Публикувано на 22.03.2008 / 20:12

Четирима генерали в активно мероприятие

 

 

В предаването “Сеизмограф” по bTV той уточни, че атаките срещу вътрешното министерство са чисто активно меропритие на четирима генерали от запаса.

„Единият от генералите има склонност от малък да опетнява, другият, който предизвика тези три скандала и който е работил в службите, следващият е разработван от службите за корупция и има един, който стои извън светлината на прожекторите“, евфемистично се обоснова Валентин Петров.

Според главният секретар на МВР всеки един от посочените генерали е работил за Държавна сигурност. Заверата на четиримата генерали целяла не само разтрисане на МВР, но и на цялото правителство. Тези лица не подбират средствата, с която действат,но зад намеренията им лъщи “въпиюща некомпетентност”, каза още Валентин Петров.

Той отрече да е назначавал Иван Иванов за зам-шеф на ГДБОП и категорично контрира думите на ексмафиот №1 Ваньо Танов, че именно Валентин Петров е назначил Иван Иванов на поста му.

В “Сеизмограф” главният секретар на МВР каза още, че не е знаел за разработката срещу Иван Иванов, както и че МВР не е разполагало с данни за подмолни контакти на ексзам-шефа на ГДБОП с разработвани бизнесмени.
За пореден път главният секретар на МВР подчерта, че през 2000 година на Будимир Куйович е предоставен статут на постоянно пребиваващ, въпреки наличната информация, че се занимава с трафик на наркотици. Тогава шеф на НСС е бил ген. Атанас Атанасов.

Няй-вероятно главният секретар на МВР визира хора от т.нар. "генералско движение" в БСП, които са яростни критици на МВР, а ако спазва стриктно генералското звание в изказването си, може би има предвид и Бойко Борисов.

 

 

Afera.bg

Коментари 0 за
“Четирима генерали в активно мероприятие”

  1. Какво активно мероприятие, цяла България разбра, че Иван е „папкал“! Най-страшното е, че никой не ще да си признае, че е протежирал и назначавал човечето!Още по-страшно е, че ръководители от всички нива не били чували за Иван.Тези хора не минават ли на доктор преди да ги назначат? Поне на уши-нос-гърло…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *