СКАНДАЛ! В СХЕМАТА С АРЕСТУВАНИТЕ ДАНЪЧНИ – ВРЪЗКА С ВАРНЕНСКИЯ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД И ВАРНЕНСКА ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА!

Апелативна прокуратура за трети път отменя постановлението на Варненска окръжна прокуратура, свързано с шокиращите сигнали дадени от Биляна Якова за зулумите, далаверите и аферите, които се случват в НАП – Варна, но този път частично. Покровителството и чадъра отново е опънат от шефа на Варненската окръжна прокуратура  Владимир Чавдаров – в частта за нарушенията, които са допуснали зам. директора на НАП – Варна Чавдар Янков и директора Светлан Петков. Апелативната  прокуратура в морската столица потвърждава постановлението на Окръжна прокуратура – Варна.

Самата Апелативна прокуратура си противоречи – веднъж дава указания на Окръжна прокуратура, а в това постановление в частта за директорите на НАП – Варна си затваря очите и нищо не казва са собствените си дадени указания, т.е. чадъра е за директорите.

Няма никакви обосновани и конкретни мотиви за тази част от нарушенията.

На практика уж осъществява инстанционен контрол, а се получава чисто  замазване на очите. Предстои обаче обжалване пред Върховна касационна прокуратура, докато някой все пак си отвори очите и направи обективна проверка.

АФЕРА ПРОДЪЛЖАВА ДА ПИТА ОКРЪЖНИЯ ПРОКУРОР ВЛАДИМИР ЧАВДАРОВ: Как може да кажеш на черното бяло при условие, че има доклад от АДФИ и нарушенията са установени и  Чавдар Янков си е платил даже актовете, които са му били съставени.
Арестите на служители от НАП – Варна сега дават възможност да бъдат извадени всички афери на НАП в морската столица!

И да бъдат разровени из дъно следните въпроси:

- Колко от проверените фирми от Бехтие Османова са обжалвани пред административен съд Варна и какъв е бил случайния принцип на разпределение на делата?

- Бившите служителки на НАП Красимира Желева заедно с още някои, които в момента са съдийки в Административен съд дали са разглеждали  дела на Бехтие Османова?

- Има ли връзка в това, че жената на зам. Директора на НАП – Варна Чавдар Янков – Милена Комитска е пиар в Административен съд Варна?

-  Каква е връзката на Варненския административен съд в СХЕМАТА?

- Когато Бехтие Османова е проверявала търговищки фирми кой е бил териториален директор – Светлан Петков? Нима той не я познава още от там и дали е нямало оплаквания още тогава от търговищки фирми?

- Познава ли се Бехтие Османова със Соня Костова, за която се говори, че е много близка на Светлан Петков и която единствено доведе от Търговище?

- Защо точно Светлан Петков при назначението си за директор през 2010 г. във Варна я прави н-к “Бюджет и финанси” в НАП?

- Има ли закупено жилище във Варна Соня Костова и с чий пари за толкова кратко време?

-А светлан Петков още ли живее на квартира в Чайка във Варна?

Afera.bg

 

 
Публикувано в Мишена, НАЧАЛНА СТРАНИЦА. Постоянна връзка.

Вашият коментар през Facebook

5 коментара по СКАНДАЛ! В СХЕМАТА С АРЕСТУВАНИТЕ ДАНЪЧНИ – ВРЪЗКА С ВАРНЕНСКИЯ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД И ВАРНЕНСКА ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА!

 1. Troyan каза:

  Firmite na Atalay sa navsqkade! Posledno specheliha targ v Razgrad za postroqvane na zashtiteni jilishta,prednata godina praviha osnoven remont,sanirane i t.n. v doma za deca v Isperih….

 2. mihail каза:

  Защо и какво наложи създаването на Административния съд ? Не е ли това съдът,който имяа една единствена задача да замита следите на грубите закононарушения извършвани от властниците!!! Като правило в този съдът работят съдии с твърде компромитиращи ги деяния,примери много!!

 3. aferist каза:

  afera mojeli da publikuvate i poslednite aktove sıstaveni ot mariana dimitrova i behtiye osmanova?na kogo i na kıkva suma?

 4. Калоян каза:

  Целият НАП и назначенията са на Янко Станев по линия на ДПС, но не от ДПС, така се върза и краде с фирмата на Аталай, Разград, за озеленяване, Търговишка фирма, която зареждаше автобусите на Градски транспорт и т.н. абе, него що никой не го разследва??????????

 5. Тони каза:

  Томова забрави да посочиш и Павел Димитров?

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>