Публикувано на 13.01.2020 / 12:48

ШАХМАТИСТИТЕ ЕЛИМИНИРАХА „ПАТРЕОТИТЕ“. ДЖАМБАЗКИ, ДИМОВ, ФАБРИКА НА 8 СЕПТЕМВРИ СИ КУПУВА РЕВИЗОРО. СЛЕДВАЩИЯТ АРЕСТАНТ – КАРАКАЧАНОВ ИЛИ СИМЕОНОВ

ШАХМАТИСТИТЕ ЕЛИМИНИРАХА „ПАТРЕОТИТЕ“. ДЖАМБАЗКИ, ДИМОВ, ФАБРИКА НА 8 СЕПТЕМВРИ СИ КУПУВА РЕВИЗОРО. СЛЕДВАЩИЯТ АРЕСТАНТ – КАРАКАЧАНОВ ИЛИ СИМЕОНОВВсъщност, така наречените патриоти са елиминирани с превъзходно активно мероприятие на Шахматистите, които редят СХЕМАТА.

Първо бе елиминиран Ангел Джамбазки с брилянтно активно мероприятие, просто защото както и да го бяха решили, пияният Джамбазки все щеше да е гепан. И го гепаха, ах, недподкупните, ох, смелите милиционери.

Втори падна под ножа Нено Димов, арестуван заради водната криза в Перник от, ау, смелия Гешев.

Трети се чака за арест Каракачанов или Валери Симеонов и с „патрЕотите“ е приключено.

За да се освободи нишата за … Слави.

А Емил Димитров – Ревизоро, като пълен смешник редник, си купува фабрика на 8 септември, за да стане министър на екологията.

Здрасти, че бързам.

Afera.bg

Коментари 18 за
“ШАХМАТИСТИТЕ ЕЛИМИНИРАХА „ПАТРЕОТИТЕ“. ДЖАМБАЗКИ, ДИМОВ, ФАБРИКА НА 8 СЕПТЕМВРИ СИ КУПУВА РЕВИЗОРО. СЛЕДВАЩИЯТ АРЕСТАНТ – КАРАКАЧАНОВ ИЛИ СИМЕОНОВ”

 1. Ако трябваше да сготвят Джамбазки щяха да му съставят акт за истинските промили в кръвта му патриотска и тогава щеше да бъде съден според ЗДП.Но те го покриха като му намалиха промилите и така мина само с акт.И най-важното той си остава евродепутат с произтичащите от това облаги. Нено Димов е господин Никой и удобен бушон.Шкембе войводата е много гъст с американците и никой няма да го пипне.За Ревизоро и Валерката не знам.И те не са кой знай какви фактори.Колкото до Слави,едно е да събереш 15 000 в „Армеец“,друго е 150 000 да гласуват за тебе.Трето и четвърто дори по някакво чудо да влезе в парламента пак ще трябва с ГЕРБ или БСП ,ДПС да се коалира.След прословутите интервюта с Цацаров и Борисов доверието на хората към него тотално се срина.

 2. АКО СЕ ПОЯВИ СЛАВИ И Е СЪЩОТО – НИЩО НЕ Е ЗАГУБЕНО, ЗАЩОТО АКО СЕГА КОПАЕМ ПО ДЪНОТО – МОЖЕ САМО ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА КОПАЕМ. НЕКА СЕ СЕТИМ , ЧЕ И ПОРОШЕНКО НЕ ВЗЕМАШЕ НАСЕРИОЗНО КОМИКА ЗЕЛЕНСКИ, НО СЕГА Е С 15 УГЛАВНИ ОБВИНЕНИЯ. ЗАРАДИ ТОВА Е ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА СЛАВИ И ВСЕ ЕДНО СМЕ ПУСНАЛИ ТОТО ФИШ – ЗАГУБАТА НЕ Е КОЙ ЗНАЕ КАКВА, НО НАДЕЖДАТА ПОНЕ ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ДА НИ ПОСТОПЛИ.
  РИСК ГУБИ – РИСК ПЕЧЕЛИ :)))

 3. Слави!? Хм , да , ще се опитат да го наложат , но ми се струва , че народа няма да се литне към него и фиаското му ще бъде пълно!
  Залагат на куц кон!

 4. Томова,шахматистите трябва да поставят на дупката и недялко недялков пикливеца това е един от най големият е изродници и лизачи на ШАЙКАТА,ега ти и лайномета некадърен

 5. В най-бедната и оглозгана страна в Европа храната е два пъти по-скъпа, токът е три пъти по-скъп, водата е четири пъти по-скъпа, лекарствата са седем пъти по-скъпи! А пък банките са крадци!
  Грандиозните успехи на Баце!

  акад. Петър Иванов

 6. Славун е толкова тъп и прост, че не ниша, ами цяла пещера да му освободят, той пак няма да успее да я заеме.

 7. че Слави активно участва в цветната революция 1997г. Не сме забравили. А и каква надежда да имаш в човек носещ тениска с череп и кости.

 8. Е тогава от „трън, та на глог, че по – висок“!! Това ли мислиш, че ще е новото лице в бг. политическия хоризонт?

 9. Да стане бе, та най-после да изгърми този хитрец, и той голяма фурнаджийска лопата. Все пак измежду „патриотите“ той май единствен може да пише и чете.

  1. Ама докато изгърми поредният идиот-патерица на Тиквоча, ще са отлетели безвъзвратно още годинки от нашия живот…

 10. За да се освободи нишата за … Слави.

  Не мога да повярвам, това не бива да става….

  1. Да имате други идеи мацка Мери?!
   Дайте по-реално.
   Ситуацията в държавата е катастрофална.
   Всички роптаят, ама не излизат навън да протестират, нали виждате сама!
   Та Слави е направо спасение – поне малко от малко да нормализира … простотията в държавата!
   Не сте ли съгласна?!

   1. Напълно права е Мери. Та във фирмата на Слави / ТВ, шоу, Партия/ единственото читаво нещо са музикантите от Куко Бенд и балета. Останалото е еталон на простотия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *