нея? Кои са тези стотици социалисти?

 7. zdravka zdravkova каза:

  ДО БСП Варна: Като вземахте пари от Гуцанов за кво ли не ,добре ви беше на всички, нали? Сега за тоалетна хартия ли ще го ползвате, използвачи и натегачи?

 8. Владимир каза:

  Аз никога няма да гласувам за БСП, докаго станишев е лидерът и.

 9. петя савова каза:

  абе това се случва редовно от едни и същи хора.злоба,завист и тъпотия властва при тях. като не са доволни – да ходят другаде. ще им постелят сигурно.гнусари!

 10. Калоян каза:

  хахахах, това пак ли са от Одесос, тези са вечните незадоволени, я да чуем за какво е бил проверяван, че не се сещам. Доколкото съм запознат той подава декларация в сметната палата, кой ще го проверява като физическо лице. Хайде стига сте правили хората на малоумни. За другите му грехове не знам

 11. дидо каза:

  и на свинята борко ще й дойде коледата !!! вече се започна !

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>