Рапорт даден – шат на в. „България днес” главата! Рапортът приет.

След вестникарските сътресения, свързани с бившите ВАЦ-ови и вече бивши Павлов-доневи вестници, увенчали се с победа на Водещата партия и вся остальная, високопоставената властова сянка зад политико-бизнес маньовъра е дал рапорт – вестник „България днес” – аут!, научи АФЕРА от свои брилянтни източници.

Вестник „България днес” бе първоначална рожба на бившия бизнес – ортак на Алексей Петров – Недялко Недялков, който заедно с Любомир Павлов създадоха жълтия вестник ведната след като Павлов и Донев станаха собственици на 24 часа и Труд.

По-късно Любомир Павлов видимо тръбеше, че уж нямал нищо общо с в. „България днес”. Вестникът стартира уж като своеобразна опозиция, но с времето се нагъна на поне два стана – хем отрязяващ примерно Флоров и Цветанов, хем удрящ с компра за забежките на Борисов с есемесите на Сесил Каратанчева.

А и дослука на Недялко Недялков с Трактора отдавна е история.

Впрочем, в. “България днес” е самостоятелно отделен вече от медийната група на 24 часа и Труд. Самият Недялко Недялков е обяснил на подчинените си репортери, че Любомир Павлов му бил прехвърлил всички дялове. Това, което обаче Недялков не е доразказал на журналистите от “България днес” е, че вестникът е на тотална загуба и на практика е бил дотиран ежемесечно от Любомир Павлов с около 250 000 лева. “България днес” има и вътрешна задлъжнялост към Печатницата, което го поставя в още по-страшно положение. За да продължи да бъде издаван, вестникът на Недялков трябва да намери много пари, които поне на този етап не се задават на хоризонта от никого. Ако иска да продължава да бъде вестникар на Недялков може и да му се наложи да си заложи S – класата, ако е толкова всеотдаен към свободата на словото.

След като Любомир Павлов и Огнян Донев окончателно напускат медийната сцена и след като и групата на бившите ВАЦ-ови вестници бе овладяна от властта на Борисов, медийната атмосфера в България направо влиза в Бойковата черна дупка – ако използваме алюзия към днешен материал в “България днес”, в който усърдно астрологична свирка е направена на премиера – колко ни е читав.

Да се готвят „Галерия” и всите останали.

Да видим до изборите и нас – „ние с гайдите” от Интернет – дали ще ни изпозастрелят.

Afera.bg

 
Публикувано в НАЧАЛНА СТРАНИЦА, Скандално. Постоянна връзка.

Вашият коментар през Facebook

10 коментара по Рапорт даден – шат на в. „България днес” главата! Рапортът приет.

 1. Pisnami ot Byklyci каза:

  Mnogo mi e mi4no za tikvata.kakto stoi otgore taka ste padne.Ste go pricakat drygite tikveta koito go lizat.

 2. дял каза:

  Дописката звучи странно, като се има предвид, че във фирмата “България днес”АД Донев и Павлов притежават 67 процента от капитала, а останалите 33 са на Недялков, представляван от жена си Милена Трандева. Ако новите собственици купуват всичко, това означава, че въпросният вестник вече е на подчинение на Борисов, респективно Гочева. Два дяла са повече от един, нали така?

 3. Вафла с лешници каза:

  Докато не продадат вестниците си Донев и Павлов, то недейте да се радвате, защото пак дърпат конците задкулисно. Крайно време е да си теглят камшика, защото цяла Европа ги разбра какви са!

 4. дядо Йоцо каза:

  Ами като посегнат на интернет сами ще изкарат хората на улиците!!А там няма да им е така лесно и удобно…

 5. twin_peaks каза:

  Не говори добре за българската журналистика хора като Огнян Донев и Любомир Павлов, които са с тежките обвинения в пране на пари, да притежават вестници като труд и 24часа. Сложиха си нова директорка сега. Не, че на нея ѝ е чиста работата, ама поне не се казва Павлов и Донев. Дано скоро да ги продадат тия вестници, да се изчисти част от поръчковата журналистика от сноби като двамата господа.

 6. Дари каза:

  За интернет ще имат да вземат – нямат толкова акъл.

 7. dido каза:

  евреите са казали :Колкото по-зле – толкова по-добре !

 8. моше каза:

  Да се маха този мошеник

 9. A. Dobreva каза:

  Bravo na GERB!!! Tova e patjat da zagubjat izborite!!!!

 10. БАЙ ТОШО-ПРОЧИСТВАНЕТО ЗАПОЧНА! каза:

  ПЪРВО ВЕСТНИЦИТЕ,ТВ-ТО,И ПОСЛЕ ИДЕ РЕД НА ИТЕРНЕТА!
  ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ ПО ХИТЛЕРИСКИ ИЗПЪЛНЕНА ОТ ГЕРБ!
  ХАЙЛ ГЕРБ!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>