Публикувано на 05.10.2019 / 19:37

ЩЕ ОТИДЕ ЛИ БОРИСОВ НА 30-ГОДИШНИЯ ЮБИЛЕЙ НА ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА В ДУБАЙ?! ОСТАНАЛОТО В ОАЕ Е ПЪЛНЕЖ.

ЩЕ ОТИДЕ ЛИ БОРИСОВ НА 30-ГОДИШНИЯ ЮБИЛЕЙ НА ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА В ДУБАЙ?! ОСТАНАЛОТО В ОАЕ Е ПЪЛНЕЖ.Министър-председателят Бойко Борисов пристигна в Обединените арабски емирства, където ще бъде на двудневно работно посещение, съобщават от правителствената пресслужба.“

На слизане от самолета Бойко Борисов изтърси: „Как е нашият приятел?“. Ама за КОЙ приятел, не уточни.

За несведущите, АФЕРА е длъжна да уточни, че днес певицата Цветелина Янева, спътница на Делян Пеевски, празнува 30 годишен юбилей и ще се лее шампанско в Дубай. Където е и Делян Пеевски.

Ще отиде ли на рожденния ден Бойко Борисов, барабар с личните си министри?

Борисов този път не танцува „мирния танц“ със саби, защото в реално време танцува по острието на сабите.

Както писа преди дни АФЕРА, Делян Пеевски иначе се въздържал напоследък на вдига телефона на Борисов, щото и Пеевски е хаберлия какво иде. Но като му дойде на крака онбашията, как да не му сервира шампанското?!

От напълно безсмисленото посещение на ОАЕ, очевадно е, че на-яркото събитие е рожденния ден – юбилей на Цветелина Янева.

Останалото е пълнеж.

П.П. Обикновено Борисов пътува с големия самолет и води сто баджак журналя със себе си, а този път съмнително, почти нелегално, се изнесе с малкото самолетче за уикенда до Дубай.

Afera.bg

Коментари 22 за
“ЩЕ ОТИДЕ ЛИ БОРИСОВ НА 30-ГОДИШНИЯ ЮБИЛЕЙ НА ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА В ДУБАЙ?! ОСТАНАЛОТО В ОАЕ Е ПЪЛНЕЖ.”

 1. Моделът Пеевски-Борисов-Цацаров реализира своята ”ефективност” като затриха Булгартабак – структуро определящо предприятие. Продадоха марките, освободиха работниците. Не вярвате – вижте каква е съдбата на Булгартабак – тези факти никой не може да промени.
  Не само че го затриха, но попречиха на предприятието да се развива като спряха нормалната приватизация. След това го продадоха на себе си, блокираха приватизационния контрол и избиха цената като продадоха марките.

  Продадоха българския национален интерес заради сделки с Кремъл и ВТБ. И сега имат нахалството да се хвалят с постижения.!? Доган е задкулисния „гений“.

  Да уточним – въпреки глобалната антитабак кампания, тютюнопроизводството върви и цигарите се продават. Табачните компании разнообразиха портфейла от дейности и останаха „на вода“. Булгартабак също можеше да остане в бизнеса, като разнообрази дейността си, като съхрани работните места. както и тютюнопроизводството. Затриха цял отрасъл заради корист и некадърност. Доган-Пеевски е токсичен модел, до каквото се докоснат то загива.

  Тези редове са за гласуващите на местните избори в градовете в които затвориха тютюневите фабрики – Благоевград, София, Пловдив, Стара Загора и в районите, които бяха лишени от тютюнопроизводство.

  Направиха всичко възможно за да загубят пазарите в Близкия изток, включително и заради контрабандата и за да угодят на Москва. Включиха се в дежурни схеми за дискредитация, за износа ни на тютюнови изделия.

  Същата схема сега, отново през Пеевски и икономическия министър се изпробва и за да дискредитират износа ни на оръжие и да затворят точно като Булгаратабак и ключовите ни оръжейни предприятия. Защото ВТБ ги е хванала в капан и не могат да се измъкнат. Но тъй като вършат престъпление след престъпление, им трябва Гешев като прокурор за да им гарантира ненаказуемост.

  Вие защо мислите че Борисов е в ОАЕ – колко пъти ходи до Залива? Да сте чули да сме направили някакъв бизнес там?! Някаква полза да имаме?

  Там „елитът“ си държи парите и Кремъл знае всичко и ги изнудва. Сега отиват да търсят къде да паркират новите приходи и да се върнат като инвеститори или кредитодатели. Няма лошо, но поне да го правят без да грабят народа и другите нормални компании.

  Не вярвате – питайте освободените хора от заводите на Булгартабак. Това е моделът Пеевски, който стана възможен при управлението на Борисов.

  Илиян Василев, Фейсбук

 2. Още в началото на 2020 г. ще се усетят осезаемо промените. Към март месец се очаква формирането на нов програмен широкоспектърен кабинет, който ще бъде временен – от година до две. Борисов е поставен в международна изолация, заради случващото се в България и заради влиянието на Пеевски във всички политически, властови и икономически процеси. Затова е виновен самият Борисов, който като многомандатен премиер го е позволил.

  На Борисов му е отказана среща с Тръмп, с Путин, с новия премиер на Гърция (върнаха го от въздуха), с Курц, с Ердоган, с президента на Сърбия, на Румъния… Премиерът на Северна Македония го „детронира“ от поста „лидер на Западните Балкани“, като пожела Гърция да поеме лидерството на Балканите. Държавният секретар на САЩ Майк Помпео умишлено заобиколи България, като не я включи в Балканския си тур.
  Нищо не е случайно и всички дипломати разбират какво означава това за България и нейните управляващи – The End!

  Към момента западните и презокеанските държави очакват протестите срещу единствената кандидатура за главен прокурор у нас да продължат, както и да има действия от страна на Борисов, а именно – предлагане на друга кандидатура за главен прокурор на България. Това може да се случи след неподписване от президента на указа за назначаването на Иван Гешев за главен прокурор. След това на ход е премиерът на България, с предложение на друга фигура за този висок и така важен за демократичното развитие на страната ни пост – Главен прокурор на република България.

  България е част от геополитическата и икономическа стратегия на нашите партньори. Предвидено е у нас да бъде изграден мощен завод за бронетанкова техника, ремонт на самолети, както и за производство на двигатели на вертолети, да бъде върната силата и зачитането на върховенството на закона, свободата на медиите и демонтирана корупцията. Това ще се случи, обаче, след изпълнение на поставените условия…, в които Пеевски и Борисов не са част от бъдещето на България.

 3. И аз заминавам за Сомалия за обмяна на опит как се крадат кораби.

 4. Колко струва екскурзията на бай Ганьо и стадото от мазници, което го придружава? Държавата му е затънала в корупция, далавери и кражби, а той тръгнал по света да ръси мозък. Какво дири там и каква полза ще има от изхарчените пари?

 5. Това написаното от подалушването между двамата не говори добре за имиджа на Бойко,защото Слави е властолюбив и непредвим.
  Не може един ден гордо да се покаже с вдигната глава със Слави.
  А Слави ще измести Бойко той затова влиза.
  По опасен е от Цецо.
  Най добре е Бойко да изчисти капиталистите около себе си и да помисли за народа,болните,пенсионерите,инвалидите,вдигане на пенсии и заплати ,да се намерят мислещи хора за здравеопазване,икономика,финанси,възраждане на производство,образование,да не се отдава такова значение на роюите,които освен поколение нищо друго не създават,а ги стимулират да си живеят с кражби,измами и като необразовани да гласуват срещу нещо си,дане се слуша и да не ни командва ЕС за да излезем от тая последна класация.
  Бойко може и да се организира и да покаже,че България може да бъде такава каквато е била при Живково време успешна и с благодарни българи.
  Това ще го остави в историята.
  А тези много партии всички се борят за власт и облагодетелстване,но не и за проспиритета на народа си.

  1. Че кой е казал че Слави ще става някъв че ако е така давайте хора да ходиме и ние в парламента да ставаме политици ЮРУШ НАРОДЕ парламента е твой.

 6. Баце е събрал комисионите от своите министри и отива да си внесе парите в ОАЕ.

 7. Навсякъде го следва Владислав Горанов – любимото отроче на българската мафия. Подготвят го да наследи Тиквата на премиерския пост.Това копеленце Владислав Горанов не хапва салата с цена под 700 лева, мръщи се на коли на възраст над 1 година и носи костюми и часовници за хиляди евро. Тежко ни!

 8. Слави винаги е бил подлога на някого, защо и сега да не е ?! Колкото повече повтаря, че не е жаден за власт, толкова повече не е за вярване!!!

  1. Koй Славчо оня дето живее къща до къща в баровския к-с ДЕЛТА ХИЛ и е съсед на убо-теляка на бай Тошо-ИВАН САЗДОВ 1бизнес авер на БОЙКО /във фирмата “Moнтенегро-1“/,и ДС генерали от кръга “БАНКЯ“
   САЗДОВ закрилник -хранилник на финансовия мин.ГОРАНОВ

  2. SLAVCHO TRIFONOV//SLAVCHO BINEV…I DVAMATA POVTARJAT,,NEMA TAKAVA DARGAVA,,I,,PUKAT BALONI,,…I…PRASHTAT,,EMISARI,,DA SE ,,DOGOVARJAT,,S B.B!

  3. От цялата РАЯ(стадо) все ще се намери някой яне,гораноф,маркоф,бикоф,слави да стане патерица на поджарникаря иначе демокрацията не може да победи както е победил социализма.РАЯ или нация от предатели и продажници.

 9. Е,ЗА 100 КИЛА ЗЛАТО ГОЛЯМ САМОЛЕТ НЕ МУ ТРЯБВА,САМО ДА СЕ НАБИВА В ОЧИ!!! 🙂

 10. Аз не си падам по „тая част“, ама Аарон и Мошето от кибуца, дето са с опит от тия места, като разбраха къде ще ходи ББ, така му завидяха, че чак аз се засрамих…

 11. Еее, ще има и делова част. Трябва да нагледа депозитите си и да предоговори лихвите по тях. Иначе и на купона ще иде, ми човек е в крайна сметка, при това все сам като куче, пък и за последно може да Му е. Тъй де.

 12. Баце вика ;Бай бай ,
  аз отивам у Дубай
  че съм обещал на ОАЕ шейха да му ПОДАРЯ един МИЛИАРД
  Да има джобни /наргилета,бело,шам фастьк,дом периньон,злато /за харема в РИАД
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………….1МИЛИАРД ЩЕ подари бедна България на богата и преливаща от финанси С,Арабия за изграждането на тръба през БГтертория за проекта турски поток

 13. Изтече запис на Слави и Бойко – правят мега коалиция и с ДПС, основен враг им е Радев
  Тъй като има определени маркери (пиукване през няколко минути), това навежда на мисълта, че записът е направен от ДАНС, и че вероятно едно от двете лица е било официално подслушвано.
  По-вероятно е това да е бил Трифонов, който е наблюдаван от службите, заради обстоятелството, че не плаща никакви данъци и почти всичките му приходи отиват в офшорки.

  СТ: Дават ми вече 12%. Със сигурност заедно сме над Корнелия.
  ББ: Повече си – на 15%, ама съм им казал да не те обявяват, че може да навредиш и на ГЕРБ.
  СТ: Това си е твърдо мнозинство. Няма да ни трябват нито Патриотите, нито психо-десните.
  ББ: Да, яко е така. И аз не искам и да чувам за психарите. Тия са луди наистина.
  СТ: Да ги оставим на Корнелия тогава.
  (Бойко се смее)
  ББ: Да, нека си направят коалиция БСП и Плевнелиев. Но ти си важен, за да не изпревари БСП ГЕРБ, че доста се доближиха. Незаменим си за това.
  СТ: А с Радев как ще се оправим?
  ББ: Там ще е по-трудно. Много популистки се държи, харесва го народът. Много точки трупа. Може да не го бием и заедно. Но с ДПС ще го изместим със сигурност.
  СТ: Ако ДПС официално ни подкрепи, може да ни убие.
  ББ: Това ще го правим само ако има смисъл. Ако няма, ще е като сега – даваш им тайно министри и пари, и те подкрепят откъм тъмното, без никой да ги вижда.
  СТ: Е, какво значи “да има смисъл”. Като си имаме свое мнозинство без тях, какво повече…
  ББ: Смисъл има, ако заедно с теб, и с ДПС, направим над две трети депутати. Тогава можем да променим Конституцията и да вкараме президентска или полу-президентска република. После предсрочни избори за президент, и Радев изгаря.
  СТ: Разчиташ да го биеш на преки избори?
  ББ: Ако сме тримата с ДПС, няма какво да направи. Никой народен любимец не може да бие съюзените ни местни структури. Апаратът ще спечели изборите.
  СТ: Цецо знае ли, ще се съгласи ли?
  ББ: Цецо прави каквото му кажат от Посолството, работя с тях да го убедят да се разбере с Доган.
  СТ: Доган е точен, каквото сме правили с него, никога не се е отметнал. Ама хванем ли се с него, е еднократно. После загиваме.
  ББ: Абе ние да вземем 5 години мандат и президентска република, пък те нека си лаят…
  (Следва малка пауза)
  СТ: Ако стане всичко това, аз изгарям като шоумен. А и ДПС ще ме потопи.
  ББ: Аз като стана президент, ти ставаш твърдо премиер. Дори така ще е по-добре от това да правим правителство двамата. Тогава ще трябва да си вицепремиер или нещо такова. Ако се отървем от Радев, ставаш направо премиер.
  СТ: Ама може ли Корнелия да развали работата?
  ББ: Корнелия е около една трета от гласовете, без протестния вот, няма как да вземе над 80 депутати. При късмет, аз, ти и Доган, ще имаме над 160 гласа. Свикваме ВНС, гоним Радев и следващите 10 години сме бетон. Корнелия ще я махнат като видят, че няма да им донесе власт. То половината БСП и сега иска да дойде на голяма коалиция…
  СТ: Добре, значи всичко сега зависи от моята партия.
  ББ: Да, като си готов, падаме от власт, правим избори и започва схемата…
  СТ: Имам ли достатъчно време спокойно да направя нещата, има ли риск нещо друго да стане и по-рано да дойдат изборите?
  ББ: Няма страшно, Патриотите ще ни крепят до “откат”. Хареса им властта, а и гледай колко пари взе Каракачанов за тия танкове и самолети. Ще ни крепят, а народът вече на протести не излиза. Ти си прави партията, остави другото, докато си готов, на нас…
  СТ: ОК, разбрахме се…

  1. Борко даже чикия не може да си направи без разрешение на кукловодите

  2. Плоско скалъпена чалга, нито тиквата, нито учиндолският педофил имат този изказ и толкова ясна и логична мисъл, твърде интелигентно, грамотно и смислено е за тези клепари от „елита“ на червената мафия.

  3. Затова ли тая нашата гадателка на Берлускони ме отчая като казва че отърваване от тиквата не се предвиждало

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *