Публикувано на 10.03.2020 / 8:29

ШПИОНСКИ ЕТЮДИ ЗАД ЗАВЕСАТА НА ТЕМИДА

ШПИОНСКИ ЕТЮДИ ЗАД ЗАВЕСАТА НА ТЕМИДАЦялото разследване на Валя Ахчиева може да гледате тук:

Afera.bg

Коментари 7 за
“ШПИОНСКИ ЕТЮДИ ЗАД ЗАВЕСАТА НА ТЕМИДА”

 1. Залагам скъсана хилядарка, че бащата е бил вербуван. За синковеца…стотачка

 2. Чл. 130.
  (1)Висшият съдебен съвет се състои от 25 членове. Председателят на Върховния касационен съд, председателят на Върховния административен съд и главният прокурор са по право негови членове.
  (2) За членове на Висшия съдебен съвет, които не са негови членове по право, се избират юристи с високи ПРОФЕСИОНАЛНИ и нравствени качества, които имат най-млко петнадесетгодишен юридически стаж.

 3. Това,че законите били стари и пречели да бъдат осъдени корумпираните и тези,които се разпореждат престъпно и присвояват държавно имущество е нагла лъжа. Напротив-правните норми са много добри и няма никаква пречка да бъдат прилагани.Нещо повече-колкото повече т.нар.законодатели променят Наказателния кодекс,толкова повече пречки пред правосъдието създават и се получават „дупки“ в закона,през които свободно да минават виновните. Което не е омаскарено по този начин е доунищожавано от „новата смяна“съдии във Върховен касационен съд,които си позволяват да променят смисъла на законови норми.Въпреки това и към момента няма никакви пречки да бъдат разследвани и осъждани лицата,извършили престъпления-даване и получаване на подкуп,престъпления по служба, присвоявания, безстопанственост и др.И това,което пиша не са празни приказки и свободни съчинения,а защото много години съм действащ юрист и работя само в областта на наказателното право.Нагло е хората да бъдат заблуждавани и още по-противно е,че това го правят колеги.

 4. Тъпия жалък смешник от Банкя трябва да бъде по-скоро унищожен Той е причината за цялата гибел на България и българският народ за корупцията сред висшите етажи за всичко е виновен единствено банкянския българоубиец

  Евала на Валя ахчиева но Защо не разследва тиквеника от Банкя

 5. България е висша демокрация! ВСИЧКО се решава демократично от Императора от Банкя…….

 6. И така да попитам за КОРУМПИРАНОТО ПРАВОСЪДИЕ, което представлява огромна маса от закони, членове и алинеи, взаимно изключващи се и взаимно противоречащи се, които обслужват само и единствено „джобовете” на съдии, адвокати и прокурори. Така 5% богаташи и галеници на неолиберализма винаги са защитени от правосъдието. Въпрос: Бихте ли ми отговорили колко и какви присъди са издадени на богаташи (депутати, министри, кметове, олигарси) за техните престъпления, ограбвайки държавата?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *