Публикувано на 01.08.2020 / 8:08

10 ГОДИНИ БЕЗПЪТИЦА, НО ДВЕ КРЪСТОВИЩА ИМ ПРЕЧАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛУВАТ ГОРДО В ЛАЙНАТА

10 години безпътица, но две кръстовища им пречат да продължат да плуват гордо в лайната!

===

Кай чес’но, реколтата от мозък как е тая година?

Върху протеста се излива злоба и жлъч на безпомощни прости хора, за които света е чернобял, а всичко цветно атеизъм и ерес. Обладани от стокхолмския синдром ‘на по-малкото зло’, неспирно повтарят едни и същи лъжи, достойни за интелекта на току що родени зелени еуглени. Няма да стане, умните и образованите са тук и искат своето – за всички, а не както досега само за хунтата.

Страхът от служебно правителство и цялата очерняща кампания по отношение на Радев, се корени в книгата „Престъпление и наказание’ – Те вече знаят, че Той няма да се церемони с тях, особено след рейда на Каскетин в Президентството, а от машинното гласуване направо треска ги тресе – няма да могат да сменят протоколи и да фалшифицират вот, а ще станат клиенти на съда с реални, а не измислени рекет-обвинения.

„Съединението прави силата“ пише на Народното Събрание, само че в този си уродлив вид, съединението прави сянка само на корупцията, търговията с власт и влияние, както и на един куп други, съпътстващи ги углавни престъпления. Съединението е чадър на чекмеджетата, уважаеми, и от вас зависи дали ще променим това, или ще трябва да бягаме, където ни видят очите от орките на Герп.

Георги Дренчев

Коментари 70 за
“10 ГОДИНИ БЕЗПЪТИЦА, НО ДВЕ КРЪСТОВИЩА ИМ ПРЕЧАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛУВАТ ГОРДО В ЛАЙНАТА”

 1. За двукраките животни от ГЕРБ-не затвор ,а ГУЛАГ.
  След изземване на краденото от от тях и техните близки до десето коляно.

 2. Тая може и да не е луда, но определено и пречи малкия мозък.

 3. Един мн важен въпрос: коя жътва???? Пшеницата се ожъна до 20 юли. А слънчогледът се жъне септември, в най-лошия случаи след 15-20 август. Какво жънат тия идиоти, то вярно че за министри и по министерствата назначават пълни безхаберници, които нямат представа какво правят там!? А ми е интересно и какво ще жъна на паветата в софия! Аман от идиотите от герб

 4. Толкова е проста тази, толкова елементарна, не може и да говори, дар слово няма! Една от курника на Мутрата, в който се въртят едни и същи патки, пуйки и кокошки с по едно зрънце мозък в кратуните! Тази ако не беше ГЕРБ, щеше да събира яйца в едно ТКЗС.. Да не говорим за старата и новата на туризма, за онази на енергетиката, за другата на пътищата, за тъпата манекенка на маркови парцалки във Външно.Как един свестен няма, всичките са там, за да крадат – за себе си и за Боса си!

  1. Може, може, когато се научите да уважавате, тези които ви четат, ще спрат и да ви псуват! Не сте нито първа, нито последна инстанция!

 5. Тази земеделка едва ли може да отличи краставица от тиквичка! Просто е една от роя калинки. Не ми е интересна.
  Искам на Главния бандит да му дойде просветление свише! Да му дойде пристъп на мъжество и вземе „Глока“ и дръпне спусъка! Защо не питате за целта? Така ще остане в Историята! Но няма да стане – той е патологично страхлив!

 6. Кавър версия на популярна песен та Ку-Ку Бенд:
  „В Сливен сади тя картофи,
  сади и пипер,
  тук си джитка по пантофи,
  министърка дилбер…
  Припев:
  И ето Деса пак е министер,
  на нивата в Сливен тя си расте,
  но ще дойде жетва в други ден…
  Уволнение!

 7. до Цесекар–АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСЕН С КОМЕНТАРЪТ ВИ!!! освен за Мълчанието на Шкафчето -Мълчанието на Брюксел с всеки ден става все ПО Недемократично и Нецивилизовано -явно една торта Сахер е по важна от Истинските Демократични Ценности към които се стремим?? -Всъщност „Демокрацията:“ е за бедните ! Тя е една лъжлива илюзия че гражданите са някакъв фактор- Референдум ?? Що е то в БГ?? Истината е че в Развитият Запад има „Опитомен “ Капитализъм!! с много Протести Стачки и гладуващи безработни хора – ТОЙ е Опитомен!! При нас е ДИВИЯТ Капитализъм! Той е в суров Вид само че спуснат с Демокрация която няма нищо общо с НЕГО! Капитализмът е хубав когато е Опитомен!! И също така мога да допълня че -НАЙ ДИВИТЕ КАПИТАЛИСТИ СА,,,,– БИВШИТЕ КОМУНИСТИ!!!

  1. „Мълчанието на Брюксел с всеки ден става все ПО Недемократично и Нецивилизовано“ ти какво искаш да свалиме Тиквата от власт преди да влезнем във Еврозоната и Брюксел (Германия) да ни приберат валутните резерви, във последствие да ни изкупи левовете за прясно напечатани и необезпечени евра, а и за тях е огромен риск какво би последвало от смяната на козируващият и изпълняващ Борисов който приема поръчки за чуми по животните и Ковирус по хората без проблеми, така че Запада ще поддържа Тиквата до последно.

 8. Имам няколко варианта който могат да помогнат за смяна на корумпираният елит и модел:
  Вариант 1. Предлагаме на САЩ или Франция да изпратят протестиращите им граждани във България, двете държава ще се съгласят, даже ще осигурят и безплатни самолетни билети, но надали някой от протестиращите жълти жилетки или за черният живот бля бля бля, ще се съгласи да дойде във България доброволно.
  Вариант 2. Чакаме и търпим (това го правим най-добре) докато Ердоган присъедини България към Турция, и реши проблема със „елита“ ни така както едно време го е решил и неговият пра-пра-пра дядо във Търново.
  Вариант 3. Чакаме и търпим (това го правим най-добре) докато започне Третата Световна Война, и доведе до смяна на правителството и нов народен съд.
  Вариант 4. Чакаме и търпим (това го правим най-добре), Русия да ни освободи отново, ама руснаците трябва да са много глупави да за да си губят времето, парите и хората отново за нас.
  Вариант 5. Чакаме и търпим (това го правим най-добре) докато българите поумнеят, и се научат как да отстояват правата си…
  Вариант 5. Молим се на бог Радев или някой друг генерал да повтори подвига на Пиночет или Дутерте, но затова ще трябва да чакаааамммеееее мнооооггггооооо.
  ген. Аугусто Пиночет: На 11 септември 1973 година военна хунта, оглавявана от ген. Аугусто Пиночет, извършва преврат над социалистическото правителство в Чили и завзема властта в страната. Въведено е военно положение, четири политически партии (комунистическата, социалистическата, радикалната и движението на революционната левица) са поставени извън закона, а активистите им са подложени на преследване и арест. Поради липсата на достатъчно свободни места по затворите, чилийските комунисти са задържани на централния стадион в Сантяго (столицата на Чили). Твърдите действия на военните предизвикват международен отзвук и мащабни протести не само в комунистическия лагер, но и в доста западни страни с либерални правителства. Въпреки откритата враждебност на немалка част от света към режима, управляващите в Чили провеждат успешна политика, която впоследствие води до икономически растеж.
  Дутерте: Президентът на Филипините към гражданите: Стреляйте по корумпирани служители
  https://nova.bg/news/view/2019/09/13/262540/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8

  1. Дутерте изчезна напоследък.
   Докато президент в Сащ беше Обама, не можеше да си намери място…Наричаше го „синът на порочната жена“.

   1. Не е изчезнал, просто някой прати заповед на медийте да не пишат за него, все пак за няколко месеца реши проблема със престъпността, а във момента във Филипините е забранено да се говори за Корона вирус, и хората си живеят нормално, без епидемии и кризи, нещо като Беларус във който няма карантина, криза със чували за трупове и хладилни камери, като България примерно.

 9. Как ще стане правова държава? Бойко ще си подаде оставка, ще има правителство на Каракачанов. Ще сложат друг слуга на Рапона, за гл. прокурор. Трябва подписка за референдум: за президентска република с до два мандата по 4 години, и избори като във франция простички – всеки си печати бюлетината, и публично се оповестява съдържанието, и бюлетини и протоколи не отиват другаде, и отпада длъжността главен прокурор, да има три прокуратури независими една от други: държавна-правителствена, обществена избираема, и районна – градска-общинска. И дори още един прокурор, извънреден, избиран от войниците и редовите полицаи, нещо като конституционен прокурор, който да бори висшата мафия, когато към него има отправени 1000 подписа за сигнал за организирана престъпност.

 10. Нали си давате сметка, уважаеми, че ако не победим, мутрите ще мъстят?
  Това са не само крадливи, но и много зли хора. Ще мъстят ангро, на цели семейства, няма да е „таргетирано“, това не са ви американски бомбардировачи с умни бомби.
  Това са мутри, превърнали държавните институции в бухалки.
  Победата не е въпрос на избор, а е въпрос на самосъхранение.
  Дайнов

 11. ГОЛЯМА ОПАСНОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ! Вашингтон обмисля да изпрати елитни военни части в България.
  Бригадите „Страйкър“ са елитни бойни част от хиляди военни и стотици машини, в готовност да се прехвърлят с транспортни самолети и разгърнат в рамките на 96 часа.
  Пентагонът може да ги изпрати в България като „част от преразпределянето на американските въоръжени сили в Европа“, но всъщност това ще бъде окупация на странта ни.
  Това съобщава вестник „Уолстрийт джърнъл“, като се позовава на източници, запознати с плановете на Пентагона. Според изданието, е възможна ротация на бригади „Страйкър“ в България и Румъния в резултат на решението на президента Тръмп да изтегли 12 хил. военни от Германия, като половината от тях бъдат изпратени на други места в Европа, включително в района на Черно море.

  1. Винаги съм казвал че американците ще погубят България ако Борисов остане още един мандат на власт България ще изчезне

   СМЪРТ ЗА ПРЕДАТЕЛА БЪЛГАРОУБИЕЦ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ

  2. За съжаление прогнозата която направих преди повече от седмица тук се сбъдва. И няма да се сдобием само с височайшото присъствие на няколко хиляди „елитни“ амирикански военни. Мисля, че има още изненади приготвени за нас, които ще разберем на части, за да няма недоволство. Дано не съм прав, но искат да ни превърнат във фронтова държава, която да поеме първия удар на един евентуален ограничен световен конфликт. Това само болните мозъци зад океана могат да го измислят смятайки, че те ще останат незасегнати. Путин обаче им го каза – „Защо ни е свят в който Русия я няма“.

  3. Малко по-различно е. Краварите се чудят къде да джиросат контингента си от Германия. Щото ако си ги приберат у дома, нали се сещате каква каша ще настане в Кравария. Нещо като след Виетнам. Представяте ли си как цялата неграмотна паплач се върне вкъщи и поиска работа? 90% от външния контингент на US армията е съставен от хора негодни за нищо друго. България е много удобна и благодатна територия, може да поеме още двайсетина хиляди тъпанари. Тия не знаят, че нашите цигани са поне с ниво отгоре.

 12. 19min.bg. се ангажира да огласи как мамят и разоряват селското ни стопанство зърнопроизводителите, от които бе излъчена в политиката Десислава Танева като представител на онези 100 души, които си делят повече от 1 млрд. лв. годишно. И защо тя отстрани единствения си експертен заместник-министър, за да не си вре носа в тайните й тетрадки. Другият – Насо Мафията, да е жив и здрав, дошъл в Министерството на земеделието от поста на мъжка секретарка на най-едрия консултант в агросектора и стои и до днес на поста си, въпреки скандалите в ресорите, за които отговаря.За прането на парите им през банките друг път ще говорим,хахахахах.

 13. „Как работят схемите за кражби на европари в земеделието? Нямаш животни, но си описал, че имаш. Разбираш, че ще ти дойде проверка от самите проверяващи. Вземаш животни за показване от консултанти, които ти вземат от 20 до 50% за всичко, организират цялата схема. Едни и същи животни се представят по 20 пъти в различни ферми при проверките,хо парите не миришат и животновъдите ги вземат…
  Как се обяснява бумът, който имахме с тиквите неотдавна. Реално са 12 000 дка, но понеже се отчитат на площ, а не на реално произведен килограм, сме писали 170 000 дка. При първото си управление сегашният министър Танева го направи това чудо. А 48 души си разделиха 17 000 000 лв. Само тикви няма.

  1. ОГЛУШИТЕЛНОТО МЪЛЧАНИЕ НА БРЮКСЕЛ
   България е разтърсена от най-големите протести през последните десетилетия. Като този път нещата не са партийни, а ценностни. Българите не искат престъпници във властта. Протестът е срещу корупцията, диктатурата, потъпкването на основни граждански права и Конституцията. Срещу непотизма /назначаване на роднини на властови позиции/, срещу некадърността и ограбването на народа.
   България каза: ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА!

   Брюксел обаче мълчи. Европейските лидери, които няма как за толкова години да не знаят по-добре от нас какви ги върши забавният им съюзник, мълчат. И тяхното мълчание е оглушително на фона на декларациите за борба с корупцията, за отстояването на гражданските права и демокрацията. Ценности, заради които много българи се подлъгаха да харесат и съюза.
   Какво означава това мълчание? Съгласие? Изчакване? Незаинтересованост? Въпросът е, че с всеки изминал ден мълчание на европейските институции по проблема с най-бедната и корумпирана страна-членка на съюза, става все по-съмнително. Че те или защитават корупцията на управляващите, или не ги интересува. И в двата случая следва да си зададем въпроса- НАКЪДЕ ОТИВА ЕС? И дали това е съюз, основан на ценности, правосъдие, демокрация и свобода, или на икономически интереси на управляващите елити?
   БРЮКСЕЛ, НИЕ ТЕ ЧУВАМЕ! ДОРИ В МЪЛЧАНИЕТО! И няма да забравим това мълчание, когато българският народ е изправен пред най-голямата катастрофа през последните десетилетия!
   Мълчанието понякога е убийствено за доверието и за съвместното бъдеще!
   Елена Гунчева

   1. Само защо едва сега на българина му дойде до ценностите? 11 г. кой го такова с 200? Започвам една идея в повече да се съмнявам в искреността на протестите.

   2. Крадените пари от ЕС се връщат обратно в ЕС те за това ги прибират чрез схеми тук в БГ ,какво правят ами даваме ви тук едни пари ,ама едни проценти ги връщате обратно при нас в -ЕС и нашите веднага са в акция ,хахахах

 14. прочетете това МНОГО ВНИМАТЕЛНО!
  Боко просто служи на външни сили. Истинската цел на К()рона шизофренията е ВЗЕМАНЕ НА ДНК ТЕСТОВЕ! няма „вирус“, няма „пандемия“. Тези тестове им трябват за да имат вашето ДНК излъчване, ЕМ модел, 5Джи се насочва към конкретно ДНК! Затова им трябват ТЕЗИ ТЕСТОВЕ! Като имат вашето ДНК, въвеждат специфичния ДНК ЕМ pattern в 5G оръжието и могат да влияят КОНКРЕТНО НА ДАДЕН ИНДИВИД! Без импланти, без невидими нано-татуировки. Трябва им само вашия ДНК отпечатък. Затова серумите от „тестовете“ за К()вид се изпращат в САЩ за анализ на ДНК
  Ваксината с нано-чип е за овичане на вниманието.
  всички тези бунтове, записи, протести – също!
  Тестовете са НАЙ-ВАЖНОТО, ОСНОВНАТА ЦЕЛ НА ТАЗИ СПЕЦ-ОПЕРАЦИЯ!!!

  1. Вие си пишете…И аз писах, доколкото можах, обаче те си действат. И с 5G, и с тестовете, и с ваксините на Гейтс(увредили милиони в Африка и в Индия)…
   Какво правим?
   До скоро не искаха да увеличават никакви заплати в здравеопазването. Наложи се шепа смели сестри да блокират Парламента- и нищо! А сега изведнъж пари, пари, пари, за да вършат бърза работа за театрото…Важното е Били Ковида да е доволен. (Урсула, „ангелчето“ Ангела и др. са негови машИ.)

 15. Цялата паплач поддържаща режима на българоубийците, трябва да бъде лишена от българско гражданство. Така и така в мокрите им сънища родината ни България не съществува. Либерализмът трябва да бъде забранен като агресивна тоталитарна секта, само защото използва терористични методи. Борбата срещу това либерално Гестапо е задължение на всеки достоен и нормален човек. Смърт на българоубийците и феновете им.

 16. За съжаление протеста започна да се изражда много. Във Варна например един от водачите е бивш общински съветник от ГЕРБ, бивш шеф на три големи предприятия уволнен за корупция. Този човек сега се е присламчил и се опитва да оглави протестите. Между другото не знам как е в София, но затварянето на Аспарухов мост и последвалия хаос не се посрещна добре от повечето варненци с които разговарях. Не мисля, че това е начина. Ако ще блокират нещо, нека да са именията на Тим, шефовете на Хидрострой, Пътстрой, Инжстрой, ЕТ Станка Василева и останалите от пътната мафия, областния управител и кмета. Да противопоставяш едни граждани на други не е решение.

 17. Наблюдателни съседи от Банкя твърдят, че млъкне ли „Афера“ за 5-6 часа, спешен екип от правителствена болница пристига на ул. „Лафонтен“, екипиран с апаратче за кръвно и пресни памперси.

 18. >По качеството на управляващите може ли да се съди за качеството на управляваните ?

  Крайно време е Четвърти километър да премине към Министерство на земеделието и горите.
  Или обратното,де да знам…

  Винаги съм знаел,че протестите пречат на пестицидитеда си карат бентлитата…

  Сега се задава ,,Чокойски данък“ за обработватели на повече от 20 000 дка.
  Ко прайм с протестите,да не стане тясно на Орлов мост,нещо така,а …

 19. НОВО ИНТЕРВЮ С РЕНЕТА ИНДЖОВА-от площада при протестиращите тя дава 10-минутно интервю за Евроком,което си заслужава да се чуе. Отново точно и съсипващо за Онуй. Засега го виждам само в сайта Свободно слово. Там,както и в сайта Афера има публикации от почтени хора за почтени хора.

  1. Господине, понеже сте юрист, всички очакват коментарите Ви за току-що излезлите в Афера разкрития за държавния преврат в съдийската част от системата , извършен, чрез измамите със разпределенито на делата , ей на тази страница от Афера https://afera.bg/хакера-пак-събори-монитор-ново-пос/

   1. До колегата „Ето Ви фактите,ето Ви правото „. Уважаеми колега,да коментира проблема без да говори празни приказки може само човек,който е работил на ниво ВКС т.е.това не съм аз.
    Много съжалявам,защото поставените въпроси са изключително актуални,но отговор може да даде само този,който разполага с достатъчна по обем и достоверна информация. Случайният избор е изключително важен,за него има щателни ревизии от Инспектората на ВСС,но на по-ниските нива. Как се процедира във ВКС-правят ли се проверки, през какъв период от време,констатират ли се и какви нарушения са неща,които не стигат до простосмъртните, включително и в съдилищата.

  2. „Засега го виждам само в сайта Свободно слово. Там … има публикации от почтени хора за почтени хора.“

   А тези „почтени хора“ до един са психодесни?

 20. Черен кур за тимаджийската брадавичеста свиня Деса Танева и за нейния покровител-сикаджийския айдук Бойко Борисов!
  Да му сера в бялото шкафче, а на нея в устата!

 21. Тази е от второстепенните Прости П,щом не е от редовните пътници в джипа.
  Като стана въпрос за джипа ми се струва,че вече е станал тесен за ханша на Големия Прост Тиквен Тулуп. Ама много е втасал и се е разширил от тревоги за нас-простите и неблагодарните.
  Наскоро се замислих-ако вече няма вяра на чекмеджето, където си държи джоб-парасъто да не е започнал да гълта пачки и кюлчета,че да са на сигурно място. Ако е така на око определям,че в шкембето си е скътал едно 2-3 милиона,за да му са под ръка. А след като определено е дебелосерец /извинявам се за думата /,то и проблем да си взема от тях при необходимост на практика няма. Само си мисля,че ако прибере там и пищова,за да пази имането как ли ще стане изкарването на тази пущина. Ама Онуй е умно и сигурно му е намерило цаката и на това.

 22. Въртим в едно и също. Корупция, кражби, срив. Идват младите, образованите и стават чудеса при Жан, и при царя, и при бодигарда на царя. Страхът от повторение е основателен. Братята Велчеви са от младите на царя… Сега ще дойдат други млади, но ние не сме решили главния прокурор ще го избираме ли като президент, ще бесим ли конекрадците, ще плащаме ли на шериф за всяко село? Ще имаме ли частна собственост или предпочитаме да останем във феодализма? Щото ако имаме частна собственост, ама истинска, не по волята на някой раздавач на порции, нещата ще си дойдат по местата. В тази си форма протестът без никакви стратегически искания е само патерица за демократичния имидж на вожда. Ето – всеки протестира, дори на палатка на Орлов мост. Полицията като лелка в детска градина се моли поне автобусите да минат. Какъв диктатор е Бойко. Всеки бизнес, който е опраскал е по закон и който иска може да го псува, да опъне палатка на Орлов мост. Никой не иска нищо да се промени – само две-три оставки. Това си е страшно. Животът си минава, а на хранилката се сменят само лицата.

 23. Как успяха да се съберът чак такива утайки в един гербав кабинет …

 24. Единственият кратък коментар ма това недоразумение – министър, което две изречения не може накръст да върже е:
  ТСП
  С-то е за сливенска. Другото го знаете !!!

 25. Протестът, по принцип, е десен от 40 човека плюс 500 софийски подпийнали сеирджии. Но когато почитателите на президента се разгневят, протестират десетки хиляди. Пак по принцип, който няма социални искания е десен, а иска да управлява, като дертът му е ту мажоритарност, ту машинно гласуване. Десният само да на власт, с лидерството си ще оправи нещата. Тоест системата е добра, хората са лоши, според дясното. Родителите на десните, били на власт през социализмът, са невинни, системата била виновна

  1. Вярно е, но нали ужким се договорихме, че по този въпрос коментарите след разпускане на 44-та кочина.
   По този повод някой от форума беше пуснал пост – в смисъл, че няма значение цветът на котката, важното е да затисне ръката на оня с чекмеджето!

 26. „ЛЪХА“ една безпомощност и Отчаяние в Редиците на ГЕРБ! Тяхният БОС обикаля с жипката си и не иска да се върне в родното си гнездо -в гнездото на шкафчетата ,превърнало се в гнездо на оси. Герберите са уплашени .Те подозират че има записи за всички тях ,явно са подлушвани с Години. Философският въпрос е -ЛЮСПАТА ЦВЪК ли е направил Паралено собствено ДАНС в тези години и е трупал записи или има и замесени от Известен Свинекомплекс ,,които имат 2 дни работа за цял Депутатски Мандат)) Понеже всички от ГЕРБ са милионери ,никой от ТЯХ не иска пак да е беден и да живее като обикновен Българин,,ТЕ по скоро ще се обесят но такъв живот не ИСКАТ!!! .Караянчева го доказа с примирението си да преглътне такава обида пред 7 милиона българи! Явно КАРАПравителството има много тайни с цвят“КАРА“. Проблемът е че явно и шефовете на МВР не искат да се месят в Конфликта с гражданите -защото и на тях и писна! Тяхните „Велики“ шефове се оказаха Наркобарони! Остана надеждата в Дариткова която се лута по разни медии и като партиен секретар пред пенсия ,,и се мъчи да скалъпи две изречения, -Уви и Тя погрозня в лицето много бързо -явно Властта е Грозна и Алчна! Остана върпсът все пак Фидосова дали е отслабнала след като не глозга големи „кокали“ може би без Власт е по Здравословно (визирам и Каракачанов които ако продължава така ще се озове в Предаването ‘Моето 300кг тяло“ при доктор Ноузарадан!!

  1. Може и да сте прав по отношение на Цвъчко-ушото, но не трябва да се подценяват и господата от Козяк!

 27. Още един бисер:
  Нaзнaчaвaнeтo нa cлужeбeн кaбинeт e зaплaхa зa бъдeщитe избoрни рeзултaти. Тoвa кaзa зa прeдaвaнeтo „Тoвa e Бългaрия“ нa Рaдиo „Фoкуc“ дeпутaтът oт ГEРБ Дecиcлaвa Aтaнacoвa.

  Замълчете малко…

  1. Права е!
   Заплахата е за изборните резултати на ГРОБ.
   Няма да могат да си ги натаманят. 🙂

 28. С жребий да излъчим кабинет на мястото на сегашния, ще има шансове да се справи по-добре.

 29. „Организирана Престъпност в България“ – Уикипедия каза:

  На тая и липсват само телефонния номер на екрана, картите и запалените ритуални свещи, и сме сигурни че ни води успешно през паранормалното

 30. Една работа като не стане веднага и да я чакаш да стане, тя пак няма да стане! Изреди се една армия водачи, отровно трио,фигури от близкото минало, дантелени якички, патки ушили знамето и др. др. Чакаме вече двадесет и …. дни – няма да стане така както я подкарахте! Кухи сте като ланшни тикви, но винаги друг Ви е крив. В следващите дни ако попадна на гражданско неподчинение и не мога да пътувам свободно по улиците с колата си, завеждам дело на МВР! Длъжни са да опазят обществения ред и да ми осигурят възможност за свободно придвижване – кухите тикви не могат да ме задържат – нито граждански нито никак! След един месец, ако я караме така – чакайте неподчинение в болниците – докторите са недоволни и няма да лекуват – умирането си е проблем на този който умира! След това стачка на учителите – идва 15 – ти септември – поводи много – учениците им не ги уважават и ги псуват на глас! Неподчинение на МВР, на работещите в траурните агенции, на влаковите машинисти – оставят влаковете там където ги свари – кой ще кара влака бе тикви! Айде стига с неподчиненията – сами се подчинихте на тази които искате да гоните. Скачахте по площадите, лустрирахте, забранявахте други идеи освен сбърканите ваши. Е сега го яжте – мощно и завинаги!

  1. Ще сме ти благодарни, ако преведеш написаното по-горе, или поне смени хапчетата!
   Не взимай от онези , на които пише тиквогроб!

  2. Заведи дело срещу самия себе си! Искай наказание „смъртна присъда“. После ела при мен, тук имаме богат избор за умъртвяване на човешки отпадък като теб – кеф ти инъекция, кеф ти електрическо столбе, кеф ти. 45 калибър в тиквата. Ша те нагласим!

 31. ЗЪРНОБОСОВЕТЕ не можели да МИНАВАТ през МОСТЪ за УРЕЖДАНЕ с МИНИСТЕРСТВОТО на НОВАТА РЕКОЛТА от ЕВРОСУБСИДИИ…миналогодишните ги ИЗЯДОХА…

 32. Без да обиждам НАЦИЯТА но защо около ВОЖДЪ са все едни такива ВАКЛИ и ЦЪРНИ а ако има по БЕЛИ като Сачева са от СОРОСОИДНАТА КОХОРТА…БЕЛОТО ИЗБЕГА ЛИ….

 33. Някой от придворните лакеи трябва да обясни на Боко и кликата му, че всяко тяхно говорене вече се превръща във фарс и стават все по-смешни и жалки.
  15 години живях в една от жилищните кооперации около Орлов мост, но така и не съм виждала царевица или нещо подобно да вирее наоколо!
  Виж, тези дни министърът на околната среда и водите можа да организира кампания две е вдно „чист въздух за София около Орлов мост“, а движението да е с велосипеди…
  Факт е че моралната неадекватност на Бойко Борисов и кликата около него вече изглежда непоносима за обществото. Като че ли управляващите живеят в паралелна реалност.

 34. И тая е тъпа само дето не е от Кърджали .Тая вижда реколтата в един кочан царевица дето си го пъха в тъпата п…а.

 35. На тая много ѝ дреме за реколта! Тя знае ли какво е реколта? За нея реколта е усвоена/присвоена част от евросредствата за ЗП. Дали директно, дали чрез обучаваните от нея бенефициенти как се лъже ЕС за кражбите на парите на европейските данъкоплатци. Колко нагъл трябва да си, за да се явяваш като ментор на младостта на нацията, когато си директно за ОЛАФ и Кьовеши?! Толкова се мислят за недосегаеми, че, дори и омазани и затънали в тиня от лъжи, кражби, престъпления, продължават да раздават акъли. На чист български на това се вика „гьон сурат“.

 36. Ох , Боже , що не си прибереш вересиите!
  Вече не понасям простотиите , тъпотиите , некадърната пропаганда и лъжите на управляващите и техните гъзолизци ( телевизии, измислени политолози и разни омразни защитници на мафията ) .
  Оставка , и то по- скоро !

 37. МНОГОРЪКИЯТ ШИВА В 21ВЕК-НЯКАКВА ДЕНИЦА.ПУСКАШ ТВ -ТЯ ХУБАВИЦАТА,РАДИОТО СЪЩО.СТРАХ МЕ Е ДА ПУСНА ДУША В БАНЯТА

 38. Като котките – качва се на черешата и не може да слезе …

  Тези манифестации ми пречат да си паса ДНК стадото…

  Броя на Калинките полека ,полека се изравнява с броя на Десиславите…

  Бачо ви Кольо съвсем сериозно предупреждава,че и гейпарада ще бъде затруднен !

 39. Тази е тотално луда.Не съм от червените,но тази ми идва в повече.Ако Бойко не може да си намери читави министри по-добре да си ходи.ГЕРБ се срина от такива като тази.

  1. Дедо Мъдьо, чуй ме, мен дедо Генчо: Докато, всички се пишете първи радетели за изгонването на мутрата Борисов, но започвате писанията си с думите „Не съм за червените“, „Не съм за този Президент“, Той-Мутрата ще си прави, каквото иска и ще ви такова с 200! Запомни го!

   1. Прав си. Тук има няколко драскачи, в главите им се е вселил „червеният призрак’, с него започват всеки коментар. Вероятно за застраховка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *