Публикувано на 05.09.2008 / 19:33

Aпаш открадна камион камион, оставя го пред влак

 

 

За щастие инцидентът станал в 2,30 часа през нощта, а до 5 часа по линията не минавал влак. Малко преди първия влак камионът бил преместен с тежък подемен кран. Оказало се, че момчето много иска да се научи да кара автомобил и заради това често бяга от интерната и краде камиони или леки коли. Само за последните три седмици полицаите от районното управление на МВР в Лом на два пъти го хващали с крадена кола.

През първата половина на тази година броят на престъпленията в Монтанско, извършени от непълнолетни, е намалял в сравнение с миналата година, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана. Малките престъпници предпочитат да крадат – предимно от домове, магазини и павилиони. Употребата на наркотици е второто по вид престъпление. Сред непълнолетните най-популярна е марихуаната, но някои са регистрирани и като зависими от хероина. Бягството от домовете е третата по вид криминална проява – до момета са отчетени 9 бягства, след което е последвало обявяване на изчезналото дете за издирване. Издирванията са дали стопроцентов резултат – всичките изчезнали са намерени.

 

Георги Стоянов

Коментари 0 за
“Aпаш открадна камион камион, оставя го пред влак”

  1. ходихме на екскурзия до грл Козлудуи и в това село блъснахме едно магаре

  2. Купете му на този малкия едно трабантче или му подарете бе.той тъй както е тръгнал да краде коли сума ти и поразии ще направи.Масларова не се ослушвай дебелотъзеста свиня.Вместо да харчите на хората данъците за простотиите които ражда главата еврейската маймуна серж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *