Вижте скилюбителят Бойко Борисов каква скандална продажба на „Въжени лини” в полза на „Витоша ски” е направил докато е бил кмет!

Договорът, с който Столична община продава „Въжени линии” ЕАД на „Витоша ски” ЕАД на Костадин Костадинов. Кмет на София по това време е настоящият министър-председател на България Бойко Борисов, информира http://pressclub.bg

Скандалното: контрактът е сключен в последните работни дни на 2007 година, а именно на 20 декември, а новият чорбаджия се задължава да инвестира в дружеството едва … 500 000 лева. Не само, че сумата е фиктивна, но и въпросната „инвестиция” се прави само през първата година. В следващите 24 години „Витоша ски” ЕАД са освободени от всякакво инвестиционни задължения спрямо съоръжението и им остава „само” да усвояват дивиденти.

500 000 лева би струвало само машинното масло за лифта.

Afera.bg

 
Публикувано в НАЧАЛНА СТРАНИЦА, Скандално. Постоянна връзка.

Вашият коментар през Facebook

2 коментара по Вижте скилюбителят Бойко Борисов каква скандална продажба на „Въжени лини” в полза на „Витоша ски” е направил докато е бил кмет!

  1. Уличник каза:

    Цялата дейност и живот на Бойко е позиране и далавера.

  2. боата каза:

    Е как няма да го бъде, та то го има още! От 2007г. до сега нещо да е станало? Или ние сме силни само на думи?

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>