Публикувано на 15.09.2020 / 8:24

ЪЪЪЪ, АААА, ЪЪЪ, ХРИСТО ИВАНОВ. КОРУПЦИЯТА СИ ИМАЛА ИМЕ, АМА НЕ НА БОКО, А НА САРАЯ. „ЪЪЪЪ“ ЩЯЛ ДА НАЛАГА ДНЕВЕН РЕД

ЪЪЪЪ, АААА, ЪЪЪ, ХРИСТО ИВАНОВ. КОРУПЦИЯТА СИ ИМАЛА ИМЕ, АМА НЕ НА БОКО, А НА САРАЯ. „ЪЪЪЪ“ ЩЯЛ ДА НАЛАГА ДНЕВЕН РЕД

Видният ъкащ „революционер“, който не чухме да се обади последните четири години на управление на ГЕРБ, но пък на втория ден на протеста срещу Хунтата „внезапно“ го събудиха и хукна не към площада, а към Росенец, Христо Иванов – в праймтайма на bTV.

Как ги обичаме такива „правилни“ „опозиционери“, които не слизат от „правилните“ телевизии – не е истина!

Та, десносектантът Христо Иванов, който така и не се научи да не ЪЪЪЪ, АААА, ЪЪЪЪ, след всяка трета дума, рече в прав текст, че едва ли не той бил най-смелия да изрича с имена корупцията в България и посочи: „Корупцията си има име и има адрес. Сарая.“

Бравос. Боко Тиквата, разбира се, отсъства в тази поименна категоричност.

Борисов бил прочетен вестник, „той скоро ще БЪДЕ СМЕНЕН“, каза ъкащият Христо Иванов. Забележете! – не свален, а сменен. Знае ги тия нещица Ристьо, сещайте се откъде ги знае, точно от там, дето УЖ война води с това „там“.

ДПС бил модела, вика Ристьо, аааакащият. Хубаво, разбрахме, ама, Ристьо, през последните нам си колко години УПРАВЛЯВА БОЙКО БОРИСОВ, чийто министър беше ти, бре, пич!

Ристьо вика обаче, аз сам си подадох оставката, аз съм единственият министър, който стартира проверки на емблематични фигури от съда, аз, аз, аз сам, ама сам, бееее…

Да, де, ъъъъъкащ, ама ТИ САМ СЕ СЪГЛАСИ ДА БЪДЕШ МИНИСТЪР НА БОЙКО БОРИСОВ и по времето в което десносектантите бяха в официален дослук с ГЕРБ, се посирахте да славословите политиката на Боко и ГЕРБ, анадънмо?!

Христо Иванов говори за Боко единствено, когато го питат, никога САМ не акцентира на Главатаря на Хунтата. На въпрос как ще коментира сарказма на Борисов към него, а Борисов прекрасно знае кой му виси по дуварите и още по-прекрасно употребява висящите му по дуварите, Христо Иванов рече, че Борисов лъжел и че Ристьо никога не бил казвал на Борисов, че го обича.

Ама то не е и необходимо, бре, ъкащ! Щом си се съгласил да му бъдеш министър, един от всичките МУ калинки през времето, не си го мразел, нали, иначе кой тръгва да става министър на някого, когото ако не обича, то поне вярва в политиката МУ?!

Христо Иванов рече още, че било рано да се каже с кого ще се коалират на и след следващите избори. Твърде рано било. Дааааа, твърде рано е, менгемето на Дувара МУ още е желязно и десносектантите зависят за влизането си в парламента единствено от Дувара МУ. И от Цветан Цветанов, разбира се, с който са в дослук. И на него разчитат и той на тях. А „мазалото“ колко са „скарани“ Боко и Особената форма на главата е отделен въпрос.

Обаче Христо Иванов, опиянен от ъкащото си величие, вика, че ТЕ имали готовност ДА НАЛАГАТ ДНЕВНИЯ РЕД НА ДЪРЖАВАТА.

Да се потресеш просто.

Толкоз за десносектантската „опозиция“, умело контролирана от когото трябва, и взряна единствено в Сарая, но не и в Боко, авера от Дувара.

П.П. Един малък детайл: в деня, когато стартира мощното народно недоволство и прокуратурата влезе в Президенството, в първите минути след като това стана ясно, известна фигура звъни на Христо Иванов и го призовава: „Христо, тръгвайте натам. Виж какво става!“. А Христо Иванов отвръща: „Нашата битка е с Гешев. Бойко Борисов не ни интересува“.

Afera.bg

Коментари 19 за
“ЪЪЪЪ, АААА, ЪЪЪ, ХРИСТО ИВАНОВ. КОРУПЦИЯТА СИ ИМАЛА ИМЕ, АМА НЕ НА БОКО, А НА САРАЯ. „ЪЪЪЪ“ ЩЯЛ ДА НАЛАГА ДНЕВЕН РЕД”

 1. И какво се правите на улави – ВСИЧКИТЕ ЗНАЕМ,ЧЕ БОЙКО Е САМО ИНСТРУМЕНТ в ръцете на Доган?От 11 г. Е ТАКА!

 2. Изненадвате ме! Протестите, в началото набраха сила, която можеше да отведе хората извън „режисурата“ на кукловодите. За това, бе активиран Иванов. Мотото е: Да – протестираме, но сме правоверните натовци, еврогейци и русофоби!

 3. ЪЪЪ-ааа-ььь Ристю ПОЧНА ДА ПЪЛНИ КВАДРАТНИТЕ ГАЩИ с ТИКВЕНО ЩАСТИЕ…

 4. В Източна Европа, Азия, Африка и Латинска Америка, под понятието „пета колона“ или „соросоид“ се разбира слуга на Джордж Сорос, колаборационист, предател, който е в услуга на американската доктрина за Нов световен ред. НПО, финансирани от Джордж Сорос – раждат мероприятия като протести, демонстрации, шоу, които имат за цел да дестабилизират държавата.
  Соросоидът е коварен, мръсен и подъл с изцъклени, алчни очи, с лека лицемерна усмивка, който обикаля обществени места за да слухти, да разпространява лъжи и да очерня руската култура. За да го приемат на сериозно, соросоидът лъже яко и за всичко.
  Соросоидът е винаги готов да избърше задника на американците, когато някой от техните вождове се изпусне на обществено място. Тогава соросоидът твърди, че превода бил неточен и манипулативен. Петата колона на днешно време провежда Цветните революции, разпространява всякаква дезинформация, подклажда етнически и религиозни конфликти и национални разногласия, разделя обществото на малцинства и подклажда конфликти между тях, пропагандира джендър теорията, организира гей-паради и пр. подривна дейност.
  В държавите от Източна Европа, соросоидите организират протести срещу демократично избрани политици и правителства, за които американците се опасяват, че биха могли да не са достатъчно лоялни към САЩ. На тези протести соросоидите развяват националното знаме, въпреки че прекрасно знаят, че са национални предатели. Соросоидите са колаборационисти с поробителя на собствения си народ.

  Целта на Сорос и неговите подчинени – соросоиди, е да дестабилизират държави, които не са отдали благата си на западни корпорации. За тях рубладжия или путиноид е човек, който не издига в култ лъскавите западни стоки, не споделя евро-атлантическите ценности и може да мисли. Разликата между руските и американските мекерета е, че соросоидът съчинява антибългарски стихове и мъдрости, които публикува по форумите и социалните мрежи, като цитат на личности от българската история и култура.

  Но при комунизма руските мекерета не са очерняха българската нация и личности от българската история. Докато на американските мекерета основната им задача е, да очернят всичко българско, да създават на българите комплекс за малоценност.

  Дай България на ристю иваноФ, са либерално-фашистка партия, подкрепяна финансово от американо-чифутски НПО-та. Техните реформи, ще въведат всички отровните процеси, с които ерозира Западна Европа и САЩ. Те отричат християнската цивилизация и връткат свирки на исляма.

  Изпадат в делириум, при мисълта да заселят България с парапитеци с главорезни наклонности. Обичат да раздават социални помощи на всички паразити и са за повече регулации на база идентичност – раса, религия и сексуални предпочитания.

  Неизбежно това ще се случи в България, просто защото това е идеологията на всички либерално-фашизуидни партии. Няма да ни се размине, защото Христо Иванов е развял веднъж българското знаме. ВЕЧЕ видяхме реакциите на симпатизантите на Дай България. Те тежко презреират собствения си народ, история и национални герои. Отричат най-тежкия и кървав период от нашата история – петвековното турско робство. Дай България осмива всяка проява на национална гордост и извърши тежко национално предателство, когато поискаха Турция да ни пази небето.

  Заклеймяваха всеки противник на миграцията на милиони афганистанци, пакистанци и сомалийци в Европа като “мръсен кремълски трол”. Показа и смайващо невежество и непознаване на геополитическите процеси, като войната в Сирия, Брекзит и избора на Тръмп, които те шумно обясниха с “хибридна руска атака”. Просто няма по-невежи, но пък истерични хора от симпатизантите сорос в България, така че никога не забравяйте колко опасна е тази сатанинска партия за националната сигурност на България. А неолиберализмът е рак, който разяжда цивилизацията.

  Най-новата евро-атлантическа ценност е, че ако си 100% хетеросексуален е хомофобско. Ако сте щастливо женени или омъжени за лице от другия пол, значи мразите гей хората. Не мислете, че тая лудост ще ни подмине, защото и нашите продажни либерали няма да ни го спестят. Господарите на ристю квадратните гащи ще ни открехнат скоро.

 5. Заставам зад всяка написана дума от Вас,за този политически ИЗМЕКЯР лицето Христо Иванов!!!
  И аз написах няколко пъти,че този политически шарлатанин Хр.Иванов,сериозно си повярва!!!
  Просто недоумявам,как хората бързо забравиха и му простиха на този очевиден лъжец хр.иванов!!!
  Разбира се той х.иванов и така наречените Боец,са платени соросоиди,готови да продадат Род и Родина!!!
  Недоумявам как една ПОЧТЕНА ДАМА КАТО ИРИНА ДИМАНТ,въхвалява този очевиден политически шарлатанин хр.иванов!!!
  А какво да кажем за водещата Люба Кулезич,която като Матросов на амбразурата,защитава този ънкащ лъжец Хр.Иванов,на който не му пука за малкия човек,клетия българин!!!
  Този самозабравил се дебил хр.иванов,наистина се вижда като управляващ,и реди пасианси!!! Ако партията на този индивид(хр.иванов),получи висок процент,от гласоподавателите,ще означава че НИЕ КАТО НАРОД НАИСТИНА ИМАМЕ ПРОБЛЕМ!!!

 6. ристю може да е всякакъв но и вие сте ясни….щом толкова ви дразни споменаването на името на доган,какво ли ще е ако се каже нещо за началниците му–пеераса генерал гоцеф последно жив ли е още?кой е най важния сега в ченгесарското политбюро?

 7. Комунягата янков днес каза, че курнела водела преговори с ристю и слави за коалиция и му вярвам.
  ристю бойкикев си е комуноид

 8. Този талибан с месестия нос Христо Иванов да каже колко се нагушка от изпитите за нотариуси,говори се по 300-400 хилки на калпак и за взети пари и невърнати на скъсани на изпитите.Един нов нотариус Граматиков в Ивайловград бивш съдия по вписванията не трябваше да бъде допускан до устния изпит поради несправяне с устния,а той хоп и стана нотариус?????

 9. Има ли по-голям комедиант в политиката от този несретник. Едва ли старият болшевишки род Бойкикеви вярва, че внукът им е способен на нещо. Ако Боко Тиквата е прочетен вестник, Бойкикев е парче вестник вече използвано в селската тоалетна!…

 10. Честно казано, България е разбита държава, в която винаги ще се живее кофти. Не мога да разбера какво правите още там ?

  1. СБЪРКАЛ СИ ДРАГИ, В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ЖИВЕЕ КОФТИ… ТРЕБЕ ДА ИМАШ ЧЕКмеджЕТО на ТИКВАТА…
   а от КТБ СЕ ПРАВЕХА по 20-30 БОНА ЛИХВИЧКИ ГОДИШНО, НО СЕ ПОХВАЛИХ НА ПРАСЕТАТА и цацаратурата събори
   банката… и сега останах само на два бона пенсийка тц-тц-тц….

 11. Жалко, че Христо Иванов се пише голям разбирач, но говори само това, което му е удобно и изгодно. Ако „Корупцията си има име и има адрес. Сарая.“, то тогава КОИ са „МАФИЯТА“? Защото такива като Бойко с лопата да ги ринеш и най-страшното е, ако тези, които сега не са на показ, дърпат конците, но никой не ги оплюва, си сменят „човека“ и той вместо да бъде свален, бъде сменен. Да не стане пак „Огледал се Илия, пак в тия“. Дано си спомняте 1989 г., когато скачахме по площадите, а някои си плетяха кошниците- смениха си партиите, смениха си приятелите и покровителите. Старите ги поругаха и стъпкаха. Пакетираха държавния ресурс и през разни хватки: приватизация, инфлация, фалити на банки, ревалутизация и т.н. усвоиха държавата. Много ще съм щастлива, ако със смяната на ББ и Гешев всичко се свърши и нещата потръгнат, но житейския ми опит ме кара да не съм оптимист. Много тиня се е натрупала.

 12. Ицано, пиле проскубано, много имаме да си гуворим с теби по нашти работи

 13. Най ме развеселява, постоянно повтаряното от Бойкикев твърдение, че имали програма и ЗНАЕЛИ КАК да променят нещата! Ами, че те не знаят как гащите си да вдигнат, а вече имат претенции дори да управляват самостоятелно!

 14. Тоя тиквеник, никога неподстриган и несресан, неможещи две смислени прости изречения да подреди, е олицетворение на понятието фурнаджийска лопата. Върти, суче все да е на гребена. Нищо, че е по – прост и от тиквата. Той е от хората, преебал синята идея, за която протестирахме преди 30 години.
  Като погледна днешните политици и ми се приревава. Това са хора, които извадени от политиката и хвърлени на трудовата борса, не стават за нищо. Не знаят и не могат нищо да работят, нямащи ден трудов стаж по някаква професия, но изживяващи се като супер професионалисти, в какво и сами не могат да кажат!

 15. Тоя, само като го видя какъв е гол охлюв и ми се повдига. Толкова е повърхностен и прозрачен, че не знам как му вярва някой.

 16. Едно се мъча да си спомня и все напразно-какви чутовни реформи в съдебната система щяха да стават ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *