Какво правят в една масонска ложа човекът на Първанов Спас Панчев, Иван Драшков и Веселин Марков?

 

 

На 11 ноември 2010 година старозагорският депутат от Коалиция за България и председател на земеделския съюз „Александър Стамболийски” Спас Панчев казва:  „Надявам се да получа покана за участие във форума, на който ще бъде оповестено началото на станалото популярно като президентско движение АБВ и ще участвам. Аз харесвам идеята на президента, защото, за съжаление, днес гласът на опозицията не се чува достатъчно силно и ясно поради една или друга причина – не само в парламента, но и в медиите. А това, което експертите и народът мислят, трябва да се изрази по-отчетливо".

 

Кой е Спас Панчев?

 

Спас Янев Панчев  е роден на 08.02.1950 година в село Илия -Кюстендилско. Завършва Висшият химикотехнологичен институт през 1974 година Има икономическа преквалификация „Маркетинг и мениджмънт на външноикономическите връзки”. От 1977 година работи в „Техноимпортекспорт” – София. Бил е директор на търговско-икономическата служба към посолството в Багдад.

С помощта на ПГУ – ДС за показани качества Спас Панчев е издигнат за ръководител на компанията от 1990 до 1991г. Отново, с помощта на службите и соц.депутати е издигнат за ръководител за периода от  1993 до 1997 година.

Какви са ангажиментите на Спас Панчев към наемателите на сградата, находяща се на ул. ”Позитано” 20 можем само да гадаем…

Прави впечатление обаче , че винаги когато БСП е  начело на държавното управление, Панчев е награждаван с поредния държавен пост. За кратко време ръководи държавната администрация в Комитета по туризма към Министерски съвет, за да достигне съвсем логично апогея си по време на тройната коалиция – зам.министър на отбраната.

Легендарно е неговото пребиваване там….но за това и прокуратура, и МВР мълчат.

Спас Панчев е недосегаем, недосегаем за закона, за службите и прокуратурата. В почивките докато „умело” ръководи финансите на МО, играе  футбол в любимият си клуб ”Лозен” в компанията на Младен Георгиев ( зам.шеф на Инспектората на МВР, бивш директор на „ИПОН”, а сега главен секретар на ДАНС), Ивайло Чобанов „Пилето” – съратник на легендарния Янко Ваташки и виден столичен наркодилър, и други култови фигури от родния ъндърграунд…

След изморителните футболни мачове ръководи вещо и с лекота българските филателисти, ръководи за свой интерес левите земеделци от ЗС ”Ал.Стамболийски”, ръководи и Ротари клуб ”Тангра”…

Изобщо на Спас Панчев силата е да ръководи.

Доказва го и шефският пост в „Аркус”АД, където освен съдружник е председател на борда на директорите. Е, там по негови думи е принуден да търпи „мазните” физиономии на Банко Банков и Дочо Караиванов, както в „Аркус”АД така и в „Тексимбанк” (Дали Спас успя да я продаде на ТИМ ?…), но това е въпрос на време.

Каква ще бъде съдбата на сдружението, в което участват с Банко Банков, само Спас и Господ знаят (сдружението изкупува земеделски земи – около 20000 дка, като ги подготвят за финансиране от еврофондове, използвайки това, че Панчев е шеф на БЗНС и депутат от КБ). Но който оцелее… Голяма част от неговите бизнес партньори или си продават акциите, или се отказват от бизнеса, или ако не издържат на темпото и не оправдаят доверието се самоубиват като адвокат Николай Гърмидолов.

На 23.10.2010 юристът бе намерен с огнестрелна рана в областта на главата край пътя Елена – Златарица, след като няколко месеца бе общински съветник от БЗНС ”Ал.Стамболийски” в Лясковец.

Трудно и опасно е да се работи с Бат Спас… И на улицата, и в парламента, и в криминалните структури обръщението към него винаги е топло, фамилиарно, но и с респект – Бате Спасе…или уважаеми братко!

Да !Спас Панчев е и масон! Освен собственик, e ръководител на над 35 фирми и сдружения. Докато ръководи и депутатства, Спас Панчев намира време и за масонство. Като ръководител на ложа масони, успява да привлече в движението на свободните зидари за членове мастити фигури като Иван Драшков, скандално известния Веселин Марков и не по-малко известния Мартин Макариев („Химко”), плюс половината членове на БЗНС  ”Ал.Стамболийски”….

Какво правят в една ложа хора като Панчев, Макариев, Драшков, Марков и активисти – земеделци ?! Логичният отговор е – да манипулират, контролират и ръководят…..

Каква ще бъде съдбата на Ангел Симеонов (собственик на хотел „Анел” и съратник на президента) можем само да гадаем…Доскоро приятели, а сега непознати. По думите на Панчев – „Загубено време с малки хора”…За влошените отношения Панчев обвинява сестрата на половинката си Цветелина, но това е друга тема…

А какво ще решат  прокуратурата и МВР (ОДП – В.Търново) за фалшивата диплома на Цветелина Костадинова, Бат Спас ще каже, а може би Банко Банков и Дочо Караиванов знаят по-добре, кой издаде фалшивата диплома….

Да ни е честита новата политическа формация „АБВ” и новият морал, който нейните кандидат – членове като СпасПанчев налагат.

 

Георги Григоров

 

 

 

 
Публикувано в Мишена. Постоянна връзка.

Вашият коментар през Facebook

17 коментара по Какво правят в една масонска ложа човекът на Първанов Спас Панчев, Иван Драшков и Веселин Марков?

 1. Цолова каза:

  СПАС ЛАКОМОТО – ОСТАВКА И В ЗАТВОРА !

 2. tzekor каза:

  Всичко казано за този селски мошеник и съвременен Бай Ганьо е вярно до болка.Къде си бе др.Станишев.

 3. MOR каза:

  Как какво правят?-крадат като за последно. Спас Лакомото е ненадминат крадец и мошеник.

  • Любо каза:

   НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ВСИЧКИ КОНСТАТАЦИИ ЗА Т.Н. “ЗЕМЕДЕЛСКИ ЛИДЕР” СПАС ПАНЧЕВ,ПО-ИЗВЕСТЕН В МЕДИЙНОТО ПРОСТРАНСТВО КАТО СПАС ЛАКОМОТО. ТОЙ Е ЕДИН ОТ НАЙ-СКАНДАЛНИТЕ И ПРОТИВОРЕЧИВИ ЛИЦА НА ПРЕХОДА – АГЕНТ,МАСОН,МИЛИОНЕР, ПРИВАТИЗАТОР. НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ ПОДОБНИ НЕМУ НАХАЛНИ КАРИЕРИСТИ.

 4. Струмски каза:

  СПАС ПАНЧЕВ ЛАКОМОТО СА ГО СЛОЖИЛИ НА ВТОРО МЯСТО В БЛАГОЕВГРАД ,ТЪЙ КАТО Е ПЛАТИЛ 1 000 000 ЛВ. ЗА “КАМПАНИЯТА”. МЕЖДУ ДРУГОТО,ВОДАЧЪТ НА ЛИСТАТА ЕМИЛ КОСТАДИНОВ Е ПСИХИЧНОБОЛЕН – СТРАШЕН ТАНДЕМ …

 5. Струмски каза:

  “СЕНЗАЦИОННО! ТОП МАФИОТ ЩЕ Е ВТОРИ В ЛИСТАТА НА БСП В ПИРИНСКО” – ПРОЧЕТИ СТАТИЯТА И ГЛАСУВАЙ ЗА СПАС ПАНЧЕВ ЛАКОМОТО,А СЛЕД ТОВА ИДИ ПРИ ПСИХИАТЪР ДА ТЕ ПРЕГЛЕДА…,МОЖЕ НИЩО ДА ТИ НЯМА!

 6. Г.Григоров каза:

  СПАС ПАНЧЕВ ЛАКОМОТО Е АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И ДОНОСНИК. ЦАР Е НА ВСЯКАКВИ КОРУПЦИОННИ СДЕЛКИ И ДАЛАВЕРИ И ЗАТОВА СЕ БУТА В ПОЛИТИКАТА,КАТО СИ ПЛАЩА ТЛЪСТИ СУМИ ЗА ДА ГО ВКАРВАТ В ПАРЛАМЕНТА.

 7. Васев каза:

  СПАС ПАНЧЕВ “ЛАКОМОТО” СИ Е ПЛАТИЛ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ИЗБИРАЕМО МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА. ЗАРАДИ КОРУМПИРАНИ ТЪРГАШИ КАТО ЛАКОМОТО , РЕЙТИНГЪТ НА МИНАЛИЯТ ПАРЛАМЕНТ ПАДНА ДО 6 %, А СЛЕДВАЩИЯТ НЯМА ДА ИЗКАРА И ДО ЕСЕНТА .

 8. Масон каза:

  Спас Панчев Лакомото замърсява,цапа с присъствието не само политическата сфера,но и масонското движение. Човек без морал и ценностна система!

 9. Масон каза:

  Боклукът Спас Панчев Лакомото се натиска да става Велик майстор на масоните. Като такъв той няма право да се занимава с политическа дейност – кажете му го на Сергей Станишев.

 10. Иван каза:

  Този боклук Спас Панчев Лакомото окраде държавицата ни,а сега май отново се готви да влиза в парламента за да продължи да краде. Все пак,има Господ и рано или късно,той ще получи заслуженото си Божие наказание!

 11. Таня каза:

  СПАС ПАНЧЕВ ЛАКОМОТО Е ПРЕСТЪПЕН ТИП.

 12. Иван каза:

  Как така !? Какво правят- КРАДЪТ, яката крадът. Сдружение от кральовци, преди бяха членове на БКП сега станаха видни Европейци

 13. talkinghead каза:

  Атанас Панчев.

  Той е бивш кандидат-депутат от “Коалиция на розата” на Кръстьо Петков и председател на “Партия на славянските общности”. Участвал е в редица граждански сдружения и е основател на „Св. Георги Софийски” с председател проф. Андрей Пантев. Лидер е и на българския клон на руската секта “Анастасия”, които създадоха и политическа формация у нас – “Българска родна партия (БРП)”.

  Сектата изповядва отказ от собственост, живот в колиби и ядене само на растения. Панчев обаче е собственик на десетки декари земя в странджанското село Славейково, община Елхово, където се основа първото “родово имение” на анастасийците, и препродаде парцелите на заселниците в комуната. Според публикации в медиите бивши фирми на Панчев дължат данъци за милиони левове. Улрих Вермут потърси репортера на “ШОУ”, за да сподели неволите и страховете си.

  • off каза:

   ООООФФФФ!Нали ги видяхме по телевизията набедените за “секта” – 3-ма човека с едно бебе!А германския монтьор Улрих Вермут от що е бил заплашван?Той плати ли тлъстото обезщетение, което дължи за клевети и лъжи във в.”Шоу”?

 14. Христо каза:

  масонството е едно от раковите образувания на тялото на човечеството.

 15. MOR каза:

  вредно за Българската държава !

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>