Капка, пардон, Сидерова, помни ли какви ги плещи?!

“Новата” партайгеноска, която ще прави нова нациолистическа партия след като кадрува и бе сив кардинал на Атака – Капка, вече Георгиева, се яви по ТВ7 в студиото на Люба Кулезич, за да пласира менипулативните си окултни внушения, че този път пак щяла да бъде до първия мъж в държавата, ама щял да бъде сега пък – синът и Димитър Стоянов. Бившата Сидерова, която умело дефилираше по всички телевизии и по времето, когато бе сив кардинал в Атака с мантрата „Вера Кочовска”, продължава рефрена, обаче забравя какви ги е говорила някога.

Преди две години същата Капка наду главата на всите българи, че Вера Кочовска била предрекла на Волен Сидеров, че „той ще е” бъдещият президент на България. Тази легенда бе повтаряна толкова пъти от твстудио в твстудио от самата Капка, че чак пресоли манджата. Като притурим, че Капка славославеше и Бойко Борисов, направо накъртваше.

Днес по ТВ7 същата Капка рече, че Кочовска не била казала точно тъй, ами че „избраната” едва ли не Капка щяла да седи до най-първия мъж в държавата, ама той нямало да бъде Бойко, ами синът и – Димитър Стоянов.

Чак да се потресеш от амнезията, която избирателно манипулативно ползва ексСидерова.

Тя не пропусна да рече как хората и казвали, че е българската Жана Д’арк, а пък дъщерята на Кочовска като и подарила медалиона на феномена, на Капка и минало мигрената.

В обръщение не бе пропуснато в поредната твизява на Капка да бъде отчетена и огромната роля на Радой Ралин за формирането на Митко, синът на Капка. Само че паметливите не са забравили, че години наред същият Митко, който ще става първия мъж в държавата, бягаше като от дявол от паметта за дядо си Радой Ралин и изрече какво ли не по негов адрес.

Разбираемо е една изоставена жена да търси своя реванш, включително и в политически план, за да избие комплексите си. Още повече, че новата Капкина партия си е в пълна услуга на ГЕРБ и Борисов. Но цялата тая мелодраматичност, „жертвеност” „в името на народа” и режисирана нега в гласа, както и търсенето на евтин пиар чрез Кочовска, идва в повече.

Защото истински посветените и духовните хора не се пъчат като панаир с Кочовска и не си уйдурдисват думите и, както им отърва.

 Afera.bg

 

 

 

 

 
Публикувано в НАЧАЛНА СТРАНИЦА, Позиция. Постоянна връзка.

Вашият коментар през Facebook

6 коментара по Капка, пардон, Сидерова, помни ли какви ги плещи?!

 1. niko каза:

  Тая за каква се взема?Подминала националната идея ,та чак мост до ГЕРБ прави ,само ио само да е във властта.Що не се погледне и види ,че без да я свързват с името на някой мъже никоя.

 2. мариам каза:

  Много жалко е когато си повярваш,че си значим,а още по-жалко е когато ги избереш за стожери на национализма.Както с Ванга така и с Вера Коочовска си служат за партийни цели.На всички е ясно ,че Бойко има пръст в ликводирането на Атака,но всеки си носи кръста.Затова българите трябва да помнят и гласуват с ума си ,а не с пристрастие или под давление на феномени.Във всяка държава има образи като тях ,кото търсят място в политиката,но урок им дава народът чрез гласа си!

 3. радост кочева каза:

  Познавам сина й! Нямаше пари за кафе и се мотаеше на пл. Славейков като муха без глава, жените не му обръщаха внимание, защото ходеше като клошар! Не мога да разбера, това семейство за какво се има? Какво си въобразява? Бяха едни голтаци – сиромаси, сега се големеят! На изборите ще се види, че за нищо не стават!

 4. abdvb каза:

  След като завърши политическото убийство на Волен Сидеров,
  капнала капка в морето!
  А пък първият мъж може да се окаже я Яне, я Асен.
  Не съм чувал други да са я споменавали като жена.

 5. Джо Бързия каза:

  Гнусни политически кърлежи , впили се в тялото на българския народ ! Не стига , че смучат и тровят по най-безсрамен начин , кръвта ни , но и се изживяват , като благородници , а нас ни имат за роби , чието единствено задължение е да ги храни и обслужва ! Грозната камила Капка , дебелогъзото и синче са вредни за България !

 6. ха-ха-ха-а-а-а-а! каза:

  Бре! От климакса – в политиката!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>