Регистрация
Публикувано на 07.11.2018 / 19:19

ШИШИ, ТИЯ БРАТАНИ ЗНАЕШ ЛИ ГИ? ПИТАМЕ ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ…

пеевски солнцевскаяИ понеже Шиши оповестява „стена за линч“ на сайтове, които не му уйдисват, и понеже ДПС /Мента/ се праска за бир парче „опозиция“, и понеже както се праска на бир парче „опозиция“ пеевския им държи 90 процента от медиите, а те лижат задника на Боко и Групировката на Властта МУ, и понеже ДПС продължават с лакърдиите как почетният им председател бил вся и всьо в ДПС, а пък зад кулисите скърцат със зъби как „Шиши е излязъл извън контрол“, включително и от Доган, и понеже се насрахте с лицемерието, без никакво извинение, и понеже вече единствена „лошата“ АФЕРА написа, че в държавата текат ТИХИ ПРОЦЕСИ, ПРИ КОИТО ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЦА БУКВАЛНО РИНАТ, в прав текст АФЕРА пита:

-Шиши, ти сега с кои си, аджеба: с Боко ли, или с Маджо, Къро и Таки? За непосветените – уточняваме, че има разлика и то съществена между Боко и… Маджо, Къро и Таки…

-Шиши, тия братани от снимката знаеш ли ги? И имаш ли хабер какво означава термина „престъпен мир“? А хабер имаш ли кой го е произнесъл? Ами ако е Путин?

-Шиши, ти сега, аджеба, „опозиция“ ли си със „своите“ от ДПС, след като в същото време държиш мнозинството от медиите, които лижат задника на Властта на Боко и групировката му, и след като си биз –бизе с Боко, или си във властта? Как тъй хем си „опозиция“, като си в ДПС, хем си във Властта, като си с Боко?

-Шиши, утре, когато РИЕНЕТО излезе на СВЕТЛО /а ако знаеш само какво се задава…./, ти от коя страна ще се покажеш, и мислиш ли, че тия от снимката търпят разкрачени?

-Шиши, продължаваш ли, като си хортуваш с Боко да му хленчиш: „Престани да ме караш да се чувствам като диамантен крал в бананова република!“?

Питаме за един приятел…

От снимката.

Веселина Томова

Коментари 33 за
“ШИШИ, ТИЯ БРАТАНИ ЗНАЕШ ЛИ ГИ? ПИТАМЕ ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ…”

 1. Каквито сте в обществото, такива сте и в Интернет пространството-анонимни страхливи мишки! Никой не застава с името си в коментарите си, само аз и Веселина? Защо така бе клавиатурни патриоти и революционери? Нали сте много ербап, ама пишете с памперси?
  Истинските хора застават зад имената си, не се крият под аноними и прозвища!
  Вашият страх ги предпазва от вашия гняв!Който си пази хляба, заради свободата, обикновено губи и двете!
  Ако ви стиска излезте на площадите, тук ви знам какви сте!

 2. Спомням си,че Доган се беше разграничил от Пеевски в някаква статия или видео,не си спомням.
  Но в момента поне има европейско управление,ако падне Бойко,говорят,че ще стане голяма касапница,много хора ще пострадат.Не че Бойковото управление е идеално,но ще стане страшно и ще пострадат много невинни хора.

 3. Не само Шиши ме лиже, другарки и другари… Ако продължавате да недоволствате, нищо добро няма да видите, защото моят прост електорат от чиновници, лумпени и цигани отново ще ме направи победител на изборите. Пригответе се за още един мандат лизане.Да ви е сладко!

 4. Братва правит Россией, Demura channel
  Томова, ти ме върна години назад, Солнцевите, 88/89г бяха отрязала главата на един чеченец и любовницата му на Албена, камериерките намерили главите на масата, извикали охраната на хотела, мой познат 22-23г тогава, яка момче, спортист, 190см, като видял отрязаните глави припаднал.
  Братвата е преобладаващо тюрко-цигански юдеи, от тия отърване няма.

  1. Те може да са съставени от турци и цигани,но не работят за Турция,натуралните турци ги мразят.

   1. Чекай, чекай. Турчин и тюрк са две различни неща. Турчин е поданик на държавата Турция, тюрк е индивид от много голяма човешка група и тюрките от различните подгрупи и племена се различават МНОГО помежду си. Същото като при ариите – славяни, германски племена, перси, индуси и пр. са арии, но изглеждат различно. И молЪ, религия, език и етнос са различни неща.
    Напр. славяните и ариите в Индия и Пакистан принадлежат към обща хапло-група R1a1a, но едните са християни, другите са будисти, хиндуисти и мюсюлмани.

    1. Булгар са аристокрацията на хуните и ги броят за тюрки. Колко са били тюрки обаче, и господ не знае. Ако дядо ти е булгар, но баба ти скит (R1b – германска група арии), баща ти/майка ти вече са ашлами, Предвид че са се мешали 5-6 века и по-вече, познай кой какъв е. Виж, за гьок тюрките се знае, че са били ашлами.

  2. Братвата е в много плътна връзка с Ндрангета и звездите ми нашепват нещо за Нови Искър…

 5. Този Шиши не беше ли нашият човек, дето щеше да страхува сикаджията и шайката му? И какво става с „рестото“ от Доган?

 6. Мисля,че ционистите са партията на ДПС,но не съм абсолютно сигурна,още не мога да разбера кой зад коя партия стои,доскоро дори не предполгах,че зад българските партии стоят някакви групи.
  И как ще се борят с гербавите,като те в момента управляват с тях?Нали и Меркел управляваше с тях.А в момента част от европейците и Тръмп са срещу тях.Нещо не мога да схвана или сте се объркали.

 7. ЧАСЪТ НА БУНТА УДАРИ! 11.11. 2018 ГОДИНА БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПАРАЛИЗИРАНА! Нещо което не се е случвало от далечната 1997 година ще се случи тази Неделя в цяла България градове от Черно Море до Калотина и от Кулата до Дуранкулак се вдигат на масов бунт с улични барикади с искане да си заминават всички от Парламента и от Министерски съвет. Чашата преля днес с увеличението на цената на данъка за МПС та, започна да прелива още вчера с увеличението на цената на „Гражданската отговорност“, а се пълнеше в последните две седмици с постоянното покачване на цените на горивата. И на фона на всичко това, като за капак родните ни политици вместо да се замислят, че все пак народа няма да издържи и ще се вдигне, днес продължиха с гаврите. Не приеха закон с който трябваше да се намали ДДС то на стоките от първа необходимост и лекарствата, но за сметка на това направиха така, че ако бедният българин не си плати електронният фиш от скритата камера на КАТ в първият месец на вторият ще трябва вече да плаща двойно! Озверяха за пари! Правят нови сини и зелени зони в почти всички градове на страната, за да издържат раздутата си администрация от гласоподаватели. Гонят чуждите инвеститори от България и дори в най – големите кризи на България не се е случвало да имаме такава ниска раждаемост каквато е през последните две години. Това е национална катастрофа с невероятни последици за цялата нация. Това е момента в който всеки един българин с юнашко сърце трябва да си спомни воинската си клетва пред знамето на България и в неделя 11.11.2018 година да излезе на улицата готов за битка с врага, враг който продаде всичко родно заради своите си политически интереси, враг който е готов да посреща талибани от изток и да ги издържа и храни, докато децата на България слугуват в чужбина, враг който заради властта си, толерира вече 30 години един етнос, който вече не се страхува дори от МВР и ежедневно си ги понатупва за назидание. Враг който трябва да бъде и ще бъде спрян да безчиства над бащините ни огнища, враг който трябва да си плати за злините, които докара на България за последните 30 години празни приказки и празни обещания. Време е народе за масов всенароден Бунт в който да не си зрител във Фейсбука, а участник там на улицата на барикадата, където те чака твоето бъдеще! Нека бог пази България! Нека бог бъде с всеки един истински българин в неделя на Бунта! Историята помни героите, предателите никой не ги зачита… София, Варна, Бургас, Благоевград, Добрич, Шумен, Търговище, Силистра, Плевен, Враца, Монтана, Видин, Пазарджик, Перник, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Казанлък, Габрово, Велико Търново, Пловдив, Хасково, Смолян и още градове се вдигат, за да докажат на всички, че България е жива! Напред Братя и Сестри Българи! За България!

  1. ДАЍ БОЖЕ,ама надали,Всички възрожденци и революционери ,от преди освобождението ,ясно ни казват какъв страхлив и овчедушен народ ,,живее“ в страната ни, Блаженни да са вярващите.

  2. Никой , никъде и скоро няма да излезе!
   Протета не е платен и нищо не може да стане!

 8. Наред с Телеграф, Мента ни е приготвила по
  граждански застраховки един бонус-фалус…
  Да му мислят тия, които страдат от гастро-ентеро
  вагинален рефлукс…
  Еееех, откраднаха ми пианото…
  Така хубаво ми стоеше автомата на него…
  п.п.Веселушке, хубаво беше да им напишеш и
  имената…Да ги знаем…За всеки случай…

 9. След като е излязъл от контрол , защо ДПС не го изключат от парламентарната си група и да си остане независим депутат!? Това се прави без гласуване в пленарна зала!
  Ама май не са скарани с Доган!

 10. Г-жо Томова,страхувам се за вас,това не са просто руснаци,руснаците са само работници в тази група,тя не е руска.
  Предполагам,че това е борба между турците и тези хора(предполагам,че са ционисти),това няма нищо общо с България,нито с руснаците,турците искат да унищожат ционистите,заради конфликта с кюрдите,а и да превземат ДПС.
  Това не е българска битка,не си рискувайте живота за нищо.

 11. Генезиса му е такъв,какъвто е и на простака борисофф,на когото целуваш препиканият Гъз!

 12. Какьв е генезиса на ИЗрастването /захлебването .угояването /с власт и пари на Делян Пеевски.
  Маика му Ирен като шеф на ТОТОто влиза в контакти с бизнесмена Васил Божков-Черепа/2ри по богатсво след премиера от Банкя/ които има за бизнес партнер грьцкия милиардер СОКРАТИС КОКАЛИС собственик на грьцкото Лотто ,наи-големия грьцкия gsm-оператор Cosmote /вьтре влизаха гсм-оператора Глобул и Германос/.Да ама грька Сократис се оказва троен агент на грьцките ,бившите гдр служби Щази и руската ГРУ.Имено като агент на руската ГРУ Сократис ВЬРТИ ПАРИ на руснаците влагаики в хазарт,хазартни игри ителекомуникаци все бизнеси с бьрзо идващи големи пари,като касиер на руските капитали Сократис се доверява на бг партньор Черепа които му казва че това е ТЯХНОТО ЗЛАТНА “прасе-касичка“ на бг теротория .
  По кьсно Шиши става младежки лидер на НДСВ/за чиито лидер С.Кобурготски има много информация че от краи време е“прихванат“ закачен от руснаците/.След това взима купена диплома от ченгесарския ЮЗУ Благоевград/гнездо на лесни купени дипломи за мутреси ,чалгари,и разглезени богаташи с пари/,после с юрист диплома главоломно РАСТЕ като следовател в НСС после преминава като член на про-руската етническа партия ДПС с наи-високи протекци тихо скрито -подмолно оглавява финансови ,тьрговски ,властови структури в сьд,нсс,прокуратура,митници,започва да все повече да се угоява до степен да погльща все нови и нови печеливши бизнес ниши в малката балканска“кочинка“ но явно руснаците сега си ИСКАТ ярмата /захранката процента и НЕсе отказват да я получат
  За СОЛНЦЕвската се знае и говори твьрде малко ,но по доклади на чужди служби групировката е под контрола на ФСБ които вьртят под прикритие огромни средства чрез крими -групировката боса на Солнцев навремето е продавал и вьртял сделки с орьжия давани му от фсб генерали после се прехвьрлил на терен в Прага,Будапеща кьдето изпрал руските крими/фсб пари в ресторанти ,казина, бардаци,стриип клубове до степен че НАПЬЛНО овладяли порно бизнеса в Прага и Будапеща преврьщаики ги порно -столици на Европа парите/милиарди $,Е от постояно работещите бардаци / се влагали /препирали в 2 БАНКИ Австриската Раифаизен и Италианската Уникредит,като боса на Солнцев /Шимон ЮДАкович Могилевич/се превьрнал в наи-големия акционер на Раифаисен и дефакто неин собственик по данни на Европол Шимон Могилевич е пионка/поставено лице/ врьцете на шефа на ФСБ генерал Бортников

  1. Самите руснаци не рабоят за Русия,дори фирмите които обявяват уж за руски,не са руски,руснаците са просто разни пионки на други големи групи,които не са руски.

 13. Г-жо Томова, текстът Ви отново е ОК!
  Имам само едно питане, като човек извън България: Кои са тези на снимката? Ако не Ви затруднява, напишете им имената в някакъв ред за такива невежи като мене, благодаря предварително.

    1. Разправят, че вече не бил чак толкова дебел… Ама пуст ген, няма да е за дълго.

 14. веселина дай повече подробности за процесите които се задават. стига си писала с недомлъвки. право в очите говори иттина и само истина

  1. Пенди,истината за теб е ,да ми налапаш кура и да замълчиш,с пълна уста било неприлично да се говори,но ти опитаѝ все пак,може и да ти се получи,знае ли се.

 15. метев,Мършо появи ли след като облиза насраният Гъз на глупавото теле борисофф,бре да ви еба пичката майчина и на двамата! ? Не случайно ти плащат от герп! Само малоумници могат да пишат,че 2+2= 5! Боклуци!Нещо глупавият ти господар борисОфф не смее да скача на прасето пеевски! Тпй боклука си е шубе! Direct ey bravia…Buzeranti vijebani! Ktoreho Hovno zo smeru tu chliadate,ze aby som povedal ze je tu alebo nie!

 16. Всичко написано за престъпната олигархия. която като гигантска черна дупка изсмуква всички ресурси на държавите, е вярно, но тя продължава спокойно да управлява и краде. Отново чакаме някой друг да ни свърши работата. Шиши е свещена крава в България, понеже всички сме телета!

 17. За всяко прасе идва Коледа, стига да има КОЙ да им опре ножа до гърлото! Това управление ерозира държавата и обществото. Вече не се търпи и трябва да се измете от власт. Сега ГЕРБ си мислят, че са безсмъртни и вечни. Животът винаги си прави шега с такива олигофрени. Скоро ще има възмездие за всички сторени злини на народа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>