Регистрация
Публикувано на 19.07.2017 / 8:21

ЩЕ ИМА ЛИ ДЕН ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ БЕЗ МАРЕШКИ? ВМЕСТО ДА Е В АРЕСТА „НЕУДОБНИЯ“, ВАЛЯТ ПИАР К…, ПАРДОН „КОМПЛИМЕНТИ“!

марешкиПак. Пак. ПАК!

Ще има ли ден без Марешки по телевизиите?

Марешки и тази сутрин по bTV.

Толкова много глупости накуп, изречени от Марешки, няма как да бъдат коментирани.

Вместо да е в ареста, Марешки СЕ ИЗКАРВА „НЕУДОБЕН“, „НЕУДОБЕН“ ГО ИЗКАРВАТ И ВСИЧКИТЕ МЕДИИ, КОИТО ТЪРЧАТ ПОДИР ЗАДНИКА МУ.

Колко е „неудобен“ за Властта и за Бойко Борисов и кьоравите знаят още от момента, когато Марешки реши да се пъчи като политик. „Неудобен“?! Въх, мари майко, питайте Цветанов, колко им беше, колко е  и колко ще им бъде „неудобен“.

Ние във Варна знаем колко „неудобен“ е лицето Марешки.

Иначе казаното по „правните въпроси“ от Марешки е достойно за коментар не от нас, а само от Илф и Петров. Ама ги няма да опишат един нов Остап Бендер.

Другото е пиар к…, пардон „комплименти“, посипани върху телевизиите от Аптекаря.

Afera.bg

Коментари 10 за
“ЩЕ ИМА ЛИ ДЕН ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ БЕЗ МАРЕШКИ? ВМЕСТО ДА Е В АРЕСТА „НЕУДОБНИЯ“, ВАЛЯТ ПИАР К…, ПАРДОН „КОМПЛИМЕНТИ“!”

 1. Кога ще видя сред BG „политиците“ и „бизнесмените“ хубав (поне външно приличен) български мъж. Много съжалявам, че трябва да го кажа – Няма такъв (такива).

 2. Разисли и страсти по повод коментатора „Дървосекачът“.
  Не желая да се намесвам в стратегията на Афера,но няма ли възможност да събереме по някой лев,я за илачи ли ,я за някакви ускорени курсове по стилистика,лингвистика, правопис и каквото там му е необходимо на тоя клетник? Много разводнява и обезсмисля всичките коментари с напористите си откоси,винаги не по темата и винаги не на място.На всичките 7-8 коментара по която и да е статия,мимимум 4-5 са негови.Той продуцира чисто математически 1 и 3/4 пъти повече от всички останали коментатори взети заедно.Малко по продуктивен стана вече и от класика-комбайн Оноре дьо Балзак.То че пише няма лошо,ама поне да му се разбираше какво иска да каже :-).Залива ни с лавини от напълно не на място наблъскани главни букви,многоточия ,дето ги слага на гьотере където му скимне ,един ниагарски въртоп от скоби , кавички и удивителни,които потрисат любителя на четмото.
  Иначе може и да е безобиден чиляк,макар и да мяза на леко примитив,май има накакви душевни зачатъчци и терзания,но не може да ги насочи в полезна и логична посока.
  Според мен г-н „Лъмбърджак“има нужда от по-широки хоризонти на изяви.
  Защо не се пробва ,като речописец в правителството например? Там ще си кацне на амплоато.

 3. Магарешки е мутра. И заедно с главната Мутра трябваше
  отдавна вече да са в затвора. Да, ама не. Зеят всеки ден
  от телевизионния екран все по нагли и все по нахални.

 4. Да си Призная (без бой ;- ) – обожавам Концепцията на онзи-там етюд (от OSS117 – Рио не отговаря ) , дет Всичките Такива (4 парчета) СА В асансьора… ОСС/ГрадинарскияЖан – излиза и Заключва…отвътре се чува – бам-бам-бам… Намръщва се Жан – И! – Последно бам отвътре …:- )))))))
  ….ама В случая с ‘наште’ – Е СвръхВсеобхватно, Колега ! …и то И у Нас Навсякъде, а И Доказано имат командировани ‘наши’ по Цял Свят
  - което Именно валидира Глобалността на Работните-Ни Групи.

 5. ….и в Макро ниво адресация :
  а. Варна – Е Доказаният плацдарм на ДнешенКремъл у Нас (било стоков, било финансов, било Оперативен)
  б. тим(урк)уфситьи – Доказано Имат 80-85% от ‘бизнеса’ у Нас…та Дори И авио’бизнеса’
  в. тоз ‘наш’ ВесоТрампата – де-факто Има АбсолютноВсички функциониращи аптеки+бензиджийници у Нас
  => Определено този плацдарм Действа !, и то Всеобхватно !
  НО ! – Именно Във Варна – СА И Наследниците/Родовете на Белите (Кестрич/Виница) и на Хората-от-ОназиМахала !
  => Би следвало Да ги потърсите за Помощ, Афера.бг/г-це Томова !
  И ! – да Съградим Отново ХубаваВарна ! Ние. Всички. Заедно.

 6. Абсолютно, Афера.бг/г-це Томова !
  …. Всъщност, като отчетем последното (засега де ;- ) Свръх’умнясване’ на о.з. Радев (отн. СЕТА) + Втрещяващото спиране на делото ЦУМгейт + въртележките около изтребителя + Инсинуациите по време на SabreGardian + Вледеняващото мълчание отн. Реалността-В-’наште“банки’ – очевидно ‘наште’ СА закресчендили Театрото-им, което е ВсеТака Непродаваемо …т.е. Е към Задължителен Край.
  - логично е Да включват ВсеПоНагло ВесоТрампата ! – зер Е ОтдавнаИзпипан техен (Йощ от 80тте на Миналия век ) , пък И таз неговата по-добраПоловинъ (дочь-кагеБея)…

  1. Правят „проблем“ с техни кадри ,за да ни занимават!Иначе ще вземем да се фокусираме върху наистина предателските им,интересчийски постъпки! И никой никога не е наказван

   1. Абсолютно, Колега !
    …което Отново Ни адресира ЗА Незабавни Действия виа Двустъпковата ! , ОТ и ЗА Нас-Всички.

 7. Всички издънки на ГЕРБ реват, че са неудобни за властта, ама това „неудобство“ не им пречи да захлебват на държавната софра !?!
  „Неудобна“ за властта се оказа и шефката на Варненската митница. Вместо в следствения арест за създадените от нея рекетьорски бригади на пристанищата, тя е преназначена на друга ръководна длажност – хем да не дразни общественото мнение, хем да продължи да ръководи мафиотските структури на ГЕРБ в митницата .
  „Неудобният“ за властта полицай Иван Иванов – Пилето, уж уволнен, разследван, компроментиран, съден – бе наказан от властта със „заточение“ първо в общинския съвет на Варна, а по-късно и в парламента, като депутат. „Неудобен“ ама верен и нужен на властта кадър, с който всеки разговор е в цифри.
  „Неудобните“ се оказаха цяла каста от сателити на властта, избутани принудително в страни от светлината на прожекторите!
  Дай Боже всекиму, такова „неудобсво“!

  1. Na GERB,sa ,,udobni,,samo tezi ,koito,,davat,,ili ,,si plashtat/vrashtat,,..Mareshki trjabva da e ,,dokumentiran,,pedal,ako ,,si plashta,,na tezi koito iskat ,,da go shibat,,!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>