Всички знаят за корумпирания зам-шеф на НАП- Варна, но мълчат от страх!

 

 

В редакцията на АФЕРА се получи писмо от очевидно служител на НАП -. Варна, провокирано от шокиращото отворено писмо на данъчната служителка Биляна Якова, изпратено до премиера, вътрешния министър и главния прокурор.

Писмото е подписано с псевдоним, но го публикуваме, тъй като то допълва описаното и от Биляна Якова:

 

„Предстоящо “Коледно парти” на данъчните от НАП Варна

 

Здравейте,

Пиша Ви това писмо, по повод отвореното писмо на колежката от НАП Варна, относно корупционните схеми на служителите на ръководни постове.

Това е самата истина и действителност в НАП Варна. Всички служители знаят за корумпирания зам. директор Чавдар Янков и безхаберието на директора Светлан Петков, но си мълчат, разбира се от страх. Ако направите една анонимна анкета сред служителите от НАП Варна, ще разберете много интересни и пикантни неща за корумпирания зам. директор Чавдар Янков. Всички знаят, че е несменяем и за това мълчат, треперят  и търпят.

Стратега и кадровика в ТД на НАП Варна е Чавдар Янков. Той беше председател на комисията по реформата. Всички директори на дирекции, началници на отдели и началници на сектори са назначени от него. На човек подсъзнателно му минава мисълта, че покрай него /Чавдар Янков/ има и много други с конфликти на интереси, но той стои плътно зад тях.  Затова не върви работата в ТД на НАП Варна. Всички данъчни знаят, че Чавдар Янков се занимава с тъмни сделки.  По старите инспектори още помнят и

знаят, че с брат си /който има заведение в града/ са предупреждавали отделни

търговци за предстоящи акции от данъчните и че са продавали наливен алкохол. То това е “добро дело”, а не лично облагодетелстване, корупция…Кой както иска да го разбира.

В момента цари огромно напрежение сред служителите на НАП Варна, но на ръководството не му пука.

Всички служители получиха на служебните си имейли съобщение за “Коледно парти”.

Отделите ”Контрол”, “Координация”и “Ревизии” са против и не могат да проумеят как е въможно “Коледното парти” да се състои в заведение, за което тече данъчна ревизия и има данни за данъчни задължения и нарушения. Най вероятно по този начин ще има договорки между фирмата и ръководството на НАП Варна, в лицето на корумпирания Чавдар Янков и безхаберника  Светлан Петков. Наближават Коледни и Новогодишни празници, по време на криза няма коледни бонуси, може би това е начина да си изкара ръководството  “малко новогодишни бонуси”. Все пак директора не е от Варна, а живота

в този град е по скъп отколкото Търговище. Очакват се гости и от ръководството на ЦУ на НАП, а бе голям купон ще бъде, ядене, пиене, танци и бонуси.

 Пък той Симеон Дянков нека прави реформи. Народа нека стачкува. Железничари, земеделци, зърнопроизводители, хлебари, трактористи, кога е Вашето “Коледно парти”?

Ние от НАП Варна заедно с ръководството искаме и Вас да посетим, с Вас да

празнуваме, че то Коледа и Нова  година веднъж в годината се празнуват.

Заповядайте и Вие на нашето “Коледно парти”, което ще се състои на 16.12.2011 г. /петък/ от 19:00 часа в ресторант “Борисовата воденица”. Цена на куверта 30 лева.

Ще видите каква дружна веселба ще настъпи. “Чавдар Янков ще бие барабана,  Светлан Петков ще свири бодро на тромпет, и ще се пръскат пачки от пари, само данъчните след втората чашка да си  пият и пеят там ще останат.

 

Донкабонка”

 

Afera.bg

 

 

 

 

 

 
Публикувано в Мишена. Постоянна връзка.

Вашият коментар през Facebook

0 коментара по Всички знаят за корумпирания зам-шеф на НАП- Варна, но мълчат от страх!

 1. Дончобончо каза:

  Ако колежката от НАП няма 30лв за банкет нека не разваля празника на колегите си.Клеветите и нападките й са породени единствено от сексуалните й поражения,които не са повод за лична вендета и безпочвени обвинения.Ако иска може да отиде да празнува на някоя пейка в морската градина, там все още не е започнала проверка и няма да се компрометира.Явно е решила да прави скрита реклама на конкретно заведение ама на женицата толко й е акъла!

 2. д-р Сократес каза:

  Всички знаят за корупцията на един началник от заведение на централна Софийска улица и си мълчат, президента го награждава с ордени, а един дядо министър му удължава годините за служба..И какво като знаят всички? Във Варна и в България – нищо ново!

 3. Митко каза:

  Всяко правителство СМЕНЯ ГЛАВНИЯ- до тук добре,но зав.директори,началници,подначалници, СИ СТОЯТ ОТ 20 ГОДИНИ и са верни НА ВСИЧКИ ДОШЛИ НА ВЛАСТ-Те пишат оценка 4 на всички БЕЗ ВРЪЗКИ ИНСПЕКТОРИ и им разпределят останалото от баницата -А как се става старши инспектор в НАП-Дава се оценка от прекия ръководител на ТОЧНИТЕ ХОРА,които се явяват на ВЪТРЕШЕН КОНКУРС,където са точните хора в комисията-изпита е устен-ала-бала и предварително от всички се знае че примерно бройките са 3

 4. До също от НАП каза:

  Ти изглежда не си по-малко корумпиран от другаря Чавдар Янков който след завършване на ВИНС -Варна е в системата и не е работил нищо друго. А може би пропускаш , че преди години беше следствен за корупция но благодарение на връзките си се отърва. Незнам дали са избили рибата но ако се разровят около другаря Янков, така ще се размерише,че на половин Варна ще и трябват противогази. Виновни са търговците и частния бизнес които мълчат и се облагодетелствуват от ниските данъци които плащат,че участват в схемите му . С коментара си изглежда си пазиш топлото местенце .

 5. също от НАП каза:

  Афера, досега мислех че сте по-сериозни, ама сте били по-зле и от жълтите парцали.Тая инж.Якова е най-гнусното същество(и още хиляда епитета от тоя род мога да изредя за нея) което познавам, а “Донкабонка” е другия й пасквил

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>