Публикувано на 17.05.2008 / 20:18

Шеф на ДС, явочник, доносник и побойник на срещата на българските медии в Мадрид

 

 

Известният футболист и бивш национален селекционер Христо Стоичков е сред гостите на Четвъртата среща на българските медии в Мадрид, която се открива в понеделник.
Неотдавна Стоичков преби български фоторепортер в Барцелона и грубо блъска бременната му съпруга.
Бизнесът е представен от рекламния монополист Красимир Гергов, разследван за подкуп на директор на българската национална телевизия и известният със скандални строежи по Черноморието и Рила, Георги Велчев, брат на бившия финансов министър Милен Велчев.
Бившият шеф на Шести отдел на Шесто управление на Държавна сигурност и издател на в."Земя" Димитър Иванов също ще присъства на срещата.
Участник е и главният редактор на Труд Тошо Тошев, известен като сътрудник на Държавна Сигурност с псевдоним "Бор".
Списъкът с всички гости и участници в срещата е публикуван в сайта на БТА.
Четвъртата среща на българските медии е под патронажа на президента Георги Първанов, известен като сътрудник на Държавна Сигурност с псевдоним "Гоце". Първанов ще открие срещата на 19-ти май сутринта.
Издатели на български медии в чужбина протестираха срещу формата на срещата и патронажа на президента, който е уличен в лъжи за агентурното си минало на сътрудник на Държавна сигурност.
Те разпратиха открито писмо на няколко езика до испанските и световните медии, в което подчертават, че медийната свобода в България е заплашена.
В Европейска България все още е възможно да те убият за това, което мислиш и говориш, както показва случаят с хроникьора на мафията Георги Стоев, застрелян на централно място в София след като пожела да свидетелства пред прокуратурата срещу престъпни босове – пишат инициаторите на писмото, достъпно като подписка на сайта www.podpiski.org
Според тях това показва, че днешните управници на България се различават твърде малко от онези, които поръчаха и осъществиха убийството на писателя и журналиста Георги Марков през септември 1978.

Kafene.net

Коментари 0 за
“Шеф на ДС, явочник, доносник и побойник на срещата на българските медии в Мадрид”

  1. Предателите продължават да плюят родината си. Всъщност това са безродници.

  2. Stranno, e che izobsto se tursi razlika otpredi prevrata 1989 i sega. Razlikata e 0-leva. Tolkova nuleva, kolkoto ne mozhete da si predstavite….

  3. mnogo stranna kompaniqa za sreshta na medii i to v Madrid, vsichkite tezi sa dosta komprometirani za da igraqat pokazen PLAKAT na edno takova meropriqatie?????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *