Публикувано на 11.07.2008 / 22:48

Шефът на ВМА: Бончев е с неадекватна мозъчна дейност

 

 

 

Пациентът е докаран в тежко общо състояние, не може да отговаря адекватно на въпроси, в момента се изследва със скенер, със съмнение за мозъчен кръвоизлив, каза д-р Румен Михов, завеждащ Спешно отделение във ВМА във връзка със състоянието на президента на футболен клуб "Литекс" Ангел Бончев, който е настанен в здравното заведение, за Агенция "Фокус".
Психиатър се грижи непрекъснато за него, ще бъде настанен в реанимацията на ВМА. Състоянието на ангел Бончев е тежко и критично и във връзка с това ще бъде настанен и лекуван по-продължително време. По думите на д-р Михов, пациентът е трудно контактен, неориентиран за място в пространство и време – всичко това са симптоми, които говорят за мозъчен кръвоизлив, затова в момента се провеждат изследвания. Няма видими външни контузии. Доста дълът период от време ще трябва да бъде рехабилитиран, съобщава Агенция “Фокус”.

Afera.bg

 

Коментари 0 за
“Шефът на ВМА: Бончев е с неадекватна мозъчна дейност”

  1. към екипа на неврологично отделение към ВМА
    неопитни, некъдърни, поставят диатнози, неясни дори и за самите тях / без да назначават лечение/, ако имат деца нека и тях ги сподели същото .Дано Господ ги накаже. Да ги прокаже.
    Д.р Генов, Д-р Златанова и всички останали.
    Да се молят на колене.Не ги очаква добро.

  2. Моля за уточнение: в първите новини за Бончев беше съобщено, че е намерен в полунощ, а на другия ден следобед е бил настанен в болницата за лечение!? Издирете този материал и полюбопитсвайте къде е бил в този промеждутък! И кой го е обработвал, и с какво? Ще стане интересно за някои:) Откъде Миков знае какви са условията за мъчение при отвличане? Има нещо гнило, но не е в Дания….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *