Публикувано на 27.11.2008 / 16:09

Mутри отвлекли и изнасилвали скандален бос

 

 

Престъпната група, която бе отвлякла скандалният бос Юлиян Янков- Картофа от село Хърлец е задържана, съобщиха от полицията във Враца. Арестите са извършени във вторник при спецакция, начело на която бил самият шеф на ОДП – Враца комисар Иван Сълов и окръжния прокурор Светлозар Лозанов. В мащабната операция участие са взели 64 ченгета и 14 автомобила. Обискирани са били 9 жилища в Бутан, Гложене и Козлодуй и са събрани много веществени доказателства.
Задържани са били Ангел Попов – Главестия от Козлодуй, Цветомир Ценов – Квиц (31) от Гложене, Цветелин Методиев – Хънтъра (38) от Бутан, Мартин Илчев от Гложене, Калоян Митков – Калфи (26) от Гложене, Ивайло Николов – Зъбчо от Козлодуй и съгражданинът му Анатоли Ангелов.
Бандата отвлякла Картофа преди месец и половина като го измамили, че трябва да се уредят документите по прехвърляне на „Мерцедес”, който той купил от Цецо Ценов – Квиц. Картофа откликнал веднага и пристигнал в автокъщата на продавача, която се намира край Гложене.
Когато пристигнал обаче, групата го нападнала и го затворила във фургон. Там започнало истинското мъчение за Картофа. Той бил съблечен гол и вързан. В следващите три дни бил подложен на жестоки гаври, включващи системен бой, изнасилване с бутилки и гасене на цигарите по тялото му. Изродите стигнали дотам, че дори накарали Янков да се изходи и изяде изпражненията си! На четвъртия ден те го изоставили като постигнали "договорка" с него да не съобщава на полицията за случилото се. Още същия ден обаче Картофът подал жалба. При разпит пред съдия той разказал с всички подробности кошмарните си преживявания. При последвалите обиски били иззети незаконна пушка, много патрони и маски. Стените на фургона и стаята, в която е измъчван заложника били оплискани целите с неговата кръв.
Похитителите му снимали с мобилен телефон всички извращения, които са извършили върху него, а клипът вече е хит и продължава да се разпространява сред мутрите в целия врачански регион.
Картофа и душманите му са от престъпна група, която от години се изяввява в района на Козлодуй и Мизия. Бандитите се занимават с рекет, имотни измами, кражби на автомобили, атентати, лихварство и разпространение на фалшива валута. Всички карат скъпи коли, имат луксозни къщи като в същото време нямат почти никакви официални доходи?!
Юлиян Янков – Картофа нашумя и като съучастник на бившия червен депутат Иван Даков в скандална измама. Според прокуратурата Даков като кмет на община Мизия на 15 септември 2004 г. е заверил нотариално пълномощно за продажба на автомобил в отсъствието на упълномощителя. Впоследствие той бе оправдан, както и соченият за негов съучастник Юлиян Янков. Картофа обаче преди около две години е излежал друга присъда за далавери със земи
Прокуратурата е арестувала извергите за 72 часа, а в петък ще се гледа мярката им за постоянно задържане под стража.

Георги Стоянов
 

 

Коментари 0 за
“Mутри отвлекли и изнасилвали скандален бос”

  1. Вече ги пуснаха. Видео записа на мобилния телефон не бил доказателство…

  2. да така е .напълно си прав има такива паля4овци например в ДОЛНИ 4ИФЛИК с бандата на САШО ГЛАВОРЕЗА

  3. Пълна изродщина !!! И лошото е, че именно такива селяни се мислят за босове по градовете и селата си, където живеят !

  4. Tezi kvi bosove sa be avtora? Tova sa nai mirizlivi seliani ot nai zabutania krai na Bulgaria. Loshoto e che prostite im suselski politsai sa gi ostavili da se praviat na vajni. Ebati gashnitsite.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *