Публикувано на 20.03.2017 / 21:40

ЧЕТЕТЕ, СЪДИИ, И СИ ПЛЮЙТЕ В ПАЗВИТЕ! ЕТО ГО ПОКАЗНОТО КАК СЕ СГОТВЯ СЪДИЯ! ДА ТЕ СЛОЖАТ НА СРС ОЩЕ ОТ ДЕНЯ НА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ДЕЛО, ЗАЩОТО ПРОКУРОРЪТ ПРОСТО СИ МИСЛЕЛ, ЧЕ МОЖЕ БИ ЩЕ ВЗЕМЕШ ПОДКУП! ВИШИНСКИ РЯПА ДА ЯДЕ!

светлозар георгиевСлед повдигане на обвинението „престъпление срещу правосъдието“ срещу съдията от Варненския окръжен съд Светлозар Георгиев, съдия по делото „Марешки“, единствена АФЕРА разрови миризливата истина около шумно прогласеното поредно „знаково“ дело на прокуратурата, демонстрирано като „битка с корупцията по високите етажи“.

Ето и публикациите в АФЕРА:

ПРОКУРОРКАТА, НАТОПИЛА СЪДИЯ СВЕТЛОЗАР ГЕОРГИЕВ – ЗДРАВКА ЗАДГОРСКА! МИРИШЕ НА ПОРЪЧКА ЗАРАДИ ДЕЛОТО „МАРЕШКИ“. ВИЖТЕ ЗАЩО!

СЪДИЯ ЗА СГОТВЯНЕ. ЗАРАДИ ГНУСНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ИГРА С МАРЕШКИ. ЗНАК КЪМ ВСИЧКИ СЪДИИ – ВИЕ СТЕ СЛЕДВАЩИТЕ, АКО НЕ СТЕ НАДУПЕНИ.

Разследването на АФЕРА се добра до потресаващи факти, свързани с разследването по делото срещу съдия Светлозар Георгиев, благодарение на свои брилянтни източници, близки до спец. звеното „анти-корупция“ към СГП.

Вече зададохме неудобните въпроси към прокуратурата – бил е ли е поставен съдия Светлозар Георгиев на СРС ПРЕДИ датата 2 декември 2016 година, когато в кабинета му – между него и варненската районна прокурорка Здравка Задгорска се провежда прословутия разговор, който е записан, и който става основание срещу съдията да бъде повдигнато обвинение, че притискал прокурорката да спре разследване. Зададохме и въпроса – какво прави ДАНС ТРИ МЕСЕЦА СЛЕД датата 2 декември 2016 година и продължило ли е подслушването на съдия Георгиев, че едва на 7 март 2017 ДАНС дава сигнал към спец. звеното „анти-корупция“, по думите на говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова,  която изрече и че само „за една седмица приключихме разследването“ на 16 март т.г., когато на съдията бе предявено обвинението.

И сега – внимание! Четете, съдии, и си плюйте в пазвите! Не, не живеем във времето на Вишински, но се налага да се запознаете надлежно с показното как се сготвя съдия. Защото вие сте следващите! В случай, че някой просто … не ви харесва.

Разследване на АФЕРА установи по безспорен начин, че ЕДНА ГОДИНА ПРЕДИ датата 2 декември 2016 година, когато районната прокурорка Здравка Задгорска влиза в кабинета на окръжния съдия Светлозар Георгиев, съдия Светлозар Георгиев е бил поставен на СРС – подслушване, външно наблюдение, както и кабинета му в сградата на Окръжен съд – Варна е бил оборудван с подслушвателни устройства.

Варненският окръжен съдия Светлозар Георгиев е бил поставен на СРС ВЕДНАГА СЛЕД КАТО ДЕЛОТО „МАРЕШКИ“ Е БИЛО РАЗПРЕДЕЛЕНО НА НЕГО!

Още след разпределението на делото, което отива при съдия Светлозар Георгиев, е написан сигнал срещу него от магистрат от варненската Съдебна окръжна палата, че магистратът имал съмнения, че може би, че мислел, че съдия Светлозар Георгиев можело да вземе подкуп от Веселин Марешки, за да бъде решено делото в полза на Марешки.

Именно тези предположения „мисля, че, предполагам, че, струва ми се, че…“ стават повод да бъде поискано разрешение от съдия за разрешение за СРС за съдия Светлозар Георгиев. Друг КОНКРЕТЕН МОТИВ – НЯМА!

Тепърва ще стане ясно и кой е този съдия, който единствено на подобно безумно основание е сложил подписа си под подобно разрешение за СРС. Тепърва ще лъсне и с каква мотивировка е подписал този съдия разрешението за СРС и достатъчно ли е само това – някой прокурор да не харесва някой съдия, за да предполага, че можело да вземе подкуп, и това предположение да е само по себе си единствено достатъчно, за да бъде поставен съдия под пълен контрол.

В продължение на ЕДНА ГОДИНА, а в последствие и от датата 2 декември 2016 година до датата на предявяването на обвинение срещу съдия Георгиев – ОЩЕ ТРИ МЕСЕЦА – съдията е бил подслушван, КАБИНЕТЪТ МУ Е БИЛ ПОДСЛУШВАН, което означава, че покрай работата му са били подслушвани и куп още магистрати!

Да не говорим за широкия кръг от контакти на съдия Светлозар Георгиев, които са били под „контрол“ покрай СРС, поставени за него.

Сигнали освен срещу съдия Светлозар Георгиев, пак от прокурорска ръка, е имало и срещу още двама съдии от Варненския окръжен съд, също с касание по делото „Марешки“, единият от тях – на ръководна позиция.

ЕДНОГОДИШНОТО ПОДСЛУШВАНЕ, КАКТО И ТРИТЕ МЕСЕЦА – „БОНУС“ /от 2 декември 2016 до 7 март 2017/ НЕ ДАВАТ НИКАКЪВ РЕЗУЛТАТ! Мисловните предположения на пусналия сигнала, че съдията можело да вземе подкуп от Марешки, не довеждат до никакъв конкретен резултат, въпреки СРС, които вървят в продължение на година и то през цялото време докато тече делото „Марешки“.

И за да се оправдае очевидно целия този потрес, хоп! – покрай подслушването цъфва смехотворното дело за бившия полицай, дето си забравил ловната пушка върху капака, и заради което, по думите на прокуратурата, районната прокурорка Задгорска „не се поддала на натиска“ „на съдията, който я повикал в кабинета си“.

Брилянтен източник на АФЕРА от прокуратурата потвърди написаното вече от АФЕРА, че НЕ съдията е „повикал в кабинета си прокурорката“. Нещо повече – записът от срещата в кабинета на съдията показва, че натиск от страна на съдията няма, той е дал в разговор между двамата становище по делото за забравената пушка върху капака, като дори е подчертал, че дава мнението си, но: „не съм чел делото“.

Нещо повече – говорителят на главния прокурор  – Арнаудова изрече, че съдия Георгиев бил близък приятел на бившия полицай, забравил пушката си на капака на колата, но тепърва ще лъсва – каква и на кого е била приятелка и къде я е водил този приятел – самата прокурорка „неподдаваща се“ Здравка Задгорска.

По делото срещу съдия Светлозар Георгиев е разпитван и съдията от ВРС Христо Монов, който, както писа АФЕРА /виж горните линкове с материали на АФЕРА по случая/ освобождава от наказателна отговорност бившия полицай Н.Н.Д. и му налага лекото наказание глоба от 1000 лева.

И сега, пак, четете внимателно, съдии, и си плюйте в пазвите! Разследващите са подложили на ровене и проверка ВСИЧКИ ДЕЛА НА СЪДИЯ ХРИСТО МОНОВ, ПРИКЛЮЧИЛИ С ОПРАВДАТЕЛНА ПРИСЪДА!

Още ли се чудите дали не сте попаднали във времето на Вишински?

Разпитани са и магистрати, нотариуси, попаднали в СРС, сложени за съдия Светлозар Георгиев. Резултат? НУЛА.

Така цялата дунанма, организирана заради ПОЛИТИЧЕСКАТА ИГРА С ЛИЦЕТО ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ, изфабрикува потресната „тъпня“, наречена дело срещу съдия Светлозар Георгиев.

Какво е обещано и с какво са мотивирани участниците в „сготвянето“ тепърва ще цъфва на магистратската сцена.

Едно обаче е категорично ясно: НЕ МОЖЕ ТАКА!!!

Това не е битка с корупцията по високите етажи на магистратурата, а РАЗПРАВА,  в която на някои са определени ролите на маши, на други – на необходими жертви, за да върже зара на политико-правосъдната Симбиоза.

И ето го – поредният знак!

По тази „ювелирна“ „схема“ – всеки прокурор, на който не му харесва съдията по дадено дело, може да даде сигнал, че, видите ли, той мислел, че съдията може евентуално да вземе подкуп от някои от страните по делото. И хоп! Слагат съдията в продължение на година на СРС, външно наблюдение, оборудват му кабинета с бръмбари и … слухтят. Все ще се намери някой друг „мотивиран“ съдия да подпише такива СРС с подобен безумен мотив, и хич и няма да му пука, защото онези, които редят режисьорски пъзела никога и по никакъв начин няма него да разследват за „престъпление срещу правосъдието“.

Мръснишко мероприятие. Мерзко. И отвратително. Като всяка поръчка, особено когато касае призваната да бъде чиста като сълза правосъдна система.

Продължавайте да мълчите, съдии! Продължавайте да се гънете! Това ви чака.

И после не се сърдете на АФЕРА, че пишела истината. Защото, когато следващият от вас падне в наредения капан, пак до АФЕРА ще опрете да се чуе истината. Защото другите са със сливи в устата.

Веселина Томова

Коментари 26 за
“ЧЕТЕТЕ, СЪДИИ, И СИ ПЛЮЙТЕ В ПАЗВИТЕ! ЕТО ГО ПОКАЗНОТО КАК СЕ СГОТВЯ СЪДИЯ! ДА ТЕ СЛОЖАТ НА СРС ОЩЕ ОТ ДЕНЯ НА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ДЕЛО, ЗАЩОТО ПРОКУРОРЪТ ПРОСТО СИ МИСЛЕЛ, ЧЕ МОЖЕ БИ ЩЕ ВЗЕМЕШ ПОДКУП! ВИШИНСКИ РЯПА ДА ЯДЕ!”

 1. г-жо Томова , не знаем колко знака позволява полето Ви за коментари, но ако желаете можете да се запознаете вкупом и в цялост с тазе безпрецедентности, при които на цялото ВКС с една огромна „предсказателна“ петиция му бяла направени дванадесет „предсказателни предсказания“ и с копие от нея, противопоствайки се решително на тази празноглава е недееспособно узурпационно стадо, с противоположно на нейното мнение в КС, по поискани от нея за обявявяне за противоконституционни текстове , цялото това ВКС вкупом в цлясот загуби КД № 9 и № 10 от 2018 г. .Това се случи за пръв път в нашата история -програмисти, хлебопекари и учителите на учителите на ВКС -съдиите изпратиха в КС становища противоположни на ВКС стадото , и КС „свири“ пълна загуба за ВКС

  ЧАСТ ПЪРВА : ПЕТИТУМ
  УВАЖАЕМИ СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪДИИ И СЪДИЙКИ,
  Молим след като се запознаете с изложените в тази искова молба юридически и фактически обстоятелства и след като проверите верност- та на твърдяните с нея факти да постановите решение , с което да пос- тавите под запрещение всеки един и всяка една от следната група вър- ховни касационни второ-отделионни търговски съдийки и съдии, учас- туващи НЕволно и НЕсъзнателно и НЕосъзнато, поради НЕдееспособ- носта си – в един разиграван вече 16 (шестнадесет) години ( 2003 г. – 2019 г. ) цирк на правосъдие, последните, осем от които ( 2011 г- 2019 г.) се играят все във второто отделение на Върховния Касационен съд :
  І. Ваня Мирчева Алексиева
  1. със следните идентификационни данни :
  1.1. заемана длъжност : върховна касациона съдийка ;
  1.2. месторабота : Върховен Касационен съд, второ търговско отделе- ние общ. Столична, обл. София – град , бул. „Витоша” № 2, град София;
  1.3. местообитаване и местопребиваване : Върховен Касационен съд, второ търговско отделение общ. Столична, обл. София – град , бул. „Витоша” № 2, град София ;
  1.4. адрес : град София, общ. Столична, обл. София – град , бул. „Вито- ша” № 2 ;
  1.5. с най-ефективен начин за връчване на призовки, книжа и съобще- ния : чрез работодателя й юридическото лице : Върховен Касационен съд, общ. Столична, обл. София – град , бул. „Витоша” № 2, град Со- фия, под чието прикритие действува правораздавателният орган със същото наименование.
  2. Със следните характеристични особености, които сочат за загуба на необходимите нравствени, професионални и интелектуални способнос- ти, а също така и за тежко, продължително, задълбочаващо се и прог- ресиращо разстройство на паметта, на емоциите, на съзнанието, на психиката, на възприятията, дълготрайно незачитане на правата на останалите хора, извратено тълкуване юридическите и фактическите данни, неспособност за възприемане на явленията и даване на прав- диви и достоверни оценки, невъзможност да разбира свойството и значението на извършеното и да ръководи постъпките си, изключител- но понижен коефициент на интелигентост, невъзможност за елементар- ни аритметични действия с целите числа от едно до три, мъчителни опити за съчетаване на несъчетимото, дисоциативно разстройство на идентичността – четири различни трайни идентичности: 1. съдия (арбитър), 2 . адвокат (служебен защитник на приватизатори по гледа- ните от нея като съдия дела), 3. изпълнително-власт-ползваща разкри- вателка на досиета и 4. внезапен законотворец, които ги редува неп- редсказуемо, която честа размяна на четири личности, води и до катастрофално забравяне на важна информация, всичко което в своята съвкупност обуславя нейната НЕдееспособност за дееспособно и без опасност за живота на другите хора упражняване на съдийска

  ПЕТИТУМ – ПРОДЪЛЖЕНИЕ № 1
  УВАЖАЕМИ СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪДИИ И СЪДИЙКИ,
  Молим след като се запознаете с изложените в тази искова молба юридически и фактически обстоятелства и след като проверите верност- та на твърдяните с нея факти да постановите решение , с което да пос- тавите под запрещение всеки един и всяка една от цялата описана в този искова молба група върховни касационни второ-отделионни търговски съдийки и съдии, участуващи НЕволно и НЕсъзнателно и НЕосъзнато, поради НЕдееспособноста си – в един разиграван вече 16 (шестнаде- сет) години ( 2003 г. – 2019 г. ) цирк на правосъдие, последните, осем от които ( 2011 г- 2019 г.) се играят все във второто отделение на Върхов- ния Касационен съд , като освен първата поискана с този иск да бъде поставане под запрещение Ваня Алексиева, молим с решението си да поставите под ЗАПРЕЩЕНИЕ и следващото човешко създание от тази група, а именно :
  ІІ. Камелия Ефремова Иванова
  1. Със следните идентификационни данни – същите, като посочените за Ваня Алексиева в ЧАСТ Първа, т. І, подточки 1, 1.1 , 1.2, 1.3 , 1.4 и 1.5 .
  2. Със същите – като на Ваня Алексиева – характеристични особености, действия, бездействия, постъпки и оценки, които в своята съвкупност сочат за- , и обуславят нейната НЕдееспособност за дееспособно и без опасност за живота на другите хора упражняване на съдийска деятел- ност, като посочените и изложените за Ваня Алексиева – в ЧАСТ Първа, т. І, подточки 2 (без изпълнително-власт-ползваща разкривателка на досиета), 2.1, 2.2, 2.3, 2.4, 2.5, 2.6 , 2.8 , 2.9, 3 , 3.1, 3.2, 3.3, 4 , 4.1, 5, 6 и още :
  2.1. Изненадващо прецакване на жертвата й („опитното й мишле”) по нейно т.д . 341 / 2011 г. на ІІ т.о. на ВКС, което „опитно мишле” е обоз- начено в решението по това дело ,като „ответникът по касацията – [фирма] и ищец по делото – представлявано от управителя Н. И”, спече- лило ГРАЖДАНСКО дело № 478 / 2010 г. на Софийския Апелативен Съд 7 състав, което после (също като при нас) взело, че станало ТЪРГОВ- СКО дело 341 / 2011 г във ВКС (на което „опитно -също като нас миш- ле” ние също изпращаме препис от този иск), не е било предупредедено от този състав на Камелия Иванова, Татяна Върбанова и Бонка Йон- кова, че този състав има намерение да промени безпротиворечивата до този момент практика на гражданските отделения, а точно обратното, със своето Дискреционно Определение № №753 / 25.11.2011 г. по това т.д. № 341 на ІІ .т.о. на ВКС е казал, че по формулирания касатор- ският приватизаторски противник на това „опитно мишле” :
  • правен въпрос, свързан с проверката на съда при произнасяне по кон- ститутивния иск за обявяване на предварителния договор за оконча- телен, НЕ Е ДОКАЗАНО ПРОТИВОРЕЧИВОТО МУ РАЗРЕШАВАНЕ ОТ СЪДИЛИЩАТА, А ОТ ДРУГА СТРАНА, този въпрос е свързан пряко с правораздавателната власт на съда при произнасяне по съ- щество по спорното право”.
  И ПОСЛЕ НАПРАВО С РЕШЕНИЕТО ИМ „ТРЯС !” ПО ГЛАВИЧКАТА НА НЕЩАСТНОТО МИШЛЕ , ТЕ ТИ „БУЛКА СПАСОВ ДЕН” – НОВА ПРАКТИКА, ПРОТИВОРЕЧАЩА НА ДОТОГАВАШНАТА, КАТО ЕХИДНО, НАПРАВО С РЕШЕНИЕТО СИ КАЗВАТ НА „ОПИТНОТО МИШЛЕ” :
  • настоящият състав не споделя изразеното в решение № 254 /14.07.2011 г. на ІV г.о. на ВКС и решение № 370 / 22.12.2011 г. на ІІІ г.о. на ВКС становище, че писменото решение за разпореждане с имот не е предпоставка по чл.363 ГПК, нито условие, без което договорът не може да бъде обявен за окончателен, и че макар и да са постановени по реда на чл.290 и сл. ГПК, даденото казуално тълкуване в посочените съдебни актове, НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА НАСТОЯЩИЯ СЪСТАВ/ т.2 от ТР № 1/19.02.2010 г. на ОСГТК и т.2 от ТР № 2/28.09.2011 г. на ОСГТК на ВКС/.
  Ако бяха казали на „опитното мишле”, че имат намерение да го изне- надат направо с решението си, с нова практика, която имат намерение да създадат с него, противоречаща на дотогавашната, по силата на коята дотогавашна практика „мишлето” е имало легитимни очаквания, че ще спечели делото и ако бяха дали възможност на мишлето да се защити от тези им неизвестни за мишлето тяхни намерения, мишлето можеше най-малкото да отнесе този въпрос за решаване до легитимния орган за тълкуването на законите – Народното събрание по реда на чл. 18, ал.1 и чл. 54, ал .1 от ЗНА и да каже на господарките си от ВКС,
  • Мили приватизаторо-симпатизиращи дами, може ли да почакаме какво ще реши Народното събрание : дали това ново тълкуването на за- кона, което Вие смятате и искате да му направите е правилното, или това, което вече преди Вас му било направено от гражданс- ките отделения на ВКС и да не бързате да ме прецаквате, защото в правораздавателна власт на съда не влиза прецакването на граж- даните, когато може и да не бъдат прецакани .
  И ако не бяха постъпили по обичайния за второ търговско приватиза- ционно отделение свой прецаквателен (изиграващ анти-приватизатор- ските субекти) начин, мишлето нямаше да бъде прецакано и нямаше да загуби този скъп имот (който и то като нас го било платило авансово), ама, ако не бъде прецакане мишлето, как да бъдат удоволетворени щенията на приватизаторските сили ?
  • А после ръмжат и се сърдят, като лорд, д-р по право Момчил Добрев, ги нарича с най-присъщите женски квалификации за напълно разкрепостените в правото и в живота дами , коите не се свенят да екперимен- тират с всякакви нови практики, тактики и стратегии , поради които им смели екперименти, то приватизатор- ските сили са пристрастени към тяхните практики, тактики и страгеги .
  ІІ .А. ПРАВЕН ИНТЕРЕС ОТ ИСКА СРЕЩУ КАМЕЛИЯ ЕФРЕМОВА ИВА- НОВА
  1. Същия като, този за Ваня Алексиева, посочен в Част Първа, точка І. А” , подточки 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 7 и още :
  самата тази г-жа Камелия Ефремова Иванова се е заела да разглежда и в момента разглежда делото ни – т.д . 2651 / 2017 г. на ІІ т.о. на ВКС , като съдия- докладик по него, избрана на 21 .01.2019. г. „случайно” една – от общ брой на кандидатите – един , което е образувано по молбата ни за отмяна на Решението № 44 от 17.07.2017. по т.д. 1204 / 2011 г. на ІІ. т.о . ВКС на нейната началничка, приятелка и съмишле- ничка в сътворяването на грешни (но в полза на приватизаторските сили) практики и използването на забранени тактики и стратегии – Ваня Алексиева .

  .

 2. На 12.02.2019 г. срещу недееспособна част от 14 броя от върховни търговски съдии (търговци с правото ) бе предявен иск за поставянуето им под запрещения ! По нея е образувано – засекретено гр. д. № 2051/2019 г. по описа на Софийски Градски съд -исковата молба е перфектна от 212 броя страници .Заповядайте на делото народът срещу мафията . Не е шега !
  Можете да видите истината от тук

  О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

  № 49

  София, 18.02.2019 година

  Върховен касационен съд на Република България, Търговска колегия, в закрито заседание на осемнадесети февруари две хиляди и деветнадесета година в състав:

  ПРЕДСЕДАТЕЛ:
  КАМЕЛИЯ ЕФРЕМОВА
  ЧЛЕНОВЕ:
  ИРИНА ПЕТРОВА
  ЕВГЕНИЙ СТАЙКОВ

  изслуша докладваното от съдия Камелия Ефремова т. д. № 2651/2017 година

  С депозираната от „Елексир” ЕООД, гр.Белово молба вх. № 1588 от 18.02.2019 г. е представено копие от искова молба вх. № 19214 от 12.02.2019 г. до Софийски градски съд, от която е видно, че посоченото дружество е предявило срещу множество съдии от Върховен касационен съд, в т. ч. и срещу съдиите Камелия Ефремова, Ирина Петрова и Евгений Стайков, иск по чл. 336 – чл. 340 ГПК. По същата е образувано гр. д. № 2051/2019 г. по описа на Софийски градски съд, Брачен състав.

  Наличието на висящ процес, в който съдиите от настоящия състав са насрещни страни с дружеството-молител, представлява друго обстоятелство, пораждащо основателно съмнение в тяхната безпристрастност, по смисъла на чл. 22, ал. 1, т. 6 ГПК, което налага отстраняването им от разглеждане на делото. Поради това настоящият състав на Търговска колегия на Върховен касационен съд

  О П Р Е Д Е Л И :

  ОТСТРАНЯВА съдиите Камелия Ефремова, Ирина Петрова и Евгений Стайков от разглеждането на т. д. № 2651/2017 г.
  Делото да се докладва за ново компютърно разпределение.
  ПРЕДСЕДАТЕЛ:
  ЧЛЕНОВЕ:

 3. Афера и аз имам какво да Ви предоставя. Няколко поръчкови дела. Замесена е известна варненска фамилия и окръжни съдии.

 4. Не знам колко четат тук съдии, но тия мръсни долни поръчкови политически наведени прост…и, които изпълняват партийна поръчка, ако на черното каже бяло тоя съдия, просто както той ми съсипе живота и живота на детето ми, така и……. всичко се знае, не му стига 5000лв заплата, ами и ще съди според поръчката, а не според доказателствата. Щом те съсипват животи, що и обикновения човек да не може?

 5. Съдията, който е дал разрешението е ясен отдавна и това е шефа на СГС. Напишете кой е прокурора от ВОП, по чийто сигнал е инициирано всичко.

 6. ГРОТЕСКА !!!!!1 ГАНГРЕНАТА Е ПРОНИКНАЛА ТВЪРДЕ НАДЪЛБОКО !!!!!!ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА АФЕРА !!!!!! ПРОЧЕТЕТЕ САМО НЯКОИ ПРОКУРОРСКИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ И ЩЕ ВИ ИЗДЪХНЕ КОНЯ !!!!!!! ТЕЗИ ПЕРСОНИ ДЯДО ВАЗОВ ДАЛИ СА ЧЕЛИ ???????

 7. Това със СРС та е много готино насиране , няма да забравя когато ме бяха сложили на такива приятни занимания и когато се установи как с обич и любов псувам моят приятел от Банкя , и изведнъж изчезнаха мамицата им и СРС та , кой ги загуби да ви еба майката и некадърна ,ей този Китов трябва да го обеси човек за никакъв чеп не става.

 8. НЕ СЪДЕТЕ ТОЛКОВА СТРОГО МАГИСТРАТИТЕ И РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ПОЛИЦАЙ !!!! ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ СА ДОБРИ ХОРИЦА, НО СА ПРИНУДЕНИ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ТОВА КОЕТО ИМ КАЖАТ ПОРАДИ НАЛИЧИЕ НА …………….ТЕЖКИ КОМПРОМАТИ СРЕЩУ ТЯХ ……90% ОТ ТЯХ СА С МНОЖЕСТВО КОМПРОМАТИ ,ИЗГОТВЯНЕТО НА КОИТО Е ЕЖЕДНЕВИЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ СТРУКТУРИ ……. КОГАТО Е НЕОБХОДИМО НЯКОЙ МАГИСТРАТ ДА СВЪРШИ НЕЩО ПО ПРАВИЛНИЯ НАЧИН МУ СЕ ………бе кво да ви обяснявам, сещате се кво става ……………ЗА ТОВА ПОСТОЯННО СА НА ПРОСЛУШВАНЕ И ПЕРИОДИЧНО ГИ ПРАЩАТ НА РАЗНИ ОБУЧЕНИЯ ПО МЕЖДУНАРОДНИ ПРОГРАМИ. ТАМ СЛЕД ОФИЦИАЛНАТА ЧАСТ ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ ТО УДРЯТ НА ЖИВОТ И ….. ГИ СГОТВЯТ !!!!!!!!!!!!!!!

 9. Че е сготвен съдия Светлозар Георгиев е прозрачно ясно. Който и съдия да беше, по делото Марешки, щеше да му се случи същото. На „поръчващите” им е било нужно да се намери повод да се отстрани съдията по делото Марешки, защото следващия съдия ще трябва да започне разглеждането на делото отначало, т.е. минимум още две години, освен това ще отиде и в Софийски градски съд, където ще сложат и „подходящия” съдия, който им е нужен. Тук във Варна такъв явно нямат. Варненските съдии лесно могат да ги схрускат, както видяхме всички. Пък и хитър похват – ще го съдят Марешки до когато си искат. Паралелно по медиите постоянно ни облъчват за промяна в съдебната система – малки срокове, без разтъкаване, брой осъдени…
  „Съдията е извикал в кабинета си прокурора и я е мотивирал да прекрати това разследване, защото според него не представлява обществена опасност. Прокурор Задгорска не се поддала на въздействието и внесла обвинителен акт срещу извършителя в Районен съд – Варна и той вече е признат за виновен, като е глобен с 1000 лева.“, заявява още Румяна Арнаудова. Обявиха, че имало и запис. Ами ако в хода на делото стане ясно, че не съдията е викнал прокурорката, а тя е отишла преднамерено, с цел „сготвянето” на съдията? Май ще замирише яко! Питам: Кой ще носи отговорността за това, че от пресцентъра говорителят на главния прокурор, Румяна Арнаудова, обяви пред цяла България лъжата, че съдията привикал прокурорката в кабинета си? Видиш ли, окръжните съдии от Варна са малоумни та, ако ще искат „нещо подсъдно” от прокурор, точно в кабинета си ще го привикат и ще го „подбуждат” да вземе „противно на вътрешното му убеждение и доказателствата по делото и да прекратят разследването, срещу извършител на престъпление по чл. 338, ал.1 от НК.” Съдия Георгиев, разисквайки в кабинета си казуса с прокурорката Задгорска, преценил „че деянието е малозначително по смисъла на чл.9, ал.2 от НК, тоест не е престъпление”, но забележете, неговата преценка е изключително сходна с тази на съдия Христо Минев от Варненски районен съд, който е председател на състава по делото за подсъдимия полицай забравил ловната си пушка върху капака на колата си. Решението на съдия Христо Минев е мотивирано „на осн. чл.378 от НПК, вр. чл.78А ал.1 от НК го освобождава от наказателна отговорност, като му налага административно наказание ГЛОБА в размер на 1000,00 /хиляда/ лева.
  Е, прозрачно ясно става, че не съдията от Варненски окръжен съд е корумпиран, а желанието на тези, които имат интерес делото на Марешки да започне да се разглежда отначало и да продължи още поне две години и то в София, вместо сега на 24 април делото да приключи. Много са се притеснили НЯКОИ!!!
  Лесно се оказва да съсипеш един съдия, с кариера и 27 години стаж. Целта е важна! Борили сме се с корупцията!Хайде холън! Крадецът вика:дръжте крадеца! Ама да не стане на края „Хитрата сврака – с двата крака!”Господа властоимащи, на българския народ му писна да го правите на прост и малоумен. Не всички сме необразовани, та да ни хвърляте, чрез медиите, дезинформация и прах в очите!

 10. Кога ще осъдят прокурор полицаи оперативен които карат изнудват хора да стават свидетели? това не е ли вид престъпление срещу правосъдието? Последните години масово делата са такива. Нагло изнудване от прокуратурата да се сключват споразумения. Фалшифициране на доказателства, каране на експерти да лъжат, даже си ги избират точно кои да са че иначе може номера им да не мине. Дават показания и нагло лъжат и то в съда и това минава ако почне да им се чупи стомната на делото забрави да се назначи друг експерт и да не участва този които е дал първото мнение ако чуят за следствен експеримент съдията го отказва на момента че прокурорката предварително си е сложила памперс да не загуби делото че реално всичко е вид гадаене цялото дело. Възможно, спонтанно неизвестно лице само просъдата трябва да е известна. Поне господ ги наказва такива гадове, рак, инсулти инфаркти, и гадни болести. Това е щото са били долни и не са били принципни. Но явно ще се почне да се отмъщава за всичко големите хорешовци всеки за тях е виновен а те прави. Смешници с купени дипломи!

 11. Незнам съдиите явно им е приятно да ги готвят така. Да вземат да ги ,метнат тези дето са мислят за много силни в дирекцията както и прокурорите че безобразията при тях са брутални. Даже доказателства фалшифицират наговарят свидетели и такива сигнали като има съдията спокойно може да разпореди много неща! Почнете се взаимно! Поне като ще е гарга да е рошава, не само вас да готвят и вие да търпите колкото и вкусни да сте 🙂

 12. Да внимават съдиите по делата на прокурор Виолета Радева ! Тъкмо сега да вземат вече да я назначат за титуляр в Окръжна Прокуратура. Сигурно ще е първа отличничка на конкурса за преместване.

  1. Те един път тази радева е местиха в девня сега наред здравка да е там новата и службичка. Макар че си мечтае от години за друго! Всичките повишения на здравка в ранг са от милка итова от ВСС. Явно е същия боклук като нея!

 13. Mila Rodna ,,kartinka,,…ama zashto ne ,,porazrovite,,okolo,,osagdaneto,,na Tzv.Tzv.da vidite na razlichnite instancii kakvi hubavi hora shte,,lasnat,,..Hollywood,,rjapa da jade,,….dori I za,,kintite,,kam,,instanciite,,..

 14. Опс, Здравчето май е невинно? Нещата стават интересни. Кой може да е този прокурор?

 15. Томова, като си казала, А, провери и кажи и Б …… Сроковете за ползване на СРС не са едногодишни ….. Провери колко пъти и на какво основание са били удължавани по отношение на този съдия и тогава иди се гръмни от потрес и отчаяние ……..

  1. Верно ли да се гръмна? Аре, бе! Ясно, че че сроковете за ползване на СРС са удължени. Ясно е и обаче, драги ми, Сам, че на финала, за каквото и да са били удължени, упражнението е с обвинение едно – за тъпнята с ловната пушка. И? кво пра’им сега? АФЕРА засега е спестила куп имена на машите,използвани от режисьорите. Жалка история. Апропо, в качеството си на подсъдими сме се нагледали на гузни мутри и на съдии, и на прокурори – щото им личи колко са зависими от поръчка, или от пристрастност. Така че, по-полека с Томова и АФЕРА, нали знаете – що е рекла АФЕРА, все е вярно. И още нещо: по делото ми с бопаджиите Досев и Михайлов – СРС са удължавани три пъти и по делото иима ужасяващи свидетелски показания на защитени свидетели за подкупи и корупция. Обаче на финала един прокурор, знаете ли как прекратява производството? „По необходимост“. И сега Томова я съдят и им виновна, че били „чисти като ангели“, пък „наклеветени“…

  2. До 6 месеца може. Но това дали променя основното? А то е интересното.

 16. Ами то самият виц прокурор отишъл при съдия вече ни гарантира пълен фарс. В Америка, от която идват кинтите, прокурор и съдия не се срещат току така…. а пък да си разменят становища????
  Отделно, не е забранено, но и не се случва в един и същ район – съдия и адвокат да са семейство – изберете си едната кариера или пък съседен щат.
  Но в държавата на смс-ите и оперативките на съдебна власт под покрива на изпълнителната такива дреболии не притесняват никого.

  1. То е същото като оперативен отишал при съдия да внимава с мярката и делото щото нали знае… но ушевите измислиха друго, подават информация на медиите и да се пише задължително преди мярка, и по време на мярката дали ще си откупят свободата за да може да се направи обосновано предположение че съдията ако ги пусни е подкупен. Те ще се постараят съдията да види статията големи постановкаджии станаха само да си постигнат успеха. Но явно ще почне обратното броене и за прокурорите и за оперативните дето от години се хвалят че можели да си правят каквото искат, че държели съдии прокурори за топките които имат от тях, други за друго!

   1. Tcv.tcv. I Boko gi,,dargaha za topkite,,I,,specheliha,,mnogo del/pari..Ne samo Florov I Valjo Plevenskijat,,strjaskaha,,sadii I prokurori,ami ,,slugbite,,bjaha sas slugiteli ,,na pozicija,,v Sada I Prokuraturata,da bdjat za,,interesi,,..,,narusheni interesi,,..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *