ПРОКУРОР РОМАН ВАСИЛЕВ НИЗВЕРГНАТ КАТО МАСОН, КРИЕ ЗЛАТНИТЕ СКЪПИ ЧАСОВНИЦИ. ЦАЦАРОВ В КУРТ КАПАН – С НЕГО И С КОКИНОВ.

Както АФЕРА първа писа седмица преди да избухне официално новината, главният прокурор Сотир Цацаров сложи, метафорично казано, главата на шефа на СГП прокурор Николай Кокинов на дръвника, заради недопустими професионални нарушения. Вместо да бъде шутиран от председателското място в СГП обаче, на Николай Кокинов предстои да му се размине с мъмрене и ще запази поста си. Оставането на Кокинов на шефското място било продиктувано от поредния абсурд в прокуратурата – че заместникът му Роман Василев нямал необходимия ценз за да оглави Софийска градска прокуратура. В същото време Роман Василев бил погнат от масонската ложа, в която членува. И свалил скъпите златни часовници и ланци от себе си, за да демонстрира колко “редови беден прокурор” е.

Главният прокурор Сотир Цацаров очевидно е поставен в курт – капан от двамата „корифеи” на прокурорската мисъл – Николай Кокинов и Роман Василев.

Както първа писа АФЕРА още преди да бъде оповестена официално новината – Цацаров предизвика проверка за нарушения на прокурор Кокинов и положи главата му на дръвника като се очакваше той да бъде отстранен от поста шеф на СГП.

Това обаче няма да се случи, разкриха пред АФЕРА брилянтни източници от върховете на прокуратурата.

Причината била, че заместникът на Кокинов в СГП – зловещо небеизвестният прокурор Роман Василев, нямал необходимия ценз за да оглави СГП. Друг е въпроса защо е необходимо тия двамата непрекъснато да се менкат пред очите на гражданството, което като им чуе имената вече е готово да се хване за кобура.

Кокинов щял да се размине с наказание мъмрене и толкова.

Междувременно прокурор Роман Василев, който разигра етюд с подаване на оставка, която пък не бе приета от подведения от него Сотир Цацаров, бил низвергнат от масонската ложа, в която членува, научи АФЕРА.

И там разрива бил, заради уронване престижа на името на масонската ложа от страна на Роман Василев, на което особено много държат зидарите в своите постулати.

Масоните били вбесени от редица действия на Роман Василев.

Справка на АФЕРА в масонските среди показа, че когато бива отлъчен някой член на масонска ложа, то задължително останалите ложи получавали известие за това, за да не допуснат грешка да го приемат при себе си. Такова писмо до този момент официално за Роман Василев не  е получено.

След като обаче преди години бе поставен въпроса редно ли е магистрати да членуват в масонски ложи, самите магистрати се били „скатали” и  престанали да ходят по масонските мероприятия, разкриват източниците ни. Това обаче не означава, че са престанали да бъдат масони и да въртят контакти.

Прокурор Роман Василев, който е фен на скъпите златни часовници и ланци, тези дни ги е скрил дълбоко и го играе „беден, редови прокурор”, потресени са негови авери по финансов стандарт. Василев рязко сменил маниера да се пъчи със скъпи модни придобивки, но така и не можел да прикрие следите по лицето си от ботокс, хилуоронова киселина и присаждане на коса.

Така или иначе главният прокурор засега е в капана на двамата си „хубавци” Кокинов и Василев.

„Не отписвайте обаче толкова бързо Цацаров, той ще бъде новия Филчев, в смисъл, че както Филчев се обърна срещу Костов, заради криминалната му приватизация, така и Цацаров ще застане срещу Бойко Борисов. И това предстои скоро”, коментира пред АФЕРА близък до обкръжението на Цацаров.

Afera.bg

 
Публикувано в Мишена, НАЧАЛНА СТРАНИЦА. Постоянна връзка.

Вашият коментар през Facebook

3 коментара по ПРОКУРОР РОМАН ВАСИЛЕВ НИЗВЕРГНАТ КАТО МАСОН, КРИЕ ЗЛАТНИТЕ СКЪПИ ЧАСОВНИЦИ. ЦАЦАРОВ В КУРТ КАПАН – С НЕГО И С КОКИНОВ.

  1. илчо каза:

    Kato ne razkara Kokinov mi stana iasno

  2. Боби каза:

    Аман от тия масонски ложи и пр. завери, в които членуват бездарни, но болезнено амбициозни същества. Помислете си само колко стойностни хора е трябвало да прескочат хора като Роман Василев, за да израснат кариерно и какво им е на тези, които знаят, че той за нищо не става, но е в системата е над тях… На жалост, така и във всяка област в България, затова сме на този хал.

  3. Таня каза:

    Последното изречение е малко вероятно да се случи. Г-дата и тримата са марионетки на Борисов и ЦВ.ЦВ. Може нещо да се промени, ако изборите отслабят хватката на Борисов и Цветанов.Но докато навсякъде има тяхни послушници, които държат за т… това е невъзможно. Е, ако все пак решат да хвърлят накой на вълците /Цветанов и Борисов/, както сториха това с М. Найденов – може, но не вярвам защото трябва на тях двамата някой да им замита лайната, а в момента не са в позиция да си произведат нови слуги в Прокуратурата.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>