ДЕПУТАТИ, РОДНИ ЗВЕЗДИ И ДЕЦА НА БИЗНЕС – БОСОВЕ ЛЕКУВАТ НАРКОТИЧНА И АЛКОХОЛНА ЗАВИСИМОСТ ЗАД ЧЕРНИ ПОРТИ И КАМАРА ОХРАНИТЕЛНИ КАМЕРИ

Елитната клиника за зависимости “Ренесанс – Интер” собственост на украинска компания работи вече от две години в страната ни, като за това време през нея са минали цял куп родни величия. Според запознати преди година в нея е прекарала няколко месеца Галя от Каризма, а в момента за посещение в “”Ренесанс – Интер” се готви за лечение да влезе бившият й партньор от дует Каризма Миро, чията зависимост към кокаин и алкохол в последните 10 години е публична тайна. Публичните “шоута” на Миро под влияние на наркотици са всеизвестни сред неговите познати, като наскоро негова близка приятелка е решила да вземе решението на проблема в свои ръце и да изпрати певеца на 3 месечно лечение във Варна.

Интерес към ВИП лечебно заведение проявил и продуцента Иван Христов, който в предаването на Венета Райкова “Горещо” призна, че през последните години има все по-сериозни проблеми с алкохола. В следствие на употребата на алкохол през последните години Иван многократно имаше пътни инциденти като при един от тях дори се стигна до съд.

Друг кандидат за лечение в баровското лечебно заведение е режисьорът на последния концерт на примата Лили Иванов. Мъжът имал дългогодишни проблеми с алкохола и наркотици и да дни се готвел да постъпи за лечение. Той е още известен и с факта, че е един от най-близките приятели на актьорът Мариус Куркински и именно той е човекът който убеди Куркински преди няколко месеца да направи общ проект с примата. В същото време и самият Куркински е известен със своята слабост към наркотиците. Той многократно вече е споделял пред свои близки, че му става все по-трудно да реши сам растящата си зависимост. 

Според запознати през украинската клиника до този момент освен лица от шоу бизнесът са се лекували и депутати, както и няколко деця на кандидат депутати на предстоящите избори на 12 май. Един от основните кандидати от северо-източна България в листите на движението на Миглена Кунева “България на гражданите” например  вече неколкоратно води синът си на лечение в “Ренесанс – Интер”.

Не е тайна, че през последните 10 години децата на много известни българи се сблъскаха пряко с най-различни зависимости. Дъщерята на бившия министър на икономиката в правителството на Иван Костов Александър Божков вече 15 години не може окончателно да реши въпроса си с наркотиците. Същото е вярно, макар и по малка степен и за дъщерята на Ивано Костов, Яна, както и за щерката на неговия външен министър в кабинета Надежда Михайлова – Нейнски. Според запознати дъщерята на Нейнски била изгонена от елитен швейцарски колеж именно заради слабостта си към дрогата.

В същото време един от най-близките авери на съдения в Италия Евелин Банев – Брендо също търсел вариант за лечението на синът си който от от известено време се изживява и като кино актьор. Младежът не спирал да обикаля нощните клубове на София, като все по редовно се заигравал с дрогата.

След отвличането на щерката на Брендо, Лара, Златомир Иванов – Баретата заключи децата си в къщата си в Драгалевци, като обгради дома си с огромна охрана. Близки до Баретата твърдят, че той обмисля няколко варианта за децата си за следващите няколко месеца, като единия от тях бил да изпрати синът си във въпросната клиника, където младия наследник да реши някои от наболели си психологични проблеми.

Клиниката “Ренесанс – Интер” работи от близо 3 години в България, като е ситуирана в баровския варненски район “Траката” в близост до курорта “Свети Константин и Елена”. Според сайта на лечебното заведение то от 15 години работи по собствена методика по проблемите на зависимостите, като в Украйна разполага с още 25 подобни клиники.

Реално след внимателно проверка в интернет се оказва че “Ренесанс – Интер” е единствената подобна, модерна и работеща клиника от този тип у нас.

Освен луксозната и строго охранява къща на клиниката във Варна в “Ренесанс – Интер” работели специалисти които оказвали 24 часово индивидуално внимание на всеки един пациент. Според запознати до момента много известни варненци също тайно са ползвали услугите на ВИП лечебното заведение. Строгата охрана и баровската среда държали настрана любопитните погледи, което пък давало възможност на баровските пациенти за да отделят спокойно време за своето здраве. Според информацията в сайта на клиника “Ренесанс – Интер” цените в лечебното заведение въобще не са непоносими за хора с възможности. Лечението за 1 месец излиза около 2 000 евро, като включвало пълна и професионална детоксикация, както и съответната психотерапия след това.

Пламен Димитров

 

 

 
Публикувано в Мишена, НАЧАЛНА СТРАНИЦА. Постоянна връзка.

Вашият коментар през Facebook

Един коментар по ДЕПУТАТИ, РОДНИ ЗВЕЗДИ И ДЕЦА НА БИЗНЕС – БОСОВЕ ЛЕКУВАТ НАРКОТИЧНА И АЛКОХОЛНА ЗАВИСИМОСТ ЗАД ЧЕРНИ ПОРТИ И КАМАРА ОХРАНИТЕЛНИ КАМЕРИ

  1. йовчо каза:

    ами,не е ли време и христо данов да потърси помощ………..

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>