ПРОСТИТУТКА ЛИ ДА СИ ПОРЪЧАМ, ИЛИ БИВОЛЬ…

 

Проститутка ли да са поръчам, или БИВОЛЬ – въпросът пронизва съзнанието ми вече втори ден. Дилемата е заради вчерашната публикация на изданието за поръчки. Всъщност, публикацията в т.н. сайт за поръчкова /странно защо подменят думата с разследваща/ журналистика налива допълнително масло в огъня на дебата – журналистиката или проституцията е най-старата професия.

Омаскаряването на 9 човека от контактната група на СОФИЯ БЕЗ БЛОКАДИ би трябвало да влезе в учебниците, които теоритизират методите и формите на мръсните поръчкови кампании от древността до днес. Деветима бяха сложи на стената на позора от медиатор, вживяващ се в медиен фактор от последна инстанция. Дали сега биволите със същия комунистически плам ще омаскарят поименно всичките 1500 човека от самата фейсбук група? Всъщност, решава поръчителя. И неговия портфейл.

Та, думата беше – дали проститутка, или БИВОЛЬ. Въпрос на пари…

Владимир Танев

Vladimir Tanev

 

 
Публикувано в НАЧАЛНА СТРАНИЦА, Позиция. Постоянна връзка.

Вашият коментар през Facebook

4 коментара по ПРОСТИТУТКА ЛИ ДА СИ ПОРЪЧАМ, ИЛИ БИВОЛЬ…

 1. Възмутен каза:

  То стига това, че омаскариха 9-те главни говорителя. От там нататък какво ще клепат по останалите 1491 е без значение. За това няма оправия у нас. Човек реши да направи едно дело и веднага ще си види името в някой сайт. Всички сте еднакви, баси… и от двете страни на барикадата. Когато едните гледат към другите все едно огледало има сложено по средата.

 2. Българин каза:

  Платените герберастки пидали си проличаха.

 3. ГКБ каза:

  биволя като рие кал хвърля на гърба си

 4. Михайлов каза:

  Биволъ без кал не може. Ако няма, сам ще си я направи. проститутката е за предпочитане, от биволъ ще се окалаш излишно. Майната му на биволъ, да си лежи мирно и кротко в калта, да не цапа хората, че може и до кланницата да стигне…

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>