Публикувано на 20.07.2019 / 10:42

ЧУВАТ СЕ ПИШЕЩИ МАШИНИ И МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ – ВСИЧКО СТАНА ТАДУФ – ТАДУФ / ВИДЕО!/

НАПАко ще подопечното ни ведомство да се запалило от четири страни, излезнем ли лятото в отпуск, хич не ни търсете. Ще пратим прессъобщение по гълъб написано на пишеща машина, но не електронна, а механична – чък-чък-чък. Въпросите задайет чрез димни сгинали, както Винету прави. Айде до после, тадуф-тафуф.

Чуват се пишещи машини и микровълнови печки – всичко става тадуф-тадуф.

(репортаж на Дарик радио)

Иван Червенков

Коментари 12 за
“ЧУВАТ СЕ ПИШЕЩИ МАШИНИ И МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ – ВСИЧКО СТАНА ТАДУФ – ТАДУФ / ВИДЕО!/”

 1. Крие се като мишка докато отмине бурята. На нея е възложен контрола по проверките на всички крадливи политици, за да не се допусне „грешка“ от някой съвестен ревизор . Ако все пак някои надигне глава да го уволни, на нея много и се отдава тази работа.Когато в една администрация стане такъв гаф първо си заминава вишето ръководство само ,че не в НАП са вечни. Тяхната задача е изпълнение на поръчки и съсипване на конкурентен бизнес , назначаване на работа на некомпетентни кадри послушни и посочени от господарите им.

 2. 2026 г.
  Джамии,синагоги и мангали-роби в кибуца.
  НАП е закрит.
  Четвърти километър е с територия със 111 000 км.

 3. Управляващата крадлива сган ТРЯБВА да се сменя от време на време! Бленуваните честни политици идете да ги търсите на Марс!

 4. Това уплашено същество от плаката кое е? Много тъпо гледа, трябва да е поредната герберска калинка. Ама те постоянно са в отпуска, що им е да работят, нали са верни партийци. По-добре да не се докосват до работа, че щя е оплескат. Важното е на конгресите на герб да ръкопляскат дълго и да гласуват правилно.

  1. Tikvata ima PR i,,pomoshtnik,,/PR/psevdoohranitel v NS .koito ,,go filmirat,,vav vsjaka ,,negova izjava,,..V BG,tezi,,mishki,,poluchavat po 200 lv,,dnevno,,/v,,chugbina,,200 euro,kato zaplatata u nasim se zapazva..DA GO SNIMAT TAPIRA OT BANKJA/IZGIVJAVA SE KATO,,BASHTICA,,NA NARODA…TO PA EDIN NAROD..

 5. Вчера се появи една статия в която автора и се съмнява в пригодноста на премиерчето да реагира адекватно на случващото се в държавата особено след гигантското източване на информация от НАП от което сме потърпевши всички а и сме уязвими във всеки един момент от тук насетне и пита дали у примиера всичко е наред.Май е прав,пет милиона българи реват а той охилен като настъпана зелка говори несвързано но напоително за механични машино,микровълнови печки и ред други глупотевини.Ако е в ред,вече не е за тази работа,ако не е наред да ходи на преглед

  1. Боко, я обади кой взриви Цеца Секса, докато ти го играеше генерал? Защо не ни разкажеш за трагичния си дядо, първи отечественофронтовски кмет в родното ти село, убит с юмруци и ритници насред мегдана от демобилизираните войници на генерал Стойчев, защото давал държавните дажби брашно, газ, ориз, боб, сол, захар, мас и олио на войнишките жени, ако му пуснат? Разкажи ни как беше бедно детенце, с тате капитан от милицията и мама учителка, и как ядеше по дванайсет яйчица на ден. Разкажи ни как беше неприет в Първи факултет (ДС) поради три двойки на приемните изпити и как с тия три двойки влезе в Трети факултет, дето подготвяше кадри за пожарната, оглавявана от брата на макя ти Кирил Войнов. Разкажи ни как стана член на БКП на 18 години и два дена. За последно, е ли Красимир Маринов (Големия Маргин) кръстник на дъщеря ти, а ти кум ли си на Младен Михалев (Маджо)?

 6. НАЙ ВАЖНОТО Е … ТЯ САМАТА ДА ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА ………….. ЩОТО ТИЯ ОТ ГЕРБ ПО ДЕФИНИЦИЯ НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СА И КАКВО ПРАВЯТ …..

 7. Видео за чудо и приказ, 70 години ни управляват прости и тъпи милиционери, продажни марионетки на Кремъл.

  1. Малко си объркал годините и географията ... каза:

   А, за марионетките си прав!!!

  2. Иванчо, за първи път в твой коментар липсва думата „червен“. Вероятно вече призракът е напуснал твоята особа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *