Публикувано на 24.09.2020 / 7:49

ЩО ЩЕ БАНКЕРА НА КРАЛЯ ВЪВ ВЪРТОЛЕТА НА БОКО ТИКВАТА, КОЙ КАКВО ДЪЛЖИ?

ЩО ЩЕ БАНКЕРА НА КРАЛЯ ВЪВ ВЪРТОЛЕТА НА БОКО ТИКВАТА, КОЙ КАКВО ДЪЛЖИ?

Въртят ми се на въртележката едни въпроси и ми се губят отговорите. Що ще Ал Сулейси във въртолета? Председател на надзорният съвет на банката на краля? Що ще във въртолета Сание Ал Мухраси?

Явно някой се опитва да прехвърли дълг, обаче парите му са в банката…, а му търсят ресто от изток.

Ако американците са решили, могат да го занулят, защото банката им е близка и оперира с тяхно съгласие на техни територии.

Обаче парите за тръбите ги дават ушанките, обаче същата банка оперира с нефта им, с тяхна благословия.

Обаче пак се питам, що ще Ал Мухраси във въртолета, кой какво дължи ?

Май сметките скоро ще трябва да се плащат….

А имената не мога да ги изпиша целите, няма да ми стигне мястото….

Стефан Стефанов

П.П. Иван Петров:

“Завършихме регионален проект!” (Баце)

Ура! Саудитска Арабия е на Балканите или ние сме на Арабския полуостров!

Все тая!

Омешахме се!

Баце е шейх!

По пари!

Отдавна!

Първите мъже на Саудитска Арабия дошли да видят дали плащат! (Баце)

Не,бе, Тиквун!

Дойдоха служители да видят прислугата!

И да питат къде са парите, дето Държавният департамент конфискува, по Закона за защита на USD!

Коментари 14 за
“ЩО ЩЕ БАНКЕРА НА КРАЛЯ ВЪВ ВЪРТОЛЕТА НА БОКО ТИКВАТА, КОЙ КАКВО ДЪЛЖИ?”

 1. Дебелото прасе Каракачанов с късата пишка -Велко няма ли да ни светнат колко оръжие продадоха на арабеските за ИДИЛ? Пентагонът наема като подизпълнители и посредници по сделките множество фирми. ВМЗ – Сопот, работи с фирма, която се казва Regulus Global. Друга американска фирма, Purple Shovel, е наета да тества оръжията. Българската Speedex организира транспорта от завода до аерогарата. Има още една фирма, която играе ролята на enduser, сиреч получава пратката. Нейният телефон е в Министерството на отбраната на Саудитска Арабия в Рияд. От София пратките с карго самолети на Saudi Airlines или Etihad Airlines се превозват до Емиратите или до саудитския град Табук, недалеч от йорданската граница. От там с камиони се доставят на опозицията. Цялата операция е част от програмата на Пентагона за подпомагане на бунтовниците и терористите от ИДИЛ . А Гешо бори шпионите с малки пишки ,да еба цървулите да еба.

  1. Да. Както виждаме, тук държавата почти не съществува. За чужденец е много смайващо да прочете, че българският премиер се хвали как Ердоган и Давутоглу му звънели в 1 часа през нощта по повод свалянето на един партиен лидер. В 1 часа сутринта! Ще рече, че този въпрос е от изключителна важност и спешност за Турция. Най-странното е, че той е вдигнал телефона! Това е акт на незачитане на България. Все едно турският президент звъни на губернатора си, за да му търси сметка какво се случва в далечните турски владения. Това е изумително. Симптом за слабост на властта и за външна политика, лишена от визия за бъдещето. На Гешо каскета такива отношения харесват ли му тиквата в ролята на шпионин,който докладва на Падишаха.

 2. Тиквата е много уплашен, щото му писах, че един ден докато си спинка сладко в джипката
  ще се събуди, за да види само кинжала и очите на онзи, който му го забива с 300 в мутренския му врат!

 3. Днес рано сутрин в 24.00 часа саудитски транспортно военен самолет излетя шумно от летището в Сарафово НАТЪПКАН с пачки и чувалчета с ПАРИ на Бойко в посока РИАД
  Така че НЕ се учудвайтв къв го дири банкера на шейха в хеликоптера

 4. Не го мислете, Баце има на разположение едни нови 5 000 000 000 да се разплаща, а дългут е за племето.

 5. За нашичкия балкански поток парите за тръбата ги дава България.
  Имам сериозни подозрения, че с тръбата ще се повтори историята с реакторите на АЕЦ Белене.

  1. Да и аз споделям Вашите опасения. Между другото на някой направи ли му впечатление, че след вчерашното посещение на Балкански поток, американското посолство рестартира кампанията „Силата е в теб“? Май предстои нова остра фаза на хибридната война срещу Баце, които не слушка.

 6. Не го мислете Баце. Вече се е договорил с Ердоган да отиде с част от откраднатите пари в Катар. Затова и прави мили очички на основния противник на Катар – саудитите. Няма и ден да прекара в затвора. Това обаче не спира притесненията му, защото знае, че англо-саксонците не държат на думата си, когато става въпрос за пари. А играта на глобалистите с притискането му става вече очеизвадна.

 7. إن شاء الله‎
  психопатът от банкя не подлежи на лечение и никой психиатър вече не може да му помогне ! и единствено правилното решение в полза на страната и на народа ни е: този индивид незабавно да бъде затворен в лудницата в Карлуково до края на дните си…

 8. Дали е вярна информацията, че е започнало едно запориране, на едни сметки…. ?

 9. ББ си търси убежище бе! Къде ще отиде като му бият шута, къде къта над 4 милиарда (ЧЕТИРИ МИЛИАРДА ВЪВ ВАЛУТА), „спестени от Закуски“, Кражби, Продажби и Комисионни??

 10. Нашия кавал пак се прояви!Каквито и да са арабите са се видяли в чудо от българияте,как ‘премиер’ нарежда президент!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *