Регистрация
Публикувано на 10.03.2018 / 9:33

ЧУВСТВАМ СЕ ПРЕЦАКАНА ОТ СИСТЕМАТА. ИМАМ САМО 2 ВАЖНИ ДОГОВОРА ОТ 200 ГРАМА, А ГИНКА И ГОРАНОВ СИ ИМАТ ЗА ЧЕТЕНЕ 15 КГ. ДОГОВОР

бойко борисовЧувствам се прецакана от системата и съвсем маловажна. Имам само 2 важни за семейството договора у дома и те не тежат повече от 200 грама. А Гинка и Горанов си имат за четене 15 кг договор. Егати начи, дори да добавя и договорите през годините с разни телевизори, телефони, води и парно, и старите нотариални договори, пазени така за спомен, па не моа да ги стигна.

Да се съберат, колко – ми около 3 кг…малко е! И профсъюзите са възмутени, че даже съвсем небръснати и с блестящ снощен поглед. Ма то лесно ли се преглъща толкова кила договор?! Гадно е и подло – за едни може, за други – не.

Мозъчният тръст на Бтв пита едни хора – Това, да се живее в по-добри условия /битови/, отразява ли се на отношението в семейството? Ми не. Се едно е дали кенефа ще ти е вътре или отвън, дали имаш мухъл в спалнята или не… Като се обичат хората, мивките нямат никво значение! За кво са им боядисани стени и кревати? Ама ха и въпроси!

И други въпроси са ама ха. Например шефа на тръбите, което е подшеф на големия шеф на Европа, да не пита след време – вие що ме бихте? Само допускам. Не че нещо. Поне майка му може ли? Ама много…. – се обади едно тъничко гласче.

Късно е, късно – се обади тъжно едно друго.

Виктория Тинтерова

Колаж: Георги Динев: Ташизъм (Tachisme от френската дума tache – „петно“) е течение в живописта, разновидност на абстракционизма, зародила се във Франция около 1950 година.

Коментари 11 за
“ЧУВСТВАМ СЕ ПРЕЦАКАНА ОТ СИСТЕМАТА. ИМАМ САМО 2 ВАЖНИ ДОГОВОРА ОТ 200 ГРАМА, А ГИНКА И ГОРАНОВ СИ ИМАТ ЗА ЧЕТЕНЕ 15 КГ. ДОГОВОР”

  1. г-н Динев,нещо сте объркали,платното трябва да е завъртяно на 180 градуса (без значение на ляво или дясно)

  2. „…Този Ви гарантирам ще свърши като прадядо си…“
    Нема, щото дедА Му са го утепалЕ кумонистите, а сега таквиз люде нема. ;-)

  3. Завалията! Прецакала го системата ,а Гинка от Пазарджик го ударила в кантара.Той Винету докара до половината,а сега се затъжил за 15 -колограмовия й договор.Или както казваше един охраняван от Него-таз година завод за полупроводници,а догодина за цели проводници.В очакване сме на следващото прецакване – продажбата на ЕВН с 30 килограмов договор на Ганка от Каспичан.Холивудски продуценти и сценаристи са плъпнали из територията и вземат на абордаж Пазарджишкия санджак,за да разкажат на света как Гинка постигна Хамериканската мечта в най-бедната и корумпирана държава на Европа.А Николинката на туризма лично ще получи Златния глобус за Пазарджишкото чудо на следващото Оскарване.Отново сме в Ютубето и всички сме щастливи!

  4. Този Ви гарантирам ще свърши като прадядо си. Щастието ще го споходи съвсем скоро.

  5. Това с килограмите е смешно и тъжно, няма такива договори по света. Но е дребнотемие. Атакувайте по същината! Онези там горе се гаврят с цял един народ и го обричат на тотална нищета за десетилетия напред, а ние сме се загрижили за рокличките на Гинка и Деси Радева…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>