Публикувано на 12.08.2019 / 13:34

EДНА ЕДИНСТВЕНА. БРАВО НА ВЕЛИСЛАВА ДЪРЕВА! ОСТАНАЛОТО Е ПОТРЕС – БУЗЛУДЖАНСКИ ГЕРБЕРИ

ВЕЛИСЛАВА ДЪРЕВАВелислава Дърева!: ПОЛИЦЕЙСКО ПРАВОСЪДИЕ

Георги Дренчев:

Единственият разумен глас откъм Позитано, останалото е потрес – бузлуджански гербери.

Веселина Томова:

/Като/ насрана „опозицията“ БСП продължава да мълчи и да се пристисква по темата „Гешев главен прокурор“ и „безумията на прокуратурата“. Бузлуджанската герберка корнела & авери има за какво, заради което устата и е пълна със сливи. Отвратително „опозиционно“ лицемерие на тая, дето се „бори“ с „паралелната държава“. Една, единствена Велислава Дърева – категорично заяви позиция, но няма как една Велислава да измие задника на червената „опозиция“.  Куцо, кьораво и сакато вече разбра на кого служи корнеловата партия. Браво на Велислава Дърева за това, че опази честта си!

Afera.bg

Коментари 11 за
“EДНА ЕДИНСТВЕНА. БРАВО НА ВЕЛИСЛАВА ДЪРЕВА! ОСТАНАЛОТО Е ПОТРЕС – БУЗЛУДЖАНСКИ ГЕРБЕРИ”

 1. Ее, аман от високопарни слова и слепите отдавна видяха, че БСП и ГЕРБ са двете основни фракции на бившето БКП, а ДПС е КГБ-ско изобретение за контрол и регулиране дейностите на останалите продажни партии, та как една мумия ще е по-различна от останалите продажни престъпници, всичко е камуфлаж и прах в очите на будалите, маниците лаят, червеният керван спокойно върви към доразграбването и унищожението на България.

 2. „Знаеш ли, Милке, последният правоверен комунист ще умре в България. И тогава, когато никъде по света няма да има правоверни комунисти, дори и в болшевишка Русия, тук, у нас, все ще се намери някой. Ах, какъв народ сме ние!…“

  „Комунизмът ще си отиде, но разрухата, духовната разруха, която нанесе той е тебка. Ще треба да минат много поколения, за да бъде преболедувана….“

  Димитър Талев

  1. Бабче, как се обяснява подобен цитат със Златните 40 години (1948-1989 г.) на Третата българска държава?

 3. ГЕРБ свалиха сайта на Биволъ

  „Има проблем със сайта. Пък и ако ни свалят трайно-свиквайте! Бг няма нужда от Истина.
  То и Интернет не ви трябва. Важно е, че се сближаваме плътно с Туркменистан.
  Там интернет няма. Все повече се убеждаваме, че каузата ни е обречена.
  На тълпата Биволъ не й е нужен. Водим битка за благото на едно общество, което няма нужда и презира Свободата.“

  Биволъ

 4. Казах много пъти тук и повтарям за стотни път: ГЕПП & ДПС & БСП и съответно Боко & Доганпаша & Коренела са от един отбор и заедно управляват бизнес корпорацията наречена Парламент. Набийте си го в главата и не чакайте нищо от никой от тях. Те са милиардери и имат общи интереси да векуват във властта. Обезпечили са си и пра-пра внуците и въобще не им пука за вас и ви смятат за пълни идиоти и стадна мърша.С лаене по медиите няма да ги свалите,помислете за по ефикасни методи.

  1. КОГАТО И ДА СИ „ОТИДЕШ“ ВСЕ ЩЕ Е НАПЪЛНО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗА РАЗУМНОТО ЧОВЕЧЕСТВО …………

   1. Според версии в теориите на Конспирациите , Никола Гешев – твоят лого- прототип , е ликвидиран , или на турската граница , непосредствено около събитията на черния 9-ти 1944 година , или е прекарал остатъка от живота си в някоя латино-американска държава , САЩ , Канада , Австралия , Сибир – като каторжник предаден от турците на СССР , като преди това услужливо е бил изсмукан от НКВД/КГБ . Бат Серго – Стефко Данаилов , и той като нас още не знае ! Но , Черкела – Георги Черкелов се е научил – знае , защото е от бая отдавна оттатък .
    Всъщност , „какво тук значи някаква си черна личност“ като Никола Гешев , която е получила , по всяка вероятност , заслуженото си за престъпленията си извършени приживе , подобно и на Вишински , отровен в САЩ по заповед на съветските разведки !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *