Алексей Петров: Моето осъждане представлява залог за кариерата на вътрешния министър Цветанов!

Все още вярвам, че съм силен именно с истината и тя ще победи. Т.н. дело „Октопод” е знаково дело за България, но не за борбата с тежката организирана престъпност, а за драстичното отклоняване от общоприетите европейски стандарти за правата на човека, което е белег за пълзящата реставрация на тоталитарната държава в България.Абсолютно всеки, който реши да ме оклевети, приписвайки ми всякакви престъпления е добре дошъл в прокуратурата и показанията му се приемат за достоверни без всякакво колебание!

До Българския Хелзинкски комитет

гр. София, ул. „Върбица” № 7

МОЛБА

от Алексей Илиев Петров задържан под стража в СЦЗ по н.о.х.д. № 5249/2011 год. на СГС, 29 с-в адрес

за кореспонденция: гр. София, бул. „Черни връх” № 67,

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕДСЕДАТЕЛ,

Обръщам се към Вас с молба да се запознаете с моя случай и да реагирате на драстичните нарушения на стандартите, въведени от ЕКЗПЧ. Обръщам се към Вас, защото вече трета година българската държава в лицето на своя Вътрешен Министър и Вицепремиер Цветан Цветанов, прокуратура и съд упражнява репресия спрямо мен под формата на борба с тежката организирана престъпност.

СЛУЧАЯТ Е СЛЕДНИЯТ:

1. На 10.02.2010год. бях скандално арестуван от тежко въоръжени полицаи в дома си рано сутринта, без да оказвам съпротива, като арестът ми беше филмиран и ежедневно и многократно излъчван на фона на кадри от публични домове по всички български телевизии в продължение на много дни, а така също беше показван и на електронната страница на МВР в продължение на близо месец. Това излъчване беше придружено от изявления на Министъра на вътрешните работи и Вицепремиер на България – Цветан Цветанов, направени многократно на 10.02.2010год. пред всички български медии.

2. Съобщенията за т.н. акция „Октопод”, излъчвани на фона на филмирания ми арест гласяха, че е арестувано лице, известно с прякора „Трактор”, като никой не знаеше кое е това лице. От съобщенията, излъчвани ежечасно на 10.02.1020год. стана ясно, че операцията с кодовото име „октопод” е планирана през последните две седмици ?!!!, което бе съобщено лично от Вътрешния министър Цветанов, който осведоми цялата общественост, че „….групата, която днес беше задържана е изградена като една стройна, йерархична група, която в повече от десет години е успяла да извършва престъпления…..”, „ Става въпрос за …този октопод, за който говоря в днешната операция с влияние, с изнудване, събиране на дългове, точене на ДДС, търговия с влияние и всичко свързано с целия спектър на наказателния кодекс”.

3. От 11.02.2010год. в продължение на няколко седмици Вътрешният Министър на България даваше гръмки интервюта по мой адрес, като внуши на цялото общество и медиите, че аз съм един изключителен престъпник, който през последните десет години е извършвал всевъзможни престъпления, ръководейки престъпна група. Само седмица по-късно – на 18.02.2010год. Вътрешният Министър на България Цветанов обяви по една от националните телевизии, че …„Една евентуална 12 годишна присъда за групата на „октоподите” е минималната, която би трябвало да получи такъв тип престъпна организация”… Тези шумни изяви на Вътрешния министър бяха подети и мултиплицирани от печатните и електронните медии, приближени до управляващите. Поведението на Вътрешния Министър Цветанов е описано подробно в жалбата ми до Комисията за защита от дискриминация, копие от която прилагам към настоящата молба като Приложение № 1.

4. Налага се да Ви предоставя кратки биографични данни:

Роден съм на 23.04.1962год. Завърших Полицейско училище и през 1982год. бях приет в новосформирания специализиран отряд за борба с тероризма. През 1992год. приключих кариерата си на командос като Командир на този отряд. Имам висше икономическо образование. В годините на прехода и аз като много българи започнах с инициативи за изграждането на малък и среден бизнес. Разбирането ми за малкия и среден бизнес като гръбнак на икономиката ме отведе в Съюза за стопанска инициатива /ССИ/, който е национално призната работодателска организации. В този съюз вече второ десетилетие подпомагам колективната защита на представителите на малкия и среден бизнес в България. В момента съм негов Изпълнителен директор. След 1992година, в първите години на демокрацията положих доста усилия и за защита на отделните граждани срещу силовите групировки на прехода – СИК и ВИС, като бях инициатор за създаването на две формации „ Съюз за гражданска самозащита” и „Съюз на бившите барети”. През месец февруари 2001 год. бях.назначен като офицер на оперативно внедряване в Националната служба за сигурност. През 2008год. бях преназначен в новосъздадената Държавна агенция за национална сигурност. При работата си там се конфронтирах на принципна основа с част от ръководството на Агенцията, работили до 10.11.1989год. в бившата Държавна сигурност.

Напуснах по своя воля на 01.09.2009год. след като ГЕРБ дойде на власт. До този момент бях работил в продължение на общо 20 години в МВР и никога не съм се колебал да рискувам и живота си за сигурността на държавата.

Успоредно с това през годините съм бил многократно шампион на България по карате и в момента съм за втори мандат Председател на Българската федерация карате. През 2002год. защитих докторска дисертация и съм доктор по икономика, а от 2008год. съм доцент и преподавам в Пловдивския Университет „Паисий Хилендарски”.

През посочените по-горе двадесет години нееднократно съм бил подлаган на всестранни проверки за наличието не само на криминални прояви, но и за криминални нагласи. На 20.04.2008год. получих достъп до класифицирана информация на ниво „строго секретно” след приключване на установената от закона процедура, което означава, че до този момент нямам криминални прояви.

5. Въпреки това, престоях в ареста осем месеца, като месеци след ареста ми, ми бяха предявени обвинения за рекет и изнудване, но истината е, че става дума за конфликтни гражданско – правни отношения с бивши мои бизнес – партньори през периода 1996 – 2000год., които тогава, /както е утвърдената през последните 20 години практика в България/, използваха изпреварващо за решаването на споровете ни лъжливи оплаквания до прокуратурата. Всички техни оплаквания са проверявани многократно от всички възможни институции в България.

6. На 12.09.2010год. стана публично известно, че притежавам споменатото по-горе разрешение за ползване на секретна информация, което дори и според Вътрешния министър Цветанов представлява категорична гаранция за отсъствие на съпричастност към престъпни структури или прояви, Т.е. представлява абсолютно доказателство, че никога не съм извършвал престъпления.

7. На 12.10.2010год. бях освободен под домашен арест, а на 15.02.2011год. ми беше определена най-леката мярка за неотклонение „подписка”.

8. Още в първите дни след моя арест, Вътрешният Министър Цветанов призова от ефира на Националната телевизия българските граждани да свидетелстват срещу мен, защото скоро няма да изляза от затвора. Това и всички негови публични клевети и обиди по мой адрес ме превърнаха в мишена на всякакви злонамерени хора, част от които започнаха да изнудват близките ми, а по-късно и мен самия за пари, за да не дават лъжливи показания срещу мен?!!! Известно ми е, че част от свидетелите са притискани, на други са обещавани различни неща, но най-активни лъжесвидетели са бившите мои бизнес-партньори, които са зависими от прокуратурата за свои криминални прояви. Стигна се до там, че абсолютно всеки, който реши да ме оклевети, приписвайки ми всякакви престъпления е добре дошъл в прокуратурата и показанията му се приемат за достоверни без всякакво колебание!

9. В края на 2011год., т.е. след почти две години най-сетне ми беше връчен обвинителен акт, в който съм обвинен, че през периода 1996год. -2000год. съм бил рекетирал бизнес – партньорите си Георги Петракиев Цветанов и Валентин Илиев Шотев, въпреки, че и двамата към оня момент ми дължаха пари. Към обвиненията са прикачени механично и обвинения за рекет спрямо хора, които изобщо не познавам, както и нелепото обвинение, отречено от съда още при разглеждането на мярката ми за неотклонение, че съм бил разпространил някаква секретна справка на НСС от 2001год., когато аз не съм имал достъп до същата! Озадачаващо беше дори за съдиите, заменили мярката ми за отклонение с по-лека през месец октомври 2010год. беше фактът, че след цяла една година и множество проведени разпити бившият ми бизнес партньор Георги Петракиев Цветанов „внезапно си спомни”, че съм бил хвърлил срещу него някаква лопатка, която е минала покрай него и няма никакви вреди, но това и до днес според българската прокуратура представлява опит за убийство!?

10. Обвинителният акт съдържа пространни цитати от показанията на няколко лъжесвидетели, чиито показания бяха опровергани пред съда, но самият обвинителен акт услужливо беше публикуван в Интернет.

11. По делото бяха разпитани десетки свидетели, които нямат нищо общо с обвиненията срещу мен, дошли да повлияят на съда с внушеното им „лично” мнение за мен.

12. Показателно е, че бяха разпитани и доста високопоставени преди години в службите за сигурност бивши служители, които без изключение в залата съобщаваха, че са работили добре с мен и съм бил полезен с работата си, а в медиите съобщават през последните близо три години съвсем различни неща.

13. Всеки непредубеден наблюдател вижда ясно, че основните „свидетели” по обвиненията ми са хора, които са имали проблеми със закона, а днес отстояват собствените си интереси, защото ако бъда оправдан, ще следва да отговарят за лъжливите си показания пред съда.

14. Изначалната невъзможност да бъдат доказани тези голословни обвинения срещу мен, поради простия факт, че не съм извършвал престъпления, бе подменена с безогледна медийна пропаганда, с манипулиране на съда и обществото от няколко човека, наричани „ключови свидетели”. Един от тях – Георги Цветанов дори призова властите от ефира на про-правителствената телевизия ТВ7 през месец октомври 2011год. да бъда убит без присъда!!!? Тези именно хора, които следва да отговарят за лъжесвидетелстване организираха с одобрението на Вътрешния Министър, Наблюдаващия делото прокурор Костов и Посланика на САЩ в България Джеймс Уорлик „Сружение на жертвите на тежката организирана престъпност”, оглавявано от журналиста Огнян Стефанов, въпреки, че той лично на 18.02.2010год. заяви в националния ефир на телевизия Би Ти Ви, че няма никакви доказателства аз да съм съпричастен към посегателството върху него от 2005год. Това сдружение играе една единствена роля – да подпомага властите за моето осъждане, без оглед на истината, като в него формално участват и няколко действителни жертви на тежка престъпност.

15. Един от членовете на това сдружение Пламен Устинов е заявил на мой познат Емил Бонджев и чрез него на брат ми – Огнян Петров през пролетта на 2010год., докато бях в ареста, че е бил склоняван от Директора на Главна дирекция за борба с организираната престъпност Станимир Флоров, главния секретар на МВР Калин Георгиев и прокурора в Софийска градска прокуратура Роман Василев да подпише изготвени от тях лъжливи показания срещу мен. Същият е поискал от брат ми Огнян Петров и Емил Бонджев сумата от 300 000лв., за да не лъжесвидетелства срещу мен, а да се укрие в чужбина. След като е получил тези пари Пламен Устинов стана член на въпросното сдружение и започна да разпространява чрез проправителствените медии абсолютни небивалици по мой адрес!?? Повтарям – този човек, наричащ себе си моя жертва, е заявил, че е бил склоняван от представители на властта да лъжесвидетелства срещу мен. Ако това е вярно, е налице доказателство за упражняван натиск върху свидетеля от страна на висши представители на държавата. Ако това не е вярно – този „ключов свидетел” по делото, /който първоначално не е казал в досъдебното производство нищо, свързано с предявените ми обвинения/, следва да отговаря за измама. Покровителственото отношение на Вътрешния министър и прокуратурата към „ключовия свидетел” Пламен Устинов доведе до там, че същият организира покушение срещу мен в деня на откриването на моята предизборна кампания за Президент на страната на 23.09.2011год., като нахлу в дома ми с група, предвождана от него, с пистолет и брадва в ръка. Нападателите бяха арестувани и по-късно освободени по нареждането лично на Вътрешния Министър Цветанов, както съобщават в публичното пространство свидетели. Въпреки, че с този опит за убийство, който по определение представлява терористичен акт, /тъй като е по политически подбуди/, беше сезирана компетентната Ловешка окръжна прокуратура, на услужливия свидетел Устинов е повдигнато обвинение не за опит за убийство в съучастие, а за закана с убийство, т.е. българската прокуратура повторно покровителства т.н. „ключов свидетел”.

16. Именно този услужлив свидетел настоя да се срещне с мен в края на месец април т.г., за да ме моли аз и всичките останали свидетели да променим показанията си по наказателното производство за покушението срещу мен. Състояха се няколко срещи по негова инициатива, в присъствието на свидетели и от него научих кои високопоставени служители от МВР са го мотивирали да организира и извърши покушението срещу мен. На нея той потвърди и, че е получил от Емил Бонджев и брат ми не 300 хиляди, а само 265 хиляди лв.!

17. Този именно човек заяви пред съда на 02.05.2012год., че съм го бил притискал да си промени показанията?!!!! Подобно заявление направи и свидетелката Донка Митева, която в края на януари 2012год. беше разпитана от съда, но се яви отново и заяви, че съм и бил въздействал като свидетел!? Пояснявам, че тази жена ме защитаваше пламенно по времето на целия ми арест публично и има много свидетели, на нейните заявления, че съм силен с истината и ще победя. Докарах я в София по нейна молба и на това също има свидетели.

18. Смайващо за всички, Софийският градски съд измени на 03.05.2012год. мярката ми за неотклонение от най-леката – „подписка” в най-тежката – „задържане под стража” без да провери тези показания и без въз основата на тях да има образувано производство за склоняване към лъжесвидетелстване! И отново бях показно арестуван. Този път в съдебната зала.

19. Съобщението за повторния ми арест е било поместено на електронния сайт на Българската национална телевизия половин час преди българският съд да се произнесе! Това съобщение беше изличено от сайта на БНТ, а Директорът на тази телевизия отказа да ми предостави презапис на излъчените съобщения?!

20. Това беше основание защитниците ми да поискат отвод на съда, който не беше приет, а мярката ми за неотклонение „задържане под стража” беше потвърдена от Апелативния съд.

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕДСЕДАТЕЛ,

С действията си представителите на българската държава нарушават драстично общоприетите в рамките на ЕС стандарти за правата на човека. Това е така, защото:

1. В продължение на две години и три месеца Вътрешният министър и Вицепремиер Цветанов разпространява чрез медиите всевъзможни клевети, обиди и лъжи по мой адрес, с което отключи в тях поток от помия срещу мен, което е в нарушение на Чл. 2, т.1 и 2 от ЗЗ дискр. и Чл. 14 от ЕКЗПЧ.

2. Инспирирани от поведението на Вътрешния Министър Цветанов проправителствените медии от „Ню Медия груп” /закупени с нисколихвени кредити от банката, в която се съхранява огромен дял от паричните средства на държавните предприятия/ подеха и провеждат в медийното пространство масирана пропаганда, в резултат на която бе подменена напълно биографията ми. Бяха ми приписани десетки престъпления, беше ми натрапено прозвището „Трактор”, бях наричан „знакова фигура от подземния свят” и напълно бяха уронени човешкото ми достойнство и доброто ми име, което е в нарушение на Чл. 3, хипотеза трета от ЕКЗПЧ.

3. Злонамерените публични изяви на Вътрешния Министър, придружени от медийната пропаганда ми създадоха медиен образ на престъпник, който трябва да остане в затвора за вечни времена. Това очевидно създаде предубеждение в прокурорите и съдиите, занимаващи се с моя случай, тъй като:

а/ Наблюдаващият делото ми прокурор Костов периодично дава интервюта, предимно в про-правителствените медии, в които фриволно тълкува показанията на „ключовите свидетели” по делото, преди съдебният състав да е определил тяхната достоверност;

б/ Същият внесе срещу мен обвинителен акт въпреки, че е публично известно, че на 20.04.2008г. съм получил разрешение за ползване на класифицирана информация на ниво „строго секретно”, което категорично опровергава лъжливите свидетелски показания. Доказателство за това е и фактът, че редом с мен не е подсъдим нито един от хората, извършвали в годините тези проверки!;

в/ Обвинителният акт, съдържащ избрани цитати от свидетелски показания, непотвърдени пред съда, беше услужливо публикуван в интернет;

г/ По делото са посочени и биват разпитвани десетки свидетели, чиито показания нямат нищо общо с обвиненията срещу мен и целят единствено да манипулират съдебния състав;

д/ Прокуратурата използва свидетели, осъждани за измама, или срещу които са били водени разследвания за сериозни престъпления, като безцеремонно покровителства същите. Впечатляващо е описаното по-горе покровителство над свидетеля Пламен Устинов, който в замяна дава очевадно лъжливи показания.

По описания начин представителите на прокуратурата нарушиха своето задължение да внесат обвинителен акт само, ако обвинението е доказано по несъмнен начин и така стартираха съдебна репресия срещу мен. Така изфабрикуваният срещу мен процес протича напълно формално с една единствена цел – да бъда осъден за каквото и да е било.

4. За да бъдат оправдани репресията срещу мен, продължителният ми арест и неправомерното поведение на Вицепремиера и Вътрешен министър Цветанов, скалъпеното дело срещу мен беше използвано за въвеждане в заблуждение на българската и международна общественост и същото беше определено като такова от голям обществен интерес още през месец юни 2010год., година и половина преди да ми бъде връчен обвинителен акт?!!

5. За мен е вън от съмнение, че съдебният състав е предубеден и това беше доказано от недопустимото ми повторно задържане под стража, предхождано от публично оповестеното нарушение на тайната на съвещанието на съдебния състав.

Описаното по-горе разкрива, че срещу мен се води наказателен процес по презумпция за вина, от предубеден и зависим съд изцяло в нарушение на принципите на наказателния процес, както и в нарушение на Чл. 6, ал. I и II от ЕКЗПЧ.

6. Изтъкнатото до тук ме лишава напълно от възможността да се защитя ефикасно и представлява нарушение на Чл. 13 от ЕКЗПЧ. Това се доказва от факта, че:

A. До момента съм отправил десетки сигнали до Главния прокурор на Републиката, до по-низовите прокуратури дори до Висшия съдебен съвет. На нито един от поставените от мен проблеми не получих сериозен отговор, нито пък получих каквато и да е защита от държавата. Липсата на реакция от страна на прокуратурата ме доведе и до там да откликна на настояванията на т.н. „ключов свидетел” Пламен Устинов, за да науча от него подробности за покушението срещу живота ми, което по най-абсурден начин послужи като основание за изменение на мярката ми за неотклонение?!!!

Б. На 14.02.2012год. сезирах Съвета за електронни медии /СЕМ/ в България за това, че по проправителствената телевизия ТВ7 редовно се излъчват клевети и обиди по мой адрес, а депозираните от мен според закона отговори – петнадесет на брой, не биват излъчвани. Едва на 29.05.2012год. получих от СЕМ копие от преписката, без каквото и да е решение по случая, въпреки безспорните многократни нарушения на Закона за радио и телевизия. Прилагам копие от цялата ми абсурдна преписка със СЕМ.

B. На 03.05.2012год. Софийският градски съд измени мярката ми за неотклонение от най-леката – „подписка” в най-тежката – „задържане под стража” въз основа на показанията на двама свидетели, които съдебният състав прие на доверие, без да ги провери. Съобщенията за повторния ми арест са били излъчени в медиите ПРЕДИ съдебният състав да се произнесе и това НЕ БЕШЕ причина същият да се отведе от делото, ВЪПРЕКИ публично нарушената тайна на съвещанието.

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕДСЕДАТЕЛ,

От 10.02.2010год. до днес съм обект на недопустима репресия от страна на българската държава, с която се цели едновременно отстраняването ми от участие в обществено-политическия живот на страната и медийна победа на управляващите над тежката организирана престъпност, съчетана с позитивно отразяване в поредния мониторингов доклад, което няма нищо общо с реалната борба с действителната тежка организирана престъпност.

Вярвам, че след като се запознаете със случая ще се убедите, че т.н. дело „Октопод” е знаково дело за България, но не за борбата с тежката организирана престъпност, а за драстичното отклоняване от общоприетите европейски стандарти за правата на човека, което е белег за пълзящата реставрация на тоталитарната държава в България.

Въз основа на изложеното, МОЛЯ да извършите необходимото, за да получа реална защита на законните си права и интереси според стандартите на ЕКЗПЧ.

Моля, също така да наблюдавате отблизо:

1. Разглеждането на жалбата ми срещу Вътрешния министър от Комисията за защита от дискриминация.

2. Начинът, по който се разглежда делото ми в Софийския градски съд

3. Информацията, която получават за моето дело членовете на Комисията, изготвяща очаквания мониторингов доклад за България през месец юли 2012год.

4. Липсата на обективно медийно отразяване на делото срещу мен.

5. Съзнавам ясно, че евентуалното моето осъждане представлява залог за кариерата на Вътрешния Министър Цветанов, но все още вярвам, че съм силен именно с истината и тя ще победи.

Приложения: 1. Жалба до Комисията за защита от дискриминация ведно с 368 приложения към нея, 2. Пълната ми кореспонденция със СЕМ, 3. Кореспонденция с Прокуратурата и ВСС, 4. Разпечатка от изявленията на Вътрешния Министър пред ТВ7, 5. Препис от съдебното определение за изменението на мярката ми за неотклонение от 03.05.2012год., 6. Копие от саморъчно написана декларация на „ключовия свидетел” Устинов.

С уважение:

Алексей Петров

 

 
Публикувано в Мишена, НАЧАЛНА СТРАНИЦА. Постоянна връзка.

Вашият коментар през Facebook

17 коментара по Алексей Петров: Моето осъждане представлява залог за кариерата на вътрешния министър Цветанов!

 1. Doni каза:

  Истината е някъде по средата, ако наистина е виновен и е извършил това което му преписват, защо го правят така гръмко управляващите, явно има нещо което не искат да се знае за тях и искат на всяка цена да затворят устата на Алексей Петров. поведението на управляващите е глупаво, но какво да се направи, толкова си могат хората, време е да си ходят пък след това ще видим кой е бил прав.

 2. octopus до Янко Хараламбев каза:

  Признавам си вината Янко и искам да си излежа присъдата върху жена ти.

  • Янко Хараламбев каза:

   Би било възможно, ако си отличник! Но ти си теойкаджия, затова ще си осранеш с мечтите само и с твоята вярна триятелка-дясната ти ръка!:)

 3. дядо Йоцо каза:

  До Янко Хараламбев :Драги господине,вие който претендирате за достойнство и чест си позволявате да използвате понятието “помаклъка”.От мен да знаете две неща:1.помаците -българомохамеданите са съществена част от бългерската нация.2. Вие с такова изказване ми приличате на фашист и ви обещавам,че ако го повторите ще си заслужите да ходите на неделно училище при Отец Боян Саръев и на практически занятия при Румен Николов /Пашата/ -нищо,че последния го пишат за бос на “Апостолите” но по нашия въпрос ще ви научи на много истини.
  Колкото за “престъпленията” на Алексей щом сте такъв отворко ги сравнете с тези на крадливия приватизатор Костов,кокаиновия крал Брендо и тези последните двама-Донев и Павлов..Макар,че ако се разровите можете да потърсите и Софиянски, Й.Соколов,М.Радев а за още по-сигурно и самата Кулезич и Бареков.Да не забравите и Босия…Цветанов/който си искате:Георги или Цветан/ а и Бойко Борисов..Желая ви успех в търсенето!!

  • Янко Хараламбев каза:

   Бих Ви отговорил достойно, но за съжаление закона в БГ ме задължава да протектирам интереса на определени лица, независимо от изразеното мое лично мнение, и аз съм последния човек, който ще наруши това правило. Но като сме почнали, не ми пиши глупости, ако имаш факти ме обори! Всичко останало са празни приказки и глупости.

 4. Янко Хараламбев каза:

  Алексей Петров си е един безусловен престъпник, занимаващ се с рекет, изнудване, побоища, гавра с достойнството на човека, кражби, и организиране на престъпни групи, склоняване към престъпления и мн.др.. Безкраен е списъка. Учудвам се че този човек няма грам достойство, защото ако имаше поне малко човещина, чест и самоуважение в него, досега да си е признал вината и да си е излежал по голямата част от заслуженото. Явно такива неща няма грам при него. Аз дори си мисля, че той е човек със серизни психически проблеми и би следвало прокуратурата да го въдвори накаде из помаклъка. Не по родните му места, където със семейството си всяват страх сред хората и дърпат целиа район назас към средновековието.

  • kuma Lisa каза:

   Otgovariam na ibrika Ianko Xaralambev.
   Abe,shto ne xodish da si piesh lekarstvata be izrod takav.Ti si za ludnicata be esnaf lumpen.Xaide stiga ti tolkova,i da ne zabraviash da si piesh lekarstvata redovno.

 5. barabonkov1 - До Росица Иванова каза:

  Моля те , само недей да потретваш. Не се мисли за велика.

 6. barabonkov1 каза:

  Ох , просълзих се.

  • Праведния каза:

   E в по доброто състояние си,след като не си се попикал и насрал като идола ти Цветанов.

 7. Gogo каза:

  Коя е банката поръчала А.Петров ?

  • ЛОРА каза:

   Банката на Петя Славова, която е под крилото на Цвъ Цвъ – “Инвестбанк”

 8. дядо Йоцо каза:

  Този Алексей започва да ми омръзва..А бре момче помниш ли кога написах това:  “Т Р Е Т О,сега за твоята притча-черната вълна и черната мечка.Не допускаш ли Сава,че мащехата може да се прегърне с черната мечка и да и поднесе на тепсия златното момиче???
      В тази връзка,не считаш ли,че по делото на Алексей се създадоха условия за контра процес?Достатъчно нарушения бяха извършени преди и след ареста.Мисля,че само в такъв процес може да се види кои са “бурето”
      Иначе в делото по октопода ще оправдаят Алексей но бурето ще подметат под чергата.Ха да те видя имаш ли приятели юристи??!!”
  Като не слушаш старите хора а разни бити политически карти сато Дечев и подчинените му идиотчета така ще се мъчиш…

 9. ........ каза:

  Алексей е напълно невинен!!!!!Героят на БГ виси в ареста, а цвъкитата???

 10. страшен каза:

  Пешо каза,че Иван е казал,че Гошо е казал,че ще убее Драган.Съответно Гошо го задържат за несъществуващо престъпление а пък Пешо и Иван стават свидетели.Ако всичко което казва Алексей Петров е вярно , то това е схемата на мотивите за последното му задържане.

 11. БАЙ ТОШО-А ЗА КОШАРЕВСКИ СВИДЕТЕЛИ ЧУЛ ЛИ СИ НЕЩО? каза:

  МНОГО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА КАЖЕШ ИСТИНАТА
  И ДА “ОТВЕЕШ” НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ ТЕЗИ ОТРЕПКИ!
  ЛОЯЛЕН,ЛОЯЛЕН НО ДОКОГА……?!

 12. Стоил каза:

  Прав е Алексей – Цецко сам или по указания на Боко иска да го елиминира. Мисля си, че има и личен мотив – ако Петров не беше омаскарен доста трудно щеше да си развява байрака с вид на “опитен полицай”. Вероятно и САЩ е заинтересован да има послушковци и безволеви “партньори” в лицето на празноглавото Маникенче, кухия Цецко и контролирания с маса минали и сегашни далавери Тиквун.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>