Публикувано на 05.11.2019 / 16:29

92,3% ОТ ЦИГАНСКИТЕ СЕКЦИИ „УДРИ“ ЗА ПОРТНИХ, „ВНЕЗАПНО“ С 8 ПЪТИ!!! ТАМ СПАДАТ И НЕДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ ГЛАСОВЕ!

92,3% ОТ ЦИГАНСКИТЕ СЕКЦИИ „УДРИ“ ЗА ПОРТНИХ, „ВНЕЗАПНО“ С 8 ПЪТИ!!! ТАМ СПАДАТ И НЕДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ ГЛАСОВЕ!Иван Портних получава 92,3% от гласовете в ромските секции, показва справка на сайта www.moreto.net в резултатите от втория тур на местните избори във Варна. За сравнение на първи тур за кмет на Варна в същите секции Портних получи 39,3% подкрепа.

Кандидатът на ГЕРБ е повишил броят на гласовете от 399 на първи тур до 1513 на втори, при това при занижена избирателна активност във Варна на балотажа.

Интересното в циганските секции е, че се отчита осем пъти !!! спад на недействителните бюлетини за избор на кмет. За драстичния (8 пъти) спад на недействителните бюлетини за избор на кмет – от 58,7% на 7,3% „разумно“ обяснение е трудно да се намери.

Вариантите са няколко, пише www.moreto.net

Вариант 1: За една седмица между двата тура избирателите в тези секции драстично са повишили грамотността и информираността си относно изборния процес и на балотажа са гласували успешно.

Вариант 2: На първи тур недействителните бюлетини са били израз на протест, а на балотажа гласоподавателите вече са решили да не протестират.

Вариант 3: На първи тур недействителните бюлетини са били израз на протест, а на втори тур гласоподавателите са били „посъветвани“, а може би са имали и „стимул“ да гласуват „по съвест“.

Вариант 4: На втория тур до урните са отишли съвсем различен „профил“ гласоподаватели.

Вариант 5: Могат да го предложат читателите.

Вариант 6 /от АФЕРА/: На първи тур циганите гласуват за едни „сини“ „демократи“, дето Баш име е до болка познато лице във Властта на Варна, на втори тур – циганите преливат при Портних, пак дирижирани от същото лице, което е биз бизе с Портних.

Да се върнем на цифрите:

Недействителните бюлетини за избор на кмет в ромските секции 361 и 372 в кв. „Аспарухово“ във Варна на първи тур са били съответно 80.3% и 86.4%, докато на втори са се сринали до 3.5% и 7.2%., показва справката на Moreto.net

Както писа АФЕРА кандидат кмет на ГЕРБ в Аспарухово е Ивайло Маринов – бивш ДАНС-аджия, „водещ“ Портних за … където трябва.

Цифрите за секции 298, 300 и 308 в кв. „Владиславово“ са съответно 40.9%, 45.3% и 57.4% недействителни бюлетини на първи тур, срещу само 2.7%, 10.9% и 2.2% на балотажа.

В район „Младост“ секции 273 и 275 са имали съответно 44.6% и 56.2% недействителни бюлетини за кмет на първи тур и само 3.1% и 8.1% на втори.

85-та секция в район „Одесос“ на първи тур е имала 70.7% недействителни бюлетини на първи тур, а на втори 9,5%

Двете ромски секции в Каменар също демонстрират сериозен спад в броя на недействителните бюлетини. В секция 384 спадът е над 10 пъти от 52.9% на 4.3%. По „нормален“ е спадът в 385 – от 46.2% на 16.6%.

Afera.bg

92,3% ОТ ЦИГАНСКИТЕ СЕКЦИИ „УДРИ“ ЗА ПОРТНИХ, „ВНЕЗАПНО“ С 8 ПЪТИ!!! ТАМ СПАДАТ И НЕДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ ГЛАСОВЕ!

92,3% ОТ ЦИГАНСКИТЕ СЕКЦИИ „УДРИ“ ЗА ПОРТНИХ, „ВНЕЗАПНО“ С 8 ПЪТИ!!! ТАМ СПАДАТ И НЕДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ ГЛАСОВЕ!

Коментари 15 за
“92,3% ОТ ЦИГАНСКИТЕ СЕКЦИИ „УДРИ“ ЗА ПОРТНИХ, „ВНЕЗАПНО“ С 8 ПЪТИ!!! ТАМ СПАДАТ И НЕДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ ГЛАСОВЕ!”

 1. Дани Каназирева, лидер на „Съюз за Пловдив“, е новият управител на Пловдивска област, съобщи „Марица“. Според изданието новината е потвърдена от Министерския съвет. Решението е взето на днешното заседание на кабинета по лично предложение на премиера Бойко Борисов. Компенсацията е ясна на всички в Пловдив! Каназирева действително беше с повече гласове от Славчо, но Борисов се съобрази с предупреждението на Симеонов и „изтегли“ Славчо на балотаж. Още повече, че ако бяха допуснали Каназирева на балотаж тя щеше да отвее това дърво Зико! Така с поста на областен управител я възмездяват да причиненото „неудобство“, запушват й устата да не рови и я вързват на каишка. Още повече, че Иван Тотев преди изборите заяви, че всеки от кандидатите за кмет на Пловдив с изключение на Каназирева става за кмет…. Така „работи“ ОПГ ГРОБ!

  1. Смях през сълзи: Кримки свиха парите за купуване на гласове за голяма партия в Плевен
   Криминални типове са свили голяма част от парите, които били дадени за купуване на гласове в полза на голяма партия в Плевен. Това научи Фрог нюз от източници в прокуратурата. Новият -стар кмет на града Георг Спартански заяви днес по БТВ: „Обвинявам тези, които изкарват севернокорейски резултати в дивашко купуване на гласове“.
   Според източниците ни милионите за купуване били разпределени в областта между няколко човека. Някои от тях, обаче решили да запазят пая за себе си, като разчитали, че парите на „колегите“ му ще стигнат за да се отбележи пирова победа. Така , чисто по български, всеки си мислел, че другият ще даде и работата ще се свърши. В крайна сметка резултатът бил далеч под очаквания. Посредници в организацията по купуването се жалвали притеснени, че парите са дадени, но те не достигат до „потребителя“.
   След като станал ясен резултата, хората с парите се изпокрили. Хванало ги шубе, че сега ще им ги поискат обратно. Чували се закани дори за физическа саморазправа. Източниците ни са категорични, че такова нещо се случва за първи път…
   „Ромският вот – вижте кой го обра в най-оспорваните битки в страната“
   https://frognews.bg/novini/vijte-koi-obra-romskiia-vot-nai-osporvanite-bitki-stranata.html
   На балотажа пък Йорданка Фандъкова е събрала общо 85% от гласовете в кварталите „Филиповци“, „Факултета“ и „Христо Ботев“, или 2,9% от 5-те процента, с които взима преднина пред Манолова.

   1. Това е известен изход от теорията на игрите – „пре§би другарче“ 🙂 .

    https://www.youtube.com/watch?v=yM38mRHY150

    В ГЕРБ едва ли знаят какво е това. Така, че ако има трупове не би следвало да се изненадвате. В мафията така се решават такива конфликти. А ако не се решат така, значи Баце и за шмаце не става 🙂 .

  2. БОЙКО Е МАЙСТОР НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ УБИЙСТВА – УБИВА БАВНО НО СИГУРНО , УБИ ЗАВИНАГИ СИДЕРОВ СЕГА , ТРЕСНА И ТЪПАТА КАНАЗИРЕВА ! БРАВО . БРАВО . БРАВОС ! ТИКВА АМА ГОЛЯМА !

 2. „Най-новият виц, и същевременно – продължение на безсмъртната творба на Алеко:
  -И на какво ще ме научиш? Аз знам всичко за изборите.
  Едно магаре ми дай, ще го направя депутат, кмет, каквото поискаш… – каза Бай Ганьо…
  -При 20 хиляди гласа разлика, имам 40 хиляди гласували цuганu и 100 хиляди фантомни избиратели… – отвърна Бойко.
  А Бай Ганьо вече гледаше със зяпнали уста… „

 3. Без разследване от европейската комисия и без премахване на умрелите изборите не може да са законни

 4. Някой много добър играч нарочно не пусна Портних на първия тур, за да бъде платено и за втория, имайки впредвид, че големите пари остават в организаторите, а не в самите гласуващи.

 5. Абе хора, докато не се въведат следните правила: 1. Право на глас да има само български гражданин със завършено задължително ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ. 2. Право на глас да има само български гражданин ПОСТОЯННО ЖИВЕЕЩ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА. 3. МАНДАТНОСТ (не повече от 2 мандата) на всяка изборна длъжност (депутати, кметове, административни длъжности). Ако тези основни 3 правила не се въведат държавата ще ИЗЧЕЗНЕ.

 6. За разсейване!
  Двама афроамериканци ( демек негри ) пристигат в БГ със семействата си. Бежанци. Шкембето им издал паспорти. Разбират се да се срещнат след година и да видят кой е станал “ по-българин“.
  След година се срещат и първият казва: Записах дъщерята на народни танци. Вчера пих три ракии и сега боря махмурлука с шкембе-чорба. А, ти?
  Другият му отговорил: БЕгай, бе, мангал.

 7. Е добре де ,как се оправят японците без цигани ? Ей туй нещо ,не можем го разбра тука на Четвърти километър и туйто.

  1. В Япония може да има някой и друг мангал , но в Северна Корея НИТО един !

  2. Имам възможноста да наблюдавам „японците“ в „наше“ село и не виждам да се смесват, нищо, че живеят у съседната маала и са много повече от тях. Подобно е и при корейците, а в мойта маала те са много. Не че нема убави циганки 😉 .

 8. Не активните на избори какви са, негласуващите, ДЕСНИ ИЛИ ЛЕВИ, колко партии има в дясно като избор, в това число и БСП. ДЕСНИ ЛИ СА НЕ-АКТИВНИТЕ. ДЕСНИТЕ били активните, твърдят десните. Презряхме равенството сред българите, дясно искаме. Нормално е и културата, религията и политиката да не са еднакви. Нормално е да сме на много скорости като държави и икономики в ЕС. И ПО СВЕТЪТ. И ТО ЗАВИНАГИ. Така и с деморацията, здравеопазването, пенсиите, образованието, военната и вътрешната сигурност, корупцията, са като парите, едни ги имат повече от други, и така по целият свят и никакво равенство между страните.

 9. От 2 милиона гласували, 600 хиляди невалидни бюлетини. В цигански секции 5% невалидни. 95% от циганите не могат да четат. Но отиват с бюлетина в джобът отбелязано с молив за ГЕРБ. Бюлетините се носят едикъде си не да се броят, а да се унищожат, унищожат уликите за престъпление. Може невалидните бюлетини, ДА Е ЛЪЖА, да попълват избирателната активност.

  1. „Секциите са 1612, ама публикуваните протоколи са 1503. Някъде са се изгубили резултати от 109 секции. За около 100 000 хиляди избиратели.”

   Близо седмица по-късно избухна скандалът и то единствено благодарение на европейската намеса!

   Тези 100 000 липсващи бяха обявени за техническа грешка в подадена информация към ЦИК според официалното му становище.

   Разбира се, то е пълна лъжа. Както посочих, в столицата са създадени електронни 109 виртуални (несъществуващи) секции, в които са вкарани фантомни гласове (тези 100 000). След скандала задраскаха виртуалните секции с фантомите, ама резултатът от гласуването им е зачетен.

   В страната са около 1500 (още не съм завършил изцяло проучването си)

   След тези поредни разкрития вече няма да има такива фантомни секции!
   Григор Лилов, Фейсбук:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *