SOS! Община – Варна е пред фалит и на автопилот!

Даже към любимата на кмета фирма „Инжстройинженеринг” не е платено всичко. Няма сключен договор с пощите и 2 пъти на седмица има специален куриер , който пътува до София. Кметът е дал големи права на Стефка Господинова и тя в момента се мъчи , жонглирайки да ограничава плащанията.

В редакцията на АФЕРА се получи вест от вътрешните потайности на Община – Варна. Тя е анонимна, тъй като се разбира какво ще се случи с лице, което дръзне да си напише името и е служител на кандидата на ГЕРБ за кмет Кирил Йорданов.

В краткото писъмце са отбелязани някои точки, за които АФЕРА алармира още преди два месеца, но както се казва, във Варна СИМБИОЗАТА е непоклатима. Прокурори, ченгета и всякакви други контролни органи, са глухонеми. Във Варна изобщо не е тайна, че кандидат – кметът на ГЕРБ Кирил Йорданов окончателно е абдикирал от властта и морската столица е в катастрофа.

Очевидно обаче „ДРУГОТО” удоволетворява Бойко Борисов и както става ясно, вероятно чрез куриер.

Ето какво ни пише къртицата от Община – Варна:

 „Ето какво се говори открито в община варна :

 1/ че Общината е на автопилот – след като кметът почти отсъства и го заместват непрекъснато.

 2/ ЧЕ ОБЩИНАТА е пред фалит , защото липсат реални пари и плащания.

 3/ че даже към любимата на кмета фирма „Инжстройинженеринг” не е платено всичко.

 4/ няма сключен договор с Пощите и 2 пъти на седмица има специален куриер , който пътува до София.

 5/ няма проведена обществена поръчка за канцеларски материали и те са изключително дефицитни в момента.

 6/ на дирекция Култура – на Чаталджа, до скоро не бяха прекарани телефони, а сега имат само 2, които са крайно недостатъчни за цялата дейност от фестивали.

 7 / кметът е дал големи права на Стефка Господинова и тя в момента се мъчи, жонглирайки да ограничава плащанията.

 8/ говори се още, че хората, съкратени след структурните промени – няма да им изплатят няколкото заплати в едно, както е по закон, а ще гледат да е по “взаимно съгласие”.

 9 / МОЛЯ  ВИ ДА ПРОВЕРИТЕ – дали кметът е назначил предания му Здравко Марков – след пенсионирането – като директор на информационния център / на козирката /.

 10/ Реното, което било за Богдан Караденчев е било под наем и сега този наем е ликвидиран” 

 Afera.bg

 
Публикувано в НАЧАЛНА СТРАНИЦА, Скандално. Постоянна връзка.

Вашият коментар през Facebook

2 коментара по SOS! Община – Варна е пред фалит и на автопилот!

  1. komentator каза:

    Какво де се каже за срамотиите, да молиш хората да идват на место да си получат писмото, или да се изпраща на мейл, защото договора с пощите пропаднал. То не само се говори, ами може и да се види. Съсипаха цял отдел(Обслужване на данъкоплатци)- гръбнака в дирекция “Местни данъци” за да може някой да се докаже колко е по силен от другия. Ами като са началници и се цакат помежду си, защо трябва да страдат хората, които си вършат работата и да ги правят на маймуни сега. А може би да се назначат нови хора (вътрешни на някого)?
    Най – добре е да се разгледа подробно всяка дирекция какви съкращения има и какво е новото разпределение, дето толкова много се говори за това “преструктуриране” – ДА СЕ ПОДСИГУРЯ С МОИ ХОРА.

  2. fen pianoto 4efi каза:

    О след като вечно пияното Стефче управлява финансите Варна ще я оправят напълно.Нали се сещате,че тя от кликата на Мутафа от ОБТ.Той е шпец по жонглиране с парите и така нататък.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>