Регистрация
Публикувано на 07.10.2018 / 17:07

ЩО ЗА ОТВРАТ, БЕ! ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НА СЪВЕЩАНИЕ НА …МВР, ЧЕ И ПРЕДЛАГА „ДРУГ МОДЕЛ“! КЪДЕ ТИ Е „НЕЗАВИСИМАТА“ ПРОКУРАТУРА, БЕ, ЦАЦАРОВ!

сотир цацаровНационално съвещание на … МВР! Бойко Борисов плещи, че убийството на журналистката от Русе Виктория Маринова щяло да бъде разкрито. След дъжд качулка кел файда, че ще го разкриете! А и клошари – бол, все ще се намери някой!

И на съвещанието първо дал думата на … главния прокурор Сотир Цацаров!

А Цацаров рекъл, че трябвало „друг модел“ на МВР -  на „мрежа от модулни жандармерийни участъци“!

Вие разбирате ли в каква КОЧИНА ЖИВЕЕМ, БЕ!

“““““НЕЗАВИСИМАТА“““““ ПРОКУРАТУРА ПАК ДИВАН ЧАПРАЗ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ, А ЦАЦАРОВ ГОВОРИ, КАТО ЧЕ Е ЗАКОНОДАТЕЛ!

ВМЕСТО ДА ГИ ЗАПУКА ВСИЧКИ КРАДЦИ ТАМ, НАЧЕЛО С ЛИДЕРА ИМ!

Главният прокурор рекъл и че ПРЕКРАСНО РАБОТЕЛИ ДАНС И ГДБОП.

Верно? А защо ли целият народ повръща от циркаджийските ВИ акции?

Що за отврат, бе!

Прокуратурата по конституция  Е НЕЗАВИСИМА И НЯМА МЯСТО ПРИ МАФИОТСКИТЕ ЛАПАЧИ!

Но ТУКА е така.

Главният прокурор държи топките на Бойко Методиев Борисов.

Някой ден ще си платите за този позор!

Ще си платите!

Afera.bg

Коментари 16 за
“ЩО ЗА ОТВРАТ, БЕ! ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НА СЪВЕЩАНИЕ НА …МВР, ЧЕ И ПРЕДЛАГА „ДРУГ МОДЕЛ“! КЪДЕ ТИ Е „НЕЗАВИСИМАТА“ ПРОКУРАТУРА, БЕ, ЦАЦАРОВ!”

 1. Разделението на властите и независимите каза:

  НИКОЙ НЯМАЛО ДА ПРОВЕРЯВА ПРОДАЖБИ И ДАРЕНИЯ НА ЦЪРКВАТА! АМИ АКО ОТ ТАМ МИНАВАТ МАФИОТСКИ ПАРИ ЗА ПРЕПИРАНЕ, А?
  http://afera.bg/%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%8F%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B6%D0%B1%D0%B8-%D0%B8-%D0%B4.html

 2. Акъл море-глава шамандура
  кой туй нещо БГ прокуратура
  кото и да прайш
  ше си седнеш на мадура
  такваз е нашта процедура
  Баси сладура
  пуши си пура
  и му дреме на кура

 3. Като председател на окръжен съд Пловдив запознати твърдят,че е правил седмични оперативки с присъствието на окръжен прокурор и директора на полицията.Целта била да се борят с престъпността.По това време в окръжния съд не е имало оправдателна присъда.Явно е копиран Берия.Как смята да промени мвр,без да се промени тотално прокуратурата.Промяна не може да се извърши,след като не се сменят принципите.Всичко е дълбоко погрешно,но удобно.Говори се,че имало спецзвена в мвр,това означава,че има такива в прокуратурата и в съда.Така се управлява и ако си нямаш работа чакай реални промени./употребата на малки букви не е случайно/

 4. Корнелия не може да ме зарадва, ама никак!
  Нито като опозиция, нито като партньор!!!
  Няма ли да се намери в тази България един юначен българин, който да ме зарадва с корав к*р и да ми бие един шут от поста?
  Ако няма нито един юначен българин да свърши тази работа, молбата ми е в сила и към пълнолетните жители от мъжки пол на т.н. „смесени райони“.

 5. Продължавам да твърдя, че „независима прокуратура“ е нещо като „дървено желязо“. И разберете един прокурор няма право да има повече права от един адвокат. И в момента, когато се изгони через избор Премиера и неговото Адвокатчччччччче-гл,. Прокурор, да хваща пътя!

  1. ..I KAKVO/NA VSEKI CHOVEK/GANDARM LI SHTE,,PRIKACHITE,,…GANDARMERIJATA,MOGE DA NAPRAVI NESHTO SAMO AKO STANE NEPOSREDSTVENO,,PRED OCHITE I,,..ZA CRIMINAL SECURITY,TRJABVA NAUCHNA,TVORCHESKA I OPERATIVNA MISAL,PRI SERIOZNA PODGOTOVKA I RESHENI,,SLUCHAI,KAKVITO EDVA LI IMAT NEKOLCINA ,,POLICAI,, V MVR..NA TAKIVA MOGE ,,DA SE DOVERI,,ILI DA BADE,,PRITISNAT,,OPREDELEN PRESTAPNIK I DA STANE,,SEKR.SATRUDNIK,,…ZA DA,,PRISTIGA,,INFORMACIJA ,DOSTOVERNO I NADEGDNO POMAGASHTA V,,PODOBNI SLUCHAI,,..

 6. Това вече е дъното на МВР. От полиция правим джендърски участъци. Няма такава държава – да решава проблемите с жандармерия. Цацаров да обясни точно какво прави жандармерията- разследва ли, по преписки и жалби на гражданите работи ли, оперативни дела води ли – НЕ , единствено пази властта и при стачки бие народа. Това ако направите – закривайте държавата.

 7. ИГРАТА ЗАЦИКЛИ:
  „Борисов пусна тридневна брада, запали трета пура и каза обратното на това, което беше казал сутринта, а вчера твърдеше обратното на онзиденшното. Медийните мажоретки го навалиха с въпроси, защо оня ден казал нещо си, пък днеска казва обратното на онова, което бил казал вчера. Борисов ги насмете отегчено, обясни, че това, което бил казал оня ден, си било за оня ден, поради което това, което ще каже днес, ще си бъде за днес, но не и за утре, щото утрешния ден не знае себе си, понеже ситуацията била динамична, обаче преговорите се движели по график.“
  ДА!!!! Мъжката дума си е мъжка дума… Като кажа „утре“, значи „утре“ – не е нужно да ме питате всеки ден „КОГА?“….

 8. Аз се чудя като всички говорещи от трибуната гледаха да се харесат на Бойко и през 10 секунди го поглеждаха срамежливо. Той казваше на кой да става да говори все едно е водещ на ОФ събрание. ДИКТАТУРА и то по голяма от Северна Корея.

  1. Мутрьо поднесъл ли е приветствие от името на СИК?

   1. SIK SI IMASHE,,SHEFOVE,,..,,OBSLUGVASHTIJAT PERSONAL,,NE PODNASJA PRIVETSTVIJA!VSE EDNO PR/KATA MU,,DA GO ZAMESTVA,,V MIN.SAVET..

 9. Афера , не сте прави!
  Наистина всички работят добре……..в полза на Господаря-Боко Тиквта!
  В ПОЛЗА НА ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ!
  В ПОЛЗА НА МАФИЯТА!
  В ПОЛЗА НА САЩ!
  В ПОЛЗА НА ВСЕКИ ДРУГ , НО САМО НЕ И НА БЪЛГАРИЯ!

  1. Доган ли го направи това?Всички ли?Ако отговорът е да – има ли гневни на Бойко?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>