СИНЪТ НА СВИДЕТЕЛКА СРЕЩУ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ИСКА ДА Е ДОБРОВОЛЕЦ НА СТРАНАТА НА СИРИЯ. АКО НЕ МОЖЕЛО ТАМ, ЩЯЛ ДА СЕ БИЕ ЗА ИРАН!

Във Фейсбук Alex Res е открил налудничевото писание на синът на даскалицата Иванка Славчева – Рашайкова, която по подобен начин шизофренно от топ-фенка на Алексей Петров се превъплъти в свидетел срещу него, за което вътрещният министър с особената форма на главата Цветан Цветанов я даде за пример на целия български народ за „храброст и доблест” като и благодари. Ето какво е написал Alex Res:

„Лудият син на учителката Рашайкова (която смени една камара партии и най-накрая, след сато мина през Алексей Петров отиде при Цветан Цветанов), Христо Ангелов, познат за националистите като Samvoin, а за потребителите на интернет от балканските държави на Запад от нас “психопатот од Плевен” ще става борец за свобода. В случая предлага на сирийците да става доброволец от тяхна страна (sic). Дано никой не му се върже на приказките, защото както националистите, така и хора от много други партии и организации знаят какво се случва, когато и където налаят той или майка му.
Специално за съратниците от БНРП… приятели, този луд използва името на партията ви, след като най-гнусно плюеше не само по сегашните лидери и уважавани членове на вашата партия, а и по самия д-р. Иван Георгиев, Бог да го прости. За останалите познавачи на творчеството на Самвойна – ENJOY.
п.п.
А аз утре отивам на синагога, защото просто неговите твърдения, че съм зъл евреин-ционист са необорими с нормална логика”.

Иначе безумното, абсолютно психопатско обръщение на синчето на даскалицата Иванка можете да видите и прочете тук:

След подобен идиотизъм и зачеркване на европейското знаме Цветан Цветанов може незабавно да даде орден за заслуги на шантавото му МВР на даскалицата Иванка, свидетелка по “октопода” и на синът и. И тримата са си лика -прилика.

Afera.bg

 

 

 
Публикувано в НАЧАЛНА СТРАНИЦА, Скандално. Постоянна връзка.

Вашият коментар през Facebook

5 коментара по СИНЪТ НА СВИДЕТЕЛКА СРЕЩУ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ИСКА ДА Е ДОБРОВОЛЕЦ НА СТРАНАТА НА СИРИЯ. АКО НЕ МОЖЕЛО ТАМ, ЩЯЛ ДА СЕ БИЕ ЗА ИРАН!

 1. Спартак Кънев каза:

  Майката,гювендия.Синът гей-националист!Как да му се сърдиш на психопата? То си го сърби
  подопашно!Сънува арапи и перси с огромни фалоси,чак лиги му капют.Пикантен сюжет от порно-
  сериал с мюсулманско участие.Накратко!Християнския муджахедин Христо Ангелов,син Ращайков е
  пленен от рота ислямисти!Той ги заклеймява като “слуги на ционизма и империализма” и се хваща
  за палците.Следват множество анални имвазий,който довеждат бореца срещу тамплиерите,масоните и псевдочленовете на БНРП до екстас.НАЙ-ПОСЛЕ СЕ Е ВЪРНАЛ В ОБЕТОВАНАТА
  ЗЕМЯ НА СВОЯ АДАШ ЗА ДА ТРОЩИ “РЯЗАНИ ПУШКИ” Маман Иванка Славчева е забравила да му сложи
  мехлемче за дупе,но важна е мечтата,сбъдната мечта!

 2. Andrej каза:

  Za toja Samvion li stawa duma?

  http://www.vbox7.com/play:e4efa705

 3. Праведния каза:

  Защо се учудвате Бойчо каза по отношение на Цървулан”Луд умора няма,само се поти”. Помогнете на момчето дайте му телефония номер на Негово величество Бойчо и му обяснете как се работи с телефония апарат, да не вземе да го изключи и да не може да осъществи връзката.Гоцеделчевската кратунка ,ще го уреди с отказа от българско гражданство и остава Сирияда му връчи автомата и униформата и е готов “За Сирия за Родину,напред”.

 4. Ivvak каза:

  те полицаите все такива ги намират за “свидетели” с комромати и обещания за по-лека присъда

 5. Чичо Пей каза:

  Откачалка! Като майка си!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>