Публикувано на 09.05.2020 / 13:19

„ЩЕ Я ПИШЕМ КАТО БОЛНА ОТ КОРОНАВИРУС! ТАКА СЕ ПРАВИ!!!“. МАЙКА МИ ЩЕШЕ ДА Е ПОРЕДНАТА БРОЙКА ОТ СТАТИСТИКАТА „БОЛНИ ОТ КОРОНАВИРУС“! КАК ВЕЧЕ ДА ВЯРВАМ НА ДАННИТЕ, КОИТО СЪОБЩАВАТ ВСЕКИ ДЕН?

„ЩЕ Я ПИШЕМ КАТО БОЛНА ОТ КОРОНАВИРУС! ТАКА СЕ ПРАВИ!!!“. МАЙКА МИ ЩЕШЕ ДА Е ПОРЕДНАТА БРОЙКА ОТ СТАТИСТИКАТА „БОЛНИ ОТ КОРОНАВИРУС“! КАК ВЕЧЕ ДА ВЯРВАМ НА ДАННИТЕ, КОИТО СЪОБЩАВАТ ВСЕКИ ДЕН?Преди няколко дена на майка ми (89 години) и става лошо, много ниско кръвно (110/40). Жената, която се грижи за нея, се притеснява и вика Бърза помощ, обажда се и на брат ми, който, Слава Богу, е наблизо и веднага отива при майка ми.

Идва лекар, установява ниското кръвно, “ назначава” да се дава кока кола и солен айрян. Решава обаче и да измери температурата, съобщава 38 градуса, преслушва гърдите и заключава, че майка ми е със затруднено дишане (такива оплаквания досега не е имала) и ще е добре да я вземат в болницата и да я сложат за малко на апаратно дишане, но и добавя, че ще я запишат като болна от коронавирус.

На въпроса на брат ми – как така, без тест, без доказателство, лекарката отговаря: Така се прави!!!

Брат ми, разбира се, не допуска това да се случи. Малко по- късно майка ми се оправя, няма температура, вече няколко дена след този случай се чувства добре.

Мисля само затова, какво би се случило ако брат ми не беше там.

Майка ми щеше да е поредната бройка от статистиката БОЛНИ от коронавирус?

Щеше да е в болница, нас нямаше да ни допуснат при нея (тя сама е безпомощна, защото има деменция) и… подтискам въображението си.

Как вече да вярвам на данните, които се съобщават всеки ден?

Знам колко им е трудно на лекарите, но Моля Ви, това не трябва да се прави!!!

Моля Ви!!!

Рени Врангова

Коментари 46 за
“„ЩЕ Я ПИШЕМ КАТО БОЛНА ОТ КОРОНАВИРУС! ТАКА СЕ ПРАВИ!!!“. МАЙКА МИ ЩЕШЕ ДА Е ПОРЕДНАТА БРОЙКА ОТ СТАТИСТИКАТА „БОЛНИ ОТ КОРОНАВИРУС“! КАК ВЕЧЕ ДА ВЯРВАМ НА ДАННИТЕ, КОИТО СЪОБЩАВАТ ВСЕКИ ДЕН?”

 1. Полиция която не спазва конституцията е мафия,не се подчинявайте на мафията

 2. ИТАЛИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ!
  Правителството на Италия обяви, че ще даде на семействата в страната по 500 евро за да могат да отидат на почивка. Това се прави с цел поощряване на туризма след края на мерките за коронакризата и е част от програмата за отпускане на общо 55 МИЛИАРДА евро пакет от безвъзмездни помощи за населението. Така фамилиите с деца и ниски доходи ще бъдат подкрепени като същевременно ще се съживи местния туристически бранш. От този бонус ще се възползват семейства с годишен доход под 35 хиляди евро като ще могат да го употребят между 1.7. и 31.12. т.г.
  Пакетът от 55 милиарда евро ще бъде насочен към подпомагане на най-засегнатите икономически сектори – туризма, гастрономията и търговията на дребно. Ще бъдат дотирани и милионите хора, които поради кризата принудително са преминали на съкратен работен ден.

  1. Президентът на Танзания е истински политически мъж – взел проба от папая, дал и женско име и я изпратил за анализ – отговорът бил, че папаята е заразена с корона вирус. Изводът му е, че папаята, хлебното дърво (наречено Елизабет) и овцата трябва да бъдат изолирани. Чернокoжият мъж казва: „Нещо става?/Somthing happens”?
   Стейхоумовци и „диагностиката“ на COVID-19.
   https://www.youtube.com/watch?v=0O17WECD6-4
   Пламен Пасков
   Стейхоумовци и „диагностиката“ на COVID-19 Със специалните поздрави от слънчева Танзания. Извънредно положение без извънредности, но със запазени „мерки“.

  2. Италия не е България, да. Обаче това не й помогна да не участва. Явно конкретната държава няма значение и планът е глобален.
   Да създаваш/или преувеличаваш/ даден проблем, само за да го преодоляваш после, т.е. за да се бориш с него, е стара тактика на определени среди…За които сега не ми се говори, за да не си развалям настроението. 🙂

 3. До г-н GORSKI – Когато някой е неграмотен и не може да се изразява ясно, би трябвало или да се научи, или да не поства неграмотни словоизлияния!

  В сайта „Афера“ все пишем хора, които „сме в години“ и знаем и преди, и след „демокрацията“. Нямам нищо против правописните грешки, но обърканата мисъл ме обижда.

 4. Е, слава Богу, не всички наши артисти са промити мозъци, страдащи от раболепие!
  А иначе- това не е българска схема, вече всички разбраха. Единият начин е този, другият-чрез тестовете. Тепърва ще започват скандалите, обвиненията и търсенето на сметка, както стана в австрийския и италианския Парламент.
  След дъжд- ка
  чулка и все пак…
  /P.S. Амирации за Лукашенко./

 5. СКУКУНДРЕЛА фон КРУШОВИЦА ЗАМИНА
  “Бяхме семейни приятели с Корнелия Нинова. Сгреших като я подкрепих. То се видя, не се получи. Царят е гол“, това заяви лидерът на пловдивското БСП Георги Гергов в предаването „Карай направо с Диана Найденова“
  Както знаехме то приятелството е до време когато парите говорят…същото бе и по времето на СДС
  Кой ще е следващият ОДИОЗЕН ДИВАНЕН ПРЕЦЕДАТЕЛ НА ВАШИНГТОНСКАТА ДИВАННА ЛЕВА – ЦОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ БСП
  Нямя как да сложът ЗАДОКЕНАСКИТЕ ни БРАТЯ ВЛАШКИТЕ100те ГРАМА .
  Няма да сложът и ОНЯ дето НЯМА И 1ден ТРУДОВ СТАЖ ПРЕДИ ДА СТАНЕ МИНИСТЕР ПРЕЦЕДАТЕЛ ….а и е НЕУПРАВЛЯЕМ…в същото време ЗАВИСИМ…за справка А.П.(видео и звук)
  Да побърза СКУКОНДРЕЛА да ЗАКОПАЕ как требе БСП …да могът с триста зорА и ногУ КЪСМЕТ и …..ФИНАНСОВИ РАЗХОДИ да ДОКАРАТ МАКСИМУМ ПРЕСКАЧАНЕТО НА ПРАГА ЗА ПАРЛАМЕНТА…и той им е много
  АБЕ КЪДЕ Е ПЛАШИПУТАРАНКИН…..НЕЩО СЕ РАЗСЪХНА ПРОЕКТЪТ Му.
  КАНАПОДЪРЖАЧИТЕ Му ДРЪПНАХА ШАЛТЕРЪТ на ПРОЕКТЪТ Му…то никога не е бил негово дело ПРОЕКТЪТ Му за това и Бочко се ГЪБАРКА с НЕГО как му е кеф.

 6. Етническият китаец, 37-годишният изследовател на коронавируса в университета в Питсбърг Бин Лу, е намерен убит в дома си на 2 май. На убиеца се приписва самоубийство. Според колегите на Бин Лу той е бил близко до откриването на истината за лабораторния произход на вируса. https://www.youtube.com/watch?v=RBuV7QzCdd0; https://today.rtl.lu/news/world/a/1514083.html

 7. Бачо Кольо пак сънува…
  Космическите ,,хигиенисти“ са заповядали на рептилите да ,,почистят“ Планетата до 3 години. СО2,озон,автомобили,заводчета,чалгажии,пенсионери,бакшиши, ,,стремителни“ икономики,безполезно изкуство,изкуствени/измислени/ парични потоци,консуматорски въжделения и т.н.
  Всички Големи се оттеглят в крепостите си изчаквайки да мине бурята,защото идва ерата на Зомбитата.Там няма оттърване!В момента,в който вирусите се ,,научат“ да атакуват мозъка,всичко ще свърши.
  Пътят на Планетата Земя вече е минно поле.
  Слънцето ще продължи грее за Златния милиард,а дали това ще са само праведните предстои да научим.

 8. Имa дoктoри, кoитo cпoдeлят, чe ca били принудeни дa oтбeлязвaт всеки пaциeнт кaтo зaрaзeн oт кoвид. В cъщoтo врeмe прeнeбрeгвaт нужнoтo първoнaчaлнo лeчeниe нa бoлнитe. Aкo нямa мнoгo зaрaзeни и пoчинaли oт вируca , нямa и дa имa милиaрди oт Eврoпa зa пoстрaдaлитe cтрaни. Яcнo e кaквo цeлят c чeрнaтa cтaтиcтикa, въпрeки чe винaги мoжe дa се уcтaнoви оснoвнaтa причинa зa cмърттa нa чoвeк. Всичко е надут балон, подкрепян от медиите! Хората са манипулирани чрез нещо просто и много ефективно, нарича се СТРАХ…

 9. Защо я няма тази психоза в Испания,страна със над 25 хиляди починали,защо. Нито са отменени запланувани операции. Да има препоръки, но да се насажда страх,не.

  1. В Испания има тореадори, а в България близачи.
   Там има корида с бикове, а тук има само един бесен банкярски бик.
   .

 10. Малко от нета:

  „Не е зле през карантинния период да сте особено милички с жените си, защото дори и с отрова за мишки да ви затрие, в смъртния акт пак ще пише „Причина за смъртта – COVID-19!““
  Обаче:
  „Бойко е с чуден загар. Или е от някой от отворените паркове или е отскочил за малко до Испания.“
  И още:
  „Търся да наема стадион, за да отворя заведение, според новите изисквания на управляващите…“
  „Бе, вие имате ли киселини от белината?!“

 11. Когато живееш в Кочина, когато на чело е Шопар, когато има кинти за грабене, а манталитета ти е мутренски – точно така се прави.
  Божков кажи го и ти пак, моля те !

  1. В България има три шопара,боико-върховен шопар,пеевски-генерален шопар и цацарув-съдебен помашки шопар.Не разбрахте ли че трябва да си турчин или кандидат турчин(помак) за да си на някаква ръководна длъжност абългарите шопари ги яли.

 12. Това от самото начало на помпозните им брифинги го подозирахме. Че фризират числата и раздуват истината, както си искат. За да докажат нещо – вендъж че Мангъров не е прав, втори път че Мутафчийски е ангел небесен, трети път – че Боко най-добре знае… Залъгват народа, както от години го залъгват за всичко – статистика, икономика, заеми, доходи, политика и т.н. Всичко е пунта Мара и шменти капели. Интереса клати феса.

 13. COVID 19 – СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ! ОСТРА КРИТИКА НА КАТОЛИЧЕСКИТЕ ЕПИСКОПИ ПО СВЕТА ЗА МЕРКИТЕ, СВЪРЗАНИ С КОРОНАВИРУСА
  09.09.2020
  Днес редица от най-големите западни издания публикуват материали за това, че голяма група влиятелни католически епископи, между които германският кардинал Герхард Лудвиг Мюлер са се подписали под послание на католическата църква, изготвено на много чужди езици, в което се казва, че се създава безконтролно световно правителство. Въведените мерки за ограничаване на коронакризата били световна конспирация, имаща за цел за дълъг период от време да ограничи човешките права. Те предупреждават вярващите, че има сили заинтересовани да всяват паника сред населението. Изразявало се и силно съмнение за действителната опасност от заразяване с KOVID 19. Това послание в обем от три страници било изготвено по инициатива по бившия папски посланик в САЩ ерцбишоф Карло Мариа Вигано и подписано още от кардинала на Хонг Конг Цен Цекиун, от редица други видни католически духовници, както и от световноизвестни лекари, журналисти и адвокати. Документът бил подкрепен и от префектът по служенето на католическите свещеници кардинал Роберт Сарах. Част от тези висши католически духовници били сред най-сериозните критици и на папа Франциск.

 14. Аз тази страшна картина,която се опитват да я представят я разбирам така,като вървя по-улиците,хората да падат като круши по-земята!Или как с бригадата работим и се храним вече половин година на има няма 20 квадрата площ и всички сме Ок,че и в еуфория!

 15. Днес , в Минск, Лукашенко прегази коронавируса с трактор „Беларус”. Световната конспирация е в траур.

  1. “Няма да остане нищо тайно, което да не стане явно!“
   Библия

   Малко по-малко истината ще излиза наяве и плановете на глобалната гад ще лъснат…

   1. Част от плановете им е да ни натикат в цифров коцлагер, това е ясно. Да имат достъп до личните ни здравни данни. Затова е този натиск за електронно здравно досие, за задължителни кръвни тестове.
    Дали ще се СБЪДНАТ ТЕХНИТЕ ПЛАНОВЕ??? Зависи изцяло от нас.
    Виж колко много хора вярват на „новините“ на БТВ!

 16. Остра криза за медици в Карлово, след като целият състав на местната болница подаде оставки. Лекарите и медицинските сестри са провокирани от решение на Областния кризисен щаб да бъде разкрит нов приемен дежурен кабинет в здравното заведение.
  Той трябва да започне работа в понеделник, но според медиците ще дублира дейността на сегашната Спешна помощ в Карлово. Не е ясно и дали ще има лекари, които ще работят в него.До момента спешната помощ в Карлово е обслужвала население от 50 000 души.

  1. Критична e ситуацията и в Ямболската болница заради липса на персонал.
   Заради липса на медицински персонал не може да бъде разкрито Covid отделение. От двете местни частни болници отказват да изпратят даже медсестри, липсват и доброволци от тези, които обслужват училищата и детските градини. Изобщо, трагедията в българското боково здравеопазване е пълна…Пази боже да ти се наложи лекарска помощ!

   1. Внимание! вчера, 8.05.2020 при обиск в къщата-дворец на руския министър на здравеопазването са намерени 11 милиона долара. Казвам ти дъще, сещай се снахо.

 17. По принцип не е правилно, да не говорим за морал и Хипократова клетва, но какво да се прави: човека изпълнява нареждания или ако няма такива, бори се за бонуса от 1000 лв. После новата пътека за коронавирус ще попълни финансите на болницата, а НЗОК ще бъде източена! Да не забравяме и тримата глупаци с титли – ще ни съобщават новите болни и заплашват отново с ИП. Към тях активно ще се присъединяват шефовете на Пирогов и Александровска болница. Простата истина, която и те знаят е, че в България няма такава пандемия или епидемия. Дори за този период загиналите на пътя се приближават до тази цифра!

 18. Дали има вече умни хора, които да вярват на щаба и правителството? Лъже се и се манипулира повсеместно! Някъде прочетох, че „който контролира тестовете,той контролира и данните за заразени и починали“!

 19. Г-жо ВеселинаТомова,
  Обръщам се лично към Вас с въпрос. Защо нито една медия не предоставя коректни данни за смъртността в България за даден ден. Примерно, вчера са починали 288 човека. От тях от корона вируса – един или двама. Грози ли ги голяма опасност медиите, ако излагат тази официална статистика. Трябва ли да смятаме, че останалите примерно 286 човека, починали от друго са по-малко умрели?

  1. няма начин да се установи с точност, защото самите тестове са контаминирани. PCR тестовете увеличават броя на вирусните фрагменти повече от 30 пъти за да „изкарат“ повече болни. Произвеждат се в Корея – какво има вътре в тях не е известно. Какъв е самият маркер в теста какъв „вирус“ анализира като „положителен“ за „корона“ също не е ясно.

 20. Госпожо Врангова, онова, което аз чета и гледам с ушите си, слушам с очите си и се мъча да проумея, не ми е достижимо, защото съм много проЗ, както ми казва един приятел от България!…

  И, понеже днес ни проглушиха главите с празнуването на Деня на Европа, който аз наистина почитам, бих искал да се върна към споменаването на друг, още по-велик Ден – ДЕНЯТ НА ПОБЕДАТА!, защото без него моят народ отдавна щеше да е претопен в лагерите на смъртта!…

  1. Във Варна се дават по 1000 лева за фалшив заразен – 500 лева за доктора и 500 лева за пациента. В Добрич – по 1800 лева – 1000 лева за доктора и 800 за пациента.

 21. Ами не вярвайте!Има интернационален сайт,в който всеки ден се изнасят верните данни за заразени,починали и излекувани от КОВИД-19. assolombarda.it

  1. и защо реши, че в този сайт са верни? Италиански сайт? От Италия, където са първенци в надписването на бройката?

  2. Да. Много интернационално. С травма на главата и пак от това почива…

  3. И откъде този сайт черпи „верните“ си данни?

   8 МАЙ 2020 – Смъртността с коронавирус е надценена 10-12 пъти, призна професор Джовани Реца от Висшия здравен институт на Италия в най-авторитетното предаване на италианската държавна телевизия РАИ1.
   Реално тя е около 1, максимум 2% дори в Италия, където официално се обявява около 14% и това е сред рекордните резултати в света, където обикновено се движи – както у нас – около 5 на сто (значи тук е максимум 0,5%, колкото при усложненията с грип). Причината е подценяване – вероятно също толкова пъти, на броя заразени, а смъртността погрешно се смята на база тествани, а не на база всички заразени, които няма как да бъдат обхванати от проби, обясни професорът, който е част от италианския щаб, наричан експертно-технически комитет и съставен от истински специалисти, а не от коремни хирурзи и лекари по гъбичките.
   Проф. Алберто Дзангрилло, който е шеф на реанимацията на най-силната в борбата с епидемията болница Сан Рафаеле подчерта: „Няма вече смисъл от дневната статистика на заразени и починали, а е време да отваряме всичко“. Той разказва: „От 21 дни нямам никого в реанимацията или хайде – почти никого. Просто вирусът се адаптира към човешкия организъм. Оттук – нататък е важна превенцията – миенето на ръце, необходимата и изобщо лична хигиена, докато не сме свели до нула заразените – маски в транспорта.

   6 МАЙ 2020 – “ Официалната статистика на България продължава около 300 починали на ден и около 2000 на седмица.
   За 2 месеца карантина: 6000 починали българи, от които С коронавирус 0,3%. Като в това число на НСИ са случаите с черепно-мозъчна травма на 38-г. мъж, пребитата от съпруга си жена на 40 г, както и 73-годишната дама с 3 отрицателни теста и скоротечен рак.“

   1. Да ви е@а „официалната статистика!

    Публична тайна е, че се дават пари, за да се записват фалшиви случаи на Ковид-19. Доц. Мангъров го каза сутринта по Евроком в предаването Рефреш!

    1. Така е. В България тайна не може да се пази дълго време – я лекарите ще се разприказват, я пациентите.
     Бойко Борисов, Кирил Ананиев и Мутафчийски са национални предатели и трябва да бъдат съдени от трибунал:
     1. Че всяват паника и тревога по медиите
     2. Че тероризират народа с полицейщина, каскетура и прочее. За всеки издаден предупредителен протокол и глоба, трябва да се изплатят обещетения за причинени материални и нематериални щети.
     3. Да си признаят колко пари взеха за да ни вкарат в този филм на ужасите и КОЙ ги спонсорира да действат срещу българския народ.
     (В интерес на истината трябва да признаем, че не си играеха добре ролите. Много им личеше, че го правят изкуствено и че не се кефят на сценария, ама, няма как)

  4. интернационален на глобалистите….по статистиките им и ние сме финансово стабилни но…бедни…ВЕРВАЙ СИ но малко се ОБРАЗОВАЙ…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *