Регистрация
Публикувано на 20.06.2018 / 8:09

ЩЕРКАТА НА ИЛИАНА РАЕВА И НАСКО СИРАКОВ ЗА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ МАЙКИ: „ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАС! ДЪРЖАВАТА ПРОЯВЯВА ЧОВЕЧНОСТ, ЗАРАДИ МОМЕНТИТЕ ВИ НА БЕЗЧОВЕЧНОСТ!“

славея сираковаТова е написала щерката на Илиана Раева и Наско Сираков във Фейсбук. Тръгва от това, че Слави бил „гениален“ и стига дотам, че и се повръща от протестиращите майки на болни деца.

Ето и текста, коментарите оставяме на вас:

Slaveia Sirakova-Shaila:

„Слави Трифонов за пореден път утвърди своята гениалност, талант и голямо сърце! Голям си, защото приемаш лично човешките съдби, с които някои хора не намират начин да се справят. Голям си, защото тази твоя човещина помага на слабите и не се превръща в едно бреме….!

“Системата ги убива”

- Системата няма как да убие нещо, или някой поради простата причина, че всеки един от нас също изгражда своя собствена система. Работата ми е свързана с хора, с техните нужди, но и с тяхното безхаберие и безотговорност! Историята познава десетки случаи на родители създали потомство и на такива, които са го изоставили. Съвременната медицина дава възможност да видиш какво ти предстои, за да вземеш най-доброто решение преди всичко за себе си и детето, което носиш в утробата си! Когато си решила да раждаш, очевидно си решила и да бъдеш майка! Когато “системата те убива” търсиш начин не само да оцелееш, но и да живееш пълноценно заради същото това дете, което си родила. Идва един момент обаче, в който се сблъскваш със собствените си недостатъци, посредственост и егоизъм. В този момент естествено посредствената ти природа е готова да обвини всичко и всеки и да си проправи път…

- Истината е, че от такива “майки” ми се повръща! Или изоставяте децата си ( виждам го всеки път, когато ходя в домовете, които се нуждаят от подкрепа), но сега го видях, заради цялата ви патардия! След като сте решили да давате живот, ще се научите да намирате максимално полезен начин да сте преди всичко добри родители! Държавата и хората не са ви длъжни, но всеки път проявява човечност, заради моментите ви на безчовечност!!!“

afera.bg

Коментари 73 за
“ЩЕРКАТА НА ИЛИАНА РАЕВА И НАСКО СИРАКОВ ЗА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ МАЙКИ: „ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАС! ДЪРЖАВАТА ПРОЯВЯВА ЧОВЕЧНОСТ, ЗАРАДИ МОМЕНТИТЕ ВИ НА БЕЗЧОВЕЧНОСТ!“”

 1. ЗАКОН: НЯМА НИЩО ПО-ЛОШО ОТ ГРЕШНАТА САМООЦЕНКА, ЗАЩОТО ТЯ ВОДИ ДО САМОЗАБРАВА, А САМОЗАБРАВАТА Е ПО-ЛОША И ОТ СМЪРТТА, ЗАЩОТО ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ СИ МЪРТЪВ ЗА ДРУГИТЕ И ЗА СЕБЕ СИ.

 2. Това пластмасово същество е с гърбава душа. То смята,че видът и акъла на степфордска съпруга са достатъчни ,за да плещи психопатични античовешки фашистки възгледи.То притежава всички физически белези на препубесцентен трансджендър!Такова морално недъгаво творение в безкрайната си простотия би абортирало Стивън Хокинс, Frida Kahlo,Ludwig van Beethoven,ALBERT EINSTEIN,LEONARDO DA VINCI..и всеки,който не му е симпатичен. Само като погледнеш в базедовите му очи в миг схващаш с ужас какво може да се очаква от него!Говори за наука а манталитета му от средновековието!Тук се чува яростна омраза въобще към майчинството….на ТАКОВА моля да не се дава власт…опасно е…достатъчно е да си прави селфита
  За съжаление „напредналата наука“, в която ТО толкова вярва не е била в състояние да предрече на неговата майка,че сина/дъщеря и ще се пръкне духовен и ментален изрод….

  1. Ако не те мързи
   Възможна ли е същата красноречива реновация
   За БУДА ФИЗКУЛТЪРНИКА ТРИФОНЧО
   КАРАКАЧАНКАТА ВАРЕЛА И СИДЕРЧО
   Надявам се на уникален герберски микс

 3. Умно изказване, НО наличието на мозъчни гънки реално без не може да се наблюдава, но липсата им си личи.

 4. Дано да родиш две такива деца,и ти да организираш палатков лагер,парцал такъв!

 5. Славея-миндил миризлив, в ролята на каква се „изхождаш“ по въпроси, които са непонятни за тъпата ти кратуна?

 6. „Крушата не пада по-далече от дървото“ !!! Изключително нагла млада убавица !!! И не говоря, че Наско Сираков е крушата !!!! Каквато майката, такава и щерката.

 7. колкото и да си скубе веждите боклука на наско и илиана е боклук първо качество а на всеки боклук мястото не е във феиса на боклука.ако не беше случиноста и късмета през 94 никой нямаше да е чувал за боклука на сираковите изроди

 8. Тъпа като майка си, тъпа рибосуратна кифла. Засрами се. Коментирай колекции в мола или залози за световното, а не нещо от които хабер си нямаш.

 9. Сега коментарите на страна, но трябва да има помощни средства за тези жени. Не може в 21 век жената да носи мъж на 21 година до банята. Трябва лифтове, колички, съоръжения да се осигурят от касата. Къде са 270 милиона отишли? Ще каже ли някой?

 10. Това момиче е срам за майка си, срам за България! На повечето от нас ни се повръща от такива като нея!

 11. Държавата съществува благодарение на нас. Взимайки част от онова, което сме създали под формата на данъци, държавата осигурява своето съществуване. И единствен неин смисъл е, ние всички в рамката на тази държава да сме по-силни. Ако някой ни нападне или ограби, да изпрати своите силови структури, да ни защитят. Да ни даде подходящо образование, самите ние като индивиди да бъдем по-силни и да се справяме с ежедневните трудности. И още редица неща като здравеопазване, опазване на историческо и културно наследство, жизнена среда и пр.. Та средствата, които държавата ни отнема чрез данъци са ограничено количество. Държавата трябва да си направи много добра сметка, как да изхарчи тези средства. Да поддържа ли футболни отбори, които играят така, че никой не ходи, да ги гледа? Да строи ли стадиони в села в които има само пенсионери? Мога да дам още много примери за безсмислени разходи, които нашата държава в последните години прави. Та тези майки протестират против тия безсмислени разходи. Средствата пропилени за тях, можеха да се дадат за лекуването на техните деца. А те, макар и с физически недостатъци, не бива да бъдат подценявани. На 14-ти март тази година почина Ствън Хокинг, който имаше същите недостатъци, но единодушно беше признат за най-великият учен на нашето време. Това, което пиша обаче, може да бъде разбрано само от хора с развити мозъци. Онези със закърнелите няма да могат.
  Американците създали свое звено от специални сили. Поканили шефът на британските гурки да наблюдава тяхно учение. Британецът казал „много мускулести тези момчета, как това се е отразило на мозъците им“. Как се е отразило се видя при операцията им в Иран за спасяването на заложниците. Направих това отклонение, за да ви обърна внимание, върху развитието на какво в себе си е заложила Сиракова. Напишете в търсачката „Славея Сиракова гола“ и ще разберете, дали това е мозъкът.Та хора с такъв мозък да си говорят, каквото си искат, не е нужно, да им обръщаме внимание!

 12. Браво, Славея! Всяка една твоя дума е точно казана. Адмирации, мило момиче! Ти си истинска!

  1. Явно баща и и майка и са я направили, когато това най-малко им се е правело! Абсолютна гад! Пожелавам ти на теб и на дъщерята на тези двама самозабравили се „родители“, да ви сполети същото, което сполетя мен и моето семейство, да преминете през всички кръгове на ада през, които преминахме аз и съпругата ми, да ви се роди дете с увреждания, което цял живот да гледате и да не можете да си покажете носа от къщи навън! Но като прочетох коментара ти, курво недоносена, ми става ясно, че и да ти се роди такова детенце, ти ще го изхвърлиш в кофата за боклук! Вместо баща ти да нахрани котарака, като се изпразни на хасъра, той взел, че свършил тази работа в дупката на съществото, което те е родило и възпитало по този начин!

   1. Това са дебелооки /казваше баща ми/ хора братле! …“Софиянци“ ,тях никога не ги е и не ги ебе това което наричатПровинция/…С това си вдигат самочувствието от деня в който от блатото с 20те свине ,направиха парк ,а докато измисления Германски Цар ,чакаше в Русе/щото Русе беше втори по големина след Пловдив/ да му построятдом където да живее,те се подготвяха да станат столица,че един ден да наричат другите „провинция“И всички свине живеят и се раждат там!И тази малка свиня страда от този комплекс! Преди известно време курвата на Арменеца Халваджян се беше вживяла в тази роля също и нахокваше „селяните“ който идвали в София…………..Интелигенция бе братче……с лайняна клечка неможеш да му бръкнеш в носа даже……

  2. ИЛИЯНКЕ ТИ ЛИ СИ МА ДУШКО? ЗАЩИТИ СИ КУРВЕТО ,ЧЕ ШЕ ГО ЕБ@Т В МРЕЖАТА,ДА ЗНАЕШ…..Е НЕ ,ЧЕ ШЕ МУ ИЗВАДЯТ ОЧИТЕ /ДЕТО ГИ НЕМА ДЕ/ ,АМА…….

 13. След това изказване на мен ми се повръща от теб и от майка ти!

 14. Oпределено майка й е направила голяма грешка когато е решила да я роди;)))

  1. Баща и взел вълна от онази си работа и я сложил на главата си. От тогава тяхното семейство мисли с оная си работа.

 15. „Истината е, че от такива “майки” ми се повръща! Или изоставяте децата си ( виждам го всеки път, когато ходя в домовете, които се нуждаят от подкрепа), но сега го видях, заради цялата ви патардия! След като сте решили да давате живот, ще се научите да намирате максимално полезен начин да сте преди всичко добри родители! Държавата и хората не са ви длъжни, но всеки път проявява човечност, заради моментите ви на безчовечност!!!“

  Преди няколко години едно лице, известен психолог (няма да му кажа името), каза, че децата от Могилино, яли от глад обувки, са излишни или ненужни, не помня точно какво каза, но беше много гадно. След няколко месеца при сбиване очистиха единствения му син в центъра на София. Момиче, върви и пали свещи и се извини на злочестите майки и на техните дечица!

  Нормалните държави се грижат за болните хора до края на живота им. Това е солидарната система и тя е справедлива. Искам винаги да съм здрава, за да плащам данъци, които да не се крадат, а да се ползват за болните хора.

  ВЪПРОС: Между другото от къде на къде на здрави и прави гимнастички им се дава доживотна пенсия по 1000 лева…. Хубаво е, че са се трудили и са спечелили някакви медали, прекрасно… това обаче не помага на обществото с нищоп – свирка в локомотива. От нашите данъци им се плащат лагери, обслужващ персонал, добавки, командировки, премии и т.н., а заслужили работници с по 40-50 години труд вземат по 300 лева пенсия.

  Що не ми отговориш или ти, или майка ти, дето цял живот е била на държавната софра!

  1. Напълно съгласна с Мери. А това момиченце се е родила със сребърна лъжичка в устата..Нещо да е направило само??? И да, майка й е много неприятна особа и дори не е талантлива + грозновата.Помня я като 17-20 г девойче..Големите таланти в гимнастиката вече не са, за огромно съжаление, в България..И да, прави са колегите тук, че да се подиграваш и критикуваш чуждото нещастие е кощунство и се връща стократно по-лошо…И ако се спре да се краде ще има повече и за болните деца и пенсионерите и за детския спорт, и здравеопазване..Миналия месец бях по работа в хотел Лагуна Бийч на Албена. В хотела почиваха около 15-20 инвалида с колички, повечето деца. Бяха от Белгия и както ми бе обяснено, почиваха по социалните им програми..Към всяко дете имаше прикрепен белгийски придружител. Отношението към тези дечица беше повече от идеално, човешко и от страна на хотелските работници и от страна на белгийските организатори, които ги водеха на екскурзии по музеи, древните ни градове и пр. И това обаче не може да стане с българските дечица с увреждания, нали??? И защо??? България била бедна..Хахаха писна ми да чета тези лъжи, когато знам какви пари се изливат в България…но къде отиват??? – е друг въпрос..

 16. ВСЯКА АВАНТА Е ВРЕМЕННА! Господ даде жестоки знаци на Кобургготски, Плевнелиев, този на бедежето… знаците се разчитат обаче от умни хора!

 17. Жалко за момичето,но това е морала на „Новите Българи“!!!Все още не е късно да запали свещ и да моли за прошка!

 18. Това“ детенце „, мамино, нещо сама извоювала ли е, и какво? Повече няма да питам. Да се коментира това изказване е безсмислено. То е показателно.

 19. обикновенно лезбарките налитат на Портата на живота.

  Тази обаче явно е удряла шпаклата потопена в лайната на Насратков и е вадила с два пръста яйцеклетките на майка си , наричайки ги Червемите маслини на мама.

  Това даже и за ГЕРБ настава

 20. Човек трябва да има позиция,но вашата е Срамна.Бих. се отрекла от такава дъщеря.Срамно ми е заради вашето коравосърдечие,наглост и безхаберие.Господ казва за такива хора „с каменно сърце“ Мисля че при вас то направо липсва…Бог да ви е на помощ.

 21. Не приемам обидните епитети използвани срещу родителите на малката госпожица. Всички знаем, че днешните млади си имат собствено мнение и трябва сами да отговарят за действията си. И Илияна и Наско не са заслужили такова грубо отношение от хората, които са получили толкова много самочувствие и гордост от постиженията и на двамата ни изтъкнати спортисти. В случая коментирам не изявата на пълнолетната госпожица, а обидите и квалификациите, които хвърлихте срещу хора, донесли толкова много слава за Родината си…..Това вече е предателство, неблагодарност и злоба. ….Имам право да изразя мнение, защото такава отплата получавам вече 40 години.

   1. Тук не става дума за родителите като СЪЗДАТЕЛИ, а като ВЪЗПИТАТЕЛИ НА ТОВА СЪЩЕСТВО!
    Иначе за спортните им постижения дума няма, ХВАЛА! Но това оправдава ли ги като такива родители?!?!

  1. Родителите носят отговорност за възпитанието на децата си, а възпитанието формира морала и ценностното система на всеки човек.Така, че, възпитанието на Славея е дело на Раева и Сираков.

  2. Абе Джамбазов,що ги защитаваш?Всичко тръгва от семеиството! Това е възпитано по този начин!

 22. Не ми ев стила, но понеже поводът ми позволява да падна ниско до нивото на дрислата, ще кажа:
  Илияна, Илияна, шундо миризлива и съдрана,
  С твоя Наско – педерастко
  Сте създали едно лайно рядко,
  В ГРОБА да го положите сладко!

 23. Грозно и бездушно същество. Тая пикла наясно ли е, че не винаги може да се предвиди дали ще се роди дете с увреждания? Наясно ли е, че някой път дететето се ражда напълно здраво и след имунизацията се случват проблемите? Културата на един човек и цивилизационното равнище на една държава се измерва с много неща, но едно от най-важните е отношението към инвалидите, възрастните, самотните, социално слабите. Към духовните инвалиди обществото няма ангажименти…

 24. А на мене ми се повръща от тебе,БОКЛУК!
  Виж се,жалка картинка!
  Е,със това твое мнение,Дебилке,отивате вашето семейство във трета глуха,Вярвай ми!

 25. Хей, малоумнице, радвай се, че си само с умствени увреждания, а не с физически. Вържи си едната ръка и се опитай да живееш така поне 2 дни, пък тогава приказвай. Срам ме е от теб и родителите ти , които не са те научили на толерантност. Дано не разбереш какво значи да родиш дете с недъг.
  Приказките ти приемам като нагаждачество – искаш да се харесаш на управляващите, за да пълзиш нагоре по срамното дърво на подлизурщината. Позор!

  1. Справедлив е Гневът….срещу Бездушието на “ Богопомазаните“!!!!!

 26. Е дете на спортно-чалгаджийската култура, масово явление!
  Май се опитва да каже, че ако някоя майка забременее и се разбира, че ще ражда инвалид, да не го прави, ама в България не се разбира навреме, защото и здравеопазването ни е толкова – ние сме клинични пътеки, по които с..ре властта! А има и инвалиди, които стават такива, защото им са се случили случки в България. Тях какво да ги правим?

 27. И тя е кречетало като майка си, не се търпят толкова много глупости!

 28. Напомня ми за Илзе Кох – имало е такава надзирателка /само че руса/ в един от концлагерите на реабилитирания днес фашизъм. Разхождала се гола между нещастните мъже, придружавана от свирепа немска овчарка. И с тежък бич в ръка. Престъпленията й са описани в протоколите на Нюрнбергския съд. На това тъпо селско момиченце от Долни Богров / или Горни/, с делиормански корен впрочем /покойният й дядо е от Вълчи дол, Варненско/, бих могъл да разкажа какво е да се роди, гледа и отгледа дете с увреждане /Чернобилска аномалия/, но ще е излишно усилие. Нито има акъл, нито сърце да разбере, камо ли да изрази съчувствие. И няма да му пожелавам на това елементарно същество нищо, най-малкото пък зло – добър е Господ и той си знае работата…

 29. Добре ли прочетохте точно за кои майки става въпрос, четохте ли между редовете какво казва тя? Аз да, защото ежедневно се сблъсквам с такива майки, които не знаят какво искат и чакат някой с магическа пръчка да дойде и да оправи децата им, т. е да станат от деца в патология, деца в норма и се хващат като удавници за сламка на всяка глупост или предложение, което им се направи. Само и само да се освободят от “ тежкото бреме“ и да останат няколко часа свободни, да чатят в компютъра си, да отидат на кфе и т.н. Същите тези майки не са си избирали и партньорите от които ще раждат деца, а някои дори са правили отчаяни опити да ги премахнат медикаментозно. Да ги толерираме ли такива?!? Така,че дамата е права, нищо че е дъщеря на Илиана Раева, която аз отдавна не уважавам нито като човек, нито като спортист. За другото е права, четете между редовете! А системата ни е създадена от хора,които нямат елементарни знания за подобни деца, видели от запада нещо си и вдигнали и те като жабата да я подковават. Некадърни управници, прост народ!

  1. Добре, но какво направи държавата, за да е умен народа? Учи ли се това, което казвате в училище? Говорят им общо за секс. Не, трябва да се каже какви са последиците от това и какво може да очакват. А те нарочно ги бутат към секса, без да кажат, че това е опасно и има последици. После здравеопазването, профилактиката>…

 30. На това Вещество ще му кажа следното- Каня я да ми дойде на гости да види как се гледа болна майка една година на легло .Как се сменят памперси и как се живее в непоносима смрад. Как се ходи на работа за минимална заплата че и под минималната на месец за да имаш някаква надежда за старини. Да види това вещество какво е човешка мъка .Бащата на тая е собственик на Бисер олива .Да техните отрочета живеят охолно от баницата наречена България. Те не знаят какво е да си гладен да живееш в лишения и въпреки всичко да си Човек. Бог да гледа и всекиму според делата и ума.

 31. И на нас ни се повръща от тъпи кухи лейки като теб.Сигурно за вас големите новини са ,кой с кого си ляга ,коя и къде си е сложила силикон,коя на коя е откраднала гаджето или по скоро портмонето? Това ви вълува всичките на никому неизвестни личности ,И седнала поредната кифла да се мъчи да радъждава ,ама от дървен философ няма какво да научиш,така че скрии се от дупката от която си изпълзяла и си гледай жалкия развратен живот който живееш

 32. ТАЗИ БЪРЗО ЗАФОРМЯЩА СЕ ПРОСТИТУТКА, КОЯТО СЕ Е ПРЪКНАЛА ОТ СПЕРМАТА НА ЕДИН ПРАЗНОГЛАВЕЦ, БЯГАЩ ЦЯЛ ЖИВОТ СЛЕД КУХАТА ТОПКА И ОТ ШУНДАТА НА ЕДНА МИРИЗЛИВКА, КОЯТО ПРЕДИ ГОДИНИ ЩАНГИСТИТЕ РЕДОВНО СПУКВАХА ОТ СЕКС ПО ВРЕМЕ НА СЪВМЕСТНИТЕ СПОРТНИ ЛАГЕРИ НА ОТБОРИТЕ ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА И ЩАНГИ, СЕ ИЗКАЗВА ОТ КОЖЕНОТО КУПЕ НА ЛЪСКАВАТА СИ КОЛА ПО ТОЛКОВА ЧУВСТВИТЕЛНА ТЕМА ЗА ХОРАТА В ТОВА ТЕЖКО ПОЛОЖЕНИЕ. НЕ ГО ЖЕЛАЯ, НО Я ЧАКА НЕЩАСТИЕ.

 33. това миризливо лайно на кой да се метне – на баща си? на майка си?

 34. СПОМНННЯМ СИ МАЙКА И ЕДНО ВРЕМЕ ДРЪНКАШЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ,ЧЕ ГРОЗНИТЕ ХОРА НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ ДЕЦА…МОЖЕТЕ ДА ГО ИЗДИРИТЕ

 35. А ти, нагла нещастнице, още утре да седнеш в инвалидна количка! Още утре! Да седнеш, и да не станеш! Впрочем, цинизмът ти е оправдан, той ти е по наследство, нали? Далавери, кражби, криминален лов и убийство на бременни сърни, извършени от оня изрод, татко ти, коленичене пред силните на властта, това си гледала през целия си жалък животец в палатите на родителите ти – слуги, лакеи и гъзолизци на всяка власт! Та, още веднъж, нищожество, сираково, да седнеш в инвалидна количка още утре и да не станеш!

 36. Чудя се тази недоразвита яйцеклетка от коя позиция съди и повръща извратеняшките си опити за разсъждения на тема що е то социална държава и лична отговорност?От една страна обвинява майките на деца с увреждания,че не са си оставили децата в социални заведения или не са са ги елиминирали с помощта на „съвременната „ медицина още в зародиш,а от друга нагло им търси сметка защо не си поемат личната отговорност да бъдат родители????Не знам дали Славчо е „велик и голям”, но ти
  малката не учудваш никого с арогантността и малоумието си в територията на победилия идиотизъм. И внимавай къде повръщаш нещастните си напъни малката, за да не изцапаш кожения салон на возилото си.А ние ще повръщаме в канавките от такива като теб.

 37. Какво да се роди от курва и педал? Естествено, че ще е пачавра като тях.

 38. Пълен потрес …Не ми дава сърце да го кажа ,но това създание заслужава подобна участ и да помни ,че нещата се сбъдват ако не за нея ,за нейните потомци и да не се чуди защо това й се е случило…Имах по-добро мнение за това семейство ,но явно зад хубостта и таланта се крие зло сърце…

 39. Когато баща ти беше изгонен от управата на ЛЕВСКИ за злоупотреби/измами/ и лапаше чужди пари а майка ти е на държавна ясла лесно се дава оценка на майките отдали живота си на болните си деца.Какво ли биха казали “звездното“ семейство ако не дай се боже нещо лошо се случи с тях или техен близък и трябва до края на дните си да се нуждаят от чужда помощ за да живеят?

 40. Не си ти , когато си проста . Замълчи , може и да минеш за по-умна , ама на дали .
  Тези майки заслужават нисък поклон от всички нас за себеотдаването , куража да си гледат болните деца .
  Нека малката „красавица и умница “ се засрами за „експертното“ си мнение .

  Сиракови , може и да сте били добри спортисти , останете за хората такива , а не специалисти по всичко с безумни изказвания .

 41. ЕГАТИ КУХАТА ЛЕЙКА!
  СИРАКОВА,ЩЕ ТИ ГО НАПИША ТАКА,ЧЕ ДА МЕ РАЗБЕРЕШ:НЕ ВСЕКИ РОДИТЕЛ ЛЪЖЕ,МАМИ И КРАДЕ,ЗА ДА ВДИГНЕ ПАЛАТИ,ДА РЪКОВОДИ ФЕДЕРАЦИИ И ПРОЧИЯ БЛАГИНКИ.НЕ СИ В ПОЛОЖЕНИЕТО ДА КОМЕНТИРАШ ТЕЗИ МАЙКИ – ДАЛЕЧЕ СИ ОТ ТЯХ И КАТО МОРАЛ,И КАТО ИНТЕЛЕКТ.
  ПОСЛОВИЧНАТА ЗЛОБА И ПРОСТОТИЯ,НАЙ-ВЕЧЕ НА МАЙКА ТИ ЯВНО СА НАМЕРИЛИ ДОБРА ПОЧВА В АМЕБА КАТО ТЕБЕ.ЗА ДУМИЧКАТА АМЕБА ПРОЧЕТИ УЧЕБНИКА ПО БИОЛОГИЯ ЗА 6 КЛАС.

 42. Повече ми харесваше тази госпожичка като се снимаше гола за Плейбой. Сега е решила да се облече, ама май с фашистка униформа…

  1. …,,VISadgiyskijat,,ontogenesis na bashta I,si kazva dumata,,,v gena,,…vapreki ,che po sashtata,,prichina,,predi 25g,Nasko,noseshe /hristijanski simvol/,,krast,,na uhoto si…Mome,kak Slavi Tr.,ne te e pokanil na vecherja..ili ,moge bi ,,parvi,,,Boko,go e napravil I ,,ti e dal napravlenie,,…,,PREKRASTI SE, ,GOSPOGICHKE!..E,I MAYKA TI,KATO,,MOTIVATOR,,/SASHTO!

 43. На мен пък ми се повръща от цялото ти семейство! Не се спряхте…бе…..ако майка ти малко поспря да бълва глупости от екрана, то ти „достойно“ се появяваш някъде и съвсем „достойно“ презентираш глупоста си и нахалството си.Спрете се и се засрамете!!!!!В двора на къщата си имате параклис/този факт бе предствен в общественото пространство от майка ти/, идете и се прекръстете там и се помолете никога да не бъдете на мястото на тези български жени, но БОГ вижда всичко…..между другото….., апропо, смея да твърдя, че съм възпитан и добре образован човек, обаче след като прочетох тази гнус, не се овладях……….

 44. „Съвременната медицина дава възможност да видиш какво ти предстои, за да вземеш най-доброто решение преди всичко за себе си и детето, което носиш в утробата си! Когато си решила да раждаш, очевидно си решила и да бъдеш майка!“ Дали МАМАТА и ТАТЕТО не е трябвало да помислят преди да създадат авторката на текста !?

 45. Нямам думи!!! Госпожице Сиракова, Вие сте най-безчовечното същество, и ако това мислите наистина, горко онези, за които трябва да се грижите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>