Публикувано на 06.09.2019 / 19:51

EДВА ВЧЕРА ЛИ РАЗБРАХТЕ ЧЕ ВИБРАТОРА Е ОПРЯЛ И ДО ВАС? ИЛИ СТЕ ПРОСТО ГАДНИ ЛИЦЕМЕРИ? АЙ, СИКТИР!

НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВДенят, в който да поставим границата кое е журналистика

Николай Хаджигенов:

Душепокъртителни, сърцераздирающи призиви да спрем четене, споделяне и прочие неща от кафявата част на медийното пространство заради вчера?

Е, що?

Нима вчера са направили нещо различно от това, което правят обичайно ли?

Или едва вчера сте разбрали това?

Или пък не сте виждали вибратор или пък едва вчера сте разбрали, че е опрял и до вас?

Really?

Или просто сте гадни лицемери?

Щом не ви касае лично или пък сте твърде извисени за целта?

Ай, сиктир ве.

Веселина Томова:

Тия „елитарни“ т.нар. десни са ми особено нахални, че чак нагли!

Когато от преди шест – седем години години ежедневно клеймях „журналистиката“ на Недялко Недялков и призовавах, че на тази фекалия трябва да бъде даден отпор от медиите, всички, всички!, до един мълчаха като шунди! Когато Недялко заведе купища дела с огромни искове за стотици хиляди срещу мен и сайта ми АФЕРА, и пак призовавах медиите да ме подкрепят в заклеймяването на тази „джурналистика“, всички, всички!, до един се спотайваха. Когато Недялко призова всички да завеждат дела срещу Веселина Томова и АФЕРА и той ще ги поеме финансово, всички тия „десни“ мълчаха като посрани. Когато търсех със свещ свидетели по делата, всички до един не смееха да се явят и да кажат и думичка против Недялко, единствени с имената си застанаха в съда срещу Недялко – Мария Дерменджиева и Васил Петев!

Сега – след като Недялко извади вибратори и порно на приятелката на кандидат – кмета на т.нар. „десни“, изведнъж всички се разлаяха и станаха „смели“, и заврещяха, подписвайки даже и декларации! Ами ако вибраторът не бе ударил десния кандидат-кмет? А? Пак щяхте да мълчите и високомерно да се правите, че Недялко и Пик ги няма. И това не е само с Недялко.

Т.нар. десни пищят само ако са засегнати лично, или им отърва заради моментния политически или друг интерес. Ей затуй не ви вярвам! Защото извън вашия „сектантски кръг“ никой не съществува и от никого не се интересувате! Сетихте се, че има фекална „журналистика“. Ашколсун! Когато още преди седем години водех война с недялковщината и бях сама, и ме изядоха и опраскаха, в задниците си си бяхте заврели главите и устите. Впрочем, те и сега са там!

Afera.bg

 

Коментари 17 за
“EДВА ВЧЕРА ЛИ РАЗБРАХТЕ ЧЕ ВИБРАТОРА Е ОПРЯЛ И ДО ВАС? ИЛИ СТЕ ПРОСТО ГАДНИ ЛИЦЕМЕРИ? АЙ, СИКТИР!”

 1. Недодялко от ПИК привикан в Банкя от Боко Тиквата във връзка с публикуваните порно компроматни снимки на годеницата на десния кандидат-кмет на София в ПИКливия ГЕРБав сайт.Тиквоча нашамарил яко Недодялко, викал му лайно и хуй сплескан.
  Недодялко мигал на парцали и се обръщал към Тиквата по военному с „Господин Борисов, разрешете да доложа.Ама нали Вие наредихте да ги публикувам тия снимки“.
  Тиквун заплашил Недодялко, че ще вземе ПИКливия сайт барабар с троловете и щял да го даде на Георги Харизанов.
  За повече информация четете тук: http://www.informiran.net

  1. ПОРНОКРАЛ може да се чете и порноПОЖАРНИКАР няма да сбъркате то си е едно и също ШОУТО НА ПРОСТИЯ УЙ д ДЖИПКАТА

 2. Тодор Живков показа, че преди да се омаскарява всичко, трябва да се помисли /който може/.
  Показа го като създаде Бойко Борисов, е, и Симеончо помогна много.

 3. Джурналистиката е инструмент(туул, на „модерен“ език) на нещо, което Баце едва ли „разбира“ вероятно от време на време „перцептва“ 😉 .

  https://www.youtube.com/watch?v=XEijIFlob6c

  Ей ви племенника на Фройд 🙂 . Момчета това е на около 100-на години 😉 .

  „Съзнателната и интелигентна манипулация на навиците и мненията на масите е важен елемент в демократичното общество. Хората, които манипулират този невидим механизъм на обществото, представляват невидимо правителство, което е истинската управляваща сила на нашата страна. […] Ние сме управлявани, нашите умове са моделирани, нашите вкусове са формирани, нашите идеи са внушени, до голяма степен от хора, за които никога не сме чували. Това е логичен резултат от начина, по който е организирано нашето демократично общество. Огромен брой хора трябва да си сътрудничат по този начин, ако искат да живеят заедно като добре функциониращо общество. […] В почти всяко действие от ежедневието ни, независимо дали е в сферата на политиката и бизнеса, в нашето социално поведение или морално мислене, над нас господстват относително малко на брой хора, […] които разбират мисловните процеси и социалните модели на масите. Те са тези, които дърпат конците на общественото мнение.“

  П.П. Та „българските“ политически партии, начело с ГЕРБ, се отличават с идеологическа яловост. Т.е. липсва им целта в думичката оЦЕЛяване 🙂 . Единствената която има заченки е ДПС, но тя е ислямска, не българска 🙁 . Съмнявам се, че ако и християнска партия основете ще я позападните/източните ! БСП и ГЕРБ изобщо не са наясно каква е идеологията която защитават в ЕС. С такива лидери толкоз ! Взимането на власта не е цел а средство .
  Т.е. създателите на идеологиите са реалната 4-та власт а не джурналята. Те са и винаги ще си останат инструмент.

  Не търсете под вола теле !

  https://www.youtube.com/watch?v=LpYVfw1HO4c&list=PLaw0Yv2GH8P_yunICX0rw6o4QGl329XLC&index=16&t=1460

 4. Днес се навършват 108 години от рождението на Тодор Живков. Почитания! Нямаше всичко, но имаше за всички.

  1. Вярно нямаше всичко но имаше достатъчно за всички. Подиграваха че се чакало за леки коли Лада по няколко години но хората ги получаваха все пак а тази гавра със американските таралясници ф-16 фантом невидимите и несъществуващите без никакви гаранции и не знаеш какво ще получиш но си платил като ахмак МИЛИАРДИТЕ никъде я няма по света .никъде и накрая види ми се че ще получим на БАЙ ХУЙ ГОЛИЯ УЙ .ТОВА ЩЕ ПОЛУЧИМЕДИН ГОЛ ХУЙ.Я КАМИЛАТА Я КАМИЛАРА.

 5. Точно така. А онова лайно Асен Йорданов , нека се прави на репресиран

 6. *** ONE“ХУЙ“SHOW ***
  КАМПАНИЯТА КОЯТО ПРОСТИЯ УЙ ПРЕДРЕЧЕ ЧЕ ЩЕ БЪДЕ МРЪСНА И ПОДЛА ВСЪЩНОСТ СЕ ОКАЗА ПЪЛНА С ПОРНО ..ПЪЛНА ПОРНО ПРОГРАМА..И ТЯ ЗАПОЧНА С НАЗНАЧАВАНЕТО НА МАРИЯНА ДУХАЛКАТА ЗА НАЧАЛНИК НА КИБЕРПРЕСТЪПНОСТТА И КИБЕРСИГУРНОСТТА В ДЪРЖАВАТА СЛЕД КОЕТО С ДУХАНЕТО И СМУЧЕНЕТО по КЛАРИНЕТА ТАКА СИЛНО МУ ВКАРА ЧАРШАФИТЕ В ГЪЗА И МУ ИЗПИ АКЪЛА И ТОЙ ПРОСТО ИЗТРЕЩЯ ОТВСЯКЪДЕИ ЗАПОЧНА ДА ГИ ПЛЕЩИ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ НИ В КЛИН НИ В РЪКАВ. ПОСЛЕ ЗАПОЧНАХА ТУРНЕТАТА С ДЖИПКАТА ПО ПОРНОМАГИСТРАЛИТЕ И ПО ЛИВАДТЕ ТА СИ ПОТРОШИ УЙЯ ДА ОТВАРЯ НОВИ РАБОТНИ МЕСТА ЗА ТРУЖЕНИЧКИТЕ ПО ТЯХ ЗА ДА СЕ ИЗХРАНВАТ БРАТОВЧЕДИТЕ ПРЕДИЗБОРНО .СЛЕД ТОВА НАПРАВИ НЯКОЛКО ОБИКОЛКИ ПО СТАДИОНИТЕ МИНИТЕ ЦЕХОВЕТЕ И ЗАВОДИТЕ ДА ВИДИ КАК МУ РАБОТИ ПОРНОИНДУСТРИЯТА НА КОЯТА ТОЙ Е ЦАРЯ ПЪДАРЯ ГОВЕДАРЯ И ГОСПОДАРЯ ЕДНОВРЕМЕННО . ОКАЗА СЕ ЧЕ НЕ РАБОТИ ДОБРЕ ЗАЩОТО ..ФОЛК’БАЙ’ХУЙ’ВАГЕН’ДАЙ АМА НАНАЙ ..НЕ ЩАТ ДА ПРАВЯТ ЗАВОДА ЗА ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ И ТАЛИГИ НА полЕната ДО ЗАЙЧАРНИКА и КОЧИНАТА..КРАЛЯ НА ПОРНОТО В БЪЛГАРИЯ БОКО СИФРЕДИ ЧУТУРАТА СИК РЕДИ ДЪНДИ КРОКОДИЛА АВТОМОБИЛОСТРОИТЕЛЯ ВИЖДАЙКИ СИ КРАЯ РЕШИ НАЙ НАКРАЯ И САЙТА ПИК-ЛИВ И ЕБЛИВ ДА ПОДРЕДИ ..Е И ПОДРЕДИ ГО ДОБРЕ НЕМА ЩО.. ТА ПОКАЗАХА ЕДНИ ПУТКИ ПО НЕГО И ХВРЪКНАХА ВЪВ НЕБЕСАТА ..
  ТОВА Е ПРИКАЗКАТА ЗА ШОУТО НА ЕДИН ЩУТ ВЗЕЛ СЕБИ СИ ЗА ПОРНОКРАЛ НО КОЙТО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ Е ЕДИН ОПЪРПАН ПАРЦАЛ..

  КРАЛ КОЙТО Е ПРИВАТИЗИРАЛ И ОКРАЛ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ И СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ДРУГО ОСВЕН ЕДИН МРЪСЕН ПОДЪЛ И КРАДЛИВ МАНГАЛ.

 7. Тези двамата на снимката – Б.Б. (Банкянския Боклук) и Н.Н. (Надупенко Недоклатенков) са ХОМО ДРУЖИНКА ДЕТЕЛИНКА.

 8. най-вероятно момичето е за парлама, все пак сме наясно, в БГ има единствено хомо и трансджендър дясно, иначе да го духат, пълни нещастници както винаги впрочем…

 9. Недялковата „журналистика“ е само един нюанс по-кафява от тази на другите слагачи и лапачи: загиващия 24 часа, покойния Стандарт, куп телевизии и телевизийки, сайтове и сайтчета. А толкова хубаво си му беше на Недялко в Нощен труд, когато съчиняваше куплети за фолк балади и всякакви безобидни измишльотини за публични фигури. Обаче после стана милионер и биз-бизе с управляващите, и се забрави. Явно не е достатъчно баща ти да е поет-писател-песенник, трябва и майка ти да те е възпитала, вместо да хойка по бургаските кръчми и пущараци.

 10. Права сте, госпожо Томова! Много сте права и яростта ви е оправдана! Да, нито един политик и журналист не ви защити тогава! Но и никой политик и журналист не защити Радан Кънев, когато сайта ПИК публикува преди няколко години онзи още по перверзен, още по-гнусен, отвратителен и порнографски колаж! НИКОЙ! Вие също мълчахте тогава! А ако Радан Кънев беше пуснал жалба до прокуратурата, КОЙ прокурор щеше да се осмели да повдигне обвинение на най-големия майстор в българската журналистика на цинизми, порнография и простащина? КОЙ? Цацров и ли?

  1. Аре, по полека да правите аналогии с Радан! Радан защо не заведе дело срещу Пик, а? Кое му пречеше? И щеше да го спечели. Ама Радан е същия от тоя сектантски кръг, който се изживява като „умен и красив“ и всички останали са под нивото им. Не аз, а Радан висеше по дуварите на Боко. И мълчат, защото и сега зад кулисите се договарят с Боко, пак да намажат филията. Недялко им е последния проблем, в момента играят циркове уж загрижени за „чистотата“ на журналистиката. Лицемери!

  2. Направо не мога да се начудя , КАК е възможно все още да има почитатели на разните му там Радановци и сие мишкари , отгледани в котилото на Костов !
   Такива посредствени люде НЕ могат да бъдат пример за никого и за нищо !
   Освен това пък , тъкмо Раданчо да се оплаква , при положение , че лично той нарече премиера в медийното пространство “ Бай *Yй :???
   Не , че Наш баце е цвете , но трябва да му се признае , че за толкова години все пак НИТО ВЕДНЪЖ не се е изпускал така цветисто , или поне не го е правил пред медиите !
   А това все пак – ИМА значение …

 11. Без да съм ни най-малко фен на скапаният им десен кандидат , бих искал да кажа следното !
  нИдялковата журнаГлистика отдавна е патентован и обетован СТАНДАРТ в съвременното ни така наречено „демократично“ общество !
  Тя е НАСЪРЧАВАНА и доста добре ПЛАТЕНА от властта !!!
  100 процентова Европейска ценност , батка …
  Длъжни сме да я търпим !
  Което всъщност е най-жалкото …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *