ГОТВЯТ ШОКИРАЩО НАЗНАЧЕНИЕ В МВР НА ЛИЦЕ, КОЕТО СЕ ЗАКАНВА ЛИЧНО ДА ЗАКРИЕ САЙТА „АФЕРА” И ЗАПЛАШВА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ЧЕ „СТРАШНО ЩЕ СЪЖАЛЯВА”!

 

На мястото на изпратения в пенсия Кольо Щангата, като шеф на ОД МВР – София ще бъде назначен скандално известният бивш началник на столичното Първо РПУ и настоящ началник на столичното Осмо РПУ Евгени Игнатов. Същият стана известен с наглото си корупционно поведение и с налагането на корупцията като практика в ръководените от него РПУ-та. След разследване на компетентните органи в МВР бе установено, че има данни за извършени  многобройни нарушения от Евгени Игнатов  и в началото на 2013 година същият за “наказание” бе преместен в Осмо РПУ , но забележете, отново като началник. Тогава това преместване се дължеше на близките отношения между Евгени Игнатов и тогавашния директор на СДВР Валери Йорданов, който направи всичко възможно да отърве корумпирания Игнатов от уволнение.

Уважаема АФЕРА, както е известно малко след назначаването му като министър на  вътрешните работи Цветлин Йовчев изпрати в “заслужена” пенсия директора на ОД МВР София комисар Николай Николов /Кольо Щангата/. Същият стана скандално известен с клипа изнесен първо от Вас, на който се вижда как той играе канадска борба и псува задържан. Но тези му действия далеч не са най-скандалните в дългата му милиционеро-полицейска кариера, в която има и понижение от зам.директор на служба до  оперативен работник.

Но не за Кольо Щангата ще говорим. Той е вече в историята и надали някой ще го помни след три-четири месеца.

Въпросът е в друго. А именно – кой ще бъде назначен на неговото място, което е изключително важно, защото ОД МВР София ръководи всички РПУ-та на територията на София област, като общините на брой са 22, между които изключително важните общини   Ботевград, Годеч, Драгоман, Елин Пелин, Етрополе, Златица, Ихтиман, Копривщица, Пирдоп, Правец, Самоков, Своге, Сливница. ОД на МВР София ръководи 12/дванадесет/ РПУ-та.

От изключително информирани източници в отдел “Кадри” на ОД на МВР София бе изнесена неофициална информация, че на мястото на изпратения в пенсия Кольо Щангата ще бъде назначен скандално известният бивш началник на столичното Първо РПУ и настоящ началник на столичното Осмо РПУ – Евгени Игнатов. Същият стана известен с наглото си корупционно поведение и с налагането на корупцията като практика в ръководените от него РПУ-та. След разследване на компетентните органи в МВР бе установено, че има данни за извършени  многобройни нарушения от Евгени Игнатов  и в началото на 2013 година същият за “наказание” бе преместен в Осмо РПУ , но забележете – отново катоначалник. Тогава това преместване се дължеше на близките отношения между Евгени Игнатов и тогавашният директор на СДВР Валери Йорданов, който направи всичко възможно да отърве корумпирания Игнатов от уволнение.

И забележете, сега след като Валери Йорданов бе отстранен от МВР, заради несправяне с работата, същият този Евгени Игнатов отново е спряган като кандидат за изключително висока длъжност, вместо отдавна да бъде уволнен и съден.

Същият този Евгени Игнатов е известен и с това, че заяви, че лично ще закрие сайта “Афера” и ще накара собственичката му, цитирам: “страшно да съжалява”.

Ако това е новият морал , който Цветлин Йовчев налага в МВР, то и последната  надежда в служителите на министерството и гражданите, че нещата ще се подобряват окончателно заляза.

Бойко Цветанов

 
Публикувано в Мишена, НАЧАЛНА СТРАНИЦА. Постоянна връзка.

Вашият коментар през Facebook

12 коментара по ГОТВЯТ ШОКИРАЩО НАЗНАЧЕНИЕ В МВР НА ЛИЦЕ, КОЕТО СЕ ЗАКАНВА ЛИЧНО ДА ЗАКРИЕ САЙТА „АФЕРА” И ЗАПЛАШВА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ЧЕ „СТРАШНО ЩЕ СЪЖАЛЯВА”!

 1. Ariman каза:

  Явно в “Човешки ресурси” продължават да работят олигофрени?А какви кадри имаше там,като другаря Цървулан-папконосеца на пикльото!

 2. маргарит каза:

  Нещо не разбирам тази статия,както и повечето в този сайт.Говорят се какви ли не неща за хора,които са “корумпирани,гадни,подли,лицемерни….и т.н.” а те са си все на тези постове та даже и по-големи.Всичко това ме навежда на мисълта,че или публикациите са платени или това не е точно така.Ако имаше и малко истина,то какъвто и гръб да имат тези хора,то след като са такива,никой не би рискувал службичката си за да ги защити…злословенето в България май стана доста добре платена професия.Мисля,че на МВР му липсват хора като Щангата,които си разбираха от работата и отсъствието им е само загуба за системата и гражданите.

 3. Boriana каза:

  Ei, kalpav narod sme, samo povod da ima i shte se iaviat koi li ne da kazvat, che si takav i onakav, a veroiatno tova go e chul ot na konia vuicho mu, prostete za jargona, a posle i povodat ne bil za tozi chovek, a za drug… No nishto, ei taka profilaktichno, po nashenski pak shte poohulim toz i onzi, ne moje da sa angeli, vse pak.

 4. Жоро каза:

  Игнатов здраво е закъсал щом е опрял до това Димитър Климентинов да го защитава.Направо си вкара автогол.Тези които познават и двамата знаят за какво става въпрос

 5. Мони каза:

  Днес в 8-мо РПУ беше много интересно.Началниците викаха един по един служителите ,за които се знае,че са близки до Игнатов и ги караха да пишат ,че изнесеното не е вярно.Доколкото зная над 20 души са обещали да напишат хубави неща за него ,но както виждам само четирима са го направили.А Димитър Климентинов/ако наистина е същият/Игнатов го доведе в Първо РПУ,откъдето беше изхвърлен за корупция.

 6. Емил Ефремов каза:

  Господин Игнатов го познавам лично беше ми началник. Не мога да кажа лоши думи за него,като кажат в случая напишат ,че сестра ти е к…. ходи доказвай че нямаш сестра.

 7. Ангел каза:

  Тук вече няма подбиране, всеки се плюе за щяло и за нещяло… Защо ли трябва да се намесват и Щангата и кой ли не… пък даже бил наказан като го преместили в осмо… стига глупости.!

 8. До Ели Христова каза:

  Драга Ели.Нормално е да нямаш наблюдения спрямо Евгени Игнатов по простата причина,че работиш в ППД като редови полицай и изкарвайки смяната си се прибираш в къщи.Поради това ,че си редови полицай никога не си била при Евгени Игнатов в кабинета му и не си ставала свидетел на прословутите му крясъци.Той не се занимаваше с ППД,с тази работа се занимава протежето му Панчев.
  Но на съвсем различно от твоето мнение е служителят Лъчо/умишлено не споменавам фамилията му/,който пред повече от 50 души бе наречен от Игнатов с обидни думи като “алкохолик” и “нещастник” и то за нещо за което не бе виновен. Ако ти беше на негово място как би се почуствала и би ли изпитвала “топли” чувства към този човек.

 9. До Игнатов каза:

  Евгени,каквито и опити да правиш,чрез свои подчинени да изкараш написаното неистина не успяваш,защото още помним всичките зулуми които направи в Първо РПУ,и даже сме ги и документирали.Още помним как всяка сутрин на оперативка разпореждаше да се укриват извършени престъпления,като не се завеждаха по регистър “Заявителски Материал”,а по регистър “Входящ Номер”.
  И за да бъдеш честен си кажи защо те разкараха от Първо РПУ и с какви мотиви.

 10. Радо каза:

  До Георги Георгиев.
  Надали познавате човека и началника Евгени Игнатов,но аз го познавам прекрасно и мога да ви кажа,че същият е абсолютен страхливец,не умеещ да носи отговорност и назначен на този му пост не заради някакви професионални качества,а заради лични познанства.Знаете ли ,че в Първо РПУ,служители бяха наказвани масово,само и само началника да не носи отговорност.Знаете ли,че точно в Първо РПУ гръмна скандала с фалшивите лични карти,заради което Игнатов принуди началника на паспортната служба Михаил Михайлов да напусне,въпреки,че вината беше изцяло на началника.Знаете ли,че по времето когато началник беше същият този Игнатов напуснаха над 100/сто/ служители ,като причината им беше именно началника.Знаете ли,че нямаше ден в който този началник да не изпадаше в състояния при които виковете и крясъците му се чуваха чак на улицата.Дори хората които той доведе в управлението като кадровика Красимир Илиев напуснаха,не можейки да понасят системният тормоз на който бяха подлагани.След няколко месеца служба секретарката му избяга.Знаете ли ,че поне пет пъти са викали линейка в районното,защото викайки и крещейки същият този началник е вдигал кръвно.Знаете ли,че в инспектората на МВР срещу Игнатов са подавани над 50 сигнала и именно след един такъв сигнал и след извършена проверка Игнатов е преместен в Осмо РПУ.Не е лошо да прочетете справката от извършената проверка и тогава много неща ще ви станат ясни.Да ви давам ли още примери г-н Георгиев?Защото ако продължа с изброяването им няма да стигнат и 100 страници.Така,че написаното е абсолютно вярно и много служители/бивши и настоящи/ могат да го потвърдят и изнесат още много факти.

 11. Румен каза:

  Надявам се след тази статия този боклук Евгени Игнатов най-накрая да бъде изритан от МВР завинаги

 12. Ана каза:

  ‘Ич не се коси:)

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>