Публикувано на 20.10.2019 / 19:29

ЯНКО СТАНЕВ И СМЪРТТА НА СДС. ДО КАКВОТО СЕ Е ДОКОСНАЛ, ТО Е УМРЯЛО. ИЗХВЪРЛЕТЕ СТАНЕВ И СТАНЕВЩИНАТА ТАМ, КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО – НА БОКЛУКА НА ВАРНЕНСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ!

ЯНКО СТАНЕВ И СМЪРТТА НА СДС. ДО КАКВОТО СЕ Е ДОКОСНАЛ, ТО Е УМРЯЛО. ИЗХВЪРЛЕТЕ СТАНЕВ И СТАНЕВЩИНАТА ТАМ, КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО – НА БОКЛУКА НА ВАРНЕНСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ!Рубрика „Предизборна галерия“

Янко Станев и смъртта на СДС

Янко Станев е човек, чиято ръка е вълшебна.

До каквото се е докоснал, то е умряло.

От ръката му са провалени кметове, народни представители, председатели на партии, общински съветници, футболни президенти и футболни отбори.

Каквато и организация да поеме Доктора, тя е омърсена, омерзена и разсипана. Така е и с хората.

В една нормална държава Станев отдавна щеше да търка наровете в някой кауш за политически рецидивисти. Без идея за излизане.

В една още по-нормална държава, но средиземноморска държава, пък почти сигурно отдавна щеше да е нахранил рибите.

В държава, като нашата, и в община, като варненската, това няма как да се случи. Напротив.

Докторът след всички избори е като олиото – винаги излиза отгоре. Винаги е във властта. Винаги я упражнява. И винаги я развращава. По свой образ и подобие.

В своята политическа биография Станев не се гнуси от нищо. Преминал през целия спектър на политическите партии – от умерено лява като партия, като БСДП, развял после байряка на марката СДС, прескочил без никакво усилие в ДПС, днес той отново е „синият“ Янко. Дори на плакатите му присъства и „лъвчето“ на СДС, с идеята да подейства на по-носталгично настроените варненци със сини пристрастия!

Каква наглост, какво безочие, каква липса на морал.

Човекът, разсипал стотици съдби и унищожил стотици хора, да бъде знаменосец на чистия спомен от Съюза на демократичните сили.

Този текст обаче не е с адресат Янко Станев.

Този текст е посветен на обикновените, редови, дясномислещи хора, останали верни на идеята „СДС“.

Погледнете листата на СДС за тези избори.

За тези хора ли ще дадете своя глас? За тях ли ще е вашето политическо доверие?

Първи в листата на СДС е Янко Станев, трети е брат му…

Това ли е лицето на демокрацията в морската столица? Разкривеното лице на спътникът на всяка власт и всеки кмет досега.

Време е за наказателен вот. Време е убиецът на „Спартак“ и СДС да бъде изхвърлен от властта.

Времето е ваше, членове и симпатизанти на СДС.

Изхвърлете Станев и станевщината там, където му е мястото – на боклука на варненския политически живот.

Нека да остане само с купените цигански гласове!

Видео от Боян Георгиев от последната сесия на Общински съвет Варна 2015, когато Станев беше замерен с бутилка минерална вода от спартаклии:


Андрей Червенков

Бележка на АФЕРА:

На 14.10.2019 АФЕРА публикува:

ЯНКО СТАНЕВ НЕДОСЕГАЕМИЯТ! МОРСКА ВЪЛНА МУ РАЗКОПЧАЛА КОБУРА И ПИСТОЛЕТА МУ „ПАДНАЛ“, ДОКАТО С ЛОДКА СЪБИРА „ИНКАСО“ ОТ РЕСТОРАНТА СИ! ГЕРБАДЖИЙСКИЯТ СЕДЕСАР ЩЕ ВЛЕЗЕ ОСЪДЕН В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ! ЗА ДА ЛАПА ОТНОВО!

Ако си мислите, че прокуратурата си е мръднала задника след като 4-то РУ на МВР -Варна „засекрети“ безобразието, не живеете във Варна. Където Янко Станев е недосеагем от Върхушката на Властта, на която пък прокуратура и съдебна система са сол ташак.

Коментари 7 за
“ЯНКО СТАНЕВ И СМЪРТТА НА СДС. ДО КАКВОТО СЕ Е ДОКОСНАЛ, ТО Е УМРЯЛО. ИЗХВЪРЛЕТЕ СТАНЕВ И СТАНЕВЩИНАТА ТАМ, КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО – НА БОКЛУКА НА ВАРНЕНСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ!”

  1. Този мазен тарикат разсипа не една партия.През 1997 година лично той докара в София на конференция на СДП два рейса с чисти цигани за да бетонира властта на покойния вече Иван Куртев- тогава председател на СДП.Циганите се хвалеха, че им е платил даже и по 50 лева и един обяд в капанче .Така надеждата за промяна умря, както и партията след това .Циганите дори не знаеха защо са в София, но Янко Станев си свърши мръсната работа и си получи своето.Да гори в ада това добиче жалко и тлъсто!

  2. Весе обърни внимание 8 ма в листата на Янко Станев ветеринарния лекар е настоящ член на партия ГЕРБ с номинация за общински съветник,когато ГЕРБ не я слагат в листа отскача в СДС от централата на Герб мълчат…..тоест ГЕРБ подава активни членове на партията си да помагат на Янко Станев….Това е Варна гласуваш за Янко получаваш Герб и обратно…Цирка е пълен.Трябва да им се иска интервю как така сменят идеите и принципите си,когато не ги сложат в дадена листа!?Може би Портних подава кадри на Янко…..

  3. Този е един от най-долните и гнусни представители на политическата мафия!
    Помня го от зората на „демокрацията“, когато се намърда сред достойните хора, опитващи се да възродят БСДП, потъпкана от тоталитарния комунистически режим. Беше мазен и хрисим, пълен с „ентусиазъм и идеи“…Сега, след изминалите повече от 25 г., /наблюдавах го отблизо през 4 от тях в ОбС/ той си остана само мазен, но се превърна в една от най-наглите и безочливи пиявици, които обезкръвиха всичко, до което се е докоснал!
    Варненци, послушайте ума и сърцето си и го изхвърлете на бунището!

  4. Преди години по изборите редовно беше в ма’алата….преди 10-ина дни пак беше тук…въобще що ли се занимавате с него?няма смисъл….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *