Публикувано на 02.11.2008 / 20:12

Човек на ДПС и Доган издава “БГ Бен” – български емигрантски вестник

 

 

Младият ДПС-ар се заселва в Лондон преди години и започва да се занимава с бизнес. Никога не е крил връзката си с партията на Сокола, напротив – хвали се че е много близък човек на Доган, който навремето му обещавал да го направи министър на икономиката на Република България.
Този факт бе успешно прикрит, когато фалиралият преди време вестник-брошура с формат А4 – Бг Бен, се възроди и изгря на хоризонта благодарение на новия си собственик – Догановият Нежди. Много средства се инвестират и Бг Бен догонва съществуващите издания на Острова, като предизвиква фалита на единия от тях (Бг Лондон) в резултат на монополната си политика и свежите външни инвестиции. Финансовата инжекция е толкова голяма, че Нежди очевидно работи на загуба вече трета година (съдим от опита си на издатели). Следващата цел е да се унищожи вестникът на българите по света – Будилникь, пробуждащ духа и подържащ националната гордост на българина. Битката за падането на Будилникy е толкова важна, че може да се сравни с битката за Шипка. Падането на Будилник ще бъде знак за началото на процес на заличаване на българското самосъзнание, идентичност и национална гордост на българите (в случая на тези зад граница). А не бяха ли това и скритите цели на Догановата ДПС? След последните събития в България свързани с тази политическа сила и нейния лидер, може би трябва да си зададем и въпроса: не допуснахме ли твърде много и твърде надалече влиянието на един манипулатор и разрушител на устоите на българската нация, култура и традиции?
Протежетата на Сокола са на всякъде по света и правят всичко възможно да влязат в мислите на сънродниците ни в чужбина и да печелят дивиденти от това.
Издаването на български вестник в чужбина от Доганов човек е равносилно на това човек на Сидеров и "Атака" да издава турски вестник за изселниците ни в Турция. Абсурдно е!
Още по-абсурдна е и подкрепата към тази медия и от българския "портал за взаимопомощ" BG Help, под ръководството на създателя му – поданика на Нейно Величество – Атанас Шиков. Предатели е имало и ще има. Ами кой предаде Левски – пак българин, някак си в реда на нещата е като че ли…
Опитите да се потъпче българщината и разрушат устоите на нашата духовна същност не са от вчера и ще продължават и за в бъдеще.
За ваше успокоение скъпи българи, горният сценарий е невъзможно да бъде осъществен и няма как да стане реалност, защото първо всеки дръзнал ще си има работа с нас Будилниците, в частност с мен – Емил Русанов и второто, което е най-важното – някой забравя кои са българите – непоклатим, буден, силен и упорит народ, преминал през много трудности и оцелял през вековете.

Емил Русанов

www.budilnik.com

Коментари 4 за
“Човек на ДПС и Доган издава “БГ Бен” – български емигрантски вестник”

 1. 500 години робство стигат!
  Туркия ке падне!
  БЪЛГАРИЯ – ВО ВЕКИ ВЕКОВ!!!

 2. Будилника не трябва спира да тиктака и звъни,защото на българина му трябва да е в час с реалностите на днешното време,но и ние сме виновни,че позволяваме да ни е…ват,кой бива и кой не бива!Рушенето на българщината се подпомага и от националните ни медии,които нехаят за политическите реалности и печелят,без да ги интересува какво става в действителност!И старата поговорка “ на такъв гъз,такъв …“,е много вярна!Дерзайте,Будилничета!Трябва да има повече като вас,за да събуждате глухите в България!

 3. Господин Русанов,
  Това, което твърдите е Шокиращо!
  Възникват следните въпроси:
  С чии средства се издават Бг Бен” и “BG Help” ?
  Какво е съдържание на статиите?
  Те чии интереси защитават, само на Българските турци или на Българската нация?
  А може би вестниците са проводници на Ислямски секти?
  Много тежки обвинения,
  Господин Русанов!
  Това е дейност срещу РБългария,
  срещу Българската нация,
  срещу Бъдещето на нашите деца и внуци!
  Молбата ми е !
  Изпратете веществените доказателства на Електронната ми поща!
  Всичко останало е грижа на моя екип!
  Вярвайте ми!
  Чакам!!!!!
  Google: 212procenta.com-Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *