Регистрация
Публикувано на 12.03.2018 / 14:03

ЧУЙТЕ ТИТАНА ПО-ДОЛУ…

БОЙКО БОРИСОВНосталгия е, когато искаш да се върнеш в България, за да се увериш, че си постъпил правилно, когато си се махнал.

Чуйте титана по- долу…

Георги Дренчев

Коментари 8 за
“ЧУЙТЕ ТИТАНА ПО-ДОЛУ…”

 1. Близкият до Бойко Борисов руски генерал Леонид Решетников, посочван в медиите и социалните мрежи като основен организатор на атаката срещу президента по време на визитата на патриарх Кирил у нас, излезе със специално обяснение по случая на личната си страница във „Фейсбук“ с дата 10 март. Бившият шеф на Руския институт за стратегически изследвания (РИСИ) изрежда поименно кои в България смята за „истински православни хора“ и приятели на Русия и изразява специални благодарности на лидера на „Атака“ Волен Сидеров, на председателя на движение „Русофили“ Николай Малинов и на анализатора Боян Чуков, както и на „нашите лични приятели“, чиито имена пенсионираният руски разузнавач спестява, освен това на Борисов, за да не им навлече критики от страна на „русофоби, глупаци и треторазрядни агенти на ЦРУ като вицепремиерът (?!) Симеонов“.

 2. Президентът на Република Турция Редждеб Тайип Ердоган в своята реч се обърна към българските турци като им приветства “Кърджали е част от нашите душевни граници“, съобщи сайтът „ Хабербг.нет“.

  Вчера, по време на местния конгрес на партията му в град Сакария още на първата си реч спомена за българските турци. В Сакария живеят много изселници както от България, така и от балканските страни.

  Ето част от речта на президента Ердоган изнесена в град Сакария на 11 март: “От този великолепен салон искам лично от моето име и от името на народа да поздравя братята ни в Босна и Херцеговина, Косово, Албания, Македония, Сърбия, Западна Тракия, Крим, България и Румъния.

  Братя от Сакария, Сараево, Скопие, Ксанти, Комотини, Кърджали и на Мостар споделяме нашата сърдечност. На тези братя, които носим в сърцата си и в очите си, за тези молещи се за успеха на Турция, пращаме наши поздрави на всички жертви и потиснати наши братя.

  Всеки път го казвам: Тези градове физически са разположени в границите на други страни, но те са част от нашите душевни граници. Значението на Турция е треска от два пъти от площта 780 хил. квадратни километра. Половината от сърцетo ни е в Истанбул, Диарбекир, Трабзон, Анталия, Измир, а другата половина е Алепо, Киркук, Ерусалим, Санджак и Бухара“ каза Ердоган.

  1. Така е , а нашите путьовци не смеят да кажат:
   Поздравяваме нашите братя от Източна и Беломорска Тракия, тия от Западните български земи и т. нат., щото сакън да не обидят я Европа, я Ердоган. Така е , щото дипломат и политик не може да бъде човек, който не познава историята на българския народ, който не познава историческите събития предшествували и довели до дадено дело или исторически акт.

 3. ТОЙ е ВЕуИК! Безподобен! Световен лидер и дипломат! Или както казваме ние у Банкя Congratulations!

 4. Веселина Томова, какво искате да ни кажете с това? И ние ли да се махаме оттук? Та нали у нас се копират и прилагат световни практики! И като изскочим и побегнем от България, къде ще попаднем? Пак на територията на същите практики! По-лесно е у дома да се справим с тях и да ги изметем завинаги.

  1. Иска да каже, че за да останем в България, трябва да схванем какво е простотия и да не я приемаме. Никой не ви кара да заминавате на никъде. Чухте ли видеото? Голям израз на маса по държавните дела:’Тука, в Скопие, вице-премиерът взема самолета, каца в София, после отива в Румъния’ Голямо изказване, голям подвиг на вице-премиера, голям балкански пробив. Вице-премиерът пък се смее угоднически, размазал се е от угодничество.

  2. ….dali 10 ,ot tezi 10 000/drevnomakedonci/poluchili balgarski pasport,ostavat v ,,Mayka Balgarija,,..i zashto /ne!Analizirayte se ,be ,,glavochi ot Pravitestvoto,,,otivate tam,,kato na sofra,,,a vigte kak se zashtitava nacionalno dostoynstvo i chest na zaginali vav votna/Patriarh Kiril,,vi go pokaza,,..Makedonija e v kravtta i ot kravta ,,Rodna Zemja,,na vseki balgarin!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>