Публикувано на 13.02.2020 / 19:47

ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛИ КОЙ ДА НАПРАВИ ПСИХО ЕКСПЕРТИЗА НА НАРЦИСИЗМА НА ГЕШЕВ! ТОЯ ТАКА И НЕ ВДЯНА РАЗДЕЛЕНИЕТО НА ВЛАСТИТЕ!

ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛИ КОЙ ДА НАПРАВИ ПСИХО ЕКСПЕРТИЗА НА НАРЦИСИЗМА НА ГЕШЕВ! ТОЯ ТАКА И НЕ ВДЯНА РАЗДЕЛЕНИЕТО НА ВЛАСТИТЕ!Каскетът на Републиката, главният прокурор, който априори трябва не само да познава закона, но и разделението на властите, не спира да бълва некомпетентни простотия след простотия.

Това че се изживява като ранния Боко Тиквата, и вероятно не слага още кожен шлифер, щото е къс на ръст и ще изглежда като селски пъдар с каскета, вече е ясно и на идиотите.

Това, че по акъл и „компетентност“ си е лика прилика с Боко Тиквата и това е ясно и на безстопанствените фитки.

Но да обещаваш днес в Бобовдол, че ще контролираш министъра на екологията – вече е диагноза. Каскет Гешев се взима за вся всьо, даже и за Боко.

Каскет Гешев още преди време ни го каза в прав текст, че не базари никакво разделение на властите, но е очевадно, че даже не вдява, че няма как той да „контролира“ министър, който по закон се контролира от министър – председателя и от парламента. Прокуратурата не „контролира“ министрите, а им завежда досъдебни производства, ако разбира се има доказателства за това.

Каскет Гешев нарежда и „давността“ да се променяла, което пък също минава в графата на психо експертизата, поне за всички що годе сносни юристи. Направо да „промени“ давността от битката при Ахелой.

Иначе Каскет Гешев може лесно и просто да потърси отговорност за бездействие от страна на бившите главни прокурори – Цацаров, Филчев, Борис Велчев – на бездействието им давността изобщо не е минала.

Този човек би бил много смешен, ако не е нарцистично болестно вдаден. Срамно е не само да го слушаш, но даже и да го наблюдаваш.

А това, което чуваме и наблюдаваме откъм Каскет Гешев е илюстрация на онова, което се нарича „юридически елит“ /ВСС/, който УЖ го избра.

Срам.

Afera.bg

Коментари 15 за
“ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛИ КОЙ ДА НАПРАВИ ПСИХО ЕКСПЕРТИЗА НА НАРЦИСИЗМА НА ГЕШЕВ! ТОЯ ТАКА И НЕ ВДЯНА РАЗДЕЛЕНИЕТО НА ВЛАСТИТЕ!”

 1. Докато се вторачвате в деянията на мъпетите няма да помислите за личността на кукловодите. Тоя е рожба на една система, както други са рожба на другата система. А защо ли системите съществуват като такива? Дали е Боко, Коко или Гешо…името няма значение…оня дето го насочва и окуражава е ТОЗИ. ТОЙ трябва да е на прицела на общественото внимание (ако има такова), а не холограмата….тя е заменима.

  1. Милиционерщина не ами чиста диктатура… жална ни майка.

 2. Защо си отидоха толкова рано Доньо Донев и Борис Димовски, Радой Ралин. Тази наша Света Тройца щеше да ги разсипе тези отпадъци на човешката природа! Вижте само как чинно го зяпат в устата останалите около масата. Не приличат ли на карикатури? Жалки и смешни, а това са тези от които зависи върховенството на закона!! Гротескно!

 3. …ТОВА КОЕТО ИМАМЕ ТУК И СЕГА…
  …Е ЕДНА КУХА БАНКЯНСКА КРАТУНА,
  КОЯТО СИ Е ИЗБРАЛА
  И СИ Е ПОСТАВИЛА
  КАСКЕТ ГЕШЕФТАР…
  .

 4. Тоя ша дойде да бие Тиквата и по нарцисизъм и по простотия. По арогантност е все още само ранния Бойко.

  1. Конкурира ББ, но не може да го бие, защото ББ е нагъл лъжец от висша класа. Сега пак вика, че ще се строи Ат. централа в Белене. 10 години какви ли не изреди и за втора ат. централа:
   1. АЕЦ Белене – гьол за 800 милиона лева.
   2. АЕЦ Белене е пагубен за България.
   3. АЕЦ Белене може да стане много красив проект.
   4. Ако до 10 години не построим АЕЦ „Белене“, ще увиснем на кюмюра.
   5. Аз съм категорично “за” АЕЦ “Белене”
   Гешев за сега изостава в лъжите от ББ.

 5. Представете си, само си представете, че Божков, притиснат до стената, вземе, че проговори за далаверите на политиците ни, в които вероятно и той има намеса! Би било толкова естествено!! И желателно!

 6. когато Корупцията мутира в курОпция през софийското равно поле пребяга бегач и донесе носеното от него донесение. спирката на метрото в нивна зона Иваняне бе отхвърлено.

 7. Не забравяйте , че тази вечер крадливия винкел Валерко Ската ….по почина на неговия кумир Тиквоний реши да викат Макаров пред Народния съд да го питат Наришкин бил ли лобирал пред Дубайския трибунал за В.Божков …, само дето никой не попита помияра Валерко на какво основание е задържан Божков във ОАЕ …., без да е налице каквото и да е валидно повдигнато обвинение , много го е страх крадливия кабелар да не би Божков по почина на един друг Васил от Карлово да тръгне да разчиства територията от такива боклуци като него и неговия господар…Боку…

 8. Точно казано. Лицето гешев е огледало на юридическия „елит“ . А пък лицето борисов на политическия „елит“ на популацията .

  Тоягата на Историята няма да пропусне такова „опортюнити“. 🙂

  1. Съдебната власт в България не е легитимна
   Всичките ни закони са приети извън срока, определен от конституцията, и затова са нищожни
   понеделник, 28 Юни 2010 / брой: 145
   Соня Младенова*
   https://duma.bg/sadebnata-vlast-v-balgariya-ne-e-legitimna-n949?h=pdfarchive&pdfarchiveId=2864

   1. Робеспиер, Дантон, Маркс, Ленин и т.н. са все юристи 🙂 .
    Да не говоря за създателя на „австриската“ икономическа школа 🙂 .
    Кромуел-ови забраняват адмиралтейските съдилища, но Стюардите ги възстановяват, макар и с уговорки за върховенството на „закона на земята“ когато не касае морските дела 🙂 .

    https://www.youtube.com/watch?v=vyGMYn-rE9g

    Как мислите дали има причина плавателните съдове, без значение морски или въздушни да са в женски род 🙂 ?

    Все пак защо имената в личните ви документи са с главни букви? Ами актовете за раждане? Например в кръщелното ми от БПЦ, издадено по времето на „Комунизма“ името ми е само с една главна буква, както е граматически правилно 🙂 . Но в сегашните е тотално сбъркано 🙂 🙂 🙂 .
    Изглежда Църквата е по добра по граматика от ДЪРЖАВАТА 😉 .

    Така, това което казвам за тоягата на „Историята“ не е без смисъл, макар и да е малко завоалиран 😉 .

    О кей, ето ви дефиницията на „конститутор“ и какво представлява Конституцията като идея 😉 .

    https://www.youtube.com/watch?v=TFaXE_D9BAw&t=660 – сваляйте ги докато ги има 🙂 , двамата бяха опандизени като благодарност за отваряне на очите на безпросветните 🙂 . Така, че внимавайте това е опасно знание . Ще ви светне за какво служи Конституцията и други „мистерии“ на 19 и 20 век.

    Лично за мен е мистерия, че това го е проспал юриста Карл Маркс 😉 ???

    https://www.youtube.com/watch?v=KHGpY5zWsE8

   2. А ето ви го и от устата на Томас Кромуел мноооооооого преди почти безсмъртната фраза на Майкъл Корлеоне от Кръстника на Пузо.

    Нищо лично, просто бизнес 🙂 🙂 🙂 .

    https://www.youtube.com/watch?v=3Wvd7c_b2pA

    Както предполагам wи е известно после и той е обезглавен по подобие на Робеспиер. Как бе – Революцията изяжда децата си. Но нищо не се казва за възрастните 🙂 .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *