Публикувано на 10.01.2020 / 22:17

ШЕФЪТ НА МИТНИЦИТЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА! ГЕШЕВ, НЕЗАБАВНО РАЗСЛЕДВАЙ КОИ ДЕЛЯТ ПО 400 000 ЛВ. НА МЕСЕЦ ОТ КИТАЙСКО КАРГО!

ШЕФЪТ НА МИТНИЦИТЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА! ГЕШЕВ, НЕЗАБАВНО РАЗСЛЕДВАЙ КОИ ДЕЛЯТ ПО 400 000 ЛВ. НА МЕСЕЦ ОТ КИТАЙСКО КАРГО!Шефът на Агенция Митници Георги Костов е подал оставка, научи АФЕРА.

Оставката е била приета и разписана от ресорния министър Горанов, но премиерът Бойко Борисов още не я е одобрил, според изтичниците на АФЕРА.

На 9.11.2019 единствена АФЕРА публикува:

ЗАПАЛИХА ДВАТА АВТОМОБИЛА НА ШЕФА НА МИТНИЦИТЕ, ТОЙ СТРЕЛЯ СРЕЩУ НЯКОЛКО ЛИЦА. 400 000 ЛЕВА ДЕЛЯТ НА МЕСЕЦ ОТ КИТАЙСКО КАРГО ВИСОКОПОСТАВЕНИ ЧЕНГЕТА. В СПРАВКАТА И ИМЕТО НА ГЕОРГИ КОСТОВ

Същият ден единствена АФЕРА 9.11.2019 публикува:

„МВР МЕТО“ ЗАМАЗА ПАЛЕЖА СРЕЩУ ШЕФА НА МИТНИЦИТЕ! А НА КОГО ДАВАТ КИНТИТЕ НА „ФАНАГОРИЯ“?! „МВР МЕТО“, НЕ ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ, А ОТГОВАРЯЙ НА КОГО ДАВАТ ПО 100 ХИЛКИ ГРУПАТА НА „ЛАНЕЦА“!

Гешев, ти си на ход!

Незабавно разследвай КОИ ВИСШИ ЧЕНГЕТА И МИТНИЧАРИ ДЕЛЯТ ПО 400 000 ЛВ. НА МЕСЕЦ ОТ КИТАЙСКО КАРГО, И КОЙ ВИСШ СИЛОВ МИНИСТЪР ВЗИМА ПО 100 ХИЛКИ НА МЕСЕЦ ОТ ГРУПАТА НА „ЛАНЕЦА“, ЗАЕДНО С ВИСШ ШЕФ НА МИТНИЦИТЕ!

Afera.bg

Коментари 21 за
“ШЕФЪТ НА МИТНИЦИТЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА! ГЕШЕВ, НЕЗАБАВНО РАЗСЛЕДВАЙ КОИ ДЕЛЯТ ПО 400 000 ЛВ. НА МЕСЕЦ ОТ КИТАЙСКО КАРГО!”

 1. Гешев трябва да хвърли поглед и към провинцията! В Русе парите ги събира Венцислав Халаджов!

 2. Да, Томова, да!
  Задава се интересна пролет, дано да бъде и добра за нас клетите. Светни въпроса с позицията на САЩ по „Балкански поток“ и хъб“България“. Уж купихме 20 процента от терминала в Гърция – който си е американски, а пък сега имат забележки към нашия поток и хъб. Дали не искат газта за нас да минава директно само от там – т.е да бъде само тяхна – американска?

 3. Ако е вярно, добре. А после? Ще сложат там следващия мафиот и пак ще си делкат. А сегашният шеф ще потъне в „структурите“ и няма да понесе наказание. Оосвен ако не го дадат курбан – като Мишо Бирата например.

 4. Този кадровик…в МВР..и касиер на ББ за горива , цигари…, не са 400 000 , а са 40 милиона на месец ….само от горива на Сакса , Самуилов и Корабостроителниците в Бургас и Варна…, а от китайското са 20 милиона ..на месец …само от контейнери през Варна , Бургас и Дунава…

 5. Време беше, сега тия кълтаци в мвр Добрич и Варна най накрая ще си ходят

 6. Който не е разбрал, да си запише: Държавата е МЪРТВА и няма никога да се оправи!!!
  Ние българите сме мръсно и гадно племе! Затова всички в казан!

 7. Ваньо Танов….за по-бързо забравящите ….. фишека с къщата на ужасите….. един гръмнат стрелочник бизнесмен от най-голямата разпределителна гара ….Хитрино с внушенията, че химическия отпадък е пропан-бутан….и т.н….пък колко си заминаха даже без да се упоменават в аналите. Бизнеса с боклука не е от вчера нито от оная петилетка. Ма ние нали сме малък народ….Не, че не е важно дали Варненския Ваньо не е барал оная еврейка между кълките пиян до ушите….на на фона на останалото ми се струва ….димка.

 8. Пак ли тоя нечленоразделен примат и пияница?
  Жоре,що не пускаш на нереза контрабандните цигари без отчисления за тебе?

 9. Плъховете напускат кораба. Явно вече усещат, че Тиквата си отива. ДАНО!

 10. ХОРА! УПРАВЛЯВА ВИ ПСИХОПАТ-МАФИОТ. В ДЪРЖАВАТА ВЛАСТВАТ НЕПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРУПЦИЯ.

  1. Гешев да издаде заповед за арестуване на Бойко Методиев Борисов за умишлено унищожанане на държавата, чрез насърчаване и мащабно разширяване на беззаконието, безотговорността и бенаказаност на престъпността на всички равнища на властта

   1. Няма смисъл да се арестува и съди лоената топка от банкя,той си е пътник и скоро ще лежи между теменужките,който се е хванал с този бандитски занаят си отива само по един начин като другарите си бай миле,крушата,крокодила,братя Илиеви,Пантев,руснака и други знайни и незнаини борци от ДС на тихия фронт(https://www.блиндиранивратибг.com/2017/09/11/%D1%85%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0/).Скоро и буда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *