Публикувано на 28.05.2008 / 8:52

Шефът на Агенция “Митници” изритан от Станишев

 

 

Асен Асенов заема този пост от началото на 2002-година, когато страната се управляваше от правителството на Симеон Сакскобургготски. Малко преди последните промени в правителството на Сергей Станишев, които бяха гласувани от парламента на 24 април в пресата се появиха информации, че Асенов ще бъде сменен. Според информацията от тази сутрин Асенов е подал оставка, заедно с тримата си заместници.

Afera.bgКоментари 0 за
“Шефът на Агенция “Митници” изритан от Станишев”

  1. Струва ми се, че шефовете на Агенция Митници малко, както казват хората, “ тичат пред вятъра “ . Но след като е възложено на Прокуратурата да поогледа нещата там – нека напуснат Агенцията, но да им се отнеме възможността да напуснат страната. Може би това ще е следващият им ход. Но нека Прокуратурата работи както трябва … Навремето и Румен Петков се засили, че почва да работи по многото документи за престъпления в Митниците, но сериозно го спряха и той замлъкна и прибра уличаващите документи. Дано и сега не стане така. А какво ще правим с Краун Ейджънтс ? Видяхме колко спряха корупцията !

  2. Искаш ли да ти изпратя „пейзаж“ от моето „село“?Не само да ги изгонят,а трябва и да ги съдят!Трябва да им отнемат и имуществото,трябва да ги вкарат и по затворите!!!Тях и на техните покровители!Явно си някой от „дебелитe ненаситници“!!!

  3. Няма да блокира системата!Това са глупости!Разбира се,че всички началнизи на Регионалните митници трябва да си ходят!!!Та те всички са протежета на Асен Асенов.Ако те не си отидат,все едно в митниците няма промяна!Асен Асенов,да не е ходил сам да си събира парите по Кап.Андреево,Кулата,Драгоман,Калотина,Аерогарата,Горубляне и всички останали!!!Да не се притесняват някои идиоти,че ще блокира системата.Дай Боже да блокира тази с рушветите!!!

  4. Да си ходят, видяхме каква я свършиха!Давай Станишев, огън служба не остана!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *