Регистрация
Публикувано на 06.08.2018 / 18:34

10 ТИРА ДОКУМЕНТИ В СЕЙФОВЕ В ШВЕЙЦАРИЯ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ДРУГИТЕ ГИ ГОРЯТ В ПЕЩИ ТУК. ПРИ ТОВА СЪС ЗНАНИЕТО НА ГЛАДНИЯ ПРОКУРОР.

МИТЬО ОЧИТЕСега вече вярвате ли в прогнозите ми?

Освободиха ли сподвижниците на Очите? Светкавично. Това е положението в милото ни отечество – днес престъпник, утре герой. Важно е да сме здрави, нали!

Ако пък се отворят едни сейфове в Швейцария и Великобритания, 10 тира документи уличаващи султана в тежки престъпления ще дойдат в България. Другите доказателства ги изгориха в технически пещи тук и продължават да се горят. При това със знанието на гладния прокурор. Сложна мафиотска плетка са тримата шишковци на върха! Дебела е работата им. И на тези зад тях.

Ако пък смятате Очите за глупак, не си го помисляйте. Лично той държи в сейфове с особен правен статут по целия свят – частни видеозаписи, откупени СРС, богата библиотека от специализирани документи и хиляди банкови извлечения. Няма кой да го пипне! За нищо.

Освен…, знаете как завършват у нас тези азиатски сериали.

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

Колаж: Матей Димов

Коментари 22 за
“10 ТИРА ДОКУМЕНТИ В СЕЙФОВЕ В ШВЕЙЦАРИЯ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ДРУГИТЕ ГИ ГОРЯТ В ПЕЩИ ТУК. ПРИ ТОВА СЪС ЗНАНИЕТО НА ГЛАДНИЯ ПРОКУРОР.”

 1. Na Sultana -turskia kintite sa premesrteni ot MALTA v ofshorki na angliiskia o-v MAN/ofshorkata Bellaway/ i sapod controla na
  Bank of England i EBRD London /MI6 , GCHQ ,Tzomet ,Tevel-nad Mosadski Isr.-sluzbi/

 2. Много готини имена в Епицентър. Квартал Медвен – вместо Меден рудник. Булевард Патриарх Евтимов – вместо Евтимий. Ега ти грамотниците! Оттам нататък иди им вярвай на материалчетата. Ало, Валерия не те ли е срам от тези неграмотници? Да не говорим за съдържанието…

 3. ! Мафията трябва да бъде унищожена !

  ! За унищожението на мафията са позволени всички средства – легитимни и нелегитимни, мирни и насилствени, вътрешни и външни !

  Влязохме в световната статистика, като пример за най-изостаналата държава в Европа с най-ниски доходи, най-ниско почасово заплащане и най-ниско жизнено равнище.
  Влязохме и в редица резолюции на ЕС, в това число за така наречената „българско европредседателство“, в която беше посочено, че България е най-корумпираната държава в ЕС с мафия, превзела властта. Нейният главатар обаче и пипонестият му и умствено поизостанал помощник, заедно с двата женски джендъра – едната, наричана „големите гащи“, а другата – „шматката“, отново се направиха, че не разбират за какво става дума.
  А става дума за това, което още преди 6 години дефинирахме като „народът срещу мафията“, с призива да ги разкараме.
  И чак сега се втурнаха разни „разкарвачи“ отляво и отдясно, отгоре и отдолу да викат „долу мафията“. Ало, с викане не става! Или отново чакате да свършим мръсната работа.
  Защото мафията с мимикрия и „ура, напред“ не се разкарва. Тя разбира само от бой, глад и стрижка и от „калашников“. Защото мафията е най-големият престъпник в България – откровени криминалисти, политуроди, олигофрени, маргинали – преди и сега, които откраднаха всичко изработено от другите за 70 години и превърнаха страната в гангстерска джунгла, която е заобикаляна отдалече даже от джихадистите от Афганистан, в която корупцията бие всички световни рекорди, а жизненото равнище е на последно място.

  ! Мафията трябва да бъде унищожена !

  ! За унищожението на мафията са позволени всички средства – легитимни и нелегитимни, мирни и насилствени, вътрешни и външни !

  България беше превърната от тези дебили в Джурасик парк на Европа.
  Мафията е безпартийна и без цвят. Тя е покровителствана от господарите си на Запад, които я инсталираха на власт, за да превърнат България в труп, тъй като за нея в техния нов ред няма място.
  Докъде ни докараха тези тиква, пъпеши, гащи, патриоти, шматки и прочие имбецили? България е на последно място в ЕС по всичко. Изпреварват ни всички, по всичко, с много и все повече.
  България отдавна е в кома. имунната й система е на нулево равнище. Дебилизирането е пълно.
  България е бедна и в безпътица. Мафията унищожи държавността. България е безпомощна пред шепа примитиви. Криминално-мафиотският рак пусна метастази навсякъде. След 1990 г. в страната беше въведено извънредно положение и окупация на вътрешни и външни бандити.

  Това е отговорът на въпроса какво да се прави – „Ние тях, или те нас.“

  Войната е между нас и тях.

  И никой освен нас няма да свърши тази работа с всички позволени и непозволени средства.

  Всъщност налице е класически пример за започване на национално-освободителна война.

  1. Изключително точно и вярно!
   Само че,хулигана нагъл,селския тарикат и шмекер Борисов,ежедневно ни залива през неговите слугински медии БТВ,НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ,КАНАЛ 1 И другите дебилни телевизии,как България,едва ли не е райско кътче!
   НЕ ИМ ПУКА!
   Когато се появиха навремето тези сапунени сериали,смешни,елементарни,ориенталски,сменях каналите,сега към този момент,същото това нещо,което ежедневно ни заблуждава,мами,присмива се на наивността и мълчанието ни,ограбва душите ни,това нещо Борисов и обкръжението му,ни превърнаха в долнопробен латиносериал!

 4. Отвратителна клика и схема….
  Дали идеята на цялата уродлива схема не е главния герой- Бечо ли Байчо ли беше? И да се отстрани от политическите схеми? Щото Митьо до сега не се крие и въпреки дългогодишните разследвания, тоя си седеше година по затвора и още година по правителствени болници, а сега си пътува с истинския си паспорт в чужбина???
  Нима прокуратурата, ДАНС и пр… не са знаели, че при шумната си акция, тоя не се намира в чужбина на разходка с гаджето си, щот го били следели видите ли вече 2 г.?
  А, ние- обикновените граждани-данъкоплатци си рупкаме даматките балабар с колците и ахкаме при всяка подобна акция на великите ни служби?? Знаем, че сме прости и умните отидоха в чужбина, ама колко да сме прости??
  Знаем и че, нищо няма да излезе от тази пародия, щото политическите престъпници ще продължават да вилнеят, дори и да самоубият Очите в турския затвор….

  1. …Mitjo,otdavna e,,prenasochen,,kam GERB/ prosto,,Rolsa,,e ,,otbil/vremenno/krancheto,,…opit I…Tzvak,,slaga red,,..

  2. VSEKI MESEC SLED,,BEZAVARIYNOTO,,EVROPRECEDATELSTVO,,PARTENKA/DIMKA/LAGA,,..MINALIJAT/KOZITE I OFCETE,TOZI MITJI,,OCHITE,,…,,OVCETE,, MAY SME NIE..

 5. Начи
  Половият орган, виснат на цецовото гърде треа си доди не местото, ако е тръгнал да си оперира херниътъ немойто го гняви да мое ко си требе да си си му го онънодеюююю и 14 денови да не дига на тушалудка му ногите под 90 градуса на правиьо уголъьь.
  второ Буда-тибетский дьо ла Банка фром дер Банкя-Дорфе надо немедлено бъш сейчас да мине на анал-цолл-контрол (цолл не 25.4 мм а си е бъш ко си му каже Меркель Цолль-Контролирен Аусгецайхнет мит дем Контрельорен. И да му източу аналитичниьо матреял. тоъ мое у гувнъ голд да омешал
  и трето! начи Оная де Ванчева, дето се е нагиздила с горни пранги, долни пранги а по средата веригата на сигорността явно се ни се показва зашо е заялъ че Миткос очите шъ ни карът сал со горни пранги и он тека шъ мое да рипам скача джампинги и да избега с два високи скока, един дълъг и три тройни скока след което ще свъкне на крос и айде пъ у некой хотел. а Иван1ева наместо да се пеняви да беше предложила по колко иска на денонощие за комплекат 3-де прнаги та ме Митко да се неаби да рипа, ем и она, Ванчева де, некой лев да изкара с което щеше да докаже че на нея не и требат никакви покупи и че не нито поръчвала , нито искала нито притискала некой си да я корумпира

 6. А КОЙ Е КУРАТОРА НА ОЧИТЕ ? И ДАЛИ КУРАТОРА ПРОСТО НЕ СИ ПОДМЕНЯ ПЕРСОНАЛА ?

  1. TVAK.ISKA,,NOVO FINANSIRANE,,ZA STRUKTURITE NA GERB,,V REGIONA,,..MITJO,,SHTE PRODALGAVA,,/DA RABOTI,DOKATO GO DARGAT GIV…

 7. “When everything is said and done When truth will arise When you have nowhere left to run Where will you hide…“

 8. … и пак да попитам : спомняте ли си предаването на живо , по румънската ТВ как съдиха , осъдиха и убиха двамата Чаушеско ??? някой да има осъден там за тези почистващи държавнически действия ???… и у нас ще стане така …

   1. PREDI 6G.OT SHVEYCARIJA ,,IZPRATIHA,,DO B.B,,EDNO CD,,!…TIKVJO GO DADE/POKRI PRI SHEFA NA NAP…EDNI ,,IMENCA,, I…,,SUMICHKI,,…TOZI G/N STEFANOV,PONE ,,KOPIE,,SI E NAPRAVIL…CHE OT EVROPA DO USA,IMAPONE 1000 DRUGI..BSP,,ZASHTO MALCHI,,…

   2. Нищо не бяха откраднали Чаушеску!Оставиха 11 милиарда в хазната!Бай Тошо остави едни 4 милиарда дълг,но беше раздал 11 милиарда кредити,които се връщаха!Целият цирк проведен под вещото ръководство на едни задокеански „брат,чеди“,за да се ограбят едни държави,в които имаше пари в банките,злато,диаманти и природни ресусри!Да настъпи тяхната „Демокрация“,която в последните 30 години няма нищо общо с каквато й да е „Демокрация“!Да се унищожи здравеопазването,науката и индустрията- най-важните неща за един народ!В Румъния не успяха да проведат такъв ГЕНОЦИД,както в България,защото Румъния има 20 милиона население!А в България има около 2 милиона работоспособни!И в тези 2 милиона 700 хиляди държавни служители!Срам и позор за българите!Една шепа сме,но и „главорезите“ ни са една много по-малка „шепа“!

  1. ..!.za 20g.rabota,,MITJO,,SE E PREZASTRAHOVAL,,1000PRC…OT ,,ZAPISI,,S TAKI/MAKI,BEGALEVI TA DO GORO ILIEV…OT POLICIJA I SAD,,MESTNO NIVO,,TA DO,,KONSPIRATIVNI/POLITICHESKI /SRESHTI I OPITI DA GO ,,NABUTAT,,/REKETIRAT!..I DA GO,,DUMNAT,,/SHTE ,,IZLEZNAT NA JAVE,,..!

  2. Ne samo 4аu6esko,много хора си заминаха,но ако си мислиш,че и руснаците+румънците не са участвали в пиеската,жестоко се лъжеш.
   Питайте Беряну,нали той е от тоя край.

 9. Герб е единствената партия,която притежава най-много тирове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>