Публикувано на 19.07.2020 / 16:19

EЙ, СТАРИ МУЦУНИ, НЕ ОПИТВАЙТЕ НА ГЪРБА НА БЪЛГАРСКАТА МЛАДОСТ ДА ПРАВИТЕ ПОЛИТИЧЕСКА КАРИЕРА! ХРИСТО ИВАНОВ & „ДЕМОКРАТИ“ НАЙ-НАПРЕД СЕ ИЗВИНЕТЕ НА НАРОДА, ЧЕ ВЪРНАХТЕ МУТРАТА БОРИСОВ А ВЛАСТ И БЯХТЕ ЧАСТ ОТ НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ!

EЙ, СТАРИ МУЦУНИ, НЕ ОПИТВАЙТЕ НА ГЪРБА НА БЪЛГАРСКАТА МЛАДОСТ ДА ПРАВИТЕ ПОЛИТИЧЕСКА КАРИЕРА! ХРИСТО ИВАНОВ & „ДЕМОКРАТИ“ НАЙ-НАПРЕД СЕ ИЗВИНЕТЕ НА НАРОДА, ЧЕ ВЪРНАХТЕ МУТРАТА БОРИСОВ А ВЛАСТ И БЯХТЕ ЧАСТ ОТ НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ!

Отворено писмо до протестиращите млади хора – бъдещето на Родината

Скъпи мои деца,

Не се притеснявайте от откровението ми – аз така се обръщам и към студентите си!

Преди всичко искам да ви кажа моето огромно БЛАГОДАРЯ, защото вдъхнахте оптимизъм в почти обезверения възрастен професор!

Прекрасни сте, като моите студенти от специалност „Психология“ в СУ „Св. Климент Охридски“, които всяка година умолявам да останат в Родината, защото тя има нужда от тях, от всички вас!

Ето, вече десет дни вие показвате по категоричен начин, че сте готови да направите това, което ние, вашите родители, баби и дядовци не успяхме – да освободим страната си от управлението на Мутрите и да си върнем Държавата!

Не успяхме, защото бяхме в оковите на диагнозата на Големия Иван Хаджийски: „Всяка българска работа започва зле организирано и завършва със скандал!“.

Не успяхме, защото в борбата „всеки срещу всеки“ се прокрадваха властови амбиции с мечтаните от различни хора бонуси от управлението!

Не успяхме, защото 10-20 години след края на комунистическия режим се появиха и се появяват „антикомунисти“, които не помня да са били в дисидентските движения и КТ „Подкрепа“ преди 10 ноември 1989 г.

Не успяхме, в крайна сметка, защото непрекъснато се разделяхме и никога не можахме да се обединим в общ поход срещу Мафията и Мутрите, които се възползваха от нашето разединение, а резултатът днес е пагубен за Родината – Мутрата Борисов и Мутрата Гешев, възпитаници на милиционерското училище в Симеоново, са позорна страница в историята на България! Не повтаряйте нашите грешки, моля ви!…

Впоследствие, скъпи прекрасни млади протестиращи хора, които днес сте упованието на нас, възрастните ви родители, баби и дядовци, но и бъдещето на Отечеството – не вярвайте докрай на старите муцуни, включително и на тези, на които днес ръкопляскате! ИЗЛЪЧЕТЕ СВОИ СОБСТВЕНИ ЛИДЕРИ НА СВОЯ ПРОТЕСТ и ми повярвайте, че можете след като свалим всички заедно Мутрата от Банкя и Мутрата от прокуратурата, да създадете формация, чрез която ВИЕ ДА ИЗЛЪЧИТЕ СОБСТВЕНИ КАНДИДАТИ ЗА БЪДЕЩИТЕ ИЗБОРИ, тоест ДА ГЛАСУВАТЕ САМИ ЗА СЕБЕ СИ!

Ще ви кажа допълнително как това може да стане без да правите партия, защото виждам, че като мен и всеки нормален човек и вие се гнусите само като чуете тази дума! Споделям всичко това с вас, защото виждам, че от няколко дни се опитват да ви вкарат в партийните рамки на ожадняли за власт хора извън Парламента, които само преди 7 години върнаха Мутрата Бойко на власт и даже бяха министри в кабинета Му Борисов 2!

Имате уникален шанс, скъпи и прекрасни млади хора, защото на ваша страна е Президентът Румен Радев, а това ви дава една институционална подкрепа, която ние никога не сме имали! Извинете ме, че ще се повторя, но това е от възрастта, макар че ще ви помоля да повярвате на старите хора, които имат опит и знаят какво ще се случи, ако не поемете нещата в собствените си ръце: ИЗЛЪЧЕТЕ СВОИ СОБСТВЕНИ ЛИДЕРИ НА СВОЯ СОБСТВЕН ПРОТЕСТ – ние ще бъдем до вас и с вас, но само да ви помагаме, а не да ви яхваме!

И накрая, скъпи и прекрасни млади протестиращи хора, обръщам се към някои от дъртите влъхви около вас не с молба, а с предупреждение: ей, стари муцуни, не се опитвайте на гърба на българската младост да правите бъдеща политическа кариера, защото гневът ще се обърне и към побелелите ви тикви!

Ей, Христо Иванов, преди въобще да говориш за политика и всичко останало, най-напред се извини на целокупния български народ, че ти и твоите „демократи“ върнахте Мутрата Борисов на власт, а бяхте и част от неговото управление!

Ей, Арман, нали знаеш, че много хора знаем, кой всъщност ходатайства ГЕРБ на Мутрата Борисов да стане пълноправен член на Европейската народна партия, а сега се правиш на „Отровно“ не знам какво си – не тровете тези млади прекрасни хора, защото ще стане страшно за вас!

Да, знам какво ще ми кажете – че съм бил имиджмейкър на ДПС и нямам право да говоря; никога не съм крил това, нямам никакви политически амбиции нито преди, нито сега, а от 10 години, откакто напуснах ДПС, съм платил достатъчно за свободата си и продължавам да плащам, но пък знам много, ама наистина много! Така че, внимавайте!

Простете за последните изречения, скъпи и прекрасни млади протестиращи хора, но бях длъжен да предупредя – това е между нас, дъртите, вас не ви засяга дотолкова, доколкото просто искам да ви споделя опасенията си, че ще искат да ви употребят. И за да не се случи това, ще го кажа за трети път: ИЗЛЪЧЕТЕ СВОИ СОБСТВЕНИ ЛИДЕРИ НА СВОЯ СОБСТВЕН ПРОТЕСТ!

И не забравяйте, че Президентът, а и огромната част от нас, старите, сме с вас и до вас!

Мутри – вън!

С много обич към вас, скъпи млади хора:

проф. Людмил Георгиев

Коментари 57 за
“EЙ, СТАРИ МУЦУНИ, НЕ ОПИТВАЙТЕ НА ГЪРБА НА БЪЛГАРСКАТА МЛАДОСТ ДА ПРАВИТЕ ПОЛИТИЧЕСКА КАРИЕРА! ХРИСТО ИВАНОВ & „ДЕМОКРАТИ“ НАЙ-НАПРЕД СЕ ИЗВИНЕТЕ НА НАРОДА, ЧЕ ВЪРНАХТЕ МУТРАТА БОРИСОВ А ВЛАСТ И БЯХТЕ ЧАСТ ОТ НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ!”

 1. Бъдещето е на младите! Довършете това, което ние, вашите родители, започнахме през 90-те само с мечти, но нямахме знанието, силите, упоритостта и достатъчно вяра да довършим…
  Да бъде!

 2. Каквото и да каже професора каквото и да направи, факта, че е работил, лобирал и т.н. за най-големият кърлеж и гад в държавата, още повече и заради историята ни от 500 г., а и сега заради политиката провеждана от тази незаконна според Конституцията партия, която обслужва чужди интереси, просто обезсмисля всичко след това. Аз дори и не чета нататък след като прочетох, че е бил член на ДПС…

 3. Най-после някой да каже истината дайте интервюто по бнр където казва за ДС и Монтерей…

  1. Г-н Н.Колев-Босия например не е спирал да говори за кукловодите…

 4. Георгиев, хайде не се прави на умник и не раздавай акъл. Много години беше в управлението с Доган и не ни наливай морал. Ако си искал да направиш нещо, да си го направил. Ти също си отговорен за днешното положение на нещата. Ако искаш да видиш жива мутра, погледни се в огледалото. Доган няма да го направиш по-харесван. Приятелски съвет, просто се покрий. Като му дойде времето и теб ще те питаме какви си ги вършил.

 5. Много е прав. Хора като Христо Иванов имат една единствена цел…Да яхнат протеста! Ако не бяха хора като него, Радан Кънев, Миглена Кунева, Валери Симеонов, Красимир Каракачанов, Волен Сидеров…/със сигурност съм пропуснал някой/ Борисов никога нямаше да властва толкова дълго. Именно, благодарение на хора като изброените…се задържа във властта толкова време. Той никога не е имал пълната подкрепа на народа, но благодарение на така наречените „опозиционери“ в последствие превърнали се в част от това престъпно управление…властва! Така, че Христо Иванов за мен си прави някакъв евтин ПИАР…той е всичко друго, но не и човек загрижен за народа!

 6. „ЖИВЕЙ (-ТЕ) Ч Е С Т Н О!!!!! Това ни казва проф. Георгиев. А днес, тъкмо за това става дума.
  Лъжата е позволена само на белот и …. в….. Любовта. – това е шега.
  Никога, пред вид горното, не съм лъгал от корист. ONESTE VIVERE!

 7. Предлагам една идея на протестиращите. Тя е продиктувана от наглостта, лъжите и безочието на управляващите. Всяка вечер на протеста, като на тържествено заря-проверка да се съобщават имената на министрите и с по няколко думи да се характеризира всеки от тях. Например: „Бойко Методиев Борисов мин. председател на РБ . Член на БКП от 18 годишен. Шофьор и бодигард на Т. Живков и С. Сакскуборготски. Пазвантин от СИК. Създател на охранителна фирма „Ипон.“ Кр. Каракачанов-вицепремиер, агент на Държавна сигурност… И така за всеки от тях. След всяко име множеството да скандира „Оставка.“ Към министрите да се добавят и др. „ярки“ личности като В. Симеонов- биещия баби…., В. Рашидов-главния мултак на държавата и превръщащия полицаи на кълбета, М. Стоянова, Д. Главчев, Г. Марков-агент на ДС, Цв. Караянчева и др. знайни гербери и патриоти унищожили иманентни ценности на демокрацията като свобода на словото, справедливост, разделение на властите. Чрез грабежи и корупция довели Родината ни до разруха и народа ни до бедност и мизерия. Нека звучат като фон и песни като „Вятърът на промяната“ на Скорпионс или Либерта на Ал. Бано и Р. Пауър. Нека организаторите помислят и допълнят моята идея. Промяната е задължителна, ако искаме да живеем по добре. Не може да продължава да ни управлява човек, който обиди всички слоеве от обществото, увеличи 3 път държавния ни дълг, държи се като бос в България и като шут в Европа.

 8. Професор Георгиев казва че знае много.
  Ако наистина е така то сега е момента да извади аудио-видео записи ,документи
  и да се разприказва.Г-о Томова не бяхте го допускали именно затова че си изменя постоянно позициите.
  Аз мисля че за пореден път работи за Доган и Пеевски.
  Благодаря.

  1. Драги, ако това, че по тяхна молба преди три години помагах на моите приятели проф. Иво Христов и журналиста Тома Томов в техните предизборни кампании смяташ за „смяна на позициите“ ми, приемам – не мога да откажа на приятели обаче, дори и са били кандидати на БСП, макар и от гражданската квота!…
   Иначе през последните 10 години съм споделял хиляди неща, драги – това, че не си чел си е твой проблем! Нямам записи, защото не съм ченге или нещо такова!…
   Ще приключа с една стара китайска поговорка: „Как да говориш за морето с жабата, която никога не е напускала локвата си?“…

  2. Наблюдател, може и да си прав, че професорът за пореден път работи за Доган, а може и да не си – това само времето ще покаже. Казват, че бивши к*рви няма, за бивши депесари не знам. Едно ми е интересно, обаче. Как можеш да яхнеш протест, който сам ти си организирал и създал – визирам Арман Бабикян, разбира се. Когато с Минеков и Хаджигенов обикаляха малкото тв студия, които ги канеха и говореха против Хунтата, къде беше ти, бе, професоре Людмил Георгиев. Къде?? А, мишок?

   1. Боряна и аз мисля същото. Лесно е като тръгне бунта. Позиция се показва и доказва преди него.

 9. Не успяхме, защото 10-20 години след края на комунистическия режим се появиха и се появяват „антикомунисти“, които не помня да са били в дисидентските движения и КТ „Подкрепа“ преди 10 ноември 1989 г.

  аре малко всичките поне да си признаете пред себе си, че сте били женските сучета на цру, аре след това и след добавената стойност да си кажете истината, дисиденти дейба, барабар с тиквоча и безчет дедофци…

 10. Още един български интелект се изказва. И обърнете внимание по коя телевизия се изтъпанва. Последното, което направи онзи ден е да строи олигархичната си партия „Воля“, да заповяда на 10 души да се откажат от правото си да влязат в парламента, за да „вкара“ в парламента младата си курва. И този мафиот говори за демокрация, честност и морал?
  Марешки, тъпако, хората на улицата няма какво да губят, но ти имаш и трябва да загубиш много – бензиностанцийки, аптеки….

  1. „Ако г-н Радев смята, че има мутри в политиката и тяхното място не е там, то той трябва да си тръгне първи. Неговият мандат е абсолютно провален и не донесе нищо добро за българския народ”.
   Това заяви в студиото на „Неделята на Нова” по Нова тв председателят на ВОЛЯ Веселин Марешки.

   Още един български интелект се изказва. И обърнете внимание по коя телевизия се изтъпанва. Последното, което направи онзи ден е да строи олигархичната си партия „Воля“, да заповяда на 10 души да се откажат от правото си да влязат в парламента, за да „вкара“ в парламента младата си курва. И този мафиот говори за демокрация, честност и морал?
   Марешки, тъпако, хората на улицата няма какво да губят, но ти имаш и трябва да загубиш много – бензиностанцийки, аптеки….

 11. Движение за Спасение на България

  Вече 30 години, откакто започна този Преход към Капитализъм, две неща не бяха споменавани – винаги и без изключение – а те са – думата „капитализъм“ и опита на полското Движение „Солидарност“. Единствено то, движението „Солидарност“, успя на практика да се пребори и свали една тоталитарна власт. А изглежда, че това плаши всички властници в България – от 89-та година до днес.
  А днес в България е установен ФАШИЗЪМ. Не националсоциализъм, а ФАШИЗЪМ – всички власти и органи на управление са на практика в ръцете на една партия, под командването на един лидер. А той е и с криминално минало.
  В тази връзка призивът на автора „ИЗЛЪЧЕТЕ СВОИ СОБСТВЕНИ ЛИДЕРИ НА СВОЯ ПРОТЕСТ“ е много верен.
  Но не е вярно това, че това е протест САМО на младите. Бих казал, че средната възраст на участниците е около 40 години. Това е протест на целия народ. А младите да са живи и здрави! – те дават живеца и силата на Протеста…

  Сега главното – погрешен и опасен е призивът хората да не се организират. „…без да правите партия…“, както казва авторът. Излъчените лидери на кого ще са лидери? На аморфна маса от хора!? Тук авторът явно застава на страната на Хунтата. Страх я тресе Хунтата, че хората може да се обединят в нова формация. И целта и е в това – аморфна маса от хора. С маски на лицата.
  И така – мисля, че главното е в близките дни да бъде учредено всенародно Движение за Спасение на България – със свои лидери. Всенародно Движение, не партия. И да се учреди час по-скоро. Опитът на „Солидарност“ може само да ни бъде в помощ.
  Това е. Бог да ни помага…

  1. Това казвам и аз – има начин да се организират, да участват в изборите и да гласуват за себе си! Ще им споделя този начин, когато му дойде времето…

 12. Днес гледах интервюто с „шефа“ на КНСБ Пламен Димитров. Онемях! Този вместо да защитава работищите през цялото време защитаваше работодателя Боко Тиквата. Срам! Срам! Срам! Такъв продажник! Този наистина е получил от ГЕРБ луксозен апартамент и сега го изплаща, продавайки общите интереси на наивните обикновени българи, стскайки в мръсните си ръце личната изгода. Ужас!

  1. Този, когато го видя на телевизионния екран, превключвам … Как го търпят излъганите хорица, та и той е част от „онова статукво“ – мръсник!

 13. Уважаеми професоре,
  ако искате, а Вие можете, да бъдете полезен на обществото ни, моля ДА НАПРАВИТЕ ПОДРОБНА ЕКСПЕРТИЗА НА ПСИХИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА БОКО ТИКВАТА. Към екипа си може да привлечете такива уважавани специалисти като професор Николай Михайлов и доктор Цветеслава Гълъбова.
  Разберете, нацията има правото да знае кой я управлява от „здравословна“ гледна точка.

  1. Правил съм такава експертиза още преди 10 години и то тук, в „Афера“ – потърсете и прочетете, моля!…

 14. Целта е ясна. Да се разцепи протеста. Това вече сме го виждали.

 15. Препоръчвам на всеки да изгледа докрай това страхотно интервю с проф. Нако Стефанов
  https://m.youtube.com/watch?v=epVmPlvxfgQ
  Професорът прави анализ на ситуацията в момента в България и споделя какво според него следва да се предприеме в близко бъдеще, както и коментира Баце, левицата, психодесните и протестите.

 16. По принцип е прав Людмил Георгиев като призовава Христо Иванов да се извини за греховете си,а всъщност се подразбира,че това следва да направи и Арман Бабикян.
  Само че самият Людмил Георгиев с едно изречение преминава през много позорен период от живота си и не виждам извинението,което категорично дължи.Да прощаваш на себе си с голото изявление ,че си „платил“ за грешките си,а да настояваш другите да се извинят явно подробно за същите „грешки“ като твоите е нещо според мен крайно нечестно.
  Добре е да се извините всички без изключение.
  Вашето извинение, г-н Георгиев, трябва да бъде особено подробно,поради активната роля,която изиграхте ДПС да превземе държавата и да я ръководи независимо от управляващата партия.
  Вашите „грешки“ не са нещо сравнително невинно,а предателство към интересите на българите. И ние продължаваме да плащаме за тях,защото голяма част от ставащото в момента е производно от действията на Вас и други като Вас българи,които бяха забравили,че са българи.

  1. Драги, извинявал съм се десетки пъти, както съм и споделял всичко, което съм видял и преживял!
   А когато подадох заявлението си за напускане, Доган изпрати при мен човек, който ми каза: „Шефът иска да се върнеш и каза – колкото и каквото искаш!“.
   На което му отговорих, да каже на Шефа си, че е абсолютен селяндур!
   Не знам колко хора могат да откажат такава оферта, но няма значение…
   Това, което писах в текста, че тези 10 години съм платил достатъчно, но и че продължавам да плащам, се потвърди и в някои коментари тук! Но какво да правя, още съм жив и ще продължавам да си изказвам мнението, независимо кой как ще реагира!

   1. А защо бяхте толкова ценен за Доган,господин Георгиев ?
    Не желая да Ви обиждам и ако в настоящия момент сте полезен,сте добре дошъл. Може би моето виждане не е актуално,но не уважавам хората, които са били на онази страна-страната на тези,които са съсипвали и съсипват България. Нима не Ви беше ясно,че регистрирането и съществуването на ДПС е забранено от Конституцията ? Не Ви ли беше ясно,че Доган пробута идеите на нелегалната си организация като идеи на ДПС ? Невъзможно,защото Вие сте много умен и ерудиран човек.
    Преставам,това е Вашият живот и не желая повече да го коментирам.
    Желая Ви здраве !

  2. Царе сме в нападки и атаките си,но не и в мислите си.Всички до един сме виновни, за случващото се днес в България, но и никой не се замисля върху това.

 17. Подкрепям всяка една дума написана от Професор Людмил Георгиев!
  Същото написах и аз за Христо Иванов и исийе,а за Бабикян незнаех,макар че усещах,когато е гостувал при Сашо Диков(по Евроком),ме има нещо немистоплътно в този човек!!!
  Само да припомня,пиша това няколко пъти,в Сряда вечерта,при Люба Кулезич(по Евроком),въпросния Христо Иванов,че е готов да управлява,защото това според мене,на Америка и ЕС,не им стига завзетото досега от България,искат пълна капитулация,та затова беше тази акция на тази соросоидна гнида Х.Иванов,при Догановите сараи,точно тези да защитават Суверинитета на България,е цинично,същите които чистят Историята ни,за да угодничат на Сорос и знам ли кои още,меглена кунева,нанесе непоправими щети на Образованието ни,тези гниди са точно толкова коварни,колкото и борисов!!!
  Мутрите вън!!!
  И нека се вслушаме в това което ни казва нашия Президент,Генерал Румен Радев!!!

 18. –Странно е ,,-да Казваш след 12 г Управление – и то във Върховните Постове на Властта в една Държава – и Ти да казваш че КОмунистите са виновни??!!!–- Визирам Борисов!! ,,,,и с риск да забравя- Борисов бе човекът който лично обуваше чорапите на ТОДОР ЖИВКОВ– И се чудя – „ДЕМОКРАЦИЯТА“ може ли да боядиса поне Аспаруховият Мост?? дали ще има сили за това??- или пак Комунистите ще са виновни??

 19. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Има интервю с дядото на битото момче студент в Хага,
  има във в. Сега.

  Хирург, дядото е хирург, а дали е бил член на БКП няма никакво отношение към това, че Борисов е останал прост и неук, не го пуснали да учи горкия!

 20. да, битката не е м/у лявото и дясното а е м/у Напред и Назад.

  Напред означава единение на интелекта, на икономиката, на правостта в държавата. След Напред тръгват обикновенните хора въпреки че знаят че именно те са пехотата на всяка революция и бъпреки загубите на тези хора, те пак ще запретнат да изградят днешните язовири, мостове и жилища.
  ние всички имаме нужда от всеки един от нас, ние, тригващите напред.
  коварството, лъжата и грабежите неможе да бъде победенена с една Отровна Терца. Ние имаме сили да цакаме с наша Кварта и не отровна, както Терцате бе кръстена от Дъ Д ъ Дъ дъ дъ Диков. С тези 4ката, 5цата и 6 цата на Терцата даже един каруцарски белот неможем да започнем. С тях най-много лапаницата дето играехме до 2 клас може да изиграят онези които могат да броят до 7.
  Ние искаме да броим до безкрайност. Времето не е наше. Наши са стъпките. Ако животът ни трае едва 100 секунди. Ние трябва да направим поне сто стъпки. Ако 100 мильона секунди- 10 000 000 стъпки. Ако те са по 70 см, за един наш живот ще изминем 700 000 000 сантима или 70 000км а това е да обиколим земята по Екватора поне два пъти.

  Битката е да направим нашите стъпки у нас, с хората на България.

 21. Има една цел,сваляне на правителството и Гешев и нови избори.Това,кой какъв е бил,какво някога казал и мислил,няма значение в момента.Целта е ясна и който е зад нея е добре дошъл – ляв,десен,монархист,републиканец,русофил,русофоб.Ако има и други искания,протестът нищо няма да постигне.Само едно е постигнал досега,системата Страх се срути.

 22. През последните 30 години България мина през множество протести, но това, което наблюдаваме, е, че целите и очакванията на хората, участващи в тези протести, са едни, а се получава нещо съвсем друго. През 1989 г. и 1990 г., както и през 1996-1997 г. хиляди хора пееха „Времето е наше“ и очакваха да влязат в небесния „демократичен“ рай, но се оказа, че времето не е тяхно, а на външни геополитически сили и на една малка върхушка от родени в резултат и на техните протести капиталисти. През 2013 г. протестираха така нар. умни и красиви, очаквайки, че смяната на управляващите ще доведе „умни и красиви“ на власт, които ще решат нерешените проблеми. Оказа се обаче, че неравенството нараства, демографският геноцид се задълбочава, а олигархизацията на обществото прави „демокрацията“ съвсем формална, и сега същите тези хора смятат, че ги управляват „мутри“ и „мафия“, които,като бъдат свалени, щял да се „смени моделът“ и да дойдат добри и честни управници, които да им решат проблемите. Цялата реставрация на капитализма така се оказва очаквания и обещания за едно по-богато, справедливо и свободно за всички общество, а се получи нещо съвсем различно.

 23. Всички, които в тези решителни дни ни плашат, че БСП ще яхнат протестите, работят за ГЕРБ. Дори несъзнателно.
  Просто това е невъзможно по много обективни причини. Но така се отписва част от народа, който е срещу мафията. Мафията харесва това.
  Моментът е съвсем различен. Битката не е между ляво и дясно. Битката е народ срещу мутри.
  Нека всички заедно победим мафията и я лишим завинаги от власт. След това има време пак да се делим.
  Дошло е време за обединение срещу националното зло.
  Няма място за политически предубеждения.
  Подкопаването на сегашната обществена енергия с остарели политически омрази ще направи мафията още по-силна.
  Хора, мислете!
  Богомил Бонев

 24. Това е Държавата на „Нафталина’ Едни призрачни „трупове“ миришещи на Нафталин почват да излизат от „Гердеробите“ Те надушват свежо и младо!! -Те надушват -Злато !-те надушват Миризмата на прясно печатани пари! _Те надушват Наркотикът наречен Власт!- ТЕ са родени Хиени -в Природата и ме -да нападат или да въртят опашка до някой Труп- ТЕ са готови на всичко -дори Омерзени но пак на Власт (Александър Йорданов -Времето е МОЕ – един Хубав Ден за Българската „Демокрация“) Странно е че Тези Трупове миришещи на нафталин,, си мислят че никой не ги помни -ЯВНО ТЕ СЕ МИСЛЯТ ЗА СТОЛЕТНИЦИ!!- И В ВЪВ ВРЪЗКА С ТОВА -ЧЕСТ Е НА КАПИТАН ТОМ МУР -ДА ДАДЕ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ПАУНДА (ИЗКАРАНИ С ВЪРВЕНЕ НА 100Г) -ЧОВЕК НА 100Г – ЧОВЕК С МОРАЛ ! ЗАСРАМЕТЕ СЕ – ВИЕ СТЕ МРАВКИ ПРЕД НЕГО -ТОЙ Е ИСТИНСКИ РИЦАР!! А -ВИЕ СТЕ ИСТИНСКИ ХОДЕЩИ ТРУПОВЕ С ПРАЗНИ ДУШИ ВЪТРЕ -ЖАЛ МЕ Е ЗА ВАС!!- ДОРИ БЛИЗКИТЕ ВИ ЧАКАТ ДА УМРЕТЕ ПО БЪРЗО ,,ЗА ДА ВИ ВЗЕМАТ ГОЛДА- КОВЧЕГА ДЖОБОВЕ НЯМА!! И НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ПОМНИ !!

 25. Поздрави и подкрепа за поста на 123! Аз пък никога не съм била на държавна работа, винаги в частния сектор, където, ако не си свършиш работата на секундата, си загубен. Е, досега слава богу, не съм загубена! Ще кажа обаче следното. Да, с огромна любов и вяра подкрепям младостта и енергията на протестиращите! Има обаче и други неща – ОБРАЗОВАНИЕ И ОПИТ, ОПИТ, ОПИТ! И пак ще повторя, Отровното трио изведе хората, не авторът на горния материал!

 26. др.Георгиев,кога получихте тези прозрения,може би когато бяхте член на централният съвет/политбюро/ на ДПС.Ей Людмиле много,,скромно,, премълчаваш пребиваването си ДПС.Да беше се обадил за сараите на твоя кумир,агента Сава,но не би . Ти вливаш отрова и симнения в душите на младите,което е по-опасно и от грабежите на твоите гурута от ДПС.Ако се мислиш за морален разкажи си честно и достойно за срещите си с върхушката от,,проклятието на България,, или за това се иска дупе

  1. И да чуеш какво ти казва някой, пак се иска и дупе, и ум. Не е необходимо да му вярвате напълно, но поне чуйте какво казва.

   1. От 10 години, откакто съм напуснал с омерзение, съм разказвал и споделял хиляди неща – това, че не сте чел, си е Ваш проблем! По-горе вече отговорих на подобни обвинения – вижте как!
    И финала, разбира се!…

 27. Г-н Георгиев, аз съм от старото поколение. От 1990 г. не съм бил на държавна работа. Всеки ден съм на протеста. Не съм фен на Бабикян, защото той е русофоб, а аз съм русофил. Вас не съм ви виждал на протеста и затова мисля, че не сте прав да поучавате хората които са там. Организатори са така нареченото отровно трио. Единствената им цел е да свалят мутрите от власт.

  1. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

   Гледането на кабеларките МУ замъглява съзнанието на средния човек и му прече да разсъждава и да различава пляваята от зърното.
   Наистина ли не виждаш, че отровното трио се опитва да обязди протеста на хората?
   Основната им задача е да извадят от забравата христо иванов бойкиев и да му помогнат да мине 4-те процента на изборите,

   1. Те, арменците в България, учудващо защо са русофоби, ама сега когато тяхната Армения е нападната от Азърбейжан, основно ще разчитват на Русия, която се е обвързана да ги пази. А, може би, просто на тях Армения им е безразлична,?!

  2. Какво да направя след като това беше студентската ми мечта – да бъда преподавател в Алма матер? И, благодаря на Бога, вече имам 32 години преподавателски стаж в СУ! Иначе и аз съм русофил – преди три години една от книгите ми бе преведена и издадена в Русия, с което се гордея!
   Иначе, от снощи, вече не съм толкова сигурен в „Отровното трио“, признавам си!
   Имам основателни подозрения, че е налице акция в полза на „демократите“ на Христо Иванов…
   Дано да греша!

   1. Още не са свалили Мутрагеньо /нали така го наричахте/, т.е. целта не е постигната, но вече „разпределят баницата“…
    Казвам го по принцип, не конкретно към някого.
    Бъдете здрав, професоре!

 28. Който още не е разбрал: Борисов и той бил антикомунист! С членската книжка на БКП в джоба или до сърцето. Дядото на пребития студент от Хага му бил попречил – на него, на Боко! – да следва в чужбина. Представяте ли си какъв студент щеше да е нашият с това незнаене на езици, с това просатшко възпитание, с този нечистоплътен вид? Що за изопачаване на истината, що за омаловажаване на безобразията на днешната полиция? Пак същият митичен дядо го карал – него, Боко! – д марширува с червена връзка по време на катастрофата в Чернобил и да се нагълта с отрови. Нищо че по онова време ББ е бил на 27 години и не е бил пионерче. А дори да е марширувал, то е било по собствено желание, в кариеристичен устрем, за да се хареса на пожарникарските си шефове и на Партията-майка. Нали после пак то дълбоко партийно убеждение и повеля е участвал във Възродителния процес. Да изброяваме ли още абсурди – то всяко негово изречение е пълно с такива!!! И иска младите да не го наричат „мутра“, да му се подчиняват и, ако може, да го боготворят. Да не виждат снимките, да не чуват записите, да му се кланят като на бог. Той може да лепи епитети и квалификации, но него никой да не го критикува.

 29. Слух се носи по родината че капута томислав дончев е събрал герпелита и им е казал че на 20.7.20 ще затварят държавата,причина-короната,може и 1000 души да се заразят за ден.Ще бъде чудо ако това е истина и ако Президента Радев не ги изпревари и обяви военно положение.Тихо,да не чуят душманите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *