Публикувано на 22.11.2019 / 8:59

EТО ГИ ПОИМЕННО „ОПОЗИЦИОНЕРИТЕ“ БЕСЕПАРИ ГЛАСУВАЛИ „ЗА!“ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ЗА ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА!

Ето ги „опозиционерите“ бесепари поименно, гласували за Валери Симеонов да стане заместник председател на Народното събрание!

Поименно!

EТО ГИ ПОИМЕННО „ОПОЗИЦИОНЕРИТЕ“ БЕСЕПАРИ ГЛАСУВАЛИ „ЗА!“ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ЗА ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА!

Afera.bg

Коментари 8 за
“EТО ГИ ПОИМЕННО „ОПОЗИЦИОНЕРИТЕ“ БЕСЕПАРИ ГЛАСУВАЛИ „ЗА!“ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ЗА ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА!”

 1. Нинова първа трябва да очисти партията от себе си. Как? Ами никак… Като се очистят останалите угоени „социалисти“, колко ли ще останат с марксистки идеи? Дали въобще знаят нещо за марксизма или са чули-недочули?

 2. За съжаление бавно и полека, БСП отива там, където отидоха РЗС, НДСВ, СДС, ДСБ и т.н.
  По своята същност БСП е чисто дясна партия маскирана обаче като лява!Партия на статуквото, на олигархията и крадените от народа и държавата богатства!
  БСП се превърна в социалдемократическа партия от буржоазен тип, узаконяващ експлоатацията на човек от човека!В добавка трябва да се спомене и това, че БСП се напълни с богаташи-Гергов, Гоцето, скандалния Бенчо Бенчев с „Бентли-то“, Бат’ Сали и много други…Световен парадокс достоен за „Гинес“-богаташи, милионери и милиардери станали социалисти и отстояващи идеята за равенство и справедливо разпределение на материалните блага(?!).
  То е все едно нещо от сорта на „дървено желязо“!Или все едно видният богаташ и банкер от преди 9.IX.1944 Атанас Буров да бил член на БРП(к)-Българска работническа партия(комунисти).Името под, което е съществувала БКП до 1948г.
  БСП има шанс само при едно единствено условие-да се очисти сама от себе си!Незабавно изгонване от партията на станишевци, миховци, Пирински, гуцановци, муцановци, жабляновци всичките останали мазмантии и измекяри, които да в редовете на БСП само и единствено за пари, облаги и собствена изгода!
  БСП трябва да се върне към своите марксистки корени и открито да заяви, че е партия на бедните, унизените, експлоатираните, ограбваните, онеправданите и отритнати от обществото българи!
  Нинова, четеш ли това, мила?Знам, че четеш редовно сайта „Афера“!

 3. Б$П на поправителен:
  „Обществената реакция е категорична и никакви обяснения няма да бъдат разбрани. Подкрепата ни за Валери Симеонов беше ненужен акт на добра воля и грешка. Извиняваме се на майките, които бяха обиждани и унижавани от него и зад които ние застанахме. Призоваваме го да се оттегли от поста“

 4. И защо да не гласуват?
  Като с тоз нов скандал се разклаща СТАБИЛНАТА УЖ УПРАВЛЯВАЩА КОАЛИЦИЯ..
  Та пак държавата да са затресе от стабилност..
  ДАЛАВЕРИ и ЛЮБОВНИЦАТА МУ първи фактори за управлението на ОПГ-то..

 5. Тези дали са разбрали за какво са гласували? Може да са чели вестници (един вестник на шиши е особено привлекателен с топлес снимки) или да са били в кафето или да са
  дрямали.
  Депутат, депутат, то е чудо занаят.
  Седиш и дремеш си рахат,
  а омръзне ли ти, брат,
  станеш, вземеш важна поза,
  понапсуваш този онзи
  и си дремваш пак благат,
  верен на дълга си свят.
  Депутат, депутат, мил и сладък занаят!

 6. Наистина адски глупаво. Добре де, онези и без бесепето щяха да си изберат арнаутина, щом са сключили сделка с него. Но уж левите нямаше защо да се подлагат в тази срамна игра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *