КАКВО НАЙ-ВАЖНО ПРОПУСНАХА „ЧЕСТНИЯТ” СВИДЕТЕЛ ПЛАМЕН УСТИНОВ И КОМПАНИЯТА МУ ПО ТВ7!

Незнайно защо, нареченият „ключов свидетел” Пламен Устинов по делото „октопод” се появи в предаването „Насреща с Люба Кулезич” по ТВ 7 в компанията на журналиста Огнян Стефанов. Устинов заяви, че не се продавал и думите му някак странно кухо издрънчаха на фона на записите, които публикува вече АФЕРА, от които става ясно как е взел 300 000 лева за да изведе семейството си и себе си във Виена, понеже е бил притискан от ГДБОП и МВР да лъжесвидетелства срещу Алексей Петров. Едва след като взима парите чрез договор за заем и обещава да ги върне, Устинов, ГОДИНА ПО-КЪСНО след образуването на делото „октопод”, става свидетел.

Разследването на АФЕРА може да си припомните тук: „Топ” свидетелят срещу „октопода” търгува с лъжи. Лапа 300 бона. „Ще ги изкарам от ония, дето мразят Алексей!” http://afera.bg/razsledvania/23333.html

В студиото на Кулезич всички бяха възмутени как Пламен Устинов бил наричан лъжесвидетел и размахаха доказателство колко бил читав по отношение на взетите 300 000 лева – постановление на Софийска Районна прокуратура за отказ да се образува наказателно производство.

Какво услужливо УКРИХА ОБАЧЕ УСТИНОВ И КОМПАНИЯ В ТОВА ПОСТАНОВЛЕНИЕ?

Софийска Районна прокуратура ОТКАЗВА ДА ОБРАЗУВА НАКАЗАТЕЛНО ПРОИЗВОДСТВО ЗА ТВЪРДЕНИЯТА НА „ЧЕСТНИЯ” СВИДЕТЕЛ, ЧЕ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ МУ ПОРЪЧАЛ ДА УБИЕ ВАСИЛ БОЖКОВ!

Тези скандални „честни” свидетелства на Устинов бяха неведнъж иначе размахвани по ТВ7.

Кулезич, Стефанов и Устинов обаче някак „нехайно” пропуснаха да съобщят, че прокуратурата не е намерила какъвто и довод да образува наказателно производство за „истините” на Устинов, че Алексей Петров го е пратил да убива Васил Божков, пък Устинов отишъл и предупредил Божков.

Любопитна подробност е, че самият Васил Божков при разпит от разследващите органи заявява, че никога не е познавал, не познава и нищо не му говори лице като Пламен Устинов.

Най – странното е, че Софийска Районна прокуратура присъедиява към преписката за твърденията на Устинов как щял да убива Васил Божков и преписка 46122/2011 по жалбата на Емил Бонджев и Огнян Петров, които сигнализират органите, че Устинов не връща парите, дадени му с договор за заем. Какво общо има „убийството на Божков” с казуса за взетите 300 000 лева от Устинов, така и не става ясно, но постановлението прекратява образуването на наказателно производство и по двата необяснимо обединени случая.

Постановлението е издадено на 18 май 2012 година и подлежи на обжалване.

Устинов тънко приложи и очеваден натиск – ако прокуратурата и МВР не го защители, щял да се откаже от показанията си по делото „октопод”. Целта очевидно е да бъдат притиснати лицата, които продължават да си искат 300 000 лева от Устинов. Странно “честно” прозвуча и твърдението на Устинов, че Филип Александров тръгнал да гази жена му с кола. На датата, на която това, според Устинов се е случило обаче, Филип Александров е бил на разпит в … следствието.

Afera.bg

 

 
Публикувано в Мишена, НАЧАЛНА СТРАНИЦА. Постоянна връзка.

Вашият коментар през Facebook

7 коментара по КАКВО НАЙ-ВАЖНО ПРОПУСНАХА „ЧЕСТНИЯТ” СВИДЕТЕЛ ПЛАМЕН УСТИНОВ И КОМПАНИЯТА МУ ПО ТВ7!

 1. Мичковска каза:

  Кулезич като колежката си Найденова стигна дъното на журналистиката. Върви главоломно надолу. И невръстните деца разбраха, че изпълнява поръчка, за която й е платено. Направо се четеше в очите й. Затова беше поканила тези кукли на конци Устинов и Стефанов. Не зная О.С. как се гледа в огледалото. По-горе прочетох, че А. Петров е воин, който е роден да побеждава. Това е точно така. Сигурна съм, че от тези премеждия ще излезе още по-силен.

 2. Мичковска каза:

  До г-н К. Киров. Поздравявам ви, г-не, отличен коментар. Много точни метафори за тримата участници в шоуто по ТВ7. Възхитена съм. Хубаво е, че сред форумците има толкова умни коментатори. Особено ми хареса сравнението на набедения журналист О.С. като “самотен и просещ мечкар”…

 3. Stelian Ivanov каза:

  Сега си обяснявам защо беше пребит този помияр Стефанов. Колкото до Устинов- и на слепите и глухите стана ясно, че ще гризне дървото от самите онези които го туриха на пангала като кошаревски свисетел. А Курлезич! Отврат и като визия и като интелект и като минетчийка! Хич да не подкрепяш Трактора да ти стане сиппатичен след тези помияри.

 4. Дари каза:

  Абе и лекарите им виновни.Новата министърка си устройва лов на вещици.Ако има някой да си го разследват, ама така на ангро да се говори за Пирогов като бандитско гнездо, на какво прилича.Колко живота са спасили лекари, мед сестри , санитари.Утре дано не се сетят да ги обвинят в заговор срещу властта, като учителя им Сталин.

 5. Праведния каза:

  Тези олигофрени до такава степен ги е мързяло да работят,че са стигнали до ВКП да им решава спора за подсъдност.И понеже са се чудили как да я махнат от главата си тази преписка ,накрая са се разбрали да приемат ,че извършеното е по чл.117 и е с изтекла давност престъпление.А другия олигофрен е намерил веднага решение да присъедини още една преписка към спорната,за да не си отваря работа и да бачка.Двете преписки са с различни предмети на изясняване , ама майната му това не е важно ,важното е да намерят начин да ги приключат без резултат.Всичко е направено от мързел и бягане на отговорност.Това е реалността в прокуратурата.

 6. bajivan каза:

  От сутрешното предаване на ТВ 7 с “любимката” на публиката Кулезич нещата около честните,защитените и добре платени свидетели по ” знаковите дела срещу ОП ” /цитат от ежедневните изцепки на Цецо-вътрешния/ се запичат,вкисват и започват да миришат опасно.
  Госпойцата очевадно има партийно поръчение да живне малко темата ,но резултата е безкрайно съмнителен.
  Абе тия уастници в предаването -набитият по “погрешка” журналист Огнян Стефанов , Устинов и “водещата” не четат ли Афера ??.
  Чети , Люба.При нужда,ако нещо не ти ясно, ползвай тълковния речник на Българския език….и чети форума на сайта!!!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>