Публикувано на 02.12.2019 / 9:16

ЩОТО Е КРАЛев ЛИ МУ Е ВАЖЕН?!

ЩОТО Е КРАЛев ЛИ МУ Е ВАЖЕН?!Голям рев, втора седмица, че видите ли БФС били КРАЛи?

Контролът върху това не е ли на ММС и лично на КРАЛев?

Николай Хаджигенов

Бележка на АФЕРА: В разследванията натрапчиво се повтаря, че Красен Кралев бил потърсен за коментар, обаче бил казал, че ще коментира, когато разследването приключило. Колко трогателно, а? Във всяка нормална държава, и във всяка ненормална държава, като нашата, в която премиерът бе казал, че само слух да има, само нещичко за „своите“ и той щял да ги отстрани. КРАЛев обаче му е важен. Щото е КРАЛев.

Коментари 16 за
“ЩОТО Е КРАЛев ЛИ МУ Е ВАЖЕН?!”

 1. Полуидиотът на снимката (този в дясно, другият е пълен) чукал жена си (ако изобщо чука и знае какво е това) в поза “ затрупан миньор“!

 2. големите пари от бюджета за спорта се превъртат през строителството–пример залата в бургас и другаде.проблема е че парите не отиват при спортистите затова няма и изявени спортисти

 3. Всички знаят че КРАЛев получава връщанки от БФС и повечето федерации които щедро спонсорира. Той е бушон с който Баце ще си избърше задника при първия удобен случай и ще го хвърли на кучетата. И ТИМ на които толкова разчита няма да го спасят. Ще обикаля до края на крадливия си живот по съдебните зали като обвиняем за кражби в особено големи размери и ощетяване на държавния бюджет със стотици милиони.

 4. Като гледате Бащицата как е присвил джуките, а КраДлев как влюбено го гледа, нещо да ви говори тая снимка?!…

 5. A eто какво сътвориха брюкселските безумци ! EUISS наскоро публикува своето поредно „творение“, посветено на миграционната криза в ЕС. И кой се оказа виновен ? Естествено – Русия! „Русия предоставя територията си за транзита на мигранти в ЕС, всячески ги подпомага, а този процес се направлява от руската спецслужба ФСБ!“

 6. Като са запОчнали проверка на БФС, що ли не направят и една на БСТ (Българския спортен тотализатор)?

 7. Докато борисов и герб са на власт така ще е ще има КРАЛев и КРАЛИ и ще продължават да КРАДАТ

 8. КРАЛ е ЛЕВ ,КРАЛ ЛЕВОВЕ ДОЛАРИ И ЕВРО ВСИЧКО Е КРАЛ ЗАТОВЕ Е КРА(д)ЛЕВ.

 9. Един набеден гуру на социологията – Иван Кръстев, днес изригна с някакви нови „прозрения“. Носталгията по миналото била защото населението било много застаряло. Те, значи, старите, си мечтаели за младините, затова не виждали светлото европейско бъдеще на България.

  Понякога се чудя колко трябва да ти платят, че да изнасилиш мозъка си да говори подобни глупости. Защото няма как това да го мисли нормален човек. А сега да поразсъждаваме….

  България преди тридесет години беше развита държава, износ, икономика, девет милиона население, всеки със собствено жилище, токът беше 2-3 стотинки, селското стопанство беше на такова ниво, че изнасяхме за цял свят. Да, носталгия. Но носталгия не по младините, а по България!

  Старците ли са виновни, че България е обявена за най-корумпираната държава в Европа? Не от мен, не от българи, а от световни и европейски политици?!? Старците ли са виновни, че намаляхме с три милиона, а българите скоро ще станем малцинство в собствената си държава?

  Старците ли са виновни, че внучетата им не говорят български, а тях и децата си виждат само по скайп? И че децата ми са отишли да живеят в чужбина, защото явно поради „старческото“ влияние, не оценяват красотата на демокрацията в България?

  Старците ли са виновни, че след цял живот работа и внасяне на осигуровки, сега получават по 230 лева пенсия, с която дори лекарствата си не могат да купят?

  Старците ли са виновни, че не могат да си плащат безумните сметки за ток, парно и в магазина? Те ли са виновни, че в България около 60 % са работещи бедни? Те ли са виновни, че държавата се държи като мащеха с българските деца, особено с болните? Те ли са виновни, че се насърчава размножаването на търтеите?

  Старците ли са виновни, че най-големите и печеливши български заводи се затвориха и продадоха за скраб от „новите демократи“, а сега изискват от тях да се радват на цех за седалки на тоалетни чинии, като на големи инвеститори?

  Старците ли са виновни, че болниците затварят, а ако нямаш пари – умираш в демократична България? Те ли са виновни за неграмотността на младите и промитите им мозъци?

  Някой трябва да е виновен? И да, те са виновни. Ние сме виновни. Всички ние от поколенията тези тридесет години. Че не видяхме задаващата се катастрофа и не избесихме по дърветата престъпниците, които ни унищожиха!

  Сега искате младите. Защото те не помнят кога България беше силна и развита държава. Не помнят Петлешков, Бенковски, Опълченците на Шипка и думите на Кочо Честименски. Те не учат за Крум Страшний, а учат за това колко е хубаво да оставят децата си сами да си изберат пола. Те учат, че да си българин и националист, е грозно и неевропейско! Те учат, че преди България са важни евроатлантическите и джендърски ценности!

  Затова искате младите! Промивайте мозъците на няколко поколения и ще имате удобна за управление тълпа! Много добре сте изучили доктрината на хер Йозеф Г. И я прилагате. Там, където неговият шеф не успя, сега ЕС прави същото. Но не под щиковете на пушките, а под розовите пера на джендърологията!

  Кръстев, срам ме е от Вас! Носете си кръста, че оправдавате унищожението и катастрофата на България. И колкото и грозно да звучи, Бог белязва някои хора. Както на змиите дава ярка окраска, за да знаят всички, че са отровни….

  Елена Гунчева

  1. Някой пак опря до „специалиста“ Иван Кръстев.Тоя да не е роднина на Беновска? Краставите магарета …….нали?

 10. Да бе, тоя Бисер се оказа най-големият злодей и мързеливец, безхаберник едва ли не. Ха да видим сега как ще цъфне и върже социалното министерство с новата палачинкова звезда, недоучената и недоправена лелка, която няма проблем да прелита от цвят на цвят, нали е калинка, намърдала се веднъж в управленските сфери и става за всичко. Но не се пипат трътките Теменужка и Екатерина, другите бивши секретарки, дето никой не им помни имената, и най-вече титаните на мисълта Дани, Влади, Боилчо и т.н. О, да, особено и Кралев!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *