Регистрация
Публикувано на 13.12.2016 / 9:14

ЧУДОВИЩЕН СКАНДАЛ 2 В МЗ И ДФЗ! КОЛОСАЛНИ САНКЦИИ ЗА БЪЛГАРИЯ СЛЕД МЕСЕЦ! ВСИЧКИ ДОГОВОРИ ЗА 2016 НЕВАЛИДНИ, ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ – НЕЗАКОННИ! ВСИЧКИ ПЛАЩАНИЯ ПРЕЗ 2016 С ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА – С НЕАКРЕДИТИРАН ПОДПИС, НЕ СТРУВАТ И 5 СТОТИНКИ!

Днес ми се обажда един тулуп от местния ГЕРП – и ми вика „Алоуу, що нападате г-н Бойко Борисов, като Деса Танева е човек на Цецо Цветанов-Цвъки, напишете го да се знае, че Борисов с него не може да се трае, и по свирката му не ще тя да играе.“

А ето какво казва бившият сливенски кмет Йордан Лечков за Десислава Танева.

„С ГЕРБ никога не съм имал нещо общо. Да, давал съм съвети и съм им помагал с моя авторитет. По-точно използваха авторитета ми. С Бойко Борисов сме имали съвсем нормални взаимоотношения. Доста хора, посочени от мен, сега са министри. Такъв пример е Десислава Танева. Аз я посочих“, коментира бившият кмет.Не повярвах на онези, които при формирането на листата на ГЕРБ за парламентарните избори преди четири години ме предупредиха, че с влизането на Танева в Народното събрание, ще имаме не депутат от Сливен, а от фирмата, която тя ръководеше – „Мелинвест“.С неудоволствие трябва да призная, че предупреждението им се сбъдна“, допълни Лечков“.

Защото според фирмения регистър “Дакси” през 2009 год. 26,11% от Фонда за изкупуване на земеделска земя “Мел инвест” АДСИЦ са собственост на “Алфа финанс холдинг” на Прокопиев. А чрез три от дружествата в “Мел инвест” – “Агро инвест България”, “Болярка ВТ” и “Юниън трейд”, Десислава Танева участва в управлението на 61 фирми в агросектора.

А на страницата на ГЕРП Сливен преди година 2015 е следната прелюбопитна информация:

Сливенската организация на ГЕРБ номинира за кмет безпартийния експерт-счетоводител от „Мелинвест холдинг“ Стефан Радев (43 г.), съобщи общинският лидер Здравко Костадинов.

Финансистът Радев бе представен от областния лидер Десислава Танева, министър на земеделието и храните и също бивш кадър на „Мелинвест холдинг “.

Та тая семпла женица,

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА

е със 61 фирми –  перде кириз на дядкото в Мелинвест, прибиращи милиони от Схема за единно плащане на площ (СЕПП) и от проектчетата и в Държавен фонд „Земеделие“  с авера и, Котелския бек – виж за справка ремонта на читалището в Котел, решава да се изтъпани в национален ефир и да заяви че като има за изпълняване  три инстанционно съдебно решение и …“това решение има декларативен характер“, прави чутовен гаф!

ЗАЕДНО С ПОРОЖАНОВ СВИКВА ЗАСЕДАНИЕ – КОЕТО РЕШАВА СОБСТВЕНАТА МУ СЪДБА, НО ПЪК РАЗБИВА СЪДБИТЕ НА СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ БЕНЕФИЦИЕНТИ

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА

И ето тук е ключът от гатанката – ако се следва „теорията на правото“ на Танева и публикуваните платени интервюта на Порожанов пред малотиражки и журналя с кокоши мозък, че тук е налице формално възстановяване и уволняване, но никога повече няма последваща процедура за избор нито на Порожанов или Атидже Алиева-Вели, нито на никой друг в този прословут 91 протокол, нито в последващите решения от цялата 2016 година – прочетете внимателно  протоколите от вчерашната статия!

В следствие от това, щом Танева и Пора са прави – Държавен фонд „Земеделие“ e БЕЗ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН  И БЕЗ ЗАМ.ДИРЕКТОР ПО ПРСР от 29.12.2015 год. и ВСИЧКИ ПЛАЩАНИЯ ПРЕЗ КАЛЕНДАРНАТА 2016 ГОДИНА С ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА ПО ПРСР, ЕФРСР, ЕФГЗ, ВСЕКИ ДОКУМЕНТ, ПОДПИС ИЛИ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ДОКОСНАТИ ОТ РУМЕН ПОРОЖАНОВ И АТИДЖЕ АЛИЕВА-ВЕЛИ –МЕСТАНОВАТА ПРИНЦЕСА СА НЕВАЛИДНИ, С НЕАКРЕДИТИРАН ПОДПИС И НЕ СТРУВАТ И 5 СТОТИНКИ, ЗАЩОТО СА ОТ НЯКАКВИ САМОЗВАНЦИ.

Всички бенефициенти които са „сключили“ договори 2016 год. – всъщност нямат валидни такива, а всички отказани пък ще паднат в съда и българския данъкоплатец ще трябва да плати за тях, както и всички които са взели кредити си остават за тяхна сметка, а всички назначения, уволнения и решения въобще са незаконни – а какви се струва това – само правителство на Боко Тиквата може да свърти нещо такова.

Но понеже тук средствата са в 80 процента от Европа, а не откраднати примерно от КТБ – сега и Борисов ще трябва да върне всички тях на Европейската комисия, да си върне и орденчетата на Орбан и останалите, щото като го притиснат до стената какво – направи с парите на европейските данъкоплатци, някой ще трябва да си понесе цялата отговорност

Бойко ще бъде запомнен единствено от народа с тези 5 милиарда и 600 милиона лева които загуби в земеделието при трагичното си управление и със страшното проклятие тегнещо над него – в последния месец на всеки негов мандат за изгарят живи по 7 невинни жертви – спомнете си хората от януари 2013 год. и сега в Хитрино 2016.

И днес той се заиграва с болката на хората там и им обещава щедро средства от Програма за развитие на селските райони – там няма пари без проекти и това е благодарение на твоята министърка и на кликата около нея, защото те не те смятат за нищо и дори Танева ти се подиграва, докато ти си подаваше оставката и толкова ти се плачеше – че чак ти се сере, Танева си раздаваше въздушни целувки и усмивки.

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА

ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ ЗА ВРЪЗКАТА ПОРОЖАНОВ И БОРИСОВ – САМО КАТО ПРОЧЕТЕТЕ  И СЛЕДВАЩАТА ЧАСТ ОТ НАШЕТО РАЗСЛЕДВАНЕ – УТРЕ ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ, НА СЪЩОТО МЯСТО.

Afera.bg

Коментари 17 за
“ЧУДОВИЩЕН СКАНДАЛ 2 В МЗ И ДФЗ! КОЛОСАЛНИ САНКЦИИ ЗА БЪЛГАРИЯ СЛЕД МЕСЕЦ! ВСИЧКИ ДОГОВОРИ ЗА 2016 НЕВАЛИДНИ, ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ – НЕЗАКОННИ! ВСИЧКИ ПЛАЩАНИЯ ПРЕЗ 2016 С ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА – С НЕАКРЕДИТИРАН ПОДПИС, НЕ СТРУВАТ И 5 СТОТИНКИ!”

 1. Хубаво е, че вадите кирливите ризи на ГЕРБ! Но сте пропуснали да натриете носа и на Лечков! Не сте обърнали внимание, че този полуграмотен простак и далавераджия, твърди, че нямал нищо общо с ГЕРБ, което не му пречи още със следващите си думи да се самоопровергае, твърдейки, че бил посочвал и препоръчвал свои хора за министри на ГЕРБ, между които и коментираната тук Танева! Та, това ако не е общо с ГЕРБ, тогава човек доста може да се чуди и мае кое е !?

 2. ДОКОГА ЩЕ СЕ ВАЙКАТЕ И УЧУДЕНО КОМЕНТИРАТЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ АБСУРДНИ НЕЩА? ХОРА, ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМЕМ В РЪЦЕ,КРАЙНО ВРЕМЕ И ДА ИЗМЕТЕМ ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ НЕКАДЪРНИЦИ. НАС ПРОСТОЛЮДИЕТО НИ ДАВАТ НА СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЗА ДРЕБНИ СТОТИНКИ И НИ ГОНЯТ ДА ДУПКА А ЗА ТЯХ НЯМА ЗАКОНИ И СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ.ТАКА Е ЗАЩОТО ИМ ПОЗВОЛЯВАМЕ- НИЕ- КАТО ГИ ИЗБИРАМЕ И СИ МЪЛЧИМ.НЯМА АГЕНЦИЯ ИЛИ ИНСТИТУЦИЯ КОЯТО ДЕ НЕ ПЪЛНА С ГАФОВЕ И ГРУБО ПОГАЗВАНЕ НА ВСИЧКИ ЗАКОНИ , С ЦЕЛ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ.

 3. Миналата седмица имаше прием по 4.1, това което видяхме в ОД ДФЗ- Варна, Айрие Ибрямова как напълни кабинета си с хора, проекти, а другите като мен чакахме реда си спокоино, като разюздана ходеше напред назад, с чуство за безнаказаност, за тази няма принципи. За първи път виждах в фонда подобно нещо, при друг директор това не се е случвало, само при Айрието, няма ли за тази прокуратура, няма ли служби които да я сложат на мястото, а не да бъде ръководител на тази дирекция. ДАНС преди години влиза в тази служба, и то по нейното време като директор не си ли взе поука, или за нея не важат законите.

 4. Какво стана с разследването на прокуратурата за десетократно увеличената цена на изследването за бруцелоза?!?,БАБХ спряха обществената поръчка,намериха си капацитета на държавните лаборатории,претупаха мероприятието……какво стана с над 8 млн.,които бяха организирали да откраднат?!? Блестящият крадлив и арогантен заместник на феномена Танева – Цветан Димитров се появи в една телевизия,лъга нагло и……какво се случва след това?!?

 5. Благодарение на тази женица и подопечните й юристи във въздуха се изпариха 12 дка земи, наследствени от дядо ми. Дори и компенсации не ни дадоха. Цялата приватизация на земеделските земи, които извършиха поземлените комисии трябва да се ревизира. Даде се право на некомпетентни и необразовани хора да оземляват по роднински, приятелски и всякакъв друг принцип, но не и по закон. А, МЗХ узаконява техните беззакония. Предлагам на независими медии да започнат да разплитат и тази голяма кражба на собствеността на гражданите. Имам доказателства за схемите им. Бог наистина не забравя! Всекиму според делата!

 6. ……..още има….ама хората са уморени…това вече се повтаря 157252891 път….винаги протест или кървава баня към края на управление на ГЕРП….винаги машинации, лъжи, ченгеджийски мурафети…и още не знам колко други…

 7. Афера, дали всички ,които подават документи по ПРСР ,не са запознати с тези груби нарушения в ДФЗ. Вашите разкрития явно не достигат до широк кръг от хора, защото вече отдавна пишете и нарушенията продължават.

 8. Ако това наистина стане, Борисов е най- добре или сам да се гръмне или да бяга при галевите. Не случайно назначи личния си пазвантин за шеф на Авиоотряд 21. Управлението му приключва с грандиозно фиаско!

 9. Във всеки кабинет на Бай Х*й има по една крадлива Деса:
  В първия: Деса- дуловската простакеса
  Във втория: Деса- прокопиевата метреса…

 10. Като стана дума за енергетиката (горния коментар) къде изчезна Делян Добрев ?

 11. Е чак сега ли разбрахте, че повечето министри на ББ са му подадени от фирми? Ами на екологията, енергетиката и т.н.?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>